A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 októberi babák

Elmentem az sztk-ba es azt leszamitva hogy 2 orat ott voltam jo elemny volt:) A doki szimpi, turelmes, es segitokesz, ES volt valami kis uh gepe, es mondta hogy megnyugodjak megnez, ez minden rendben! A hematoma felere csokkent nem gatolja semmiben a novekedest, kicsi picur megint nott , szive vert( bar hallani ott nem lehetett ) de ketszer is elmondta a szive szepen ver:))
Most megnyugodtam kicsit es jovo hetre mar a terhes gondozoba is kaptam idopontot ott adnak beutalokat vervetelre meg ilyenek:)
Megkezdodik a "lavina", de hat valamit valamiert:)

Nekem az utorol erdekes egyik doki se mond semmit:)
de majd kiszmitom hogy mennyi van akkor mikor kell elkezdenem lecsokkenteni ahhoz hogy ne hirtelen fogyjon el.
tavasziszel

Sziasztok szép estét mindenkinek!

Most nem olvasok vissza majd ha több időm lesz ne ahargudjatok :oops: de most érkeztünk csak haza vacsi fürcsi stb....
tavasziszél: gyorsba látom mizu veled :) ugye megmondtam hogy jo az sztk is :wink: legközelebb vigyél mp3at magazint kajcit icit :) akkor elmegy az idő! Örülök hogy minden rendben remélem ez mindenkivel igy van!
Én sajnos nagyon elfoglalt vagyok és fáradt de azért jol vagyunk.
A gyomorpufit mintha elvágták volna meg a hajnaliu éhséget is. Igy is marad e nem tudom .
Legyetek jok és ovatosak mindennel. Jövök majd mindenképp.

dinuci01

Egyébként üdvözlöm az ujakat és nagyon szoritok értetek!!! :)

Zsebi baba: nagyon nagyon sajnálom!!!!!!!!!!!!! Már a sírás kerülget még jo hogy mégis visszanéztem. :( Hát csakis azt mondhatom sok kitartást a következő babához mert nagyon remélem hamarosan jo hirekkel jössz!!!! Puszi neked!

dinuci01

Táblázathoz vettem az ötleteket, majd bővítem!!!

Zsebi baba
:cry: :cry: :cry: :cry:
(Valami van a debreceni levegőben :lol: A barátnőm is elvetélt :cry: :cry: :cry: :cry: )

Tavasziszél
Nagyon fontos, hogy a lelked legyen rendben! Akkor kevesebb testi bajod is lesz!

Mók
Kitartást, erőt a diétához! Gondolj arra, hogy a gyereked, a TE egészséged miatt szükséges, akkor biztosan könnyebb lesz!
UH-gépeken sok múlik!!!
Igazából nekem is a 7. héten tudta megmondani az UH alapján a doki, hogy minden tökéletes (addig csak azt tudtuk, hogy a HCG-m szépen emelkedik)

Kri
Akkor már egy óriásod van!!!!

Kata16
Drukkolok!!!

Krisztike
Én most éppen DM-s multivitamint szedek... :wink:
Vendég

zsebi baba: őszintén sajnálom ami veletek történt! Kitartás a következő babához! Drukkolok neked/nektek!

Úgy irigyellek benneteket, hogy szinte már mindenki volt uh-n, én meg még csak itthon tipródok, mikor mehetek majd, hogy lássam a csöppöm. Kicsit izgulok is most, mert kb. 2 napja nem émelygek reggelente, és a derékfájásom is múlófélben, bár igaz szedem rá a magneb6-ot.

Táblázathoz írok adatokat: 27éves, 2. baba, Zalaegerszegen szülök, a dátumot már megadtam, nem tudom mi volt még, ha valamit kihagytam csak kérdezzetek!

Tavasziszél: örülök, hogy minden ok! és megnyugtattak kicsikét!

Milyen vitamint szedek, én még az Elevitnél ragadtam le, de szedtem az előző terhességnél Garvidát is viszont az nem vált be nekem. A femibiont nem tudom milyen.

Most egy kicsit el fogok tűnni, de olvaslak benneteket de addig míg nem tudok majd konkrétabbat a babómról, kicsit visszavonulok! (babonás is vagyok egy csöppöt, de nem nagyon)

ancsika82

Sziasztok lányok!

Pár napja meglátogatott álommanó, azóta 18-19h körül olyan álmos vagyok hogy végem van, cicik továbbra is fájnak, hányi nincs, pipilni hajnalban legalább4 x megyek.
Ennyi a helyzetállás.
Jövőhéten megyek az első laboromra babásan, de hcg-t nekem nem néztek és ahogy a papíromat néztem most sem fognak.
Femibiont tegnap óta szedem.

Ja úszást a doki 12. hétig nem javasol, tehát ennek is vége egy időre.

Táblázathoz: 31 éves vagyok, első baba, Budapesten szeretnék szülni a SOTE II.-n, oda tarozik a nőgyógyim.

Viszont még nem is írtam hogy a nőgyógyim is terhes, látszik rajta, de nem beszélünk róla hogy mi lesz, pedig szerintem 4-5 hónapos lehet. Ez enyhe aggodalommal tölt el, én nála kakrok szülni, és nem véletlenül járok hozzá.

Kép
mók

Sziasztok!

Nem olvastam vissza, de mostanság nem is fog menni. Kicsi fiam beteg, tegnap hányt és lázas is volt (még ma reggel is) :(

Zsebi: Nagyon nagyon sajnálom.... Nem is tudom mitlehet ilyenkor mondani.... :cry:

Táblázat: október 14 az időpontom, és támogatom hogy a többi adat is kerüljön bele, majd utána nézek milyen adatok kellenek még és akkor írom, csak most rohanok... Bocs, remélem hamar tudok jönni.

Kép

Kép
enizay

Sziasztok!
Sajnos az émelygés elkezdett gyakrabban látogatni,ma reggel majdnem rókakoma is meglátogatott,de aztán jobb lett...Reggel óta próbálom összevakarni magam,hogy elkezdjem a napot,de nehezen megy.Ja,és a szagok is kezdenek nagyon zavarni!
Ancsika:én sem láttam még a Babót,és nem is tudok róla,csak,amiket érzek,de remélem,minden rendben lesz!!

Kép
sissy01

Sziasztok!

Tavasziszel
Örülök hogy minden rendben van

Ancsika
Még én se voltam uh Jövö héten megyek Te mennyi idös terhes vagy

Táglázathoz
3 ba

bámat várrom 32 éves vagyok és pécsen fogok szülni

puszi mindenkinek
kriszti0406

Kriszti0406: most 5 hetes, de láthatod a vonalzómon is :wink: én is a jövő hétre gondoltam a hét második felében, addigra már talán látnak is valamit, mert amúgy meg úgyis mennem kell majd olyan 9 hetesen, ha visszamentem a dokimhoz, mert erről az uh-ról ő nem tud, csak én nem bírom ki, hogy még 1 hónapig semmit se tudjak róla.

ancsika82

Szép estét mindenkinek! :)
Látom a többség nincs valami tul jol :( :( Hát nekem még mindig csend van ilyen ügyben. Baba miatt ne aggódjatok hogy nem láttátok még biztosan minden rendben van!!!! Főleg ha ennyi a rosszullét.
Nekem viszont kicsit aggódos minden rosszullétet mintha hirtelen elvágtak volna :roll: egyrészt nem bánom de másrészt.
Kata: a tuti jo táblázathoz :D
-24éves vagyok
-győrben szülök a petz kórházban
-és modositva: 2010.10.01 ( a fiammal is erre voltam kiirva :lol: )

Amugy azért minden ok?

dinuci01

mar probaltam ma irni de nem ent el.
szoval: megint barnazok, gorcsolok:(
fekszem ujra, ma epp szabin van a parom.
Eleg nehez igy hogy egy het se tud bekeben eltelni.....

Mindenkinek szep hetveget!
tavasziszel

Sziasztok,

Dinuci,boldog névnapot!!

Tavasziszél, örülök, hogy megnyugtatott a doki. Én is jövő héten megyek védőbe, utána dokihoz a beutalókért, majd valószínű csütörtökön vérvételre és cukorterhelésre. Nálunk még mindig az elavult és brutál cukros víz van. :cry: :cry:

Mók, az viszont gáz, hogy terhes a dokit, főleg, hogy nem sokkal fog előttünk szülni. De szerintem kérdezz rá, hogy mi legyen a továbbiakban.

Enizay, jobbulást a kisfiadnak.

Kata, szerintem már nektek is hasonló óriásotok van. :lol: :lol:

A táblázathoz az adatok, 2. baba, 32 év, Székesfehérvár, Szent György kórház.

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Lina, jó hogy előkerültél. :lol:

Tavasziszél, nyugi, biztos a hematóma miatt van, amíg barna elvileg nem gond. Próbálj meg pihenni. Tegnap este nekem is fájt a hasam alja, gondolom nyúlnak a szalagok.

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Sziasztok!

Tavasziszel
1 terhességemnél ln is barnáztam és nem mertem elmondani senkinek nehogy elvegyék tölem a babát Végül az orvosomnak elmondtam kaptam kupot meg 2 hetente uh ra kellett mennem Volt egy hematomám ami kifele vérzett Az volt a szerencse a petezyák alatt volt Probálj sokat pihenni és nem idegeskedni
kriszti0406

Sziasztok!
Kri köszi szépen :) Ezzel kapcsolatban annyit hogy azt hittem megfeledkezett rolam a párom és terhességemnek is köszönhetően hihetetlen bunkó voltam drága férjurammal. Délután egyedül ment a kiss attikáért és láss csodát gyönyörű rózsacsokorral és egy üveg vörösborral tértek haza :D Örültem nagyon de a borral sajna csak csinján lehet. Jol vagy amugy?

Tavasziszél: figy én nem tudom mit értesz barnázás alatt de csináltak citologiát??? Mert az fontos. Ha az jo nem kell aggodni de sztem igyse! Énis van hogy görcsölgetek meg sok a folyásom ami miatt sok tisztasági is fogy. De azt mondta a doki van akinek ennél sokkal több van. Ne gondolj a legrosszabbra?
Amugy mi a program hétvégére csajok? Mi kirándulni megyünk bakonyba ha jo odő lesz holnap. Vasárnap meg főzőcske :D

Jah képzeljétek nagyon ingerült vagyok mostanában de nagyon!!! Ti mit tapasztaltok e téren?

dinuci01

Kép
Vendég

Kata:Szuper vagy!Én Szent Imre Budapest...

Dinuci:Boldog névnapot kívánok én is!

Hányingerem reggel van,meg néha napközben is,de,ha ennyivel megúsznám...Ez a folyton kajára gondolás szörnyű,és hozzá nem túl jó a gyomrom sem.De majdcsak jobb lesz.
Szerintem mi pihizünk,főzés,házimunka,séta.Ez lesz a program,ha igaz.Többiek?Mizújs?
Kép
sissy01

Sziasztok Lányok! Csatlakoznék hozzátok én is ha lehet,32 éves vagyok , második babámat várom,most vagyok 6+2 hétben.[img][url=http://picibaba.hu][img]http://vonalzo.picibaba.hu/8733.jpg[/img]
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára tami20 2010.02.27 15:36-kor.
tami20

sziasztok! Kicsit régen voltam, látom már jó sokan vagyunk tök jó!!

Kata: A táblázat tök jó!! Én 31 vagyok, második babó. Úgy látom mi egy helyen fogunk szülni, a DOTE-n. Neked ki a dokid?

Zsebibaba: nagyon sajnálom, most olvastam hosszabban vissza. Sok erőt kívánok Nektek!!

Ancsika: mi már mintha "találkoztunk volna" :D

Dinuci: én is rettentő ingerült vagyok, nincs semmihez türelmem. Első terhességnél nem emlékszem hogy ennyire gáz lettem volna.

Hétvégi program: anyós, főzés, séta, alvás, de mindenekelőtt remélem kevés rosszullét

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Sziasztok!
Szeretnék én is csatlakozni!
26 vagyok, 2. gyerkőc és remélem a Szt. Imrében fogok szülni!

Dokinál még nem voltam, péntekre van időpont, de a hányáson kívül minden jel megvan :D

nukada

Nukada
Üdv itt!

Buci
dr. Török Péterhez járok... Te?
Vendég

Kép
Vendég

Kri: ki FEhervaron a dokid?
A vetelsem elott ott voltam ugyeleten mert epp balcsin nyaraltunk, de nem tartottak benn, mint kesobb itt Pesten kiderult mar ok meg kellett volna hogy csinljak a mutetet, de ok biztak:)
De igen kedvesek voltak velem. Sokkal jobbak a videki korhazak szerintem mint itt ez a sok valasztasi lehetoseg oszt azt se tudja az ember mit csinaljon.

Dinuci: nekem nem kell friss rakszures, mert meg fel even belul van, azt tudom hogy a kenet veteltol lehet verzes barnazas, nem csinaltak.

En bizom benn hogy tenyleg a hematoma urul, bar szerdan azt mondta a doki mar fel cm-nel is kisebb.

VAgy az is lehet most lenne a mansim ideje, olyankor is elofordulhat. Cak azert nem tudok tok nyugodt lenni, mert a veteles is igy ekdodott, kis barnazas, kis pecseteles, re egy hetre pedig mar a korhazban fekudtem mutetre varva:(
de nagyon sokat imadkozom azert most ne ig ylegyen, meg beszelek a kicsimmel hogy ha megteheti maradjon velunk sokaig.

tegnap megint eges nap fekudtem, eges hetvegen pihenek amennyit csak tudok, mert a ferjem mindent megcsinal.

Adatok: 29 leszek masodik gyermek, korhaz kerdeses.
tavasziszel

Akik az imreben szulnek, kinel????
Lehetseges csak szulesznot fogadni?
tavasziszel

tami20

http//vonalzo.picibaba.hu/8733
tami20

Sziasztok! Szép napsütésese napot!
Kata jo a táblázat! :) látom én vagyok a legfiatalabb :) na de nem baj nem lényeg remélem :wink:
Tavasziszél akkor szerencséd van h levették mert bizttos tudod roppant egy kellemetlen dolog.
Üdv Tami és Nukada !!
Csajok nektek nem kezd nőni a pocitok?
Holnap mi jó lesz a menü?

dinuci01

Tavasziszél:
Én Dr. Urbán Mártánál szeretnék, az elsőt is nála szerettem volna, de Rékus máshogy döntött :roll: Pénteken beszélem meg vele.

Dinuci:
Nekem már kezd, de alapból is van :lol: :lol: :lol:
A menüt passzolom, mert enni nincs nagy kedvem :roll: :roll:
Réka meg az apja most is kint hurkáznak a nappaliban :lol:

nukada

nukada: pont o volt akkor benn, szimpi.
Enni nekem sincsa kedvem igy hat fozni se, a hurkatol egyenesen kirohantam a lakasbol mndvan akkora buz hogy megorulok, ugyan ugy jartam a hallal is de kb mindennel ami nem leves vagy fott krumpli vagy teszta. eleg egyhangu. inni nem birok semmit cak vizet, gyumolcsok kozul cak alma johet szoba a tobbire ranezni se birok.
az egyetlen amit kivanok a pek dolgok, nem kell hogy edes legyen es nem kell ra semmi, asszem az koti meg legjobban a savam, bar puffedni attol is puffedek.

NEkem nincs kellemetlen elmenyem egyik rakszuresemrol se.Az elozo nyaron volt ugy 7hetes terhesen.Elotte meg meg nem voltam az mikor csinaltak.

Hasam nem no szerintem egyaltaln semmi nem latszik. Cicim se no, az eddig sose nott:(
tavasziszel

Sziasztok! Nukada:Én is ismerem Urbán Mártát,nagyon kedves és szimpatikus volt ,a Szent Imrében ő volt az ultrahangon (szonográfus),és ő adott tanácsot ,hogy megcsináltassuk-e a genetikai vizsgálatott anno a kisfiamnál.Én akkor az ügyeletes dokinál szültem 2008-ban.Közben elköltöztünk,de azért a Szent Imrében szeretném,ha megszületne a tesó is.Most Újpesten lakunk. [img][url=http://picibaba.hu][img]http://vonalzo.picibaba.hu/8733.jpg[/img]
tami20

Sziasztok!
Most beszéltem az orvosommal és csak péntek reggelre adott idöpontot Már alig várom a pénteki napot

Kata
Nagyon tatszik a táblázat

Dinuci
Nálunk holnap Zöldség levesmeg székelykáposzta lesz

Tavasziszél
Nagyon rendes urad van ha mindent megcsinál helyetted
kriszti0406

Sziasztok Lányok!
Akkor egy picit megnyugodtam,hogy nem csak én lettem válogatós.Nagyon ijesztő,hogy pl reggeli kávémat sem kívánom,kaptunk kenyérsütőt,imádtam azt a kenyeret,most meg szinte rá sem bírok nézni.Én nem vagyok egy finnyás,de amit most művelek...és a reggeli hányinger a legrosszabb.Két-három óra,mire összevakarom magam,nem beszélve arról,hogy csomó dolgom lenne itthon,és nincs semmihez kedvem.A citromos vizet kívánom.Ma sütöttem életemben először pizzát,na az ízlett.

Tami:üdv!

Én Bálint Balázsnál.A szülésznőm meg Bottyán Emese,ő évfolyamtársam volt az Eltén.Igazság szerint egyszer voltam még csak nála,októberben,Baba-project elején,és akkor csináltunk rákszűrést,most meg 9-én megyek,azóta nem voltam.Vitamint a folsavon kívűl addig nem akarok elkezdeni szedni,amíg nem beszéltem vele.

Holnapi menü:szerintem husileves,és pizza máról... :)

A hasam én is nézegetem,de nem tudom eldönteni,hogy alul picit pufibb-e,vagy csak annak köszönhető,hogy a hasazást abbahagytam,amint kiderült a Babó.
Kata:azt hiszem Mók és köztem csak két nap különbség van!Nagyon szupi a táblázat,egyre komolyabb... :)
Kép
sissy01

A reggeli rosszullét nálam is estig tart :lol: :lol: :lol: de nincs időm nagyon hányni, mert fél8kor el kel itthonról indulnunk 8-12-ig fejlesztő, utána 1-6-ig dolgozom! 8)

Pont én is a pizzát gondoltam ki holnapra, az az egyetlen, aminek nincs "szaga" készítés közben :? :? :?
Hétköznap annyira nem gáz ez a kaja téma, mert délre megéhezem, általában megeszem, amit elém rak anyu (ő főz nekünk, mert nekem nem lenne időm :roll: )

nukada

Sziasztok! Hányás,hányinger ellen próbáljátok ki a Schüssler sóból a Calcium phosphoricum D6-ot (homeopátiás).Nekem időnként segít,és egyáltalán nem árt a babának.Ezek tabletták ,amit el kell szopogatni (semleges az ízük).A tájékoztató azt írja legfontosabb szer terhességi hányás esetén naponta 3X1 tabletta,de szükség esetén további egy-egy tabletta pluszban elszopogatható-de, max.6 tabletta.Sajnos elég drága 1400 ft az ára a patikában.Kép
tami20

Csajok én használhatatlan vagyok. Holnapi menü?? Gondolni sem merek semmilyen kajára, ma este is kihánytam mindent. Jövök amint bírok....

Kata: nekem Major Tamás a dokim 9 éve, de Juhász Gábornál szültem az elsőt. Igazából mindkét doki ott volt, mindkettőt nagyon szeretem :-) Török Péter is nagyon szimpi.

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Sissy: erdekes nekem is a pizza a favorit most:) Ha reggel delben es este is azt tennek elem akkor tan ennek is jo szivvel:)
Soha nem ettem bevasarlo kozpontben pizzat, most meg a 8 het alatt ketszer is vettem, pedig egyszer sem volt kaja ido:))
Amugy en alt elkeszitem a dolgokat de keptelen vagyok megkostolni.

Nukada: nem akarom pedzegetni ( a blogot meg nem olvastam vegig) de ha van erod: Rekanak milyen betegsege van? Tdtatok szuletes elott is? Vagy szules kozben tortent valami?
NEm akarok tolakodo lenni, tenyleg csak ha van kedved!
Es milyen fejlesztore jartok?
Hanyinger nekem is non stop volt de a 7ik heten enyhult es mintha ezen a heten alig lett volna, csak akkor ha iszonyet ehes vagyok, vagy nagyon hirtelen eszem.
En inabb a puffedestol szenvedk de nagyon, olyan szelgorcsok gyotornek hogy majdnem sirok.
tavasziszel

Sziasztok!

Üdv az újaknak, bár még én magam sem vagyok itt túl régen.
Most éppen önkéntes száműzetésbe vonultam a hálószobába,mert az uram odalent felmos,mindenféle vegyszerekkel,amiktől én inkább tartózkodnék! Majd, ha elmúlt a veszély hozzáfogok az ebédhez. Délután elviszem a lányomat a barátnőjéhez játszani. Ezt még eddig nem írtam, van egy szépséges tündér -boszorka lányom,aki 7 éves.Még nem tud a kistesójáról,nem mertük még elmondani,ameddig nem vagyok túl a kritikus időszakon. Persze ez így nagyon nehéz. Miért nem emelhetem fel?Miért kellett feküdnöm? Miért vagyok ideges? Előző alkalommal szinte azonnal elmondtam neki,de most inkább várok. Pedig nagyon vágyik egy testvérre.Azt mondta a múltkor, hogy születésnapjára (most lesz márciusban) azt kéri, hogy a Jézuska kistesót hozzon karácsonyra. Korrekt gyerek nem? Még időt is hagy a kivitelezésre! Remélem valóra válik a kívánsága.
Ha következő héten is minden rendben lesz,talán fellélegezhetek (már majdnem egy hete nincs vérzés, nincs barnázás).Nekem a múltkor a 10. hét volt a kritikus pont. Legközelebb március 9-én megyek dokihoz.

Kata
Először is bocsi a név kavarodásért,amikor regisztráltam nem figyeltem erre.
A táblázatba: 28 éves vagyok, 2.gyerek, Békéscsabán fogok szülni.

A hasam szerintem még nem nőtt, amikor nagyobb, inkább csak a puffadtságtól van. Én nem vagyok túl jó viszonyítási alap, mert hátrahajló méhem van,ezért később fog elkezdeni nőni a pocim, amit egyébként nagyon várok. A lányommal imádtam terhes lenni,kiélveztem minden percét.

Szép vasárnapot mindenkinek!
Vendég

Ma reggeli közben én is alkottam,aztán ettem tovább...ez agy elég durva... :oops:

A fejem picit fáj ma,de nem akarok gyógyszert bevenni,mert inkább majd ha netán nagyon fáj.
Na,kicsit próbálok takarítani,hátha sikerül...majd jövök,írjatok addig is,mi a program,kaja,kivel mizu?
Kép
sissy01

Tavasziszél (+ akit érdekel):
Réka 34. hétre született, valószínűleg (bár senki sem tud semmit) oxigénhiányos állapotba került a szülés után. 6hetes kora óta járunk ide-oda, végül a iatorbágyi korai fejlesztő mellett tettük le a voksunkat. Ahhoz képest, hogy 6 hónaposan a szemembe mondták, hogy soha nem fog járni, manapság már a nem törékeny cuccokat ő pakolja ki a mosogatógépből 8) 8) :lol: :lol:
Nálunk pont ezért van az, hogy nincs olyan, hogy nem emelgetem (hál' Istennek csak 12kg :D ) a tesóval meg lett beszélve, hogy akkor jön, ha bírja a strapát :wink: :wink: Remélem, bírni fogja...

Amúgy nem csinálunk belőle nagy ügyet, 100%-ban elfogadtuk, hogy így lett, sőt, múltkor ő kérdezte meg, hogy a néni mit néz rajta???? :lol: :lol: :lol: :lol: Szerencsére agyban 120%, 9 hónapos kora óta beszél, így sokkal könnyebb azért, mert sokmindent meg tudunk beszélni vele.

Mi elmondtuk a kistesót, mert nem vagyunk olyan helyzetben, hogy 12 hétig titkoljuk, a fejlesztőben el kellett mondani, anyuéknak is. Azért idegeneknek nem újságolom, de pl tegnap találkoztunk egy két gyerekes ismerősünkkkel és már messziről kiabált, hogy bőven elég egy gyerek, gondoljuk át... Én meg vigyorogtam, ebből meg levágta, hogy már elkésett a figyelmeztetéssel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nukada

Nukada: koszi hogy leirtad! Es szuper hogy ilyen eletvidam kislany es hogy mindent megadtok neki hogy teljes eletet eljen. Ilyen soha ne fog ezt emg azt dologrol ma sokat hallottam. a lenyeg hogy ti hisztek benne es szeretitek, minde kepen latszik milyen boldog kislany!

Itthon gyerkocnek mi se mondjuk, de van aki tudja, foleg akik segitenek, hogy pihenhessek. Senkinek nem akartam de igy alakult.
tavasziszel

Sziasztok lányok!

Üdv az újaknak, Tavasziszél együtt érzek veled, én is szinte mindíg izgulok hogy minden ok legyen.

Csütörtökön megyek uh-ra.

Kép
mók

Sziasztok,

Kata, nagyon jó lett a táblázat.

Tami, Nukada üdv közöttünk.

Tavasziszél, Heczel Sándor a dokim, de ő nem vezet le szülést, Fehérvárról egy időben sok doki átment Mórra, azt hallottam volt valami összetűzésük a főnökükkel. Örültem is neki, hogy Móron dolgozik, közelebb van hozzánk mint Fehérvár, de sajnos 3 éve bezárták a szülészetet. Így a doktor úr által ajánlott nőgyógyásznál szültem. Őt Szakács Szilviának hívják. Eredetileg csak szülésznőt szerettem volna fogadni, de Fehérváron csak akkor lehet, ha dokit is fogadsz, különben nem engedik. Legalábbis 2 éve így volt. Kétlem, hogy azóta megváltozott. :cry:

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

A Mori dolgot tudom Mori szuletesu vagyok:)

Az rossz hogy nem lehet csak szulesznot fogadni, nekem most az a tervem.

MOk: nagyon gondolok majd ratok csutortokon!

En mar megint pizzat eszem. :oops: miert pont egeszsegtelen etelt kivanok?
BAr ez az elso terhessegnel is igy volt....
tavasziszel

Tami: Te Tamara vagy?
Mert en igen :wink:
tavasziszel

Drága Lányok!

Gondolkodtam,hogy írjak-e Nektek.Nem szeretném az én tragédiámmal elszomorítani a topikot.....

Viszont le kell írjam hogy nagyon-nagyon köszönöm az együtt érző üzeneteket!!!!Sokat jelentett hogy gondoltatok rám!!!
Mi természetesen tovább küzdünk,nem adjuk fel.Sajnos kitett már minket az élet jónéhány hasonló dolognak,és ezekből is sikerült felállnunk.Tudom most is így lesz,lesz erőnk tovább küzdeni és lesz nekünk is kisbabánk!

Mégegyszer kívánok Nektek minden szépet és jót,boldogságos babavárást,és még boldogabb babázást!!!!!!!!!

Timee
zsebi baba

Kedves Zsebi baba!

Nem ismerem pontosan az előzményeidet, mert csak nemrég csatlakoztam , de a végkifejletet sajnos pontosan átérzem. Tavaly július 15-én vesztettem el a babámat.Vigasztalhatatlan voltam,és magamban kerestem a hibát, haragudtam a testemre,amiért cserben hagyott. Az idő minden sebet begyógyít!!( De tényleg) Nekem sokat segített, Czeizel: Születésünk titkai című könyve. Találtam benne magyarázatot a kérdéseimre. Azután elkezdtem készülni a következő terhességre : sport, egészséges táplálkozás, majd a terhességi vitamin.Most itt van a pocakomban ez a kis pöszmöt, aki remélem bent is marad.
Sok-sok erőt kívánok neked és a párodnak!
Vendég

Drága Zsebi baba!

Örülök hogy azért jelentkeztél, nagyon sok erőt éa kitartást küldök nektek továbbra is.
Nem akarom fájdalmadat növelni, de a doki meg tudta mondani mi történhetett?
Csak ha nem vagyok tolakodó?!

Nálam megint soron van a félelem, ma olyan furcsa érzéseim vannak a hasam aljában, hogy ismét rettegek.
Azon gondolkodom keresek egy pszicho dokit, ez nem mehet még 7-8 hónapig.
Mindekit kikészítek.
Most épp azon aggódom hogy remélem nem lesz üres a petezsák.

Kép
mók

Sziasztok!

Bocsi hogy eltűntem! Nagyon elfoglalt és ideges vagyok :( :( :-(
De látom hogy itt többen közületek! SAJNOS!
Nagoyn sokat szorongok, hogy nem e születi krendellenességel, meg e lesz mindene, egészsége, rendben lesz e a szülé. Én vagy a baba nem e halunk bele stb. Lehet hülyének néztek bocs a kifejezésért de én ebbe bele fogok betegedni. Már borzasztó dolgokra gondolok. Egyedül fogok maradni!!!!! :cry: Nagyon egyedül:...... :cry:
Egyébként remélem jol vagyotk legalább ti nem ennyire sulyosan gondolkkoztok.
Zsebibaba katának igaza van. Nemsoká jön egy ijabb baba akivel szerencsésebb leszel és marad a pociban ! Hidd el!
Holnap jön a hideg :( nem örülök.
Ma gombapörit csináltam fincsi lett. De beffuadtam. Ti mit főztetek?

dinuci01

bocs bepuffadtam :) nem befulladtam

dinuci01

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: