A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Na, akkor íme egy eltűnt!:)

Jó reggelt Mindenkinek! Ha a Nyanyóm kicsit alszik még, akkor megpróbálok pár sort pöttyinteni.

Gratulálok minden kismaminak!!!Én is nagyon nagyon szeretnék kistesót, de nálunk egyelőre elnapolódott ez a dolog. Sajnos elég kicsi a lakás, ide nem szívesen zsúfolnánk be még egy gyerkőcöt. Sajnos tavaly- tavaly előtt a párom céges dolgai nagyon rosszul alakultak, így anyagilag sem állunk fénysen. Most elkezdtem állást keresni, munkába kéne állnom, mert a gyes már nagyon kevés lesz.
Nyanyó nem lesz bölcsis, Anyukám fog vigyázni rá. Itt nagyon nagyon telítettek a bölcsödék, már születésekor be kellett volna íratnom, hogy legyen helye. magánbölcsire akkor se lesz pénzünk, ha dolgozom- legalábbis én nem vagyok hajlandó annyi pénzt kifizetni érte. Nagyon jó, hogy Anyum vigyáz majd rá, mert így nem befolyásol minket intézményi szünet, nyitvatartás és betegségek sem.
Jelenleg persze még nagyon össze vagyunk nőve, újévi fogadalmam, hogy most már néha kicsit eltűnök az életéből- de eddig még nem váltottam valóra. Bárkivel eljátszik, de ilyenkor azért ellenőrizni szokta, hogy ott vagyok- e.

Méretek: kb 88-90 cm lehet és 12,5 kg. Viszonylag jó evő, bár épp most lett vége egy két- három hetes éhségsztrájknak. Érdekes, hogy eddig nagyon érdekelte, hogy egyedül egyen, most meg kicsit visszaléptünk ez ügyben. Kb 70 - 60 szót mondogat, de még nem rakja össze őket. Illetve egy kivétellel: Apa táska, kutya bele.
Gondolom nem kell lefordítanom. Időnként meglep egy új szóval. Pl a héten elmentünk egy turkálóba, beültettem a próbafülkébe, míg megpróbáltam 3 ruhát. A harmadik ruhánál megszólalt: Anya tetszik!
Nagyon meglepődtem, eddig azt sem tudtam, hogy ismeri ezt a szót. Azt az egy ruhát viszont megvettem. :)
Az éjszakák nagyon változóak. A héten már volt átaludt, kétóránként/ egy óránként és fél óránként felkelős. Ilyenkor rögtön visszaalszik, de nekem fel kell kelnem, ezért néha nagyon fárasztó.
Tél: szereti a havat, kapott egy kis hólapátot, azzal lapátolt a játszótéren. Mi a legnagyobb hidegben is kimegyünk, legalább 45 percre. A csúszdát, akkor évezte a legjobban, mikor esett a hó, mert így a végén beleröppent a hóba és még egy jó métert csúszott tovább a fenekén. Szánkózni csak egyféleképp szeret. Az apjával, vagy velem, gyorsan lejönnni egy dombról, mindenféle buckákon keresztül. Ha csak simán húzzuk, akkor is fél, ha valaki ül mögötte. Ezt imádja, sikongat közben, meg mondogatja, hogy jujujujuj
Nemrég eltöltöttünk egy hetet, Svájcban a barátnőmnél. Sajnos a párom nem tudott velem jönni, ezért megint kettesben utaztunk. Nagyon jól viselkedett a repülőn és az úton. Imádta a svájci tejet, ott kint szinte csak azon élt. Mikor hazajöttünk és első este adtam neki a szokásos magyar tejet, két korty után visszaadta az üveget.
Kedvenc játékok:
egy favonat, aminek a tüskéire különböző alakzatokat lehet ráhúzni, egy macikás öltöztető, néhány duplo elem, ugrálós zebra és egy gyerekzongora. Ezekkel mindennap játszik.

Boni: a nővérednek nagyon nagyon gyors gyógyulást kívánok!
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára bende 2010.02.19 07:50-kor.
bende

Dobok néhány képet... Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
bende

Jó reggelt!

Kép

abszolute nem számoltam ezzel, mert ismétlő és a korábbiakban sem volt ilyen :(

Bende de jó hogy jöttél kis eszkimóbabád annyira cuki! Zsigabiga is imádja a csúszdát bele a hóba.a szánkó viszont nem lett a kedvence :(

mi is mindig kimegyünk.. ez az ajakbiggyesztés ....

Mecsi, Mazska
nagyon várunk benneteket! amikor Nektek jó.(Pénteken lehet hazautazunk) . :lol:

Szisz elképesztő ez a bank! :twisted:
Vendég

Manci Gergőnek a kádas képéért irigy...Zsiga nem ül bele kádba :cry:
Vendég

Sziszka, tényleg kár, hogy ilyen messze laksz, jó lenne bulizni egyet :( Ez a bank tényleg nagyon gáz, örület, hogy mennyit szórakozik veletek.

Dia, Zéti egyéves kora óta jár Helen Doronra (angolóra) és nagyon szereti. De tény, hogy nagyon sok függ a tanártól, a miénk nagyon szuper.
Vendég

én is gondolkodtam a Helen Doron on itt a szomszédban van is... Csenge megirnád priviben milyen árak vannak?

csajok volt akinél belázasodott a gyerkőc a 18 hós oltás után? Zsiga éjjel felkelt, lázas volt, alig tudtam visszaaltatni.. aztán reggel 38,2 volt nemrég 37,7

pedig ez ismétlő., és a korábbiaktól nem is volt neki semmi...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.19 09:16-kor.
Vendég

na, tegnap már nem tudtam jönni. és most is csak olvastam, mert még nem reggeliztünk... :( bocsi!

Bende, nagyon jó, hogyj öttél, jöhetnél gyakrabban is! de tényleg! nagyon örülök, hogy képeket is hoztál Nikiről! nagyon édes!!! ;)

Boni, mi az ismétlős!?

CsengeAndi, jobbulást a fiúknak! jó lenne már egy kis tavasz, talán kevesebbet leszenek betegek úgy általában a gyerekeink! ;)

sophie27

Sziasztok!

Most csak gyorsan, aztán majd a délutáni szunya alatt jövök:
Boni, milyenek a szerzemények? Szépen megcsinálták?
Mutizd meg!!!

Bende, jó, hogy jöttél! :wink:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

hát a 18 hós oltás ugyanaz amit 2.3.4.hónaposan kaptak ..

mellette a neic vac c. kapta de annak sem volt korábban mellékhatása

ráadásul most utólag olvastam hogy van gyerek aki a 18 hós után lábra se tudott állni 2-3 napig.. meg lázas volt :cry:

ráadásul előtte még adtam is az oltáskivezetőt. :roll:
Vendég

nagyon szépek
:lol:

nálunk csak az első félre került az autós.. éps Aproo ott van a tiétek felcsavarva belül szép szürke lett a szegés -..ja nem olyan mint a mi kicsink, bár a honlapon az van fennt... :) Kép
itt meg ha valaki emlékszik a bonit alis képről az látja a különbséget Kép
Vendég

Sziasztok!

Végre elszunnyadt a Drágám, így tudok pötyörészni.
Nem is értem nálatok hogy bírják ki 1-2-3 óráig délután, Levi már dél körül kidőlne, sőt, 11kor, ha hagynám, csak akkor meg estig nem bírná. :)

Boni, sztem ez is szuper, bár én így kép alapján nem látok sok különbséget, de szted sem rossz, nem? És a másik is szuper.
Akkor hétfőn fél11-11 felé jó párodnak? És adsz egy címet, mert még ki is kell keresnem térképen...köccc

Ma voltunk Szilviéknél (Mecsi barátnője Szilvi) arik voltak a lurkók, bár a közös játszást még gyakorolni kell. Ugyanis Mecsiéknél marha jól eltologatják egymást a lurkók babataxin, Levi viszont nem szeretni, ha bolygatják autkázás közben. Katie ellenben imádná tologatni. Így ebben nincs egyetértés, de azért jól elvoltak.

Arra gondoltam csajok, ha lenne kedvetek, elő kéne keresni a táblicskunkat, Mecsi, feltennéd ide? És akkor mindenki bevállalhatna egy-két embert, hogy utoléri. Legalább 1-2 fényképpel és egy 10 sorral bejelentkezhetne, hogy mizu velük. Pl. én szólok BucsekSzilvinek, mert őt el tudom érni, de hátha sokunknak wiwen keresztül elérhető pár ember. Persze csak, ha van kedvetek hozzá, mert én olyan kíváncsi vagyok.
Csak egy példa, nekem mondjuk nincs meg Félhold semmi elérhetősége, de ha jól tudom, Szuszunak talán igen.
Na, nem azt mondom, hogy így sikerül elérni mindenkit, de egy próbát megérne.
Mit szóltok?

Mecsi, megkukk ma a képeket tegnapról, írtó édesek vagytok és Zsófi is mennit változott. Andakát is várjuk ám picit!

Zsófi, gyere, ha tudsz!

Holnap délelőtt itt megint van bababörze és a fene enné meg, Péter pont ügyel. Bár állítólag van gyerekmegőrző, de nem tudom, hogy mikor, meddig, meg ilyenek. Azért lehet, elnézek egy picit, kíváncsi vagyok nagyon.

Bende, édes a kisasszony. És milyen jó lehetett Svájcban! Gondolom csodás helyeken jártatok.

Boni, sztem sokkal inkább van lázatok a neis vac-tól, mint a 18 hóstól, és arra nem is adtál kivezetőt gondolom. Nekünk is okozott pár nap nyűglit. És hogyhogy abból kettőt kapott, mi csak egyet....???
Én is tartok a jövő héttől, végre kezdünk rendeződni, erre jön a kötelező oltás nekünk is. :? Ma már ránk is telózott a védőnő, így nincs mese, menni kell, majd 1 hó lemaradással.

Oltás: Szisz, dehogy győzött az erősebb! :roll: :wink: Csak a töbség...tudod, sok lúd... :lol: De még mindig ellenzem, csak hát, vasárnap úgyis elkapott volna sógor egy tűvel, így meg ingyen kaptam és nem az Ő tartalékukat használtam el. Amúgy eddig semmi tünet, csak a karom fáj eléggé, ahova adták. Ez meg jópár napig eltart majd, így nincs mit tenni.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Mi is vagyunk itthon...talán hétfő, vagy kedd....vagy ki tudja...

Bende, nagyon jó, hogy jöttél és képek is nagyon szuperek! Az utolsó a kedvencem, ez a csücsörítés nagyon édes :lol: és milyen nagyon vagytok! Mi majd 10 centivel és 2 kilóval kevesebbek vagyunk....Örülök, hogy előkerültél, remélem most már maradsz is! A sok hegyes képek a Svájciak? Nagyon gyönyörű!!!Kár, hogy csak kettesben tudtatok elmenni...

Zsófi, Apró: megtaláltuk tegnap este azt az álom házat amit írtam a levélben, persze ezt nem fogjuk megvenni, mert horror, de azért teszem be a linket, hogy lássátok milyen az elképzelés...
http://ingatlanok.hu/ingatlan/elado/csa ... et/2407088

Boni nekünk nem volt semmi bajunk, eddig egyiktől sem, de nem egyformák a gyerkőcök, remélem hamar lemegy a láza, vagány ez az új szőnyeg!

Zsófi, kicsit úgy látom te is el vagy havazva :) Azért ha lesz egy kis időd, mesélj, mi ez sok dolog :)

Niki, anyós ügyben van változás?

Verocs, jobban vagytok?

Megyek altatni....

Szisz

<
sziszka78
Tolna

Szisz álomház nagyon szép.. nyaralónak veszitek?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.19 13:41-kor.
Vendég

Itt a táblázatunk!

1266582476.4416.xls :lol:

ja és BOLDOG ZSUZSANNA NAPOT!!!! :lol:

Aproo nekem nagyon tetszik ez is, meg Zsigának is..

csak az a picurka ami van nekünk az annyiban egyedi, hogy építkezés van rajta, meg kórház, járművek..

lehet a neis vac c től? mindenesetre szegénykémet a karomban kellett elringatnom a déli alvásnál.. :cry: ma apa sincs itthon, csak holnap este jön haza

a cég

http://maps.google.com/maps?f=q&source= ... &iwloc=r14
Vendég

Sziasztok:)

Panna, Apró, köszi a kérdést, anyós nem jött, holnap jön unokázni, "érdekes" lesz vele azok után találkozni... mindenesetre én azok után, amiket mondott, továbbra is úgy érzem, addig nem állok vele szóba, amíg minimum bocsánatot nem kér...

Barbi, szomszédasszonyod, bocs, de nem normális...:( szegény pici gyerkőc, remélem vkinek sikerül meggyőznie, hogy mi lenne a gyerkőcnek a legjobb?!
Az elméletedet én is cáfolom, nálunk mindkét fiú könnyen ment:)) csak a körülményeket kellett rendezni hozzá, értem ezalatt pl. a munkahelyi stresszt, amiben bőven volt részem.

Panna, maximálisan osztom a véleményedet a bölcsivel, ovival kapcsolatban, remélem én is megtalálom majd a nekünk legjobban megfelelő intézményt;)
egyébként lassan én is el kezdhetem keresni az ovit Barnusnak, mert itt 1 évre előre nem árt, ha le van fixálva, hogy legyen hely. Réka aranyos lehetett az orvosi táskával, jót mosolyogtam;)

Anna, örülök, hogy minden rendben volt az uh-on és gratula a kislányhoz:) én is szívesen kipróbáltam volna... apropó... Te véletlenül nem a MÁV kórházban szültél? vagy csak vizsgálatokra jártál oda?

Boni, Mazska, Barnus is nagyon szeret a konyhában tüsténkedni:) ha megmarad a vállalkozó kedv, még a végén vmi közös bizniszbe is foghatnak:)
Nálunk apum szakács, és a fél családom vendéglátásban dolgozott évekig:)

Mancibarbi, nektek is jobbulást, aranyos a kép Gergőről!

Apró, édesek Leviről is a képek, milyen kis mosolygós! Barnus egyébként mindig ilyen "színű":) et a kép pár hete készült, amikor még semmi baja nem volt. Nem tudom honnan örökölte ezt a sápadt bőrt, ennyire talán senkinek nem világos a bőre a családban...

Sziszkám, kíváncsivá tettél:))) melyik részt hagynád ki? Áruld el!!!

Bende, örülök neked és örülök hogy jól vagytok! Jöhetnél ám sűrűbben is;) Nagyon édesek a képek Nikiről, igazi kis hölgy lett belőle!

Mecsi, nálunk játék téren az autók a kedvencek és a kismotor, minden mennyiségben;) de van egy szuper formabedobós kockánk (18 lyukkal), amit szintén nagyon szeret és magától tudja, hoyg mi hova való. Nemrég vettem vaterán neki egy fa puzzle-t is, ahol csoportosítani kell, na azt is nagyon élvezi. Egyedül is elvan, de általában reggeltől estig együtt játszunk, nevetünk, kivéve, ha takarítani kell, bár abban is nagyon szorgos, segítőkész. Főzni meg akkor főzök legtöbbször, ha alszik.

Boni, jók lettek a szobák, tetszik a szőnyeg nagyon!!! Nálunk nem volt utóhatása a 18 hós oltásnak, de a doki azt mondta, hogy lehet tőle láza 3 napon belül, azon túl viszont nem.

Apró, hááát szerintem, aki akar, az úgyis jön és ír, aki meg nem, azt hiába noszogatni. Rengetegszer hiányoltunk itt már sok embert, aki nem jön, biztos megvan rá az oka, vagy nincs ideje, vagy kedve... azért tényleg jó lenne tudni az eltűntekről, szóval várjuk továbbra is a zugolvasóinkat, régieket, újakat egyaránt;)

na azt hiszem sikerült mindenkinek válaszolnom, akinek szerettem volna...;)

sniky

húú Sziszka, ez a ház vmi álomszép, pont ilyen lenne az igazán nekem való is:))) nagyon-nagyon szép, csak hát az ára, tényleg horror:(( na de majd nyerünk a lottón:)) illetve apum mindig ezt mondja...;)
és az a kemence..... Ferci tegnap már azt mondta, ha ennyit sütök, akkor lassan beruházhatunk egy búboskemencére:))) jót mosolyogtam rajta.

Boni, párod munkahelye tőlünk kb. 20 perc séta, így most már meg kell látogassatok végre vmikor, ha meggyógyultunk;)

sniky

Niki kitartás a holnaphoz!!!!!
Vendég

Boni, szegény Zsigi, remélem hamar elmúlik. De ez tényleg izgat, miért is kettőt ebből? Egy éves kor előtt adták az elsőt??
Apa ma nálunk is csak 2 órára ugrik haza, aztán 36 órázik, vasárnap látjuk kora délelőtt legközelebb.:-(
Táblicskut köszi!

És igen: Boldog Zsuzsanna napot.
(Illene ezt vágnom, anyum is Zsuzsanna volt, én is és Pocaktesó második neve is ez lesz, ha csajos!!)

Szisz, fantasztikus, én is beneveznék egy ilyenre, de az ára eléggé el van szállva. Megsúgom, fele ennyiért, vagy negyed ennyiért is lehet sk. csinálni.
Apum egyik barátja vett Vértesacsán (amúgy figyelmedbe/figyelmetekbe ajánlom magát a települést, mert ennél szebb helyen fekvőt keveset láttam életemben) egy parasztházat, hatalmas kerttel, 3-4 milláért. Majd az egészet kiürítette, értem ezalatt, hogy minden új belsőt kapott, járólapok, fürdő, konyha, de próbálta a régiességét megőrizni. Minden fa, minden barnás árnyalatú, egyszerű. Persze nem annyira hagyományőrző, mint ez a ház, mert ők csak nyaralónak vették, így pl. egyszerű fa, de ikeás ágyak, stb. Majd parkosította a kertet, kis tó, nádas, majd a kertben búboskemence kenyér és kolbi sütéshez. Nem mondom, jópár évet vett igénybe, de sztem a tizedét nem költötte rá, mint ez a házár. És vmi elképesztően szép, ha lehetne, holnap költöznék is le oda. Szóval csak annyi, hogy nem mindig a kész a legjobb.... :wink:

Ovi, bölcsi: na, itt még folytatódik a horror nálunk, mert a várólistások közül kiválogatták a lányokat, előre tették, mondván, túl sok fiú született, így ők csak a csajok után. Emiatt kellett BucsekSzilviéknek is jó pár hónapot várni, mert Bömi merészelt fiúnak születni. Elképesztő. :?
De mutizok vmit, ha megtalálom:
1993. évi LXXIX. törvény

a közoktatásról

A közoktatási törvény 2007. szeptember 1-jétől hatályos szövege

http://www.okm.gov.hu/letolt/kozokt/koz ... 070823.pdf

132. §

(6) Az e törvény 85. §-ának (4) bekezdése alapján elkészített önkormányzati intézkedési tervnek a gyermekek, tanulók esélyegyenlőségét szolgáló intézkedéseit, így különösen az óvodai nevelés három éves kortól történő biztosításának feltételeit, az ingyenes étkeztetéshez, az ingyenes tankönyvellátáshoz szükséges feltételek meglétét, a beiskolázási körzethatárok kialakításánál a halmozottan hátrányos helyzetű tanulók többi tanulóhoz viszonyított arányát 2007. december 31-éig át kell tekinteni az intézkedési terv készítőjének.
Az intézkedési terv megléte az előfeltétele annak, hogy a helyi önkormányzat a hazai vagy nemzetközi forrásokra kiírt közoktatási célú pályázaton vegyen részt. Ha az óvodai nevelés nem biztosított, a helyi önkormányzat - társulásban való részvétellel, másik önkormányzattal vagy nem önkormányzati intézményfenntartóval kötött megállapodással, intézménylétesítéssel vagy bővítéssel - 2008. szeptember 1-jétől köteles gondoskodni arról, hogy a halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek három éves koruktól igénybe tudják venni az óvodai nevelést. 2010. augusztus 31-éig pedig valamennyi óvodai neveléssel összefüggő szülői igény teljesítéséhez szükséges feltételt meg kell teremteni.

Erre nyugisan lehet már hivatkozni. Persze, ha nincs hely, akkor nincs mit tenni, de hátha...

Niki, akkor nagy drukk holnapra, hogy béke legyen!!!
Nálunk is fehér Levi bőre, de sztem ez nem vészes, nyáron kell jobban odafigyelni.
Én azért egy próbát tennék az eltűntek felé. Nem azt mondom, hogy rendszeresen jönnének, de jó volna az a 10 sor is, hogy tudjuk, minden okés...:-)

Anna, akartam már kérdezni, illetve mást is, aki szült az ÁEKben: Aszódi dokinő neve ismerős??? Mert lehet, hogy két hét múlva át kell mennem más helyre új doki, új kórház, és Ő merült fel.

Na, velem tele az oldal, eloldalgok....:-) :roll: :oops:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Niki, Apró!

Nem, nem. Nekem is mindannyiszor gyakorlatilag elsö nekilendülésre összejött a baba, nem azt mondtam, hanem azt, hogy az elkészítés módja más és más. A lányoknál volt egy kis stressz bennem, a fiúknál nem, jöjjön, ami jönni akar. Nem voltam görcsös, szépen egymásraértünk, míg a lányoknál hajtás volt, mert ott és akkor gyereket akartam és kész. :) Már érthetöbb voltam, vagy ugyanarról beszélünk, csak nektek pont nem jött be az elméletem. :)

Dönci lázas, torokgyulladása van, kezdjük az antibiotikumot. :(

Mentem is a gyengélkedömet dajkálni.

Sziszka!

A ház pompás darab, de még itteni viszonylatban is baromi drága! Ennyiért Svájcban, vagy nálunk a boden-i tónál is kapsz egy nagyobb cupákot.

Barbi
Vendég

Sziszka, tényleg nagyon tuti a vityilló :lol:

Zsiginek, Döncinek jobbulást, és mindenkinek, aki még beteg!!

Bende, nagyon édes Nikid!!

Ritus, engem is nagyon érdekelne, hogy bírod a kétgyerekességet?? Nekem is nagyon ketyeg már az órám :wink:

yuyu79

Barbi, ugyanarról beszélünk:))) csak nálunk borul az elméleted;) lehet én voltam akkor félreérthető...

Döncinek jobbulást! Szegény gyerkőcök, jó lenne már ha elmúlna ez a sok betegeskedés!

Apró, akkor lehet, hogy egy helyen szülünk? Jól jönne egy ismerős szobatárs;) már csak az időpontot kellene összehangolni;)

sniky

Julcsi, én szinte napi kapcsolatban vagyok Ritussal, az alapján amiket mond, nem olyan vészes a két gyerkőccel, Zalán nagyon jó baba és Zorka pedig sokat segít a baba körül;) Majd biztos mesél róla ő is bővebben, ha lesz egy kis ideje jönni. Inkább a bezártságot unja már, meg hog yteljesen meggyógyuljanak a gyerkőcök, alig várja, hogy végre kimozdulhasson és bandázhassunk;) mi ahogy meggyógyultunk, megyünk őket látogatni, mert már nagyon hiányoznak;)

sniky

Sziasztok!

Húú, jó sokat írtatok tegnap este óta! :D

Betegeknek jobbulást!!

Bende,
Üdv újra itt. Örülök, hogy jól vagytok, és nagyon jók a képek, nagyon szép kiscsaj lett Niki! :)

Szisz,
Hát ez tényleg álom ház, nagyon szép! Bár én a modernebb stílust kedvelem, vagyis inkább a mediterrán stílust, de ezt is elfogadnám :wink:

Mecsi,
A helen doron angol oktatás gyerekeknek, egy sajátos módszerük van. www.helendoron.hu.
Ma voltunk a próbaórán, de valahogyan nem tudta lekötni Virágot, se a barátnőm kislányát. Mondjuk ez nem olyan volt mint egy igazi óra mert sokat magyarázott nekünk anyukáknak a módszerről, azért biztosan jobb egy valódi óra. Engem igazából egy ottani tanítási lehetőség érdekelne, főképpen azért mentem. Kérték is az önéletrajzomat, aztán van egy tanfolyam ha engem választanak, és csak utána lehet belőle valami. De nagyon jó lenne, imádnék gyerekekkel foglalkozni, és kamatoztatni az angol tudást! :D

Kép
Kép
dia123

sziasztok!

vagyok végre én is! igazából Sziszka, nincsen semmi különös, leszámítva, hogy gyerekem egész nap a senekemben lóg, semmit nem tudok tőle csinálni. 3 napja szeretnék krumplistésztát csinálni, na, még ma sincs belőle semmi... ráadásul, mióta megtalált a bajom, hol a hasam fáj, hol pedig olyan igazán semmihez sincs kedvem hangulatom van, szóval eléggé elnyomott ez a dolog, de nem baj, mert most ez kellett! ;)

szóval köszi, jövök én tudjátok, ha úgy van. a másik, hogy tegnap kaptam egy nagyon szomorú hírt... csak halkan, mert nem akarom senkire sem a frászt hozni, paramamik inkább ne olvassák el!!! (egy nagyon kedves kolléganőmről megtudtam, hogy múlt pénteken hirtelen, 6 hónapra megcsászározták, 900g-os a babája, és nem tudni semmit róluk. egyelőre a baba megvan még, meg a lány is fizikailag jól van, de szegény picinek nagyon sok gondja van. szóval csak aggódni lehet, hogy minden rendben legyen velük, és ne legyen semmiféle későbbi szövődménye ennek! :()

ManciBarbi, Bende, nagyon örülök, hogy előkerültetek! de tényleg! remélem, hogy még mások is követik a példátokat, pl. Pöttöm... szokott minket biztosan olvasni, csak nem jön! :( meg még sorolhatnám! Ági, Lei, Szuszu, Felícia, stb. stb. stb.

tényleg, Bende, a régi munkahelyedre nem tudsz visszamenni? vagy hogyhogy most keresel másikat!?

Aproo, mi lett az AFPddel? megvan már az eredmény? a karod biztosan jobban lesz pár napon belül, és gondolj bele a jó oldalába is, végre leszállnak rólad, és nyugisban elkölthetsz egy családi ebédet! :) ártani biztosan nem árt!

szőnyegek nagyon tutik! a fóromosok megkeresése ötlet nekem bejön! bár Nikinek is igaza van! de egy próbát lehet tenni. hátha csak a noszogatás hiányzik! ;)

Boni, klassz lett a nappali szőnyeg is! nekem nagyon bejön! az oltástól itt is többen alig tudtak lábra állni. nem tudom, hogy ez mitől van!? rosszul adják be nekik, vagy olyan izomba kell, ami miatt nagyon fáj nekik a lábuk, illetve lázuk is volt. persze minden gyerkőc más, de sajna benne van a pakliban! remélem, hogy estére Zsigi is már ismét önmaga lesz!

tényleg, kértél Nikitől valamit, prana nadiban!? ;)

Niki, neked kitartást a holnaphoz! jó lenne, ha rendeződne a dolog, már csak a családi béke szepontjából is, vagy legalábbis Ferci lelki nyugalma kedve miatt. persze a bocsánatkérés a minimum részéről!

Sziszka, ez a ház!!! eszméletlen! nagyon nagyon szép! kár, hogy ilyen horror az ára... anyósom is biztosan beájulna, ha látná! főleg a telek méretet díjazná, de persze a ház sem utolsó. nagyon ízléses! kíváncsi lennék amúgy, hogy kik tudják ezt megvenni, vagy meddig hirdetgetik még ezen az oldalon...:D

Dia, Virág nagyon cuki ezzel a copfikával! majd rakjál mindig fotókat a legújabb hajkölteményekről! ;)

CsengeAndi, köszi a programajánlót. én nem igazán vagyok boros, sőt, de azért köszi! fiúknak meg jobbulást!

még biztosan akartam valamit, de már nem is tudom...

ja, igen! Anna, gratula az újabb kislánykához, bár gondolom, hogy nem lenne baj az sem, ha a doki tévedne!? :) nevekben gondolkoztatok már? Neked mi lett az AFPd? bocsi, hogy ezzel nyaggatlak Titeket, csak kíváncsi vagyok, hogy mennyire jön be az a statisztika, ami múltkor kb. 100%ig bejött! tudjátok. fiú-lány jóslás!

Mazska, nálatok még nem mutatta meg magát kistesó?

nálunk minden okés. gyerekem fogzik ezerrel. a 4 kisőrlőből, ami ugye a szemfog mellett jön, 2 már full kint van (jobb oldalon), bal oldalon pedig csak a fölső tört át. alul se híre, se hamva. viszonta jobb felső szemfogunk is már nagyon kikandikál... egyelőre ennyi! nálatok a rágók már a leghátsó fogacskák!? akkor mi van még vissza!? vagy van olyan gyerkőc, akinek már minden foga kint van?

én egyre jobban. most, hogy újra "nő" vagyok... alig várom, hogy konzultáljak a dokival, és mindent, természetesen a legnagyobb rendben találjon! ... remélem, hogy így is lesz! aztán akkor már alig fogok bírni magammal! viszont azt megfogadtam, hogy nagyon nem fogom beleélni magam a dolgokba... nem akarom, hogy mégegyszer... :oops: :roll:

na. de nem is szaporítom tovább a szót! majd még jövök, most kicsit pihegek! :)

sophie27

Boldog Zsuzsanna napot a Zsuzsiknak!!

Boni,
Szépek a szőnyegek!
Virágnak semmilyen mellékhatás nem volt az oltásoktól, lekopogom!!

Azt akartam még tőletek kérdezni, hogy ti mikor adtok/adtatok párnát a kiságyba? Mert Virág most kapott egy kis párnát, egy nagyon laposat, alig van néhány cm, és imádja! Még az alvópajtás makiját is ráfekteti, hogy neki is legyen jó :wink: Ebben a korban már gondolom nem tudnak megfulladni tőle, és ha nem magas, remélem a nyakának sem árt. Van aki már párnával alszik?

Kép
Kép
dia123

Hú, muszáj írnom, tiszta grafomán lettem:

Barbi, majdnem ugyanarról beszélünk....nekem mondjuk, ha emlékszel jócskán volt stressz Levinél, de most is kijutott a jóból a barihimlővel és a melóhellyel. Ja, amúgy 3 napja képtelenek aláírni az utalást benn, így megint egy hétvége legatyásodva... :evil:
Ennyit a holnapi börzéről.
Jobbulást Döncinek!!!

Niki, lehet, de jó lenne. Mi Levi szülinapja miatt úgyis két héttel előbbi szülést tervezünk...na persze, mintha rajtunk múlna Petivel...de túlhordani úgysem engedik csaszi után, tehát legkésőbb 27!
Te melyik dokival szemezel?

Julcsi, megszűnt a nagyonbaba vonalzós korszak, illetve már csak egyedit lehet kérni....gondoltam szólok, hátha nem kaptál hírlevelet, bár ez is jó, de kb. a fél babanetnek most ilyen van, mert egyenvoni lett. :-(
A kétgyerekesség engem is kicsit frászoltat, de jópáran túlélték már, ebben bízom! :-)

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Bende, jut eszembe, jövünk Bojtorján gyereknapra Fehérvárra a barátainkkal, ott össze is futhatnánk....egyébkéntis viszonylag gyakran járunk kosármeccs ügyben :)

NIki, majd meséld a fejleményeket anyós ügyben ám!

Végigfutottam a táblázatot, szomorúan jutott róla eszembe, hogy rázott le bennünket Hrk Rita....azért én zömében csak annak tudom az elérhetőségét aki itt szokott lenni, sok közülük is elveszett a telefon csere alkalmával, de szívesen hallanék ez eltűntekről. Pl. Nicike, Rizsi nekem nagyon hiányzik.

Lanyané pedig Binyekkel tartja azóta is a kapcsolatot, nagyon jóban vannak, talán őt tudnám invitálni kicsit.....

Niki, vizuális típus vagyok, és a szódabikarbonás hüvelyöblögetés mint előjáték elég bizar :lol:

Apró, nálunk szerintem túlpörög Málna, egyszer ebéd előtt látom rajta, hogy nagyon álmos, de még leültetem ebédelni, mivel továbbra is nagyon rossz evő...viszont így meg átbillen, aztán kettő előtt nemigen tudom ágyba dugni....

Mecsi, nálunk a főzés a kemencében a legmenőbb, mert a kemence világít, ha bekapcsolja és folyik a víz, ha megnyomja a vízcsapot, akár fél órát is elfőzőcskézik vele egyedül.
keresek róla képet, bár ajándékba kaptuk, de ezt minden hozzánk érkező is imádja, pl. Barbi Regője fiú, mégis nagyon sokat játszott vele, amikor itt voltak, a lányok pedig kifejezetten imádják...
Kép
Ezenkívül nálunk is nyerő a takarítás, felmosás saját felmosóval, minden háztartási munka, és most az állatkák, amióta néhánynak tudja mondani a hangját. Na meg persze a motor, babakocsi, bevásárló kocsi, ezeket imádja tologatni, tegnap óta sláger a homokozó játékok a hóban című...

Azt akartam még elmesélni a gondoskodó kislányokról, hogy MÁlnus cicizteti a babákat, kedvenc plüssöket elalvás előtt, mindenkinek jusson a jóból :D

Szisz

<
sziszka78
Tolna

bocsi, hogy ilyen sokat írtam... ráadásul még eszembe jutott valami!

lányok, ovit miért néztek!? felveszik azokat a gyerkőket is, akik még nem 5 évesek, illetve kistesóval otthon van anyu!? :shock: ez nálunk Szszmiklóson kb. elképzelhetetlen... meséljetek már erről bővebben! köszi!!! :)

sophie27

jááááj!

és boldog névnapot a Zsuzsannáknak!!!

sophie27

Szisz, rendben van:) a szódabikarbónás hüvelyöblögetést én is kihagynám;))

nekem is hiányzik Rizsi na meg Lanyané is!!!!

Apró, dr. Hammersberg Elemér lesz a leendő orvosom, ha minden igaz, jövő hét szerdán találkozok vele, aztán majd dönt az első benyomás. Dícsérik nagyon... na majd meglátjuk;) Júli 6-ra vagyok kiírva, elég nagy a különbség közöttünk:( hacsak nem hordom túl, de azt meg nem szeretném...

halkan jegyzem meg: gyerekem fél 1 óta alszik, kb. 2 hete reggel pontban 7.30-kor kel (órát lehet hozzá állítani), délben kidől 1-2 órára, aztán este 10-11-nél hamarabb nem tudom letenni:( most meg már lassan 2és fél órája durmol.... lassan kelhetne, mert "programunk" lenne....

sniky

Hú, mennyi írtatok, amíg én pötyögtem, ezt már szeretem :D :D :D

Csajok, lehet, hogy félreértettetek, de negyed ennyit sem szeretnénk házra költeni, és építőipari vállalkozásunk van, szóval tuti magunk fogjuk megcsinálni, ez csak egy irányvonal, amit a csajoknak már ecseteltem egyszer korábban, hogy ilyen házban szeretnénk élni, vissza a természethez. Pl a tervezőjét megkerestük, ha meg lesz a hely ahol, akkor valószínűleg beszélni fogunk vele.
Tudom, hogy ha magunk csináljuk, akkor sokkal olcsóbb, és pl. vályogot szeretnénk, mint építőanyag tuti, és baromi olcsó. Ráadásul a korábban említett havi 30-40 ezres fűtésszámlát is mindenképpen ki szeretnénk váltani, erre kellenek a búbosok na meg a vályog fal. :) De ez a ház tényleg álom kategória nekünk.

Dia, mi adtunk párnát néhány hete, azt a laposat ami a Brendonos ágyneműhöz van, de nem szereti, mindig félre teszi elalvás előtt.

Boldog Zsuzsanna napot kívánunk!

Szisz

<
sziszka78
Tolna

Újabb infok...

Szisz, hu, most hirtelen nem is emlékszem Hrk Ritusra, mármint arra amit írsz.
Viszont pont ilyen konyhát keresek Levinek, illetve fát, de az amit találtam, csak 20 cm széles, ez nagyobbnak látszik és még világít is.
Megtudnád kérdezni, honnan van és mennyibe került??? Mert Levi már a második lábosomat veri szét, imád főzni, és engem nem érdekel, fiú vagy lány, ha egyszer ez érdekli. Jó, barbit nem vennék, de a legjobb szakácsok is mind pasik, nemde??? :wink:
A kétalvás meg már nem menne igaz? És ha a tízórai lenne 11 körül és ebédelni meg a felkelés után ebédelne?

Mecsi, jobbára csak ha valamelyikünk ott van, akkor van el Levi, de főleg kocsikkal. Majd most a szőnyeggel leszek kíváncsi, mit kezd. Amúgy 1-2 hete csak a könyvei érdeklik, ahhoz meg kellünk, tanulja a szavakat, nézegeti, mondja, az ölünkben. Meg ami nyerő, kapott Karácsonyra egy nagyobb rénszarvast, mint Ő maga (NICI márka), na azt gyűri, eteti, ugrál rajta, hancúrozik vele, de csak, ha ott fekszünk. Minden este ez a fárasztás híradó előtt fél óra ereszdelahajamparti van apájával, mert én már félek, hogy megrúg. :oops: :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Tényleg, Niki, és mi lett az előző dokiddal meg kórházzal? Már ha nem baj.
Majd mesélj az új dokiról!!

Na, az előbb említett praktika nekem sem lenne ínyemre lányok, érdekes érzés lenne... :roll: :lol:

Szisz, ok, gondoltam, hogy nem szeretnétek ma megvenni. De a tervező nevét jól tedd el, hátha majd zaklatlak, ha lottót nyerünk. A vályogot meg nagyon nagyon alá kell alapozni, nehogy vizesedjen, mint nálunk. Bár, sajna nálunk a fűtésszámán nem látszik az alapanyag... :?
De főleg ha építőiparban dolgoztok, akkor nem kell ecsetelni ezeket!

Lanyané, tényleg, meg Rizsi, huh, megyek még egyszer átfutom a listát!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Azt elfelejtettem elmesélni, hogy 24.-én megyünk Sünis farsangra, Binykéktől kapunk egy Tök jelmezt, az lesz a kisasszony, nagyon várom már, Julcsi, nálatok volt már????
Elképzelni sem tudod Zsoltit, ahogy énekel Enivel a Sünin...de lehet, hogy vele van a baj....bár nálunk is van két-három apuka a rendszeresen jár, az egyik jól is énekel, és az összes dalt tudja :D

Apró, Ritusnak mi szereztük az albérletet Csíkszeredában, amikor kiderült, hogy ki kell költözzenek, amíg itthon volt, többször maileztünk, megbeszéltük, ha kimegyünk meglátogatjuk őket, azt is tudta, hogy ez tavaly pünkösdkor lesz. Sosem találkoztunk egyébként! Amikor kiértünk elkezdtem keresni, minden formában, de mail-re nem válaszolt, a telefont nem vette fel, itt a babaneten sem válaszolt, aztán pár nap múlva feladtam. Nem az a baj, ha programjuk van, vagy nem akar velünk találkozni, de akkor legalább vegye fel, és mondjon valami kifogást....azóta sem keresett....ennyi történt.
A játékot meg tudom kérdezni, de gyanúm, hogy Erdélyben vették, mert az ottani barátinktól van, este szoktunk skypolni, rákérdezek azért.

mi is alszunk még....

Szisz

<
sziszka78
Tolna

Na most csak gyorsan, mert Nyanyó itt ül az ölemben.

Állás: a törvény kötelezi a munkáltatót hogy határozatlan idejű munkaszerződésnél, foglalkoztatnia kell a munkavállalót a gyermek 3 éves koráig. Nálunk nagyon nagy változások voltak, valószínűleg nem vennének vissza, csak kifizetnék a hátralévő időre a béremet. Viszont én dolgozni szeretnék!

Szsiszka! gyönyörű ez a ház, de az árán lehidaltam. Nagyon- nagyon szívesen találkoznék veletek:) - sőt bárkivel, de nekünk sajnos a pesti talik elérhetetlenek. Aki viszont erre jár, azt nagyon szívesen látjuk. Priviben írok elérhetőséget.

Párna:Nyanyó egy ideje már azzal alszik. Egy nátha után szokott rá, amikor fel kellett polcolni a fejét, hogy kapjon levegőt. A párna pont olyan széles mint az ágy, tehát nem mozdítja el.

Ahogy írtam Nyanyó látta Apró vonalzóján az uh- os képet. Nem értem miért de Nyanyó ilyenkor mindig nagyon belelkesedik, hogy baba. Nemrégen a bátyám átküldte a 13 hetes uh képet a babójukról és ott is rettentően sokingatott, hogy baba baba. pedig azon annyira nem egyértelmű egy másfél évesnek, hogy mi micsoda.
Lehet hogy látta magát a pocakomban Nyanyókám?
bende

Bende, azért a visszamaradt béredet elkérhetnéd tőlük :) Nem úgy van a törvény, hogy kötelező visszavenniük és legalább egy hónapig foglalkoztatni? :oops: nem mintha sokra mennél vele....
De Fehérváron azért lehet melót találni nem? Olyan nagy város, azt gondolnám, hogy ott vannak azért lehetőségek is!?

Az elérhetőséget várom!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Hú feléledtünk :lol:

Dia felnőttoktatást nem vállalsz? :oops:

én is jelentkeztem próbaórára.. :oops:

[b]Zsiga [/b]régóta kispárnázik, apája csinált neki egy hosszúkás párnát., pehellyel töltve vékonyra... cereti meg a paplanját is imádja! úgy bele tud kucorogni

Szisz remélem sikerül a házikót egyszer megvenni!

NIki persze megyek! ja még egy privivel tartozom... :wink:

Döncinek jobbulást Barbi!

ZSófi remélem rendeződsz most már!nekem ismét beállt a ciklusom 34 naposra.. mint anno terhesség előtt., már nem szedem barátcserjét.... sosem lesz 28 napos!
Vendég

ime Málnus micimackó kemencéje a tulliban kapható

http://www.tulli.hu/product_info.php?products_id=6734
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.19 16:01-kor.
Vendég

Dia, nekünk is olyan lapos Brendonos ágyneműs párnánk van! Beni szereti, bár sokszor gyűrődik össze a feje alatt, de nem zavarja, és tényleg lapos, szóval a nyakának biztosan nem árt!

Bende, sajnálom ezt a nagy átszerveződést nálatok... :( remélem, hogy találsz új munkahelyet és munkát, amit szívesen csinálsz majd! :) drukkolok! mi lehet, hogy tavasszal megint meglátogatunk! ;) megyünk újra Bfüredre, ugyanúgy, a "kertek" alatt, szóval simán be tudunk ugrani hozzátok! persze meló függő is, hogy ha éppen dolgozol, akkor sajna tárgytalan! :(

Niki, Barnusnak is jó kis alvókája van akkor ma... Beni is még mindig alszik, pedig az előbb felsírt már, na jó, úgy 1 órája... :P

HRK Ritás ügyet sajnálom. szerintem valamit nagyon félreértett... volt valami orvosi gond a picinél, és arra nem úgy reagáltunk!? vagy valami ilyesmi rémlik! :(

Mecsi, nálad mi van piri ügyben... nagyon hallgatsz róla! :P vagy csak nekem nem tűnt fel, hogy mondtad volna, hogy megjött!? :) jujj, de izgis!

amúgy nálunk semmit nem játszik egyedül Beni, ja, de, a gyantázókészletemet pakolássza max., de ennyi! szóval a játékok csak porfogónak vannak, illetve csak úgy jó, ha ott vagyunk mellette. autókkal annyira még nem, formabedobó megy, meg a szomszéd kislány hintapacija pl.

na. felkelt! megyek!

sophie27

ZSiginek nem megy lejjebb a láza, már 39 nél tartunk :cry: szegénykémet már be is tekercseltem, - 3 tized.. férjem meg vidéken :cry:
Nurofen nem nagyon viszi le.. a másikfajta meg kúp, állandóan kinyomja :cry:
Vendég

Boni, nekünk csak a hűtőfürdő viszi le. Az kb 10 perc, folyamatosan hűtöd a vizet. Szegénykém végig fog vacogni, de megéri, nekünk 5-9 tizedeket ugrik le. A kúpot meg ott kell tartani Levinél is 3-4 percet, utána már nem tudja kinyomni.

Gyors javulást Nektek.
Panadol nincs? Mert mi felválta adjuk a nurofennel, illetve cataflam cseppek?
Pluszban ezek mellé belladonna nyugisan mehet!
A felsoroltak persze mindmind 3 órás időközönként csak!

Átérzem, nálunk is majd minden magas lázas állapotot apa végigügyelte. :cry: :cry: :cry: Kitartárt!

Konyhát meg köszi.

Nem tudom, tudok-e este jönni, mert apája lehet, hogy elviszi a laptopot...

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Na jó, lehet, hogy ez személyhez füzödö teória! Nekünk ez eddig bejött... :)

Sziszka akkor ti mégis maradtok otthon? Nem leszünk szomszédok? :)

Ha már a horror történeteknél tartunk Zsófi: a nem túl steril barátnöm barátainál a második gyerek a 26. hétre született emlékeim szerint. Kérdés volt, hogy megmarad egyáltalán, mert volt vagy 240 gr. Aztán addig szerelték, amíg emberke lett belöle. Egy teljes évet töltött a kórházban, most olyan 8 kg körül van, azzal engedték haza. A gond most kezdödik: a gyerek csak abszolút steril környezetben élhet, de nem tudom elképzelni, hogy ezt otthoni körülmények között bárhogy is meg lehetne oldani. A baba tüdeje egy jottányit se nött, vagyis elég jó esélye van, hogy az elsö nátha elviszi (palackos lélegeztetöre van egész nap kapcsolva) vagy kb. ráér tegnapi is egy tüdötranszplantáció, de erre nem sok esély van.

Hát innen szép nyerni!

De a britt asszony esete se mindennapi: 33 éves, 13 éve próbál gyereket szülni. 18 vetélésen van túl (!), tavaly december elején született meg a kislánya. A gond az volt, hogy a saját szervezete antitestet termelt minden terhessége ellen, míg a jelenlegi kezelöorvosa kitalálta ezt a speciális kezelést. Jó idegei lehetnek a menyecskének, minden elismerésem az övé!

Dönci helyettesíti a fütötestet, versenyt melegítenek, de nagyon vidám, eszik-iszik, rámol, rosszalkodik, megtévesztö tud lenni. Olyan lelkesen eszi az antibiotikumot, mintha valami nagyon finom csokiról lenne szó! :)

Szakad az esö. Még jó, hogy délelött voltam kint a gyerekekkel.

Na mentem, mert a párom készül éppen éhen halni. A legtöbb baj mindig ezekkel a nagy gyerekekkel van! :)

Pusz: én
Vendég

nincs itthon más csak Nurofen.. meg kúp amit drnéni irt fel majd fürcsi után azt kap

most lement neki kopkopkop a hűtés hatására.

ha 16kor adtam neki nurofent 19kor adhatok neki kúpot? nem kell megvárni a 4 órát?

ja ZSófi borzasztó ami barátnőddel történik, remélem minden rendben lesz

:cry:
Vendég

Boni, remélem lemegy :( Nincs semmi tapasztalatom láz ügyben, de a szoptatási tanácsadó szerint le kel vetkőztetni pelusra, a kezeire és a lábaira kell vizes borogatást tekerni csak ( csukló és Boka) és jól össze kell vele bújni a takaró alatt. A tejtesónk csinálja így nekik nagyon bejött!
Köszi, hogy megtaláltad a kemencét, nem is hittem, hogy ennyire drága volt :oops:

Barbi, még nem döntöttük el! :) Döncinek jobbulást, remélem hamar vége lesz ezeknek a betegségeknek....

Szisz

<
sziszka78
Tolna

Zsófi, Barbi, rettenetesek a történetek, és bevallom, próbálom figyelmen kívül hagyni, mert én bizony paramami vagyok, főleg az előzmények miatt és főleg az afp beérkezéséig, meg a 18. heti genetikai uh-ig. Addig kb. sírógörcsöt kapok minden ilyen történettől... :oops: :cry:

Igen, már emlékszem Hrk-ra, mert nem reagáltuk le a kisebbik fiúcska betegségét. Sajnálatos, de én úgy emlékszem, nem is volt túl egyértelmű és részletes, na mindegy, ezen változtatni már nem tudunk...

Boni, nyugodtan mehet 3-3,5 óra után ilyen magas láznál. 39 popóban?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Boni, nekem a dokinéni azt mondta, hogy ha nurofenre nem megy le, nyugodtan adhatod neki a kúpot, nem kell 4 órát várni vele! Szóval csak bátran, és jobbulást Zsiginek!

sniky

39 volt popóban igen de levonás után

megengedte hogy a kúpot adjam, úgyhogy heuréka!

viszem is aludni

köszönöm a hozzálelkesítő szólásokat!

Aproo csak pozitívan! nem lesz semmi gond! az afp eredményt úgyis megelőlegeztem mán

:wink: :oops: :lol:
Vendég

Boni!

Zsigikének jobbulást! Remélem lemegy a láza!
Rékának is hőemelkedése volt a 18 hóstól, 37,7 fülben. PEdig előtte egy oltásnál se ment feljebb 37,2-nél.

Bende! Csajszikád nagyon édes! Főleg az utolsó képen!

Gergő is nagOn cukkancs. Rékiről tegnap csináltam hajmosós képet, mert olyan kis falat behabozott fejjel...

Betegeskedőknek jobbulást.

Apró! Nem is vettem támadásnak amit bölcsiről írtatok. Csak gondoltam kifejtem én is a nézeteimet. Mert azért nem mindenki így gondolja. Biztos van aki olyan bölcsibe akarja adni a gyerkőt, ahol agyon tutujgatják, vagy a gyerekek közé bevetve magát jászik a dadus is. Hát nem tudom... Lehet, hogy ha teljes időbe teljes hétre kellene Rékát bölcsibe adni, én is másképp állnék hozzá, de most nem ez a helyzet szerencsére.

Zsóf! Az ovi helyzet nálatok nagoyn durva ezek szerint!

Na még bekukk, most viszem Rékit fürdeni. APja meg késik :evil:

panna1

Boldog Zsuzsanna-napot én is én is!

Zsóf! Fogak: ELvileg ha a kisrágókig kint van minden, akkor egy ideig szünet (ez ugye eddig 16), és még vmikor később, 3 éves korig bújik még négy nagyrágó. Szóval kitartás. RÉkának már szetember óta kint van mind a 16, mivel ilyen hamar jött, szerintem 2-2,5 évesen kint lesznek a nagyrágói is. De majd látjuk.

RÉpa már alszik, hiphiphurrá. Mondjuk a tegnap éjjel meg a mai nap után nem csoda...
Éjjel megint egy órát hol ölben, hol ágyban simizve, aztán kijövök, jön az óbégatás, pedig már tutter hogy elaludt. Egy órát brtam, de én már sztem el is aludtam a fotelban vele, aztán hagytam, hadd kiabáljon. Ezúttal elég hamar feladta (a múltkori fél óra után), kb 5-10 percig tartott. sírt, aztán ajázott, aztán apa volt soron, aztán apaja,aja,apa felváltva, aztán csend és szunya.
Ma ebéd utáni alvásból fél óra után megébredt a pukik miatt, hívott, mentem, én majdnem aludtam, ő kómázgatott, aztán közölte hogy kaka, tisztába tettem, még vagy negyed óra kóma, aztán közölte hogy kiii, és felült. Szóval fél óra a szokásos 1,5-2 helyett...
Na ennyit rólunk.

Bende! Nagyon ügyes Niki, hogy már ennyi szót tud! Én már úgy várom, hogy RÉka is beszéljen mindent. Olyan kis falatok!

Szisz! Lázcsillapításra ez elég humánusnak tűnik a többi hidegvizes cucchoz képest. Remélem nem kell majd kipróbálnunk, de jó tudni róla...

BOni! Zsigi hogy van? Tök jó, hogy megtaláltad a Micimacis kemencét!

Na biztos van, amire még nem reagáltam, de mára ennyi voltam...
Ma este apáé....
Jó éjt!

panna1

Sziasztok!

Boni - Zsiginek jobbulast. Szolj, ha rendbe lesztek es akkor egyeztetunk napot.

Mecsi - mi is 2-3-ig alszunk, utana tudunk indulni, ha az ugy jo neked es Boninak is. Majd meg beszeljunk, ha Zsigi rendbe jott az oltas utan.

Laura eleg jol eljatszik - epitokockakkal, fa kisvonattal, a konyhajaban fozoget, a babait pakolgatja. Tobbnyire viszont mi is inkabb egyutt jatszunk. Minden nap olvasunk, rajzolunk,szeret gyurmazni.

Kellemes hetveget mindenkinek!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: