Jó reggelt Mindenkinek! Ha a Nyanyóm kicsit alszik még, akkor megpróbálok pár sort pöttyinteni.
Gratulálok minden kismaminak!!!Én is nagyon nagyon szeretnék kistesót, de nálunk egyelőre elnapolódott ez a dolog. Sajnos elég kicsi a lakás, ide nem szívesen zsúfolnánk be még egy gyerkőcöt. Sajnos tavaly- tavaly előtt a párom céges dolgai nagyon rosszul alakultak, így anyagilag sem állunk fénysen. Most elkezdtem állást keresni, munkába kéne állnom, mert a gyes már nagyon kevés lesz.
Nyanyó nem lesz bölcsis, Anyukám fog vigyázni rá. Itt nagyon nagyon telítettek a bölcsödék, már születésekor be kellett volna íratnom, hogy legyen helye. magánbölcsire akkor se lesz pénzünk, ha dolgozom- legalábbis én nem vagyok hajlandó annyi pénzt kifizetni érte. Nagyon jó, hogy Anyum vigyáz majd rá, mert így nem befolyásol minket intézményi szünet, nyitvatartás és betegségek sem.
Jelenleg persze még nagyon össze vagyunk nőve, újévi fogadalmam, hogy most már néha kicsit eltűnök az életéből- de eddig még nem váltottam valóra. Bárkivel eljátszik, de ilyenkor azért ellenőrizni szokta, hogy ott vagyok- e.
Méretek: kb 88-90 cm lehet és 12,5 kg. Viszonylag jó evő, bár épp most lett vége egy két- három hetes éhségsztrájknak. Érdekes, hogy eddig nagyon érdekelte, hogy egyedül egyen, most meg kicsit visszaléptünk ez ügyben. Kb 70 - 60 szót mondogat, de még nem rakja össze őket. Illetve egy kivétellel: Apa táska, kutya bele.
Gondolom nem kell lefordítanom. Időnként meglep egy új szóval. Pl a héten elmentünk egy turkálóba, beültettem a próbafülkébe, míg megpróbáltam 3 ruhát. A harmadik ruhánál megszólalt: Anya tetszik!
Nagyon meglepődtem, eddig azt sem tudtam, hogy ismeri ezt a szót. Azt az egy ruhát viszont megvettem.
Az éjszakák nagyon változóak. A héten már volt átaludt, kétóránként/ egy óránként és fél óránként felkelős. Ilyenkor rögtön visszaalszik, de nekem fel kell kelnem, ezért néha nagyon fárasztó.
Tél: szereti a havat, kapott egy kis hólapátot, azzal lapátolt a játszótéren. Mi a legnagyobb hidegben is kimegyünk, legalább 45 percre. A csúszdát, akkor évezte a legjobban, mikor esett a hó, mert így a végén beleröppent a hóba és még egy jó métert csúszott tovább a fenekén. Szánkózni csak egyféleképp szeret. Az apjával, vagy velem, gyorsan lejönnni egy dombról, mindenféle buckákon keresztül. Ha csak simán húzzuk, akkor is fél, ha valaki ül mögötte. Ezt imádja, sikongat közben, meg mondogatja, hogy jujujujuj
Nemrég eltöltöttünk egy hetet, Svájcban a barátnőmnél. Sajnos a párom nem tudott velem jönni, ezért megint kettesben utaztunk. Nagyon jól viselkedett a repülőn és az úton. Imádta a svájci tejet, ott kint szinte csak azon élt. Mikor hazajöttünk és első este adtam neki a szokásos magyar tejet, két korty után visszaadta az üveget.
Kedvenc játékok:
egy favonat, aminek a tüskéire különböző alakzatokat lehet ráhúzni, egy macikás öltöztető, néhány duplo elem, ugrálós zebra és egy gyerekzongora. Ezekkel mindennap játszik.
Boni: a nővérednek nagyon nagyon gyors gyógyulást kívánok!

<