Na, most jó korán ülök géphez, hátha kevesebbet felejtek el. Bár sejtem, hogy így is a negyedét fogm csak írni, mint amit olvasás közben akartam....
Kitti! Gratulálok a Kistesóhoz! Remélem sima, problémamentes terhességed lesz!
Mecsi! Ujjledugdosás durván hangzik! Remélem gyorsan leszokik róla Áron! Esetleg adj neki valami rágcsát (pl.sárgarépa) , hátha azzal megvakarja, és még ízlik is neki

Fiad csattjain jót kacagtam. Majd kinövi tuti!
Fiú-lány: Én is olvastam anno sok mindent, engem is az fogott meg, amit Anna írt, na meg a Jónás-naptár szerint is bejött a jóslat RÉkánál.
Barbi: szomszéd elég durva, ha nem a gyereke egészsége a legfontosabb... Remélem sikerül észhez térítenetek még időben!
Férjed és az autókiásás engem is feldühített. Nem csodálom, hogy te is plafonon voltál... (főként belül)
Csutak! Grtau a legifjabb unokaöcsihez!
Ritus! Tök jó, hogy szépen boldogultok! Pocakfájásra én is javaslom, hogy próbálkozz másfajta cseppel, ha az aktuális nem jön be. Réka is pocakfájós volt (máig elég pocakérzékeny) nekünk a cseresznyemagos párnácska is sokat segített (DM-ben kb 800,-Ft), amit mikroban megmelegítettem, és ráraktam a pocakjára. Tökre ellazult tőle. Kajázásra figyelsz? Gondolom tudod, hogy a tejtermékekkel, tojással is nagyon csínján kell bánni pocakfájás esetén, mert az is okozhatja. Ki kell tapasztalni. Hajrá!
Apró! Negatív leletekhez gratu! J hogy lassan megoldódik ez a fizetési mizéria is! Cukkancs Levi a fotókon nagyon!
Bölcsi: Nem aggódok amiatt, hogy hiányozni fognak neki a többi napon a játszótársak... Szerintem ezt a rendszert éppúgy megszokja a gyerkő, mint a többit. Mármint, hogy heti két nap a bölcsiben van. Teljes időbe nem akarom beadni, eleve tervezzük lassan Ketteskét, és úgyis otthon leszek, na meg szeretek vele foglalkozni, minden nap elámulok valami új tudományán. Tényleg egy kis csoda! de látom rajta, hogy érdekli a többi gyerek, na meg jó lesz, hogy kicsit beleszokik az ovi előtt a dologba, és nekünk se fog akkor annyira fájni az elválás. Szerintem ez időszakban nagyon sokat számít, hogy mit tanul a gyerkőc, és úgy gondolom,h ogy én tudom megadni neki a legjobb alapokat. Egyetlenegy kivétellel, ez pedig a közösségbe illeszkedés, a gyerektársaság.
Bölcsiválasztás: Nekem az az irányelv, hogy aki foglalkozik vele, az hasonló stílusban tegye, mint én. Persze én tutujgatok is, mert olyan kis édi és az anyja vagyok

, de egy dadustól nem ezt várom el. Furcsállnám, ha mind a 7-8 gyerekkel olyan szinten tudna foglakozni, mint én RÉkával. Legyen a picikkel kedves, segítőkész, következetes. Nem gondolom, hogy oda kell ülnie játszani vele. Pont ezért viszem oda, hogy ne a felnőttel játsszon, hanem a többi gyerekkel.
A magán böliben lehet tök jó szakmai program meg minedn, még az is lehet, hogy a dadus is jól tudja foglalkoztatni a gyerekeket. Meg amolyan pótnagyiként bevetik magukat a picik közé és szeretik is a gyerekek. De azt is sejtem, hogy a gyerekem tuti érezné rajtam a negatívumot, ahányszor odamegyünk, és a bölcsivezetővel találkozunk, amit magával a hellyel is összekötne...
Szóval tényleg annyira negatív volt a a benyomás arról a bölcsivezetőről, hogy az egész helyre rányomta számomra a bélyeget.
Dia! Nagyon édes Virág a kis copfokkal! És tök jó, hogy tetszik is neki! Kis csajszika!
Niki! Olyan nagyon nagyfiús már Barnusod is! TÖk ledöbbentem a fotótól. Nagyon aranyos! Igazi nagyfiú már! Anyós beugrott? mi a helyzet?
Szisz! Remélem bankos dolog végre sínen lesz! És bocs, tök dinnye vagyok, mert beszéltük a talin hogy még márciusban kaptok oltást, és addig nem babásodsz... Na majd akkor áprilistól gyanakodok majd