Sziszka, köszi a privit! írok majd rá... csak most kicsit sok ez a Benis féle dolog nekem is!
Boni, Babaimi nem ezen a topikon van... vagy én vagyok már a Marson!?
köszi a szép képeket!
amúgy meg PÉn kívül is összejöhet... pár napos késéssel, vagy korábban. nem!? egyébként te halál pontosan tudod, hogy mikor van akkor!? LH tesztezel!?
Mecsi, neked sem különben! imádom ezeket a kis animációkat. ez a mai pedig különösen cuki! sajnálnám, ha a férjed kiutazása nem közös döntés lenne. azért csak így illene, nem!?
jó utat, és jó pihit a 7végére!
Luca, nagyon édes Alma, és mennyit változott mióta nem láttuk őt!
Dia, örülök, hogy jöttél! de jó lehet apának! hogyhogy mennie kellett!? mivel foglalkozik amúgy?
Niki, jól hangzik ez a cseh kiruccanás! mi is még csak Prágában voltunk, az nagyon tetszett nekünk. tervezzük a közeljövőben is, gyerekek nélkül...
Aproo, kellemes ötletekkel állt elő a rokonság! amúgy a párom legjobb barátja (Buda) nyaranként ott dolgozik a veszprémi kórházban, szóval, ha kellene infó, majd én kérek tőle szívesen!
az éjszakánk elég szarul sikerült! Beni fürdés után, nurofennel 39,2 volt... aztán jól felpörgött, pedig még 1/2 6 táján elaludt egyszer a kezemben, annyira paff volt, utána meg végül csak 1/2 9kor sikerül lelőni! nagyon sokat volt fent, még így is, hogy köztünk aludt. nem kapott levegőt az orrán, fájt valamilye, stb. aztán hajnali 2kor kapta a következő nurofent. ráadásul észrevettem, hogy a szemfoga is jön... nagyon durván beindult most. egyszerre kb. 4 foga bizti jön! persze valamelyik már egészen jól kint van, de van, ahol még csak csücsi, vagy az sem!
gondolkoztunk, hogy vigyük-e dokihoz, de végül abban maradtunk, hogy az előbb említett barát, kijön, és megvizsgálja a gyereket, mert a bacitengerbe én sem vinném le, ha amúgy csak a fogacskák miatt nyügi, ott tuti elkapnánk még valami mást is! kíváncsi leszek, hogy mit mondd a doktor úr!
az étvágya Beninek is elég pocsék a mai napon. a túró rudi ment, de a krumplifőziből csak a virslit ette... nem tudom, talán egy tejberizs, gríz talán lecsúszna!? nem tudom...
betegeknek továbbra is jobbulást!!! köztük magunknak is! ja, és nekem is fáj a torkom... egyéb bajom nincs! (egyelőre)
mielőtt elfelejtem! Aproo, a 3 hónapból 2 van még vissza, azonban a 2 mensiből, még mindig 2... nem jött meg a műtét óta! már nagyon várom!
biztos kimaradt még csomó minden, amit akartam volna...
Verocs, köszi a felajánlást! élni fogok vele!
Csandi is tényleg nagyon el van tűnve... remélem, hogy semmi gond velük!

<

sapiban
anya nyomdokaiban!
ekkora vagyok már
ZsebiZsigi
csak szép
iszom
egy kis alkotásos baleset
majd én megmutatom...