A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

sziasztok!

Sziszka, köszi a privit! írok majd rá... csak most kicsit sok ez a Benis féle dolog nekem is! :( a hajad pedig tényleg szuper lett! amúgy Te szoktak kitalálni, hogy milyenre vágja, vagy a fodrászod kreatívkodik!?

Boni, Babaimi nem ezen a topikon van... vagy én vagyok már a Marson!? :D
köszi a szép képeket!

amúgy meg PÉn kívül is összejöhet... pár napos késéssel, vagy korábban. nem!? egyébként te halál pontosan tudod, hogy mikor van akkor!? LH tesztezel!?

Mecsi, neked sem különben! imádom ezeket a kis animációkat. ez a mai pedig különösen cuki! sajnálnám, ha a férjed kiutazása nem közös döntés lenne. azért csak így illene, nem!?

jó utat, és jó pihit a 7végére!

Luca, nagyon édes Alma, és mennyit változott mióta nem láttuk őt! :shock: ez a fogas baleset! jááááj! szegénykém, hogy tudtátok úgy lefogni!? bár okés, talán Beni egy cseppet erősebb, de én már az orrszíváshoz is kevés vagyok néha! :S

Dia, örülök, hogy jöttél! de jó lehet apának! hogyhogy mennie kellett!? mivel foglalkozik amúgy?

Niki, jól hangzik ez a cseh kiruccanás! mi is még csak Prágában voltunk, az nagyon tetszett nekünk. tervezzük a közeljövőben is, gyerekek nélkül... :oops:

Aproo, kellemes ötletekkel állt elő a rokonság! amúgy a párom legjobb barátja (Buda) nyaranként ott dolgozik a veszprémi kórházban, szóval, ha kellene infó, majd én kérek tőle szívesen! :)

az éjszakánk elég szarul sikerült! Beni fürdés után, nurofennel 39,2 volt... aztán jól felpörgött, pedig még 1/2 6 táján elaludt egyszer a kezemben, annyira paff volt, utána meg végül csak 1/2 9kor sikerül lelőni! nagyon sokat volt fent, még így is, hogy köztünk aludt. nem kapott levegőt az orrán, fájt valamilye, stb. aztán hajnali 2kor kapta a következő nurofent. ráadásul észrevettem, hogy a szemfoga is jön... nagyon durván beindult most. egyszerre kb. 4 foga bizti jön! persze valamelyik már egészen jól kint van, de van, ahol még csak csücsi, vagy az sem!

gondolkoztunk, hogy vigyük-e dokihoz, de végül abban maradtunk, hogy az előbb említett barát, kijön, és megvizsgálja a gyereket, mert a bacitengerbe én sem vinném le, ha amúgy csak a fogacskák miatt nyügi, ott tuti elkapnánk még valami mást is! kíváncsi leszek, hogy mit mondd a doktor úr! :D így a párom is hamarabb hazajön ma, sőt, anyukám is jön. szóval jó kis nap lesz...

az étvágya Beninek is elég pocsék a mai napon. a túró rudi ment, de a krumplifőziből csak a virslit ette... nem tudom, talán egy tejberizs, gríz talán lecsúszna!? nem tudom...

betegeknek továbbra is jobbulást!!! köztük magunknak is! ja, és nekem is fáj a torkom... egyéb bajom nincs! (egyelőre)

mielőtt elfelejtem! Aproo, a 3 hónapból 2 van még vissza, azonban a 2 mensiből, még mindig 2... nem jött meg a műtét óta! már nagyon várom! :( mint még soha! gyógyszereket ugyanazt szedem, mint eddig, semmi változtatás nincs! remélem, hogy hamar összejön, ha már lehet élesben próbálkozni! aztán gondolom utána jobban odafigyelnek majd ránk...

biztos kimaradt még csomó minden, amit akartam volna...

Verocs, köszi a felajánlást! élni fogok vele! ;) amúgy a színes anyagot hol szerzed be!? mert lehet, hogy akkor vadászok én is valamilyen jópofát! milyen anyag ez egyébként? vászon?

Csandi is tényleg nagyon el van tűnve... remélem, hogy semmi gond velük!

sophie27

Zsófi azért írtam, hogy a hőmérősben :wink: :lol:

a szervezetem küldi az egyértelmű jeleket..nem kell nekem lh teszt.. de nem aktivkodunk most direktben ,szóval nem lecsúsztunk róla..

mit alkottok VErossal?

8)

ja tényleg akartam írni én is,hogy szegény Alma fogacskáit sajnálom
:cry:
Vendég

Boni, áhham. értem! bár gondoltam, hogy elég rutinos vagy, és nem lecsúszásról van szó! ;)

csak megdícsértem a picasajukban lévő kreatív body-kat! :)

sophie27

Sziasztok!

Mi is vagyunk, csak délelőtt megint csavarogtunk :)

Zsófi, nekem is nagyon tetszenek Verocs Bodyjai, nagyon ötletesek, ha fiam lesz egyszer, én is benevezek egyre :) Zsófi, remélem Beni hamar jobban lesz! A fodrászom eleve jó, szóval vannak tuti ötletei, először nem volt ennyire bátor, amikor mondtam, hogy rövidet szeretnék, de most már bátran vágja. Ez a fazon volt már, csak az a baj vele, hogy sajnos gyorsan kinövi ezt a formát, és én nem tudok havonta elmenni vágatni :) Na meg persze ha itthon szárítom be akkor sose lesz ennyire tuti...de nekem is nagyon tetszik!

Csandinak írtam mailt, hogy mi lehet az eltűnés oka. Köszönik szépen mindannyian jól vannak, szerencsére meggyógyultak. Lakásátalakításban vannak, így most kevesebb ideje van a gép előtt ülni, kicsit át kell alakítani, hogy elférjen a kistesó is :)
Közben diétázik, de azt írja, hogy egész könnyen tartható, szóval minden oké velük!

Úgy tűnik szerdán jövünk majd Pestre, és invitált bennünket hozzájuk, hogy bepótoljuk ami elmaradt a múltkor, szóval akinek van kedve csatlakozzon hozzánk!

Boni, az álmokat nem szabad elmesélni, ha azt szeretnéd, hogy valóra váljon, ez a népi bölcsesség! De azért én szívből kívánom!

Alma szegény, remélem nem lesz gond a fogával már!

Na megyek, megpróbálom elaltatni!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!
Megjártuk a farsangot Miku is nagyon élvezte :D
Kép Kép

Zsófi!Anyagokat méterárú boltban szoktam venni.Van egy nagyon jó az Allee ban.Ha csak ehez szeretnél anyagot ne vegyél van nekem rengeteg féle,csak válogass.
Sziszka készülnek a lányos változatok is:)
l.veronika

Szisz anno Zsigát is elmeséltem( akikhez előre beköszönt a baba topikban visszanézhető) és 2 hónap múlva megfogant :wink: :lol:

így tudom hogy majd jön valamikor nekem ez ,már elég :)

VEra tedd ide a linket :oops: naggyon jó volt a jelmez :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.12 19:26-kor.
Vendég

Sziasztok!

Apa végre itthon, így azért már jobb :) :wink:

Barbi,
Köszi a tippet, viszont sajna a férjem repülővel ment ki, egy kis kézi poggyásszal, így nem nagyon tudott vásárolni sehol, nem tudta volna hazahozni. Na majd ha autóval megy, akkor beküldöm oda finomságokért! :)

Zsóf,
A férjem hivatalosan Key Account Manager, avagy a kiemelt ügyfelekkel foglalkozik egy fuvarozással foglalkozó cégnél. Szokott utazgatni belföldre és külföldre is, havonta 1-2x mennie kell pátyolgatni az ügyfeleket. Szóval nem olyan vészes, mert nem sok időre szokott menni, max 2-3napokra szokott menni.

Feluca,
Nagyon jók az Almáról készült képek!! Édes nagyon :)

Vera,
Nagyon vagány a farsangi fotó!

Mecsi,
Jó pihit nektek!

Lányok, ti ünneplitek a valentin napot férjecskével? Mi elmegyünk hamizni valahova, már nagyon ránk fér egy kis kettesben levés. Igazából csak vásárolni mozdulunk ki kettesben, de az meg nem olyan. Szóval nekünk most jól jön ez az ünnep, "muszájból" végre foglalkozunk egymással is :wink:

Kép
Kép
dia123

l.veronika

Egy kérdés azoknak, akik sokat vaterázznak vagy tesz-veszeseznek! Van egy aukció ami 2000ft-ról indult, és 4000 van beállítva mint minimál ár. Jelenleg senki sem licitált, a következő licitlépcső 2500ft. Ha én nyerném meg ezt 2500ft-al, akkor mi van...ha nem éri el a minimál árat de én nyerem meg a licitet??

Kép
Kép
dia123

Sziasztok!

Itt újra szakad a hó!

Dia, szerintem akkor nem kapod meg! Bár én még nem voltam ilyen helyzetben...
Mi még nem is beszéltünk a Valentin napról, de nem hiszem, hogy bármi különleges lenne, majd meglátjuk, de este tuti vendégeink lesznek, így tervezni sem nagyon tudunk...

Vera, akkor nagyon várjuk már őket, mert a fiú kollekció nagyon tetszik! Vagány Bence a farsangon, azt hittem az ő haját fogjátok felállítani :) DE így is nagyon jó ötlet! Jó, hogy Miku is élvezte, nincs több kép? Nektek jó lenne a szerda?

Mecsi, érezzétek magatokat nagyon jól! :)

Boni: Így legyen!!!!

Na megyek altatni :)

<
sziszka78
Tolna

Sziszka!
Kedden jövünk haza a sielésből,előreláthatóan jó a szerda!
l.veronika

Vera köszi :lol:

MI nem ünnepeljük a Valentin napot.ismét egy muszáj ünnep, amit átvettünk... :oops: ezt is csak a virágboltosok meg a giccsárusok vezették be.. :D 8)
Vendég

VEra köszi! tényleg nagyon vageszok! :lol:

ezzel még tartozom :wink: Kép Kép
Vendég

Boni!Köszi :D
l.veronika

Sziasztok!

Csak beköszönök, ma halálosan kimerítő napunk volt, kemény éjjellel megspékelve, de a mammográfiám legalább negatív!
Holnap jövök hosszabban!

Szisz, hozzánk is jöhettetek volna... :wink:

Vera,szuper a jelmez és a bodyk is, nekem a nyakkendős baromira tetszik. Csak simán körbevarrod vagy ragasztod vmivel?

Dia, sztem akkor elviszed, hiszen akkor minek lennének az alsóbb árak. Akkor fix összeget adna meg az eladó, nem? Legalábbis így lenne logikus a dolog, mert akkor amíg el nem éred a min. árat, üres játék az egész és semmi értelme. Főleg az 1 ftos aukciók, ahol a min.ár pl. 40 ezer, akkor annak mi értelme? Na mindegy, nem értek hozzá nagyon, majd Boni felvilágosít, Ő nagy csencselő. :wink: :P

Jó éjt!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Jó reggelt!

Megelőztem Boni, így nincs tavasz váró!

Szomorúan látom, hogy lecsökkentünk 6-7 főre itt a fórumon, csendben szeretném megjegyezni, hogyha mindenki csak olvas, akkor egy idő után már nem lesz sajnos mit...

Vera, érezzétek magatokat nagyon jól, és vigyázzatok magatokra!!!

Apró, remélem ma már jobb napod lesz, találkozhatunk Csandinál is ;)

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Zsiga nagyon cukkancs, és ez a csiga :D nálatok is milliószor kell elénekelni Grillus: lassan jár a csigabigáját?

<
sziszka78
Tolna

sziasztok!

tegnap "dokibácsi" megvizsgálta Benit, szerencsére nem piros a torka sem, tüdeje is tiszta, szóval szimpla takonykór... adok neki C vitamint, meg néha fájdalom csillapítót, ha nagyon kínozza a fogacskája, illetve fogacskái! és várakozunk! persze szívom a nózit, ha éppen úgy alakul, de egyedül már szinte kevés vagyok ahhoz, hogy lefogjam... :S nagyon durva!

Aproo, sajnálom az éjszakátokat... nekünk is nagyon klassz már 2 napja. ez a takonykór, készen vagyunk tőle mindannyian!

Dia, örülök, hogy férjed épségben hazaért! jó kis cég lehet, hogy utazgat is, bár az én férjem már kifejezetten utálta, ha mennie kellett. ő nem az a nagy utazós típus, főleg nem, ha egyedül kell mennie, és mi meg itthon vagyunk...

Valentin napot nem hinném, hogy tartunk! nálunk minden nap Valentin nap! :D na jó, ez csak vicc volt, de én is utálom ezeket a mű ünnepeket! itthon leszünk hármasban, oszt ennyi!

ma megyünk sógornőmékhez ebédre, még itt ülök hálóingben! :D aztán délután meg Bálintot ünnepelni. szerencsére lázunk már nincs, hőemcsi sem, szóval ki merünk moccanni, remélem, hogy nem teszünk rosszat ezzel! amúgy nekem is vacakol még a torkom picit, meg én is dáthás vagyok! :S ez van!

jó 7végét nektek, majd még jövők!

Vera, nagyon klassz lett a jelmez! ügyesek vagytok! miből készült Bence haja? a body-t meg egyeztetjük, előre is köszi! ;)

sophie27

Sziszka!

Milyen igazad van! Többet kéne akkor monologizálni, akkor lenne több olvasnivaló. Valami jó hosszú eszmefuttatás valami praktikus filozófiai témáról, ahogy én is szoktam... :wink:

Én megfáztam, a párom csak rámragasztotta a szerzeményét. Inhalálok a nagyobb vészt elkerülendö, de most leginkább nem jó a helyzetem. Viszont mintha a ded rúgná ki a ház oldalát. Napok óta azt játszuk, mint az elözö bérlökkel is, hogy ahova teszem a kezem, ott elkezd nagyon erösen nyomni, már majdnem fáj annyira, de legalábbis baromi kellemetlen, de jó érzés. :)
Szerintem viháncol reggelente. A 13 plusz 1 napom volt az ülömagasága 8 cm, ami azért szép méret.

Aztán meg az is történt, hogy a lányaimat darabonként meghívta a Sophie (Imi müzliszelet barátnöje) ill. Enit Sofia nevü brazil kislány az osztályából szülinapozni. Utóbbi ma lett volna, mentek volna uszodába, de a kislány középfülgyuszit kapott, így el lett az ügy hetelve. Nem tudom mi ez a nagy vonzalom a részéröl, mert eddig inkább csak Eni szekálásával hívta fel magára a figyelmet, a tanárnö szerint nem is kedvelik egymást. A többi meghívott is az a klikk, akikkel együtt gyötrik Enit, tehát ez vagy most egy nagyon ízléstelen vicc, vagy nem tudom mit gondoljak. Majd kiderül. A szülök persze nagyon szeretnék, ha a lányaink kedvelnék egymást, de én nem ragaszkodnék annyira azért ehhez.
Imi Sophie bulija meg jövö héten lesz.

Aztán voltam megint a speciális barátnömnél, távolból tüzelve mertem is használni a wc-t. Mondtam már, hogy a jelek szerint megint terhes?

Továbbá tegnapelött - pocsék napom volt amúgy is - becsönget a fekete szomszédasszonyunk immár két gyerekkel. Mondja, hogy hazafelé jövet az oviból elvesztette a lakáskulcsát (én biztos minden hópelyhet megnéztem volna, nem hagytam volna ennyiben, hogy jé leesett, nem látom, na mindegy) és a férje csak éjfélkor jön, ugye maradhat. Persze, hogy nem dobom ki, de úgy kirázott a hideg a gondolattól, hogy éjfélig pátyolgathatom ezt a nagyon szerencsétlen menyecskét. Lehet, hogy az én toleranciaküszöböm van zuhanóban, de nem bírom elviselni az olyan embereket, akik csak és kizárólag akkor törik rád az ajtót, ha akarnak töled valamit, sose gondolkoznak viszonzásban, hanem értelem szerüen tovább feszítik a húrt. Jelentsem be én öket tornára, töltsek ki vele hivatalos papírokat (hogyan, ha ö se tudja, hogy élte az életét, én nem tudom kitalálni, hogy ö mikor és hol volt ), adjak ezt, vagy azt kölcsönbe, ajándékba, vigyem magammal mindenhova, amiböl elönye származik, szóval segítsem ki a szellemi és fizikális tespedés állapotából úgy, hogy ez neki semmibe se kerüljön, se pénzbe, se energiába. A gyerekek jól elvoltak, abból nem is volt gond. A kisfiával is olyan jól elboldogultam, hogy csak lesett. Szegény kissrác még nincs 8 hetes, de rémesen néz ki egy véredényképzödési zavarból kifolyólag, ami a fél arcát és a nemi szerv környékét érinti és immár be is duzzadt neki a tumor. Ugyanaz a nögyógyásza, mint nekem. Ö se elégedett vele, mert gyors és sokat kér plusz vizsgálatokra és ö mindenbe belement. Nekem az furcsa, hogy 4x csináltak neki toxoplazmát és többe került, mint papíron, a furcsa barátnömnek meg ugyanez, ami nekem ehhez a csajhoz viszonyítva kevesebbe kerülne, nem kerül semmibe. A gyerekdokija is ugyanaz, ö sincs egészen meggyözödve a szakmai tudásától. Mindenesetre amikor megszült, a kórházban kapott a kissrác bivaly erös gyógyszert a gyomor kijárati izmának gyengeségére, elötte meg mekónium okozta tüdögyulladással kezelték. Születésekor csak egy piros pont volt az arcán, ami e néhány hét alatt rendesen megnött. Erre a mi gyerekdokink azt mondta, hogy a gyomorra felírt gyógyszert dobja ki, mert többet árt, mint használ és a tumorral beutalta a kórházba. Ott mindent rendben találtak, hazaküldték, hogy majd elmúlik, legyen türelmes. Hát ö meg olyan mafja, hogy ennyiben hagyja a dolgot. Közben utánajártam, hogy mi a fene ez és az anyámat is megkérdeztem ill. egy másik orvos ismerösömet és mindannyian arra jutottunk, hogy a gyors méretbeli növekedése és az elhelyezkedése komoly aggodalora ad okot. Ez a szemet, a fület és az ajkakat is érinti és elképzelhetö, hogy a koponyán belül is így néz ki a helyzet. Régen volt az, hogy kivárják: egy éves korig nö, onnantól az esetek 2/3-ában maradéktalanul visszafejlödik. Manapság nem hagyják ekkorára nöni normális helyeken, hanem vagy helyi fagyasztással (kyrosebészet) ill. lézerrel visszaverik ill. feloldják ezt a vérbö cuccot. Ez egyébként kisgyerekeknél a leggyakoribb jóindulatú tumorok egyike. Hát nem tudom. Rakok képeket, hogy legyen elképzelésetek.

Kép

Kép

Az asszonyka elérte a férjét, aki a város másik végéböl rohanhatott haza a kulccsal, így csak estig kellett pátyolgatnom, de ebben is lemerült az ingerült idegrendszerem. Nem azzal van a gond, hogy nem segítek szívesen bárki bajba jutottnak, csak azzal van gond, hogy ezt az illetö hogy adja elö. Pl. kizárod magad és becsöngetsz a szomszédhoz. Az egyik esetben megkérdezed, hogy nem zavarsz-e, ha gyorsan elmeséled mi történt és utána megkérdezed, hogy ha nincsen éppen mehetnékünk, ugye itt maradhatnál-e vagy valahogy így. Másik megoldás, hogy elvesztetted a kulcsod, betolod a gyerekeket és utána az ajtóban szerencsétlenkedsz egy kicsit még, tehetetlenkedsz, mert nem tudsz - vagy akarsz - magadon segíteni, elöadod a lefejezett tyúk esetét és minden szó nélkül letelepszel és várod a csodát. A viszonzásra sem azt várom el, hogy afrikai gyémántbányából részvényeket hozzál, hanem mondjuk egyszer egy évben talán jól esne, ha a gyerekeknek hoznál egy tábla csokit, vagy mint tösgyökeres afriaki valami számomra különleges, de neked uncsi hétköznapi valamit sütnél és abból hoznál csak úgy kóstolót.
Én ezt a szomszédjaimmal és mindenkivel így csinálom. Nem akarhatok valamit, ha sose kedvezek a másik félnek. A barátnömtöl pl. kapok ruhákat, de ö nem szeret sütni, hát sütök rájuk vagy fözök, vagy veszek én is ruhát, csak nagyobbat és akkor neki adom, stb. Nagyon anyagias vagyok?
Pl. a szomszédjainknak, akik a gyerekeknek idönként adnak csokit, föleg húsvétkor vagy mikuláskor, mindig viszek sütit vagy más apróságot. Ök is nagyon szoktak örülni, legalább annyira, mint a gyerekek.

Na kiömlengtem magam, megyek reggelizni valamit. Most legalább van olvasnivaló. :)
Vendég

Vera neked még annyit szeretnék írni, hogy nagy híved vagyok és nagyon ügyes vagy, a páromnak is nagyon tetszenek a müveid. :)
Nem tudnál egy elefántot vagy egy orrszarvút csinálni nekünk és azt anyámon keresztül lebonyolítani. Modjuk lehetne az a párom szülinapi ajándéka... :) :oops:

A sok kis betegnek meg mielöbbi felépülést!

Alma képei nagyon édesek!
Vendég

Szisz elmaradásom :wink: Kép
Vendég

sziasztok!

mi is vagyunk,de mostanában nem éreztem magam jól a fórumon, inkább csak olvastalak néha benneteket.

velünk semmi különös nincsen, levinek bedagadt a fütyije pedig semmit az égvilágon nem csináltam vele. nem az eleje, hanem a 2/3-tól a tövéig kb 2xére. nem fáj neki,mert fürcsinél majd' a ciciéjig huzgálja :roll: :) , megmutatom dokinak,ha nem múlik neki. jah és iszonyat ekcémás a bőre...

betegeknek jobbulást .
Kismamáknak gratulálunk és Zalánnak sok puszi!
makadu

Sziasztok!

Boni, köszi!!! Ki mentem megnézni, hátha kibújt már a kertben, de egyenlőre sajnos semmi nyoma ibolyának...

Barbi, jobbulást nektek!!! én sajnos alkalmatlan vagyok ilyen hosszú monológokra, de szeretem olvasnia tieidet! A szomszédos eszmefuttatásoddal teljesen egyetértek! Szerintem pár szelet süti nem lehet anyagi kérdés, mi is jóba. Vagyunk a szomszédnénivel, nagyon szeret bennünket, mindig hoz valamit Málnának, mi meg igyekszünk viszonozni. Beszélgettünk egyszer róla, hogy a kutyái rendszeresen felébresztik Málnust, azóta, ha látja, hogy leengedjük a redőny, bezárja a kutyáit...

Barbi, ez a kép durva?! Én ebbe tuti nem nyugodnék bele addig mennék, amíg nem találnak rá megoldást!!!
Eni és Imi bulijairól mesélj majd!

Zsófi, örülök, hogy jobban vagytok!

Kitti, hétfőre tervezem a postára menést, nálunk hétvégén nincs. Még jelentkezek! Kuki ügyben nincs tapasztalatom, de a keresztlányom ekcémáját egy aloe verás krém elmulasztotta teljesen, csak nem tudom pontosan melyik....

Szisz

<
sziszka78
Tolna

Ja, azt akartam még írni, hogy megjósolt ítélet időnek egyenlőre nyoma sincs erre, bár az éjszaka állítólag durva volt. Most verőfényes napsütés, +2 fok...kíváncsi leszek...

Győr környékiek, Pestiek, felétek mi a helyzet?

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Bocsi :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sziszka78 2010.02.13 16:48-kor.

<
sziszka78
Tolna

Közben körülnéztem a net-en, és ahhoz képest, itt a szél sem fúj, innen 15 km-re két főút is le van zárva a hóátfújások miatt, járhatatlan a megye szinte....Julcsihoz most nem tudnék eljutni, teljesen le van zárva a 6-os és az 56-os főút is, ez elég durva.
Itt meg a fák sem mozognak, ki érti ezt?

<
sziszka78
Tolna

:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sziszka78 2010.02.13 16:49-kor.

<
sziszka78
Tolna

Szisz biztosi ami biztos 3szor is leirtad, hoyg Julcsihoz nem tudnál eljutni :wink:

itt nálunk a 13 kerbe fúj a szél ezerrel..
Zalában hóátfúvások és napsütés..
nővérem lázas .. most várják az orvost.. remélem nem tüdőgyuszit kapott.. jajaj

Kitti hú sajnálom kukit.. aloe leet jó..mi körömvirágkrémezünk..

BArbi
baccus lennék a szomszédod, meg Szisznek is.. itt le se carnak minket.. útálom..
Vendég

Sziasztok!

Köszi az aukciós válaszokat, végül nem licitáltam rá...

Ma voltam a barátnőmmel börzézni, a Csepeli műv.házban. Vettem egy csomó ruhát Virágnak tavaszra meg néhányat nyárra. Úgy örülök nekik, csupa márkás és szép állapotban lévő ruha, és szinte fillérekért. Na meg vettem még neki egy hálózsákot is, mert a mostanit már lassan kinövi.
Aztán hazajöttem és persze az autónk sehol, kicsit beparáztam mert azonnal arra gondoltam, hogy történt valami Virággal és bekellet vinni kórházban...na és nem is vittem lakáskulcsot, bejutni se tudtam volna. De közben kiderült, hogy anyósom van itt, férjem elment "titkos küldetésre." Gondolom Valentin napra készül....Csak kicsit bosszant, hogy még ezt a néhány órát se bírta ki Virágal, azonnal kellet hívni anyóst.... :roll: Nem tudom, hogy az ajándék várárlás csak ürügy volt-e, de azt elintézhette volna mikor hazajövök is...na mindegy, nem panaszkodom...

Boni,
Jobbulást tesódnak!!Majd írd meg, mi van vele.

Makadu,
Húú, nem hangzik jól ez a kuki dolog. Szegényke!
Amúgy miért nem érzed jól magad itt a fórumban?

Szisz,
Itt nálunk Pesten csak szél van de sütött a nap. Hidegnek azért hideg van.

Kép
Kép
dia123

Ja meg képzeljétek, túl vagyunk az első igazi hiszti maratonon! Ugye egy hete már alig vagy egyáltalán nem akar napközben aludni Virág, közben meg ásítozik meglátszik, hogy fáradt. Na mondom ez így nem mehet tovább, akkor is leteszem és nem veszem ki az ágyból amíg nem alszik. Hát lányok, ne tudjátok meg, egy egész órán át sírt, visított, stb. Néhányszor bementem hozzá megtörölni az orrát meg jelezni, hogy nem hagytam magára örökre stb stb, kicsit nyugtatgatni, ahogyan azt a könyvek írják. Elvileg nagyon kitartóak tudnak lenni, de nem szabad feladni. Hát én már majdnem feladtam kb 45 perc után, már én is majdhogynem sírtam, de végül hallatszott, hogy már lassan feladja. És így is lett, szinte hogy elájult a fáradtságtól meg a sok hisztitől, és aludt egy jót. Utána olyan jó kedvel ébredt, látszott, hogy jól esett mégiscsak az a kis alvás. Ha látnám napközben, hogy bírja alvás nélkül, akkor nem erőltetném, de amikor össze-vissza ásítozik a gyerek, akkor nekem senki ne mondja azt, hogy nincs szüksége alvásra napközben. Szóval kíváncsi vagyok mi lesz holnap, de ez sztem már kőkemény dacos hiszti, és most kell keménynek lenni, bármennyire idegtépő.... :roll: :shock:

Kép
Kép
dia123

Sziasztok!

Na gondoltam, én is beírok, ha már szóltatok :). Én jól érzem magam a fórumban, csak lusta vagyok (meg sok a dolgom mellékesen).

Én is elkaptam a náthát a szerdai talin, nem túl komoly, de kitartó, még most sem lábaltam ki belőle. Emma szerencsére jól van.

Virág - hát nem lehet könnyű. Abban egyetértek, hogy ilyenkor már a határaikat feszegetik, és nem szabad engedni nekik, de az is lehet, hogy valami oka van, hogy nem akar aludni. Ezt csak azért írom, mert nálunk így volt.
Mostanában Emma rengeteg teát iszik, és előfordult néhányszor, hogy este nem kapott szopit, és valamelyik nagyszülő fektette, gond nélkül. Így elhatároztam, hogy a reggeli és esti szopi közül lőjük ki az estit, hogy szabadabban mozoghassunk Ádámmal. Másfél hétig okés volt, aztán nem akart lefeküdni. De nem csak este, délután se. Jött a cirkusz, meg a hiszti. Én meg gondoltam, lehet, hogy az esti szopi miatt. Ezért este kapott, és reggel nem. Most már hetek óta így rendben van minden, nálunk úgy látszik, ez volt a gond.

Kitti - Emma is tiszta ekcémás volt, térd és könyökhajlatban, és az egész testén. Nekünk Fenistil csöppeket kellett szedni, meg Halikar kenőcsöt írt fel a doktor (állítólag annak ellenére, hogy homeopátiás, mégis van benne némi hatóanyag, nemcsak az emléke :)), de nekünk semmit sem használt. 2 hét múlva apa elment a gyógyszertárba, hogy adjanak valamit, és ott ajánlottak egy saját készítésű krémet, kifejezetten babáknak, ami nem ekcéma ellen van, csak nagyon száraz bőrre. Néhány nap alatt Emma teljesen rendbe jött tőle. Sajnos a nevét nem tudom, mert nincs ráírva a tégelyre, de ha szeretnéd, megkérdezem neked (a fölsőket azért írtam, mert minden gyereknek más használ, lehet, hogy nektek pont az jön be). Jobbulást!

Barbi - én sem hagynám annyiban a kissrácot, hanem keresnék egy normális orvost. Egyébként tündéri kiskrapek!

És végre erőt vettem magamon, és frissítettem a picasat (ebben is lusta vagyok). Van aki már észre is vette (Szisz :))))
Néhány kép:
Kép
Mostanában imád fetrengeni
Kép
A tipikus grimasz
Kép
Fetrengés Lauráéknál Andrissal (Zsuzsi képe)

sushy

Sziasztok!

Hú, Szisz, de szigorú lettél. :roll: :wink:

Barbi, nagyon cukkancs a kissrác, de tényleg nem kéne annyiban hagyni, mert magában a folt nem vész, de itt a képen láthatóan a szemére is ráment a Kis Drágának, ami szted egyre nő, szóval minél sürgősebben kéne keríteni egy lelkiismeretes dokit. Ne hagyja annyiban a szomszédod.
Szomszédsággal meg igazad van teljesen. Nekünk az egyik oldalon egy cigány család él, iszonyú rendetlenség és kosz az udvaron, mert ugye fuvarosok és nincs külön telephelyük, tehát minden traki/kamion itt áll. Féltünk is tőle, de egyenlőre kisebb nézeteltéréseken kívül nem volt gond. Ugye ők azok akik elárasztották fáradt motorolajjal a kertünket, meg minden, akkor haraptam, de azt mondom, ha minden roma család csak fele ennyit dolgozna mint ők....a papának most volt a 4. súlyos bélműtétje, kemora jár, de ahogy hazajön, másnap már a gépen ül és szórja a sót az utakra hajnali 4től.
A másik szomszéd egy fiatal pár két gyerekkel, az ember azt hinné, ők aztán megértik milyen mondjuk altatni. De ugye ott a papa kocsielektronikával foglalkozik és itthon is szerel magánba. Azzal nem is lenne gond, ha pl. 6os szett hangfalat és riasztót nem vasárnap ebéd után, vagy éjfél körül kezdené el kipróbálni. Szóval rájuk picit fújok, Péter már szólt is nekik, persze természetesen nem azt mondta, hogy gáz, hanem azt, hogy én mennyire haragszom...jellemző szűz-pasi, mindent a konfliktuskerülés érdekében. :roll: :lol:
De sütizés, és egyebek nincs nagyon. Illetve amikor szereltük a kerítést a kisiskolás fiúk átjött jól felfedezte a lakásunkat egyedül, mivel én ugye hátul Levivel...majd nagyot falt a házikolbászból, úgy nyersen kenyér minden nélkül. Hiába mondtuk, hogy fog fáj nagyon a pocakja. Aztán jó ciki volt, mert persze mittudomén mire allergiás esetleg, Domi meg ezerrel tömte befelé a cuccot, időm sem volt átszaladni, hogy szabad-e...
Na, meg ugye náluk van a neurotikus eb, aki minden reggel bekattan és 2-2,5 órát ugat a tök üres utcára, persze az ablakunk alatt. Levi 5-ből 3x minimum erre ébred sírva.
A többi szomszédot, szemben, sréhen annyira nem ismerjük, hogy még a nevüket sem tudjuk, pedig 7 éve vagyunk itt. Bezzeg ők, a bugyiméretemet is, na, de mit várok, ez falu még, ők meg őslakosok. :oops: :lol:

Mi ma voltunk nagybevásárolni, porszipkáztam, főztem, mostam, napi teendők, majd jött édesapám és mondta, hogy a nacija szte egy nap és kilyukad, hol lehet venni kordnacit. Szóval nem tervezetten, de átmentünk a camponába és vettük neki nacit, Levinek 2 könyvecskét és:
Megint mint 2 éve, megtaláltam életem csajos ruciját. Úgy értem akkor nem vettem meg, és tutter ezért lett Levi fiú :-) , most sem, de ha a 18. hetin kiderül nunink van, akkor megyek érte vissza!! Csodás, hófehér, hímzett virágokkal.
És ha vkit érdekel: a cunda-ban van egy doboz, tele sapikkal, csak kiscsaj sapikkal persze, téli, és minden 290 Ft körülre van leárazva. Nagyon szép, meleg, fülvédős barna-rózsaszín kombó a legtöbb, de nagyon helyesek. Megéri jövőre is! Levinek egy szál sem. :cry:

Na, jó kis monológ született, pedig ma is le akartam feküdni jó korán!

Anna, képek nagyon helyesek!

Dia, sztem jól csináltad, hajrá holnap. Mi megint visszaálltunk a napi két alvásra, tök dúrva, mert megint 7 körül kel Levi és így nem bírja ki délig, 10kor le kell tenni. Így meg semmi sem tervezhető igazán, annyira rossz.
Kitartást és sztem, bár nem akarok vitatkozni, de ha nincs kirívó ok, akkor lehet simán az ingertöbblet a nemalvás hátterében, nem kell feltétlen vmi hibát keresni, úgy értem, olyan okot ami kiküszöbölhető. Na, kicsit zavaros, de remélem érted.

Ja, Boni, hétfőn megyek be az önkoriba megint egy körre, most Levivel, hátha úgy hatásosabb és addig le nem jövök amíg nem kapom meg a szerződésem és a számfejtő telószámát. Mindenképp meg akarom tőle szelíden kérdezni, mit szólna ha nem kapna fizut egy hónapig, de most már tényleg megérett az idő egy személyes beszélgetésre. De: lassan már az ehavi gyedet számfejti, így remélem nem kell majd Petire hagyatkoznom...ezt csak azért írom, hogy esetleg már csinálják is a szőnyeget, vagy azért még van pár napom kiverni a bandából a lóvét?
Nagyon izgi, nálatok az egész gyerekszobát beteríti majd?

És: jövő héten remélem végre sikerül festékeket is szereznem és kezdődhet a kisvakond-projekt a szoba falára. Persze vegyítve trakival és repcsivel! :wink:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Jó reggelt!

Aproo legkorábban pénteken tudja szerintem apa levinni Csepelre.. tegnap megrendeltük, de szerda szállítás , így csak csütörtökön délután tud érte menni . egyébként vettünk nappaliba is :oops: a mostanit el kéne adnom.. Ikeás cép cép de gyerek mellett elegem van belőle a világos szin miatt :oops:

csajok ha valaki autópályás szőnyeget szeretne viszonylag jó áron akkor a DOMEX szőnyegáruházban most van , LEvi és Zsiga végre boldog tulajdonosai leszneka december eleje óta várva várt szőnyegeknek :wink: mi párban vettük, mert 4mszéles, így vettünk 2 m-t és feleztük középen
és a szegés náluk 190 ft/nm

Emma nagyon cuki és az Andrissal kép is

Dia ZSIga is tud über hisztit levágni.. én is hasonlóképp járok el mint te..
Vendég

Sziasztok!

Ok Boni, remélem péntekig lesz vmi újabb fejlemény...

És igen, csajok, most nagyon érdemes így felesben csináltatni, mert jóval olcsóbb, mint pl a Kika vagy Diego. Ez a szőnyeg ugyanolyan, mint a Kikás.
Akinek viszont nem kell a 4 méter szélesség, az csak felezni tud, mert ugye az adott sajna.
Így meg lesz 2 2x2m autósszőnyegünk és juhé. Végre elkezd a mi szobánk is gyerekszoba kinézetet ölteni. Mert ugye eleve télig mi is itt aludtunk, de most már a gyerekbútorok vannak itt, a nagyágy kikerült, jöhet a díszítés, ma eltettük a régi böhöm nagy hifit (köszi a dobozokat, de sikerült búrnom, szóval nem kell már :roll: ) jönnek át jövő héten a fonott kosarak a játékokkal, így kiürül a járóka lassan, szóval készülgetünk. :wink: :D

Ma olyan szép az idő itt, most nyomunk egy gyors alvást, aztán áthúzunk anyósomékhoz, és kirepülünk a játszótérre kora délután. Nálatok is tűz a napocska?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Bocsi, én is eltűntem :oops: Majdnem egész héten nagymamáztunk, dédiztünk, péteken itthon volt Apa, tegnap meg családi összevont szüli-névnapozáson voltunk szüleimnél...

Na most meg felébredt Eni, de majd még jövök valamikor:wink: :roll:

yuyu79

jövő hétre tavaszi időt mondanak! :lol:

folyt köv:
Kép

megsül a diós csiga aztán irány séta!

Aproo apa elutazik Pénteken.. igy Hétfő.. ha nem gond :oops: :lol:
Vendég

Sziasztok:)

tényleg nagy a csend errefelé....

húú Barbi, sokkolóak a képek amiket felraktál, biztos nem hagynám annyiban a dolgot, szegény pici gyerkőc:( remélem tényleg elmúlik és hamar rendbejön?!

Boni, remélem tesód már jobban van?! nagyon szorítok értetek!

Én most szerdáig nem nagyon leszek, mert anyum tegnap jött és szerdán du. megy haza, így most legalább ki tudjuk magunkat jól beszélgetni és tud eleget Barnussal is játszani. Már nagyon hiányoztak egymásnak;) Barnus minden nap elmondja "megyek Szegedje tatájoz, mamájoz", "motojjaj", "tütüvel" :))

aranyosak a képek, Zsigi, Emma... Emma milyen kis huncutmuci :))) nagy kópé lesz belőle;)

na megyek, megpróbálok altatni, Barnus du. 4 óra 20 percet aludt.... :shock: nem lesz egyszerű... szerencsére már nincs láza, de még nagyon csúnyán köhög:( és persze utálja a köptetőt. (Nem csodálom)

na puszi lányok, jó éjt!

sniky

Apró, majd dobj képeket a gyerekszobáról, nagyon kíváncsi vagyok;)
nekünk is lassan neki kéne állni az átszervezésnek, szépítgetésnek, csak ugye még mindig nem tudom, hogy anyós szobája felszabadul-e vagy visszatér és gyötör tovább?! Bár a gyerekszoba attól még ugyanaz marad, csak nem mindegy, hogy lesz-e hálónk, vagy a nappalit foglalja el az ágyunk?!

na mentem tényleg:)

sniky

Na csak most értem ide...

Almának ez a fog-balesete nem lehetett semmi :shock: Nemrég olvastam ilyesmiről valamelyik babamagazinban, hát én attól is padlót fogtam :roll: Remélem nem lesz vele semmi gond :wink:

Barbi, szegény kissrác, remélem rendbe fog jönni :(

Boni, köszi a képeket :wink:

yuyu79

Sziszka, bátyámék jöttek tegnap Pécsről, hát azért ideértek, de dupla ideig tartott az út...

Vera, jó a jelmez, meg a bodyk is :D

Betegeknek jobbulást!!!

Anna, jók a képeitek :D

Remélem nekünk is sikerült jövő hétvégén átrendezni a nappalit végre :roll:

Kitti, Levi kukijának is jobbulást! Remélem semmi komoly...

yuyu79

Dia, hogy sikerült az édeskettes? :wink:

Aproo, remélem kapsz már végre lóvét :roll:

Niki, nagyon cuki Barnus a szövegével!! Neki is jobbulást!!

Bocsi, ha kihagytam valakit :oops: Jó éjt!!

yuyu79

Jó reggelt!

hat a tavaszcsalogató, a hétre tavaszi időt mondanak!

Kép

Aproo igen, kell majd a kép a szobáról!

Niki kiváncsi vagyok hogy lesz e hálótok :wink:

Szisz sajna én szerdán csak azért nem tudok találkozni veletek, mert csütörtökön oltás! és ugye mi ha elmegyünk bkvval valahá mindig lebetegedünk...

lejárt a 30 napos nyomozás, nem lett meg a partnerka .. most várhatjuk a biztosító döntését...

nővéremet ma műtik ha minden igaz, bár tegnap megint hőemelkedése volt.. Pécsről jön a doki, mert nem egyszerű műtét.. szegény nagyon fél! én is izgulok nagyon, remélem minden rendben lesz már... kérem a drukkokat!
Vendég

ja kis betegelknek jobbulást!

és ZsigaCsigaáradat!

imádom a bocisajtot Kép sapiban Képanya nyomdokaiban! Képekkora vagyok már Kép ZsebiZsigi Kép csak szép Képiszom Kép egy kis alkotásos baleset Kép majd én megmutatom...Kép
téli táj az ablakunkból Kép Kép
Vendég

Drukkolok a nővérednek :!:

A képek szupik :lol:

yuyu79

sziasztok!

Boni, nagyon jó képeket hoztál! ;) Zsigi nagyon cukkancs! amúgy hány kilók vagytok? és a szőnyegről nekünk is mutizzatok már fotót légyszi. én nem is ismerem ezt a boltot... :S

tesódnak mennek a drukkok! remélem, hogy minden rendben lesz, hamar túl lesz a műtéten! ;)

Aproo, Julcsi, de jó, szobaátrendezés! én is mindig filózok!

sophie27

ZSófi ilyen csak nagyban.. a mintája ugyanez. vannak rajta épületek, építkezés, autók.stb stb.. nagyon cupi.. a Kikás sem ennyire jó szerintem, és ráadásul ott 10ezer lett volna minimum a szőnyeg.. itt meg 7990 F/db

boltot én sem ismeretem, több napos kutatás eredménye.. Aproo má csak tudja hihi

néztem használtan, is, de ott tisztítás után szintén ennyi az ára

..Kép

tesómról nincs még hír, műtik.. tűkön ülök...
Vendég

TEsóm túlvan a műtéten! délután 15ra meeht a párja..akkor már többet tudunk :)
Vendég

Sziasztok!

Engem is csutortokon meglatogatott a rokakoma, penteken alig tudtam felkelni...Azert elmentunk az AFP-re, majd ket het mulva lesz eredmenye. Azota probalok pihengetni, egy fokkal mostmar jobban vagyok, de etvagyam nincs tul sok. Lehet, hogy valami baci vagy virus, mert Laura sem nagyon eszik. Eljen a masodik trimeszter - amikor azember kicsattan az energiatol! :)

Boni - testverednek mihamarabbi jobbulast - remelem mostmar minden rendben lesz vele!

Mi is a Domex-be vettuk a szonyeget Lauranak (azon lovak vannak, istaloval es traktorral), nekunk csinaltak felesbe,azt mondtak a masikat majd eladjak.

Aproo - majd tegyel fel kepeket a szobarol!Remelem a penzt is megkapod hamarosan!

A szerda nekunk sajnos nem jo, remelem legkozelebb tudunk talalkozni.

Vera,jo lett a jelmez! :)

Kellemes delutant!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Sziasztok!

Mazska,
Sajnálom a rókakomát, jobbulást! Sajnos Virág most taknyos lett, így nem merünk menni hozzátok, csak majd ha meggyógyul. Majd még egyeztetünk, hogy mikor.

Boni,
Örülök, hogy túl van a műtéten tesód!! Jó a szőnyeg!!
Nagyon édik a képek!! :)

Képzeljétek, Virág ALSZIK!! :D :D Úgy látszik hatott a szigorú kitartás. Tegnap is volt egy óra hiszti, 15 perc alvás...Na de ma csak 10 perc sírás és azóta alszik, majdnem másfél órája :) Amúgy semmi baja nem volt amikor nem akart aludni, csak egyszerűen nem akart, pedig álmos volt az tuti. Ma annyit csináltam másként, hogy fél órával később tettem le és elmagyaráztam neki hogy ha felkel, akkor elmegyünk sétálni stb stb, de először kell aludnia hogy legyen energiája, ja meg hogy itt leszek a közelben, nem kell félnie. Bólogatott is, biztos megértette.

Yuyu,
Jó volt a valentinnapozás, elmentünk egy Görög étteremben, a Dionysos Taverna, nagyon jó hely!! Hangulatos, a kaja jó (meg jó sok!), szívből ajánlom mindenkinek! Szóval jól esett egy kicsit kettesben lenni, beszélgetni anélkül, hogy megzavarna valami vagy a tv stb. :)

Kép
Kép
dia123

bocsi a reggelért, csak a gyerekemet nem tudtam már lelőni, így inkább elküdltem, most meg nyugiban jövök!

mi még mindig taknyosan! Beninek érdekes módon van, hogy áttetsző a trutyi, van pedig, hogy ilyen nagyon durván sárgás-zöldes, szóval nem tudom, hogy most levigyem-e megmutatni az itteni orvosnak is, vagy inkább kezelgessem itthon... végülis láza nincs, viszonylag jó a kedve is. kajálásokkal bajlódunk, de ezt betudom a fogainak is. csak azt eszi, amihez kedve van...

tegnap pedig csak valentinoztunk :oops: elmentünk mozizni, addig anyuéknál volt Beni, de sajnos a párom elhagyta a moziban a pénztárcáját! :twisted: :evil: egyelőre senki nem adta le, pedig pénz nem is volt benne, viszont bankkártya (azóta letiltva), agip kártya és a jogsija igen! :( most rohangál újakat csináltatni, de ami a legfájóbb, hogy egy méregdrága olasz bőr pénztárca volt, amit tőlem kapott egyik a 26. szülinapjára, azt nagyon sajnálja! :( jó kis valentin napunk volt... amúgy a film az jó volt, de ez mindenre rányomta a bélyeget, így annyira nem is volt jó a tegnapi napunk! :( ez van!

Boni, mindenképpen gyere a nővéreddel kapcsolatos hírekkel! remélem, hogy minden okés! örülök, hogy túl van rajta!!!

Mazska, sajnálom, hogy még mindig kínoz a rosszullét, Barbival egyetemben! :( kitartást csajok!

Dia, még neked akartam reagálni a licitálós oldalra... szerintem a minimum áras aukciókon csak akkor nyersz, ha minimum azt beajánlod, vagy afölé! hiába 1 Ft-os az aukció! amúgy azért 1 Ft-os a legtöbb, mert gondolják, hogy akkor többen ránéznek, és talán hamarabb felmegy az ár a minimumra... szóval sajnos nem nyertél volna kevesebb összeggel! :( baromság, de ez van!

remélem amúgy, hogy tényleg jön a tavasz már végre!!!

nekem még mindig sehol sem a piri... kezdek aggódni! holnap van 5 hete a műtétnek! eddigre meg kellett volna jönnie! :( most akkor megint gyógyi, hogy megjöjjön!? vagy mi!? miért nem lehet ez ennél sokkal egyszerűbb??? csináltam egy tesztet, bár tudtam, hogy negatív lesz, de az ördög sosem alszik... persze, hogy az lett, de akkor miért nem akar rendeződni a ciklusom!? :(

sophie27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: