Sziasztok!
Koszonom mindenkinek a biztatast, bizom benne, hogy hamarosan rendezodnek az ejszakaink ,bar egyenlore semmi javulas.
Mi meg mindig nagyon az elejen vagyunk a hozzataplalassal. Most a sutotokkel probalkozunk. 1x2x szepen evett belole de tegnap elott csak egy par kanallal. Remelem nem lesz valogatos. A rizspepbol evett tegnap egy kicsit, kivancsi vagyok ma mit fog hozza szolni.
Dodi:
Gratula a fogacskahoz!
Hogy van a baratnod es a pici? Gondolom sokat babazol a kislannyal azert nincs idonk rank.

De azert remelem mar levetted a mereteket Rola.
Bond:
Tetszett a vicc!
Feladvany- csicsoka???
Gratula a 7. hofordulohoz!
Katy76:
Te aztan nem viszed tulzasba a lazitast.
Ha gondolkodni kell apa hibain, akkor biztos nincs is Neki v legalabbis nem olyan veszesek.
Boo:
Minden nap gyertyafenyes vacsora...

Nagyon nagy szerencsed van apaval. Nalunk apa parologtato manias. Van egy csomo illo olaj itthon. Leginkabb a karacsonyra emlekezteto illatokat szereti,csak az eleg erdekes tud lenni pl. nyar kozepen.

En meg a gyertyakat es fustoloket szerettem regebben.
Hendegabi:
Orulok, hogy Noci jobban van es, hogy ennyire orult a sopipanak!
Vicus hogy van? Remelem semmi baja mar. Nagyon ratok ferne mar egy kis betegseg nelkuli ido.
Ancsurti:
Hangi vegre megjavult, ezt jo hallani. Olyan gyonyoru es okos az a kislany, biztos nagyon sok oromodet leled benne.
Babas mamas foglalkozas tok jo lehet. En is vinnem Lottust, mert ugye Neki is kellene a valtozatossag meg a tarsasag. Nagyon tetszett neki otthon, hogy mindig voltak korulotte emberek, most meg csak az anyjat bamulhatja egesz nap. Biztos unalmas lehet.
Tok jo Hangi koponyas rucija!
Ronmay:
Roland nagyon nagy fiu mar es milyen helyeske.
Szonibaba:
Bodzi csuda aranyos. A "ronda" zold pledetek Ikeas? Nekunk is olyan van ha jol latom
Sillia:
Nagyon szep a parocska. Aranyos ahogy Loci fogja a kislany kezet.
Norka81:
Eljen, minden oke Jazmin labaval. Most mar bizti minden rendben lesz vele.
Lottus se tudja hasznalni a cumisuveget, o is csak ragcsalja.
Ikoka:
Pont ma reggel jutottal az eszembe, hogy mar reg nem jartal felenk.
Mindent bele az edzesbe. Jo Neked, hogy meg tudod oldani. En is szivesen jarnek, de en nem tudom kire bizni addig Lottust.
Zsombi szep nagy baba mar. Varjuk a kepeket Rola.
Remeljuk apa hamar meggyogyul.