A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

ikoka7! :)

Hát, ez elég vegyes beszámolóra sikeredett. :roll:
Zsmbi fogai: :D :D :D :D , de Apa has marsa: :( :( . Evett valamit, vagy valami vírusos? Ti jól vagytok?

szonibaba! :)

Paradicsomos krumpli: :lol: :lol: :lol: Majdnem paprikás krumplit írtam :lol:

Sajnálom, hogy nem tudtam segíteni. :( Egyéb tipp esetleg...? :roll:

Kaja a Normafa munkahelyről? Csak nem finom, forróó rétes? :wink:

Kép
Kép
200907?

Bond :

Igen, köszönöm, mi jól vagyunk. Nem tudjuk mitől van , elméletileg semmi olyat nem evett , aminek ez a következménye. és olyan igazi férfi : úúúgy szenved, de mondjuk tényleg nem túloz. :oops: :cry: :cry: :cry:
Próbáltam mindenről írni, mert olyan ritkán írok, hogy van miről.
Réééétes .........nyammmmm........erről eszembe jutott, hogy van a fagyasztóban 2 zacsi Lidl-es süti, amit pár perc alatt meg lehet sütni és finom sütiillat terjenghetne a kecóban .......aminek talán Apa nem örülne annyira , mint én.

Szonibaba : 2 kg és 10 cm , hát igen , nem véletlenül mondják , hogy nagy gyerek. Dehát férfi, legyen is szép magas.

Kép
ikoka7

Sziasztok!

Betegek voltunk sajnos mindketten.Most már apát is megfertőztük.
Voltunk csípő uh-on,és ortopédián.Már csak egy fok eltérés van,igazából azt mondták h ez már semmi,teljesen jó!
Azért nem úsztuk meg,egy hónap múlva újra mennünk kell.
A terpeszpelust is kell még használni,de ezek szerint bevállt a duplán pelenkázás is,és fele annyira kényelmetlen a gyereknek. :wink:
Délután ha minden igaz nekiveselkedhetek visszaolvasni Titeket.
Megmondom őszintén h ha lett is volna időm,nem sok kedvem volt most sok mindenhez.
Van egy pár régi barátunk,akikben sajnos sorban csalódnunk kellett.Mondogathatom magamnak h nem érdekel,de azért rosszul érint a dolog.Én nem gondolom h azért mert kicsi gyerekünk van meg kell szakítani minden kapcsolatot a külvilággal.Nem szűntünk meg létezni,én még csak most vagyok igazából elememben!!! :lol: :lol: :lol:

Tényleg:hogy álltok a fogyi kúrával?4 kg-nál tartok,remélem nem jön vissza.. :P

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

tímea83! :)

Ha nagyon szépen megkérlek, akkor megkérdezed legközelebb amit korábban írtam? Hogy mit jelent az, hogy ennyi foknál kisebb, annyi, foknál nagyobb és Graf/I.b-nek felel meg? :roll: Nagyon megköszönném!
Jó, hogy javultok, és nemsokára már emlékezni sem fogtok az egészre! :wink: :D

Nem tudom, hogy mi történt, de ha úgy érzed, hogy csalódtatok, akkor ne sajnáljátok nagyon a dolgot. Vagy megváltozik majd, és jobb lesz egy kicsit, vagy nem. Ez esetben felesleges vele foglalkozni. Inkább gyere ide! :wink:

A fogyihoz meg gratula! Szép eredmény. :wink:

norka81! :)

Jó, hogy ti is javultok! :D Nálatok is hamarosan jóóó mély feledésbe merülhet ez a cipő, és előkerülhet a táncos topánka. :wink:

Boo, sillia, kicsidodi, agmano, tabati, lorca és mindenkimás????? :roll: :( Azt gondolnám, hogy pont ekkora hó, az ami mindenkit a gép elé ültet. :roll: Hétvége van, így ez a családé szóval, ezt elnézem nektek, ha erről van szó. :wink: 8) :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Szonibaba

Nem vagyok szemét, de ne nyüzsögjön :lol: főleg ha fertőz :lol:

Bond
Változtattam az imagen megfelel?

KépKép

KépKép
ronmay

ronmay! :)

Nekem nem volt bajom az előzővel sem. :lol: De ennyire agy húron pendültök szonibabával? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Vagy mindig úgy hagyjátok a számítógépet, és a másiknak csak le kell ülni elé? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Roló kap ma valami különlegeset? :wink:

Kép
Kép
200907?

Szonibaba

Vigyázz kész :arrow: Turmix! :mrgreen:

KépKép

KépKép
ronmay

Bond

Kapott :arrow: ENGEM :mrgreen:
(Tök főzit, és most csinálok neki rizst alma körtével))

KépKép

KépKép
ronmay

Mondom: különlegeset... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Menü jól hangzik. :) Bodzi is ezt kapja?

Kép
Kép
200907?

Szerencsés vagyok, mert Roló igen jó evő
A brokkolit és a zöldborsót nem szereti..a többiből 200-250 között fogyaszt :lol: :lol: és mellette nem a nehézsúlyúak táborát erősíti :lol: lehet olyan mint én? :lol:
Pont mostanra vagyok annyi mint a terhességem előtt, gyakorlatilag minden lement..juhéé :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Bond

ÉN nem vagyok elég különleges??? :twisted: :lol: :lol: :lol:
még jó hogy nem Apa mondta :roll: :lol:

Bodzi nem tom mit kap ma, még ma nem érintkeztünk..... :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Visszafogytál? Na, akkor igazán nem jelenthet gondot, hogy dobj egy bugyis, melltartó nélküli képet úgy, mint mútkor. Neked már rutinod van. :lol: :lol: :lol: Aztán majd mi testületileg eldöntjük, hogy jól vagy-e így. :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Ikoka

ZSombi :arrow: :shock: :lol:
Roló is férfi vagy mi...de ő csak 69cm....és 6,5kg.... :roll: :lol: lehet ő ne mlesz magas :lol: :lol:
Apának jobbulást!
Edzés ne is mond, úgy hiányzik a mászás, most kedden próbáltam volna rá a lábamra, de tolom csütiig...persze nem magam miatt,hanem mert anyós nem ér rá :lol: :lol: no és beteg is..

KépKép

KépKép
ronmay

Bond

Hogynemsüllevazzzzzzzzzz :lol: :lol: :lol: meglepődnél ha dobnék mi??Még Apa csinált mikor elment..legyen mit nézegetnie :lol: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

[quote="ronmay"][ írta:ronmaycolor=darkblue]Bond[/color]

ÉN nem vagyok elég különleges??? :twisted: :lol: :lol: :lol:
még jó hogy nem Apa mondta :roll: :lol:

:roll: :roll: :roll: Nem vettem volna észre valamit? :roll: :roll: :oops: :oops: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Tudod mit dobj te is egy csöcsös farosat jó? :lol: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Bond

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nemm neked kell látni....teee NŐŐŐ :mrgreen:

KépKép

KépKép
ronmay

[quote="ronmay"][ írta:ronmaycolor=darkblue]Bond[/color]

Hogynemsüllevazzzzzzzzzz :lol: :lol: :lol: meglepődnél ha dobnék mi??Még Apa csinált mikor elment..legyen mit nézegetnie :lol: :lol:

Most már értem, hogy miért mászik olyan magasra, és nem siet vissza. :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

ha-ha azért nem 360fokosat csinált :lol: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Sziasztok!

Koszonom mindenkinek a biztatast, bizom benne, hogy hamarosan rendezodnek az ejszakaink ,bar egyenlore semmi javulas.
Mi meg mindig nagyon az elejen vagyunk a hozzataplalassal. Most a sutotokkel probalkozunk. 1x2x szepen evett belole de tegnap elott csak egy par kanallal. Remelem nem lesz valogatos. A rizspepbol evett tegnap egy kicsit, kivancsi vagyok ma mit fog hozza szolni.

Dodi:
Gratula a fogacskahoz!
Hogy van a baratnod es a pici? Gondolom sokat babazol a kislannyal azert nincs idonk rank. :( De azert remelem mar levetted a mereteket Rola. :lol: :lol: :lol:

Bond:
Tetszett a vicc! :lol: :lol: :lol:
Feladvany- csicsoka???
Gratula a 7. hofordulohoz!

Katy76:
Te aztan nem viszed tulzasba a lazitast. :wink:
Ha gondolkodni kell apa hibain, akkor biztos nincs is Neki v legalabbis nem olyan veszesek. :roll: :D

Boo:
Minden nap gyertyafenyes vacsora... :wink: Nagyon nagy szerencsed van apaval. Nalunk apa parologtato manias. Van egy csomo illo olaj itthon. Leginkabb a karacsonyra emlekezteto illatokat szereti,csak az eleg erdekes tud lenni pl. nyar kozepen. :) En meg a gyertyakat es fustoloket szerettem regebben.

Hendegabi:
Orulok, hogy Noci jobban van es, hogy ennyire orult a sopipanak! :lol: :lol: :lol:
Vicus hogy van? Remelem semmi baja mar. Nagyon ratok ferne mar egy kis betegseg nelkuli ido.

Ancsurti:
Hangi vegre megjavult, ezt jo hallani. Olyan gyonyoru es okos az a kislany, biztos nagyon sok oromodet leled benne.
Babas mamas foglalkozas tok jo lehet. En is vinnem Lottust, mert ugye Neki is kellene a valtozatossag meg a tarsasag. Nagyon tetszett neki otthon, hogy mindig voltak korulotte emberek, most meg csak az anyjat bamulhatja egesz nap. Biztos unalmas lehet.
Tok jo Hangi koponyas rucija!

Ronmay:
Roland nagyon nagy fiu mar es milyen helyeske. :wink:

Szonibaba:
Bodzi csuda aranyos. A "ronda" zold pledetek Ikeas? Nekunk is olyan van ha jol latom :lol: :lol: :lol:

Sillia:
Nagyon szep a parocska. Aranyos ahogy Loci fogja a kislany kezet.

Norka81:
Eljen, minden oke Jazmin labaval. Most mar bizti minden rendben lesz vele.
Lottus se tudja hasznalni a cumisuveget, o is csak ragcsalja. :lol:

Ikoka:
Pont ma reggel jutottal az eszembe, hogy mar reg nem jartal felenk.
Mindent bele az edzesbe. Jo Neked, hogy meg tudod oldani. En is szivesen jarnek, de en nem tudom kire bizni addig Lottust.
Zsombi szep nagy baba mar. Varjuk a kepeket Rola.
Remeljuk apa hamar meggyogyul.

Kép
Kép
bucus80

Tessék:

Kép

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Bond

ez a csöcsös faros kép? :arrow: szuper :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Timea83 :D

De jo, hogy jottel. Gyogyuljatok meg hamar.
Gratula a -4 kilohoz, csak igy tovabb.
A baratok miatt ne keseregj, ra fognak jonni hogy mit-kit veszitenek el.
Tok jo, hogy renbejon Tamara csipoje. Mar nem kell sokat kibirnia es minden tokeletes lesz.

Kép
Kép
bucus80

hendegabi! :)

Sópipa érkezés: :lol: :lol: :lol:

Ha sikerül Bioptron lámpát szerezni, akkor rendszeresen használjátok, ne csak hébe-hóba. Hetenként, vagy naponként ti tudjátok hány alkalommal. Úgy sokkal hatásosabb. :wink:
Nem csak a leginkább elterjedt formája létezik, hanem egy sokrétűbb, speckóbb változata is, a színterpiás. Itt a különböző színű lencséket lehet cserélni:

Kép

"A polarizált fény, olyan biokémiai reakciókat indít meg a sejteken belül, mely serkenti az anyagcserét és a sérült szövetek, sejtek regenerálódását.
Kiválóan alkalmas felületi sérülések kezelésére, fájdalomcsillapításra, és gyulladáscsökkentésre.

Hatékony gyógyászati és kozmetikai kezelések-
- Bőrfelületi valamint nyálkahártya sérülések (szájüreg)
- Égési sérülések
- Fekélyek
- Felfekvések
- Sebészeti beavatkozásokból származó sebek, hegek
- Izomhúzódás
- Reumás betegségek kezelése
- Sipolyok kezelése
- Lábszárfekélyek
- Pikkelysömör
- Visszerek
- Fáradt, száraz, vízhiányos, tágpórusú arcbőr regenerálása
- Foltos, heges, ráncos bőr kisimítása
- Herpesz tüneteinek enyhítése
- Terhességi csíkok halványítása, eltüntetése

SZÍNTERÁPIA
Az Activelight színterápia öt kiegészítő színe új távlatokat nyit erőforrásaink kiaknázására.
A polarizált fény hatása erősíthető, ha a készülékhez vásárolt színterápiás szettet is
alkalmazzuk!Az emberi energiarendszerre hangolt rezonancia-specifikus impulzusok igen hatékony terápiás elemekké alakítják át piros, kék, sárga, zöld, lila, narancssárga fényt. A szűrőket alkalmazva, testünk és lelkünk energiaforrásokra tehet szert.
Fáradtság, rossz közérzet, anyagcserezavarok, gyenge immunrendszer?
Minden testtájéknak ill. betegségnek megvan a maga színe.
Az arc környéke a lila, kék és a zöld a mellkas területe, a narancs és a sárga a has és gyomor környéke, a kék a toroké.
Természetesen nem csupán testtájék szerint választhatunk gyógyító fényterápiát, hanem elsősorban betegségek, tünetek szerint is:

Piros:
Aktivizál, élénkít, serkent, felszabadítja a szervezet mélyben rekedt energiáit, a pangó, renyhe és csökkenésbe forduló folyamatoknak új lendületet ad, erősíti az érzékeket.
Ajánlott: székrekedés, impotencia, vérkeringés, fagyás és izomgörcsök esetén.

Kék:
Megnyugtat, fékez, csillapít, koncentrálásra késztet, hűt, összegyűjti és struktúrát ad az energiának. A túl aktív, rendellenes és gyulladásos folyamatokat újraszabályozza, csillapít, tisztaságot, nyugalmat ad.
Ajánlott: torok, légzőszervi panaszok, magas vérnyomás, zúzódások, isiász betegségek kezelésére.

Sárga:
Erősítő, tonizáló hatású, megnyit, felderít, serkent, anélkül hogy felizgatna. Szétárasztja az energiát, erősíti a legyengült folyamatokat, feloldja a merevséget, erősíti az idegeket.
Ajánlott: gyomorbetegségek, táplálkozási zavar és izületi gyulladások hatékony ellenszereként.

Zöld:
Kiegyensúlyoz, feloldja a feszültséget, megnyugtat, a testi és pszichikai energiát dinamikus egyensúlyban tartja, csillapítja a feszült és fájdalmas folyamatokat, mély nyugalmat nyújt.
Ajánlott: szív, tüdő panaszok enyhítésére. Daganatos betegségekben különösen kedvező hatású. A vér és keringési rendszer működését elősegíti.

Narancs:
Segíti a betegség utáni felépülést, élénkít, felmelegít, izgat, az energiát lágyabban éleszti, mint a vörös, és nyugodtabb a felépülés, oldja a görcsös folyamatokat, derűsebbé tesz.
Ajánlott: pajzsmirigy-, bőrbetegség és kozmetikai kezelés kiegészítéseként.

Lila:
Inspirál, nyugtat, csökkent, magasabb szinten fejleszti az energiát, segít kiaknázni a szellemi folyamatokat, csökkenti az idegfeszültséget, oldja az idegi ingereket, enyhíti a fájdalmat.
Ajánlott: memóriajavító hatása miatt valamint gyulladásos folyamatok, álmatlanság kezelésére. "

Kép
Kép
200907?

A hó már nem esik. Viszont kezd fújni a szél. Ajjaj... :?

Kép
Kép
200907?

Bond: mentettem köszi. Asszem a dédiékéhez is van szín is, de nem tuti.

Kép
Kép]
hendegabi

Bond:Március végén megyünk legközelebb,ha emlékeztetsz rá előtte akkor megkérdezem !!! :wink:

tímea83
Ajka

Ezt most kaptam:http://link.brightcove.com/services/player/bcpid1137883380?bctid=17075685001

:lol: :lol: :lol: :lol:

tímea83
Ajka

Na megnéztem itt máshogy írja ki,az oldalon az első!!!

tímea83
Ajka

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 06:56-kor.
Vendég

Na jöttem még egy kicsit .

Czigka : bakker neked még mindig jut a fagyóba ?????????

:shock: :shock: :shock: Nekem össz-vissz EGY darab 180 ml-es Avent -es pohár van benne. Mostanában nem is tudtam fejni semmit.Illetve 5-10 ml jött csak. Na ennyiért tényleg kár összemaszatolni a masinát.

Ma nem akart enni szinte semmit a Kisfiam. Délelőtt próbáltam neki enni adni mirelit zöldségkevrékből párolt kajcsit egy kis kölessel, de köszönte szépen nem kért, pedig ilyet evett már és akkor ízlett neki. Aztán a banán-alma ugyanígy járt , pedig az nagy kedvenc. Inni sem akart. Elmentem vásárolni, csak gyalogosan a CBA-ba és vettem spenótót ( tök jól lehet adagolni, mert kis pasztillák vannak a dobozban) és mivel főztem Apának krumplit , abból tettem hozzá és kis vízzel összemixeltem. Most kb. félórája benyomott belőle egy szép nagy adagot ( nem mérem :oops: )

Kép
ikoka7

Ikoka

Nem akarok belevauzni de :oops:
Lehet adni spenótot??én úgy tudtam, hogy azt olyan 8-9 hónaposan lehet csak, azt is heti egyszer...... :oops: :roll:

KépKép

KépKép
ronmay

Képet nem raksz fel így hirtelenjében? :wink:

KépKép

KépKép
ronmay

hendegabi! :)

Vehették még sólámpát, és akkor aztán már végképp mindent bevetettetek. (Nem mintha idáig nem csináltatok volna meg mindent, amit csak lehetett :roll: :? )

nyuszi81! :)

Köszi, javult a derekam. :D Mostanáig, amikor megint emelnem kellett. Per pillanat úgy beállt, hogy úgy hajolok le, mint a szumósok. Terpesz, egyik kéz térdre tesz, másik kéz térdre tesz, és úgy veszem fel a dolgokat a földről. Éppen csak nem dobbantok. :lol: :lol: :lol: :? :? :?

tímea83! :)

Köszi! :) És emlékeztess, hogy emlékeztesselek. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

czigka! :)

"Egy kicsit apadt a tejem, de nem vészes, még így is jut a fagyasztónak elég."
Még most is ennyid van, és másfél órát dolgozol rajta???? Jézusom! :shock: :shock: :shock: :shock: Szerintem nyugodtan jelentsd be Guiness Rekordként. :lol: :lol: :lol: :lol:
Remélem, mind el is fog fogyni! :wink:

"Majd jövök még, mert KELLETTEK nekem!!!"
Na, azért! :twisted: :lol: :lol: 8) 8)

"vettem spenótót ( tök jól lehet adagolni, mert kis pasztillák vannak a dobozban) "
:shock: :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?:

Jelentem Hugi konkrétan mászik: hol az egyikkel, hol a másikkal kezdi, és szépen megy utána a másikkal. :D :D :D :D
(Legalább egy nő legyen mozgásképes a családban. :lol: :lol: :x :x )

Kép
Kép
200907?

Mi is ettünk spenótot,és ahogy néztem ahány ház annyi szokás elve szerint megy ez is.Kaptunk többféle táplálási tanácsadós füzetet,mindegyik egy kicsit más.Azt én is hallottam h csak hetente egyszer lehet.Tamara is szereti! :P

tímea83
Ajka

A magas oxalát tartalom miatt tényleg csak heti 1x ajánlott a sóska, és a spenót de, hogy mikortól lehet kezdeni... :roll: Akkor, amikor a többit: mindegyik táblicsku szerint más-más korban. :? :?

Kép
Kép
200907?

Ahogy elnézem ugyanazt írtuk. :lol: Ezek szerint nem véletlenül. :roll: :lol: :lol: :lol: :?

Videó: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Bucus:Köszönjük!Én is ebben reménykedem! :wink:
Remélem simán megy az ismerkedés a főzelékekkel!

Bond:Húú mennyi tej!! :shock: :lol: :lol: :lol:

Sópipám nekem is van,kétféle is.Vettünk egy kisebbet,de nem mondták volna ám h az sípol! :wink: :lol:

tímea83
Ajka

[quote="tímea83"]
írta:
tímea83Bond:Húú mennyi tej!! :shock: :lol: :lol: :lol:

Még czigka is megirigyelheti! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 14:56-kor.

KépKép

KépKép
boo

boo! :)

Te mikor kezdtél el újra járni asztróra? :o Ekkora hóban is elmentél... :roll:

"Ő persze nagy mellénnyel kaján vigyorral jött ki a kis béna feleségéhez majd beült, és neki ugyanúgy meg se nyekkent az autó
Feje:
ÉN: hászerintedennyirehülyebénavagyok??? "

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

"A végén ki kellett vinni egy zacskó sót" :arrow: Bond olvas :arrow: ki kellett vinni egy tacskót... :shock: :shock: :shock: :?: :?:
:oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"képben vagyok Ízisz-Ozíisz ügyben "
Mesélj! Én lemaradtam Ozírisznél. :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

[quote]ikoka7! Smile

"vettem spenótót ( tök jól lehet adagolni, mert kis pasztillák vannak a dobozban) "
Shocked Shocked Shocked Shocked Question Question Question

Iglo krémes parajpüré pasztillák 450 gr Érteeeed ???
:D :D :D Azért jobb , mint a simaegyszerűhagyományos, mert nem kell nekem is spenótot ennem, ha Zsombinak azt adok. :wink: Bár szeretem nagyon.

Na hát ez az!!! :roll: :twisted: :!: , ahány hozzátáplálási tanács annyi féle. Zsombi mindenevő és hála az égnek még soha semmitől nem volt semmi baja, pedig korántsem vagyok olyan alapos , mint Katy. Értsétek ezalatt azt, hogy soha nem egy falattal kezdtem egy új kaját, 3 napig, csak azt azon a héten, hétvégén nem . :oops: :oops: :oops: Mindenből készítettem egy normál adagot, amennyi fogy annyi fogy alapon, többi :arrow: fagyasztó.

NEM szeretnék minden nap spenótót adni neki, egy héten egyszer bőven elég és tényleg ízlett neki.

Ronmay, Boo : Képek : sajna besz@rt az elemtöltőm, vagy a tölthető elem , így nem tudtam beüzemelni a gépet, feltölteni róla a képeket. :oops: :oops: :oops: DE igyekszem megoldani a problémót.

Kép
ikoka7

Ezt az idézet dolgot , hogy a csááába lehet csinálniiiiiiiiii ???

Kép
ikoka7

Bond : a hsz-om első része neked szólt , csak lemaradt a neved miközben az idézet beszúráson vacakoltam. Elnézést. :oops: :roll: :D

Kép
ikoka7

Na elmegyek készítek egy kapuccsíínót magamnak :lol: :lol: :lol: , így szép magyarosan. Na nem mintha most bárki beszélgetne velem.

Párom nem takarította le a verdát. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Gondolta úgysem megyek sehová ebben az időben. Na de ha mégis, akkor áshatom ki, majd fél méter havat söpörhetek le róla, miközben a Kisfiam néz majd a gyerekülésből és nem érti , hogy miért jó nekem térdig a hóban. Na lehet tényleg nem megyek sehova. :roll:

Kép
ikoka7

Kedves *[*q*u*o*t*e*]*ikoka7! Smile! :)

Azt úgy kell csinálni, hogy az eleje okés volt, de a végéről hiányzott ez: [/quote] Azaz "idézet" gombra rákattint :arrow: szöveget beír :arrow: "idézet" gombra mégegyszer rákattint :wink:

Jelentem értem én, értem, hogy mit írtál a spenótról, csak egyrészt nem hallottam még ilyet, másrészt meg kíváncsi voltam, hogy ez melyik. Csak gondoltam így rövidebb. :roll: :roll: :lol: :lol:

Jó ötlet az amennyiteszikannyitésatöbbimegmegyahűtőbe, de a fokozatosság azért legyen meg. Én is 3 napon át csekkolom (se Manónál, se Huginál nem volt még gond, lekopogom :wink: ), és uzána adom csak teljes mellszélességgel. Amelyik napra esik, mindegy.

"a Kisfiam néz majd a gyerekülésből és nem érti , hogy miért jó nekem térdig a hóban."
:twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Bond : Jó reggelt ! Köszönöm az idézetes segítséget. :wink:

Amúgy mi van olyankor, ha valamire esetleg allergiás? Pöttyöshasmenős lenne ? Remélem olyan lesz , mint én , mert én csak a télre és a hidegre vagyok allergiás, vagy inkább még arra se és szeresse a havat , a szánkózást, meg a hideget, mint az Apja.

Kép
ikoka7

ja amúgy vettünk kb. 2 hete egy gyerekülést, mert a hordozót kinőtte széltébenhosszában.

http://babaszafari.hu/shop_artdet.php?s ... nas_503394 ilyet vettünk, imádja, úgy ül benne , mint egy kiskirály :D :D :D

Kép
ikoka7

Szerencsére közvetlen tapasztalatom nincs a tüneteket illetően, én is csak könyvekben olvastam. De valami olyasmi lenne, igen.

Gyerekülés király, még én is beleülnék wazzeg! :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Bond : Igen én is mondtam Apának, hogy milyen jó lenne nekem is egy ilyen ülés, abban biztos nem fájna a hátam. Elkezdtem pakolászni, ágyneműt lehúzni, mosni, ilyenek......teljesen megtáltosodtam. :roll: :roll: :roll:

Kép
ikoka7

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: