Jöttem én is újraéleszteni a fórumot!
Az én kis makim ma abszolút mintagyerek, úgyhogy elég jól ráérek. Kicsit tiltakozik a 3,5 óránkénti etetés ellen, de egyelőre kitartok. Aztán majd pár hét alatt megpróbálom feltornászni 4 óránkéntire, ha hagyja. Mert ha olyanja van, iszonyú keservesen tudja előadni a megfagyott gyermeket, és akkor mindig lelkiismeret-furdalásom támad, hogy éheztetem.

Ilyenkor emlékeztetni kell magamat, hogy most az előbb puszilt be egy akkora adagot, hogy kb nekem is elég lenne, és hogy egy 6,x kilós gyerek talán mégse hal azonnal éhen, ha még 10 percet ki kell bírnia.

Hobbievő a drága, nem tudom kitől örökölhette.
Amúgy épp hogy kijöttem az egyik mellgyusziból, rögtön a másik kezdett el begyulladni.

De ezt talán sikerült időben elcsípni. Tök jó módszer, ha már semmi más (masszírozás, zuhany, fejés stb) nem használ, próbáljátok ki, hogy egy üveget megtöltötök forró vízzel, olyan meleggel hogy még épp ne pattanjon el, és azt görgetitek felülről lefele a bedurrant tereptárgyon. Megszünteti a dugulást. (ez valami kretén lefolyótisztító reklám is volt, nem?

)
És szerintem is, gyertek vissza ide írogatni, a levlistát meg tartsuk meg a képeknek meg az altesti/magánéleti problémák taglalásának!