A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 júliusi babák

Jo ejt Lanyok, megyek en is, holnap reggel itt kezdem a napot!!!

:D :D :D :D :D :D
pocaklako

Hú Dóri, az nagyon jól hangzana.Vasalok én,az már nem gáz, csak lennének szárazok.....
Na tényleg megyek.
Jó éjt!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Edi, szerintem Boti nem kérdés, már csak formaságból mész holnap :D

Niki! Igen, csontszáraz lesz a ruci :D No more penész 8) Meg mindenhol száradó ruha :oops: Jajj de utálom :oops: Most is kb naponta mosok :evil: (OK, mondjuk 5x egy héten tuti)
Milyen mosógépetek van? Felültöltős?

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Bibar: ÉLJEN, ÉLJEN!!!!!!! HURRÁ, HURRÁ!!!!!!!!!
De jó!!!!! El is hiszem, hogy mennyire örülsz most!! Hatalmas gratula!! És holnap is minden rendben lesz, meglátod!!!

Edi: most rajtad a topic szeme!!! :)

Olyan jó dolgok történnek most csajok velünk!!! Csak így tovább!!!!

Edi után ki következik??????????

Jó éjt!

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Sziasztok!

Dodó: jaja főleg esti műszakos, próbálok ugyan a délutáni alvás alatt is jönni, de nem mindig jutok ide. Ha meg ébren van a fiam, esélyem sincs net elé ülni.

Freyja: üdv itt! Akkor megküzdöttetek rendesen ezért a babóért!

Maki: helyes pocakod van! Poci fájdogálást sajnálom, szerintem simán lehet, hogy az időjárás is betesz :?

Zsani: Én az István kórházban szülök. Ma reggel én is megint rosszul voltam, és alig múlt el ebédre.

Niki: szerintem olyasmi mint a mi UH képünk, drukk a kislányhoz nagyon!! Nagyon jó a medencés kép :D SIkerült áttetettni a 4D-s UHt?

Mercy: hú, akkor lesz egy meglepetés babánk :D

Bibar: Nagyon nagy gratula a kislányhoz :D:D:D:D És kitartás a holnapi eredményig!

Sakura: esküvőhöz gratula! Én úgy emlékszem a személyes iratadiat csak te intézheted. De pl autó forgalmit lehet intézhet más is meghatalmazással. Egy telefont megérne majd az okmányirodának.

Moki: Neked is helyes pocid van!

Edi: nagyon jó ez a videó :D:D Drukkok mennek holnapra!

Emi: nagyon jól néznek ki ezek a kreativkodások :D

Poci: de, ha nagyon felhúzom magam az én pocakom is teljesen bekeményedik. Csinosan gömbölyödik a babalak :)

Meme: nagyon jól néz ki a gyerekszoba fal! Én is iszonyatosan feledékeny vagyok, mostmár konkrétan mindent felirok, ami fontos!

Ma nekem is elég csúnyán fájt a fejem, és egész nap szakadt a hó. Csatlakozom a tavaszt várók táborába!

Kép

Kép

Kép
fókamóka

köszi lányok mindenkinek :lol: :lol:

én is megyek alukálni,bár nem vagyok álmos annyira fel vagyok pörögve,tuti rózsaszinű cuccocskákról álmodok,amiket jövö héttől elkezdek gyüjtögetni :lol: :lol: :lol:

jó éjt :lol: :lol: :lol:

bibar

Barbuss felültöltős gépünk van, arra nem lehet rátenni szárítót se, szóval ki kell cserélni a gépet. Mondjuk én nem szeretem az elöltöltőset, mert nekem indítás után 5 perccel jut eszembe bepakolni még ami kimaradt. Elöltöltősnél ez nem megoldható.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Bibar!!El is hiszem!!!! Én is de vennék már valami kis rózsaszín rucikát, ha tuti lenne!!!!! :roll:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Niki!
Hamarpsan te is vehetsz!! Tuti kiderül a 4D-n hogy kislány!

Csajok, mennyire normális, hogy egész este iszonyatosan szédülök?? Volt hogy le is kellett ülnöm, és hátradőlni!

d.dodó

Dóri, szerintem normális.Lehet, hogy estére leesik a vérnyomásod.Nem mérted? Nekem eleinte reggelente volt ilyen.Alig bírtam menni is. Ráadásul tartom magam ahhoz, hogy leszoktam a kávéról, szóval nehéz. De dőlj le, rakd fel a lábad és pihenj!!!! Vigyázz, nehogy elszédülj!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Niki!
nem mérem, mert nincs itthon vérnyomás mérő. Pedig ma még egy tejeskávét is ittam...vagy ez volt a baj?!

d.dodó

Köszönöm mindenkinek a dícséretet a babaágyikó kapcsán. :D
Örülök, hogy tetszik nektek is!

Bibar:
Igen-igen jól állunk a babaágyikóval, mert ez használt ágyikó, s nem szabvány matracot kellett bele vennünk.
Összeraktuk jó előre, így apránként haladgatunk a babaszobával.
KISLÁNY!!! HURRÁ! :) Nagyon örülök neki! Holnapra megy a drukk.
Már úgy várom, hogy febr. 10-e legyen, s Ferenczi megmondja ismét, hogy kislányom lesz!

pocaklako:
Igyekszem kreatív lenni, mondjuk gyerekkorom óta igen-igen kreatív vagyok. Most meg a táppénz-unalom vitt rá...már-már eléggé unom magam. :)
A következő projekt babaágy-baldachin lesz (sima fehér IKEA-s), amit gyöngy lepkékkel szeretnék majd feldíszíteni.
Sejtem mire vállalkoztam...de hát van időm! :D
Poci, neked milyen gömbölyű a pocid! Láttátok, hogy kisfiú?

Edi:
Unicredit...a férjem Raiffeisenes informatikus. :)

Manoka:
A fejvédőbe flíz anyagot töltöttem, egyrészt azt, ami a kókuszmatrac nyírbálásából maradt, másrészt párnából valót.
Én is láttam a múltkor gyerekmintás anyagokat az IKEA-ban, s gondoltam is rá, hogy varrok belőle ágyneműt.
Talán majd a next-next projekt lesz. :)

Szárítógép: Nekünk szárítógépes mosógépünk van, és szeretjük.
Egy tanács, hogy csak olyan szárítógépet, vagy szárítógépes mosógépet célszerű venni, amelynél menet közben ellenőrízni lehet, hogy hogy áll a száradás. Vannak olyanok, amelyiknél ez nem tehető meg mert fix programok vannak...
Akkor gyűrődik a ruha nagyon, ha csontra megszárad, és nagyon sok ruha van a gépben.
A titka, ha meleg a ruha, akkor csak ki kell szedni, és egyből összehajtani.

Meme:
Nagyon-nagyon tuti lett a gyerekszobafal! Hűűűűűűha!
Én is szerettem volna festeni a fal egyik falára, de anyumék megleptek 2 babaszobába való képpel...így lemondtam róla.
Ahogy írtam flízzel töltöttem meg...nem volt egyáltalán bonyolult a fejvédő készítése.
Csak lemértem a gyerekágyat széltében, illetve hosszában (amekkorára szeretnéd). Az oldalvédő nálunk kb. az ágy hosszának fele lett...így éppen elegendő lett az anyag is! :)
1-1 cm-t hagytam az anyagra a varrásnak, és kivágtam a kívánt nagyságú téglalapokat duplán.
Aztán a téglalapokat összevartam kifordítva...majd a végénél hagytam egy részt a kifordításhoz, töltéshez.
Kérlek tegyél fel a táblába engem is:

email4, szül.idő: 1981.12.16 (ez már 29?), szülés várható ideje: 2010.07.02., baba neme: kislány, neve: ?, kórház: Bajcsy, első gyermek, Budapest. Köszönöm Meme! :)

Jó éjt kismamik!

Emi

Emi

email4
Budapest

Lányok, ugye más is van, aki még nem érez semmit?

Képtelen voltam ma elmondani a munkahelyemen, mert hirtelen megint az volt az érzésem, mi van, ha mégsem?!

Őrület...
Emma

Kép
emma.zunz

Jó reggelt :lol: :lol: :lol:

alig birtam aludni :wink: :wink: akkor a kép amit igértem,homályos mert ott van a lepény de azért remélem látjátok a kislányomat :wink: Kép

Kép

Kép Kép

bibar

bocsi csak ilyen kicsiben engedte felrakni :shock: :shock:

Emi
elhiszem hogy várod már,én is tükön ültem :wink: :wink:

Dodó
szerintem is normális,vérnyomás ingadozás,talán valami élénkitő kéne ilyenkor,vagy nem tudom :oops: :oops:

Niki
egész éjszaka rózsaszin rucikról álmodtam :lol: :lol: :lol:

na még azt akartam leirni hogy Olivér ilyenkor 2 héttel nagyobb volt a koránál akkora keze volt az uh-án,tiszta pasi volt,ő meg 2 nappal kisebb a koránál és olyan picike keze van,annyira cuki kis törékeny,de fura az óriási Olivérem után :lol: :lol:

Pocak
jó reggelt,ébresztő :lol:

Edi
jajj ma neked lesz nagyon jóóóó :P :P :P

bibar

Szia Bibar, itt vagyok mar itt vagyok..csak az ejszakai muszak beirasait olvastam....
El is hiszem, hogy nagy most a boldogsag..a pici rozsaszin lany...nagyon orulok en is veletek...ja es jol latszik a lanyka

Akkor ma ejszaka nem is volt horkolas, mert nem is nagyon aludtal, ugye????
Akkor meg egy szoritas Neked az eredmenyhez, es egy nagy drukk Edinek delutanra....

Emma: ne butaskodj..mi az, hogy es ha megsem..ott csucsul a bebi a pocakban..ez mar nem ketseges.... :D :D :D

Emi: igen lattak, hogy kisfiu, a kep este keszult, ilyenkor gombolyubb vagyok..ja meg amugy is :lol: :lol: :lol:

Dodo: teljesen normalis a szedules, szoktak kuldeni a babanet terhesnapatarat, abban is pont ezt irja, hogy a terhesseg eleji szedulesek visszaterhetnek, igy csak nyugi... :wink:

Fokamoka: sajnalom a fejfajast :(

Szep napot mindenkinek
pocaklako

Jó reggelt!!!
De irigyellek Bibar!!! Ti már tutira tudjátok!!!Jajj, az a két hét gyorsan teljen el!!!!! Azért én is álmodnék már rózsaszín ruhácskákkal, meg a kislányommal. Nagyon cuki a képeken!!! Nekem az uh vagy 5 nappal idősebbnek mutatta. :roll: Remélem nem válik valóra a terhesség eleji rémálmom, amikor egy nagyon nagy fejű kislányról álmodtam. A kislány jöhet, de az a nagy fej ijesztő volt. :?
Na megyek pelust ellenőrzök, jött-e már a reggeli termés.
Szép napot mindenkinek!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Jó reggelt!
Nálunk éjszaka megint esett a hó és most is esik :evil: :evil: :evil:
Látom, Bibar, ez téged most nem nagyon izgat, pedig ha nálunk esik, akkor nálatok is :lol: Naaaaagy gratula még 1x, és nagyon jók a képek!!! :P Gyere ma majd a genetikai hírekkel is!

Edi, megy a drukk mára! Hajrá hajrá kékek 8)

Fóka, Zsani sajnálom a rosszulléteket :? Nekem már múlóban, de még mindig öklendezem reggelente :evil: Pedig ez már a 18. hét :roll: (mától 8) )

Niki, nekünk is felültöltős an :? De már nagyon úgy érzem, hogy kinőttük :? Szal lassan egyébként is esedékes lenne egy nagyobb :wink: Áááá még nem vásárolok, csak előre elköltöm gondolatban ami majd befolyik :oops:

Dodó, én is szoktam szédelegni. Ha alacsony a vérnyomid, akkor meg pláne lehet!

Emi! Szuper lett az ágyikó! Ügyes vagy :) Én annó a fali zsebes tárolónkat varrtam a pelenkázó fölé, mert nem kaptam olyat, amiben a popsitörlőnek is van hely, én meg naná hogy olyat akartam :lol: Azóta is használjuk :wink:
Hú, azzal a baldachinnal is elleszel egy darabig :wink: De megértem, hogy egyébként unod magad :oops:
Köszi a tippet a szárítógéppel kapcsolatban :)

Emma! Nyugi, ott van az a baba :wink: Első babánál még egyáltalán nem extrém, hogy 16 hetesen nem érzed!

Hú ma én is valami nagyon extrémet álmodtam, de csak foszlányokra emlékszem :roll: Háború volt, és vmi tengerparton még békés övezetben voltunk, ahol a volt pasimtól az általános iskolás és gimis osztálytársakon át a férjem volt barátnőjéig mindenki ott volt egy kupacban :shock: Aztán jött az árvíz, és akkora hullámok voltak, hogy engem is felkapott. És csak arra emlékszem, hogy becsuktam a szemem és próbáltam a víz fölé kerülni... Ááááá :lol:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Barbus
jaj dehogynem,itt is esik,utááálom :twisted: :twisted: soha nem lesz vége a télnek :oops: :oops: de azért most jobban viselem mint tegnap:)))jó kis álom....

Niki
nem lesz nagy fejű ne izgulj,majd kialakulnak az arányok és csodaszép baba lesz :lol: :lol:

Pocak
horkolás nem csak forgolódás :wink: :wink:

Emma
nyugi,nekem a 2. lesz és még szinte nem is érzem,csak néha valamit,aztán tegnap meg ott rugkapált ezerrel és semmit nem éreztem belőle :wink: :wink:

bibar

Barbi! Igen, én is csak nézegettem őket. Mostmár nyárig kihúzzuk. Nyáron gyorsan szárad bent is minden.Majd ősszel jönnek a gondok, mikor már nincs meleg, de még nincs fűtés.Na szerintem akkor invesztálunk be egy ilyenbe. Én is már az adóvisszatérítést 3x elköltöttem. :lol: :lol:
Hű álmok.Csajok én beteg vagyok.Megint egy pasival álmodtam. Valami erdei falucskában lakott, és én ott voltam látogatóban nagypapámnál. És nagyon bejött nekem. A Sex és New Yorkból az Aeden volt az. Pedig alaphelyzetben nem tetszik. Mondjuk ez most nem volt mocskos álom, szóval ilyesmiket szeretek álmodni. :oops: :D

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Csajok en ma ejszaka George Clooney-jal almodtam :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: , nem volt mocskos nyugi....
Csak az email cimet kertem el, irni akartam neki, o meg a jelszavat is megadta, mondtam neki, hogy nem akarom a privat leveleit olvasgatni, csak majd ha ugy alakul irok neki.....

Csajok Niki, Barbuss: a ferjeinkkel nem nagyon almodunk???? Minek, hiszen az valosag :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Niki: szereld fel magad a szaritoval, ha mar ide orientalodtok, mert itt Olaszorszagban akkora a para, hogy tenyleg semmi nem szarad, csak tenyleg augusztusban, a tobbi honap egy nagy kinlodas.

Dodo, Edi: merre vagytok?
pocaklako

hellóóóó lányok :)

Bibar
Kár, hogy csak ilyen picikébe engedi feltenni, de így is gyönyörűűűséges ám :) Gratulálok a kislányodhoz :D:D:D:D:D

Hűűűűűűű de izguloooooooooook :D:D:D:D:D Hajrá kékek naná.... :D De olyan furaságot álmodtam, hát nagyon kíváncsi leszek mi lesz ma :D:D:D:D
Alig bírtam reggelizni ma, pedig muszáj volt, de tudjátok az az érzés van rajtam, mint amikor találkozás van a nagy Ő-vel, gyomroreszketés stb stb.... :D
Vendég

Szárítógép:

Kifaggattam Anyut róla... mert én annyira nem vágom :roll:
Azt mondja a mosogatógépe után ezt imdája a legjobban... :D
Csont száraz a ruha, és szinte csak az ingeket kell vasalni utána, de azt egyébként is kellene :D
Vendég

Lányok mik ezek a pasis álmok :?: :?: :lol: :lol:

Edi
jaj nem csoda,én tegnap már kinomban takaritottam hogy menjen az idő mert semmi másra nem tudtam gondolni :oops: :oops: de most meg miattad izgi,nagyon várom már én is:))

bibar

Edi
hú én azt hittem sokat kell vasalni utána,na akkor ez szuper,jaj de jó lenne nekem is,nem kéne vasalni :oops: :oops: de ez most nekünk nem fér bele a költségvetésbe :wink:

bibar

Bibar
Hááát igen.... gyorsítanám az időt, de nem akarjaaaa :D:D:D:D
Mi is lesz a pici lány neve????????
Átírhatnád a vonalzód ... :D:D:D:D:P
Vendég

Hihi Poci, Apával már nemcsak álmodni lehet végre 8) :lol:

Edi, jajj de jó is az az érzés :oops: :D
Húú, pedig mosogatógép nélkül én már nem is tudom, hogy mit kezdenék :? A barátnőméknél elromlott Karásony előtt és totál ki volt akadva, hogy ő nem is gondolta volna, hogy ez ennyit számít :shock: :lol:
Na, én meg vagyok győzve :D Már csak Apát kell :?
Niki, na ja.. MOndjuk mi vagy megvesszük az idei bónuszból, vagy megint tolódik egy jó darabig :? Jövőre nem hiszem hogy a Gyed alatt ilyesmibe invesztálnánk :roll: Na meg akkor én majd a nagy nullát kapom :(
Apropó: gondolom tudtátok, hogy a szülés után van egy egyszeri támogatás (anyasági): most olyan 60e körül. Mikor Emma született még ez is több volt :?

Bibar, nálam a Dorina lenne a befutó :wink:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Barbus
nálam is az egyenlőre :lol: :lol: :lol:

mosogatógépet mi is most veszünk :wink: :wink: ja nekem is voltt az egyszeri mani,remélem most is van :oops: :oops: jól fog jönni :oops: :oops:

bibar

Sziasztok!

Bibar: gyönyörűséges a kislányod! Nálunk is rajta van a Dorina a listán. Szerintem szép név :)
Mikorra lesz eredményed? De azzal is tuti minden rendben lesz.

Edi: ma korán felébredtem és Te jutottál eszembe rögtön, hogy biztosan nagyon izgulsz már. És hogy jó lenne, ha már délután lenne. Jajj, de drukkolok Neked is!!!!!! Beszéltél Manóseggűvel az éjszaka, hogy ma szépen mutassa meg magát?
kékkékkékkékkékkékkékkék :D

Sakura: mindig elfelejtem írni, aztán később jut csak eszembe, hogy gratulálok az esküvőhöz! Megvan már minden hozzá? Ruha, helyszín? Lesz templomi is? Izgi!

Niki: akkor most mi toljuk majd az időt, mert én is kb. 2 hét múlva megyek UH-ra, bár még nem jelentkeztem be, várom az AFP eredményt és utána kérek időpontot. Olyan messzinek tűnik, de valóságban úgyis el fog szaladni hamar!

Poci: G.Clooneyval leveleznél? :lol: Aranyos.

Emma: ott van a Babóca, ne aggódj, nem történet semmi gond és tessék pozitívan hozzáállni!! Okés?

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Lányok, küldtem levelet a közös mail címre :wink:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Barbi: írtam Neked privit bebocsátásért :D

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Hű, nekem is átküldenétek priviben?Én is kérek bebocsátást!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Niki, dobj egy mail-címet és küldöm!

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Hello Csajok, én is itt vagyok végre!

Bibar, szívből gratulálok a kis tündérkétekhez :D ! Ahogy bekapcsoltam a gépet, már egyből azt kerestem, mit is írtál este, mert már én is annyira kíváncsi voltam :wink: ! Ahogy olvastam amit írtál, kirázott a hideg a fantasztikus hírtől, annyira sugárzott a boldogság belőled, és abszolút megértelek! A bátyónak lesz egy kis édes húga :D !
Olivér mit szólt hozzá, látta a kis hugit :D ? Azt mondtad megy veletek...

Meme, nagyon szuper lett a babaszoba fala :D ! Ügyi vagy nagyon!

Manorka, Niki, azt hiszem veletek együtt tolom majd az időt, mert talán én is csak a 17.hétre tervezek (még nem is biztos) egy 4D-s UH-t, amúgy meg csak a 19-20.héten mennék a genetikaira :oops: .
De az annyira sokára lenne :( ...

Emma, próbálj megnyugodni, és nyugodtan mondd szerintem el a kollégáknak, hiszen rendesen benne vagy már te is az időben :wink: ! Ha mégsem tudnál megnyugodni, neked is javasolnám, menj el egy UH-ra, utána biztosan megnyugszol majd :D !

Pocak, nagyon szép gömbölyű, csini pocakod van :D ! Nem is értem, mi a bajod az alakoddal :D ???

Csajok, nagyon örülök, hogy beszéltünk a múltkor az AFP-s indőpontokról, mert ma reggel felhívtam a kórházat, hogy szerintem nekem korai időpontot adtak (15+3), és az utolsó mensimet újra megkérdezve az asszisztens nekem adott igazat, úgyhogy eltoltuk 1 héttel az AFP-t :evil: ! Szóval, ha nem vagyok észnél úgy jártam volna, mint talán Niki (?), hogy hazaküldenek, hogy menjek vissza egy hét múlva :evil: ??? Még jó, hogy ti vagytok nekem, és észnél voltam!

Anikó

Kép
mamaki73

Sakura, én is majdnem elfelejtettem megint: Gratulálok az esküvőhöz :D ! Jó nagy pocid lesz már az esküvőn :wink: !

Edi, nagyon drukkolok én is a kis rózsalovaghoz :wink: :D !!!!
Mindjárt itt lesz az idő, ne izgulj!

Lányok, ezen gondolkodtam, hogy én úgy érzem a baba nemének megismerése felér egy olyan izgalommal, mint amikor a terhességi tesztet csináltuk, nem :D ??? Ugyanúgy gyomor összeugrik, szív nagyon dobog stb....

Anikó

Kép
mamaki73

Huuuh de tömeg van ma itt, mi van az emberekkel.... de legalább nem izgulom hülyére magam :-)

Manorka
Beszéltem a Manóseggűvel naná, hogy szépen mutizza magát Anyának :D:D:D Fogja, azt mondta :P

SÜT A NAP véééégere :D

hűűű most jól esz a fene, mi van a közös mailen??? :D:D:D:D Csak otthon tudom megkukkolni :D:D:D
Vendég

Sziasztok!
Itt vagyok én is! Köszi a hiányolást! Csak reggel elaludtam! :oops: Fél 9-kor keltünk (8:20-tól volt órám). Nem kellett a tanárnak magyarázkodnom, mert vele már megbeszéltem, ha nem vagyok olyan jól reggel akkor csak késve megyek. Igaz most nem ez volt az indok, de ezt nem árultam el.

Köszi a szédüléssel kapcsolatos hozzászólásokat!

Itt is kegyetlen hideg van, és megint szállingózik a hó!
Ja, már most szólok, holnap nem vagyok!! Reggel indulunk Göteborgba!!

Edwig!
Remélem még ma bejelentkezel UH után, mert nem bírnám ki ha holnap estig nem tudnám rólad a híreket! :oops:

Nekem most megint felmerültek ujabb nevek. Mondjuk a favorit még mindig a Vincent Attila és a Natalia. De fiuban még most listán van a Huba, Benjamin és Martin. Lánynál meg még az Emili.

d.dodó

Mi ez a közös mail?? :roll:

d.dodó

Sziasztok!

Lányok hányadik hét felé érdemes menni 4D-re?
részben a baba nemét illetően (csak hogy bizonyitsam a páromnak h láááány ) :lol: :lol: :lol: részben kisz7ürni h ne legyen semmi gond vele ... itt a szomszéd lépcsőházban van, és várnának is egész szomszédi áron :) de mikor?

Kép
freyja

freyja!
Szerintem 15 és 18. hét között...akkor még "egészben" ráfér a monitorra, és kifejlődik mindene aminek kell, és "már csak" növekszik.

d.dodó

Dodó
ááá nem is bírnám ki, hogy ne írjam meg, persze, hogy....
5-re megyek, szerintem 7körül leszek otthon és jövök is :)

Freya
ha a baba neme miatt mennél, akkor a 15.héttől tudják tutira megmondai, hogy mi a neme... Előtte csak találgatnak, Én azért megyek most :D:D:D:D
Vendég

Barbus
nekem jöhet,dobtam privit:))

Mamaki
köszi :lol: :lol: Olivér elvolt,kérdezte mit ken a néni a hasamra :lol: :lol: babából szerintem nem sokat vett ki :lol: :lol: néha mi sem :lol: :lol: ügyi vagy hogy elintézted az afp-ét:)))
tényleg izig a neme a babának :wink: :wink:

Edi
már nem sok van hátra :lol: :lol: :lol: :lol:

Manorka
ma 4 kor kell telefonálnom,remélem meglesz már :oops: :oops: :oops: hajrá Dorina :lol: :lol:

bibar

Sziasztok! :)

Bibar: Írtó cuki a pöttöm kislányod. A felsorolt nevek közül nekem is a Dorina tetszik a legjobban.
Mi még gondban vagyunk a lánynevekkel...ha fiúnk lenne, akkor Róbert Mihály lenne a neve.
Na de ha kislány, márpedig kislány! :D
A szüleim teljesen odavannak, hogy legyen az anyukája után Emília Rebeka...de nem tudom.
Egyébként Rebekának csak a nagypapám hív,mert amikor megszülettem nem tudta megjegyezni a "különleges" nevemet...így elnevezett Rebekának. Azóta már hallgatok is rá. :D
Esélyes még: Liza, Lara, Nelli...valamilyen második névvel kombinálva.
Gondolkodtunk még az Emilin mi is, mert az majdnem Emília, de rövidebb változatban.
Hát nem tudom! :?:

Maki: Milyen jó, hogy felhívtad a kórházat az AFP-vel kapcsolatban! Mehettél volna újra! :twisted:
Nálunk is nagy-nagy izgalommal, kiváncsisággal járt, hogy vajon kit rejteget a pocak. Mondjuk ez az izgalom a mi esetünkben nagyobb volt, mint a terhességi tesztnél...tudod a sok-sok csalódás után.
Érdekes volt a tesztelés, mert nem is gondoltam volna, hogy összejön...ééééés alig hittem a szememnek, amikor megjelent a 2-dik csík.
Egyből megmutiztam a férjemnek, aki megkérdezte, hogy most van peteérésed, az nem lehet!? :)
Mondtam neki, hogy neeeem...
:lol:

Edi: Drukk-drukk mára...kééékékééékkééékk!!!!

Emi

Emi

email4
Budapest

Valaki elárulná mi ez a közös mail?? Vagy ezt mindegyikünk olvashatja?? Hogy lehet bejutni?? :oops:

d.dodó

Köszi Lányok.... Nagyon nagyon várom, ééés már csak 5 óra :wink:

Bibar
Neked is kösziiii :D Közben barbi is elküldte, hogy nehogy lukas legyen az oldalam mire megtudom nézni :D:D:D:D

Emi
Nagyon szép neved van. Részemről nem pártolom, hogy ugyan az legyen a neve, szerintem legyen csak külön egyéníség:D Miért nem lesz Rebeka Emília, az úgy sokkal jobb :D:D:D:D De persze nem szólok bele, csak osztom azt észt, addíg sem magammal foglalkozom :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Bibar, Edi, küldtem privit!

Dodó! A közös mailre olyat küldünk, amit ide nagy nyilvánosság elé nem raknánk ki :wink: Elküldöm priviben az elérhetőséget! :)

Maki! Még jó, hogy rákérdeztél :evil:

Freyja, ahogy Edi is írta, a 15. héttől meg tudják mondani :wink: Ha spórolni akarsz, akkor a 18. heti genetikai UHval összekötheted :)

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Dodó
Van egy közös mail címünk, amire olyan leveleket küldünk amiket ide nem teszünk fel.

Ide biztos nem írja ki senki sem.... majd priviben átküldöm :wink:
Vendég

Barbi
Köszönöööööööööööm :D :D :D
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: