Köszönöm mindenkinek a dícséretet a babaágyikó kapcsán.
Örülök, hogy tetszik nektek is!
Bibar:
Igen-igen jól állunk a babaágyikóval, mert ez használt ágyikó, s nem szabvány matracot kellett bele vennünk.
Összeraktuk jó előre, így apránként haladgatunk a babaszobával.
KISLÁNY!!! HURRÁ!

Nagyon örülök neki! Holnapra megy a drukk.
Már úgy várom, hogy febr. 10-e legyen, s Ferenczi megmondja ismét, hogy kislányom lesz!
pocaklako:
Igyekszem kreatív lenni, mondjuk gyerekkorom óta igen-igen kreatív vagyok. Most meg a táppénz-unalom vitt rá...már-már eléggé unom magam.
A következő projekt babaágy-baldachin lesz (sima fehér IKEA-s), amit gyöngy lepkékkel szeretnék majd feldíszíteni.
Sejtem mire vállalkoztam...de hát van időm!
Poci, neked milyen gömbölyű a pocid! Láttátok, hogy kisfiú?
Edi:
Unicredit...a férjem Raiffeisenes informatikus.
Manoka:
A fejvédőbe flíz anyagot töltöttem, egyrészt azt, ami a kókuszmatrac nyírbálásából maradt, másrészt párnából valót.
Én is láttam a múltkor gyerekmintás anyagokat az IKEA-ban, s gondoltam is rá, hogy varrok belőle ágyneműt.
Talán majd a next-next projekt lesz.
Szárítógép: Nekünk szárítógépes mosógépünk van, és szeretjük.
Egy tanács, hogy csak olyan szárítógépet, vagy szárítógépes mosógépet célszerű venni, amelynél menet közben ellenőrízni lehet, hogy hogy áll a száradás. Vannak olyanok, amelyiknél ez nem tehető meg mert fix programok vannak...
Akkor gyűrődik a ruha nagyon, ha csontra megszárad, és nagyon sok ruha van a gépben.
A titka, ha meleg a ruha, akkor csak ki kell szedni, és egyből összehajtani.
Meme:
Nagyon-nagyon tuti lett a gyerekszobafal! Hűűűűűűha!
Én is szerettem volna festeni a fal egyik falára, de anyumék megleptek 2 babaszobába való képpel...így lemondtam róla.
Ahogy írtam flízzel töltöttem meg...nem volt egyáltalán bonyolult a fejvédő készítése.
Csak lemértem a gyerekágyat széltében, illetve hosszában (amekkorára szeretnéd). Az oldalvédő nálunk kb. az ágy hosszának fele lett...így éppen elegendő lett az anyag is!
1-1 cm-t hagytam az anyagra a varrásnak, és kivágtam a kívánt nagyságú téglalapokat duplán.
Aztán a téglalapokat összevartam kifordítva...majd a végénél hagytam egy részt a kifordításhoz, töltéshez.
Kérlek tegyél fel a táblába engem is:
email4, szül.idő: 1981.12.16 (ez már 29?), szülés várható ideje: 2010.07.02., baba neme: kislány, neve: ?, kórház: Bajcsy, első gyermek, Budapest. Köszönöm Meme!
Jó éjt kismamik!
Emi