A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 júliusi babák

Nem bánjátok, ha teszek fel egy képet manóról? Ez most hétvégén készült.
Kép

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Jó reggelt! :D

Esik az a rohadt hó :evil:

Bibar, nagyon drukkolok!!! :P

Maki! Jó a kiskép :) Húúú de vékony vagy :o Görcsök? Ne aggódj, hogy nem híztál! Sokan még inkább fogynak is az elején! Babó úgyis elveszi ami kell neki, és előbb-utóbb jelezni fog a szervezeted :wink:
Emmával én is nagyon görcsöltem az elején. Most simábban megy a dolog :wink:

Edi, szép "kis" csúcsos poci :P Én is tavaszt akarok máááár!!! :oops: Hess görcsök!

Poci, pihizz sokat! Pocakfotó?? :wink:
Nekem most indult a zabálhatnék :oops: Tegnap itt volt Apukám du: 2x ettem közben :oops: meg is kérdezte, hogy ez most ebéd vagy uzsi vagy mi :D hááát mondom ahogy tetszik :D

Nekem is mindig mondja Gábor, hogy milyen szexi kismami vagyok :D (bárcsak ekkora maradna a cicim terhesség nélkül is :oops: ) Engem Emmával is csak a végén zavart a pocak :wink:

Zsani! Szia! :) Hú akkor mi légvonalban közel vagyunk :wink: És az imádott védőnénim ha jól tudom Surányba ment dolgozni 3 éve, mert ők is ott laknak a szigeten :)

Freyja üdv neked is! Mesélj egy kicsit :)

Niki! Az bizony szerint egyértelműen nuni :D Nem is kérdés :wink: Ahogy Fókáéknál sem :) (húú azt a képet néztem egy darabig mire a homlokomra csaptam :oops: :lol: )
Jajj de cuki ez a Riki fiú :P

Van még vki aki SOTE I-en fog szülni?

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Niki
Sebaj, majd kiderül akkor 2hét múlva :) Én úgy gondolom, hogy ilyen korban már lógna azért ott egy fütyike, ha lenne :D

Édes ez a kép Rólatok:-)
Vendég

Hosszabbított meg már vki üdülési csekket? Nagyon bonyi?
Karácsony után felhasználtuk volna, de ugye másképp alakult :? Ahhoz meg sok, hogy hagyjam elúszni...

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Hát én titta hülye vagyok!!!Hát nem rossz hétre kértem 4D-re időpontot????Egy héttel későbbre. Ááááá.Na majd próbálom hívni, hogy áttegyem.Na megyek, próbálok haladni a házimunkával.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

sziasztok,

jó sokat írtatok,mióta nem voltam:)

képzeljétek, már csak 3 hét és megyek UH-ra, de én úgy döntöttem nem akarom megtudni a nemét, tehát megígértettem babóval, nem fogja mutogatni magát...én Kinder-meglepit akarok júliusban.

AFP-re 15 héttől lehet menni, tuti, mert én 15 hetesen voltam...és a védőnő által adott papíron is 15-18 hét volt írva.

Jajj, képzeljétek, tegnap a Bumerángba meggymártásos husi volt a fő téma, így persze egész nap azt kívántam, estére szereztem recit, és meg is csináltam...isteni volt:)

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

Merci
meglepi baba lesz :lol: :lol: és akkor mindenből uniszexet vesztek?izgi lehet,bár én belehalnék ha nem tudnám meg :oops: :oops:

Niki
hú de sportos család :lol: :lol: édes a fiacskád :wink: :wink:

hivtam őket de nem volt meg az eredményem :oops: :oops: azt mondták holnap 4 körül....már nagyon tükön ülök.
nem baj remélem az uh megnyugtat majd egy kicsit :wink:

Barbus
ugy látom már mindenki unja a havat :roll: :roll:

Edi
na szegény,érdekes nekem annó nem volt görcs,remélem most is megúszom :oops: és még pihizni sem tudsz :oops: :oops: csak üldögéljél ma,hagyd másra az ugrálást :wink: mi lesz a hami??

nem tudom holnapra mit főzzek :oops: :oops:

bibar

Napsugaras szép napot mindenkinek 8) !

Itt kora reggel óta esik a hó, és jelenleg hófúvás is van, épp most ment itt el egy hókotró. Nagyon várom már én is a jóidőőőőőőt 8) !!!

Csajok, nagyon édik vagytok :D ! Köszi a pocakdicséretet :wink: , tényleg sosem voltam kövér, apukám alkatát örököltem... Megnyugtattatok a pocakfájással kapcsolatban is, és persze ha nagyon erős lenne, akkor doki. Most úgy érzem, jobb, remélem nem kiabálom el. Azt vettem észre, hogy akkor erősebb, ha sokat ülök.
Mindenkinek, akinek fáj a pocak, mielőbbi jobbulást kívánok! Tényleg ijesztő tud lenni :oops: ....

Bibar, igen a Maki képet a férjemtől kaptam (ő hív így amúgy) :D !
Hívtad a lelet miatt a kórházat??? Már nagyon izgulok veled :roll:!
Reméljük minden OK!!!

Niki, nagyon édes Riki, jó a kép rólatok :D ! Gondolom babausziban voltatok. Hányszor mentek egy héten, és mennyi idős korától jártok?

Edi, valahogy mi is azt érezzük, hogy talán kislány, de halkan mondom:mi kisfiút szeretnénk eredetileg :roll: .
De ahogy már mondtam régebben is, így is úgy is imádni fogjuk :D ! Sőt, már most is imádjuk :wink: !

Anikó

Kép
mamaki73

dodó: még nem tudjuk Manócska nemét, de ha Ő is akarja, akkor kedden kiderül majd. Megyünk a MÁV-ba 19.heti uh-ra. Nekem mindegy, apuci (mivel már lánya van) inkább fiút szeretne. De azt mondta, ha kislány lesz, akkor is hazahoz minket a kórházból :)

barbus: a mi védőnőnk nagyon kedves, biztos ő lesz az :) Gyöngyösiné Mária és ha jól emlékszem a túloldalról jött pár éve :)

Kép
zsani78

Bocs, Bibar, most látom, hogy már írtad, csak holnap lesz eredmény :oops: .
Ne búsulj ma láthatod pindurkádat :D :D :D ! Meg fogsz legalább nyugodni. És holnapra is szorítok, hogy minden OK legyen!

Anikó

Kép
mamaki73

...én most fogok nekilátni a rakott krumplinak, de szerintem mire elkészül, kopogni fog a szemem az éhségtől :shock: ! Úgyhogy valami kis pótlást addig is bekapok (pedig reggeliztem, nagynehezen)
Megyek is, majd később még benézek...
Jó étvágyat mindenkinek az ebédhez :) !

Anikó

Kép
mamaki73

Bibar
Juhuuu már nem sokáááára mentek.... úúúgy izgulok :P
Szerencsére nem rohangálok sokat, meg igazából nem is olyan erős görcs, olyan tompán érzem, hgy fájdogál, de hagy fájjon, édes fájás, mert tudom, hogy kell a hely az én nagy és okos kisfiamnak :D:D:D:D:D :wink:

mai hami:
Fűszeres-natúr csirkemell-mozarellával és paradicsommal a tetjén és jázmin rizs by City Food. Ezt kivételesen imádom, nagyon jól csinálják :D

Maki
oh, értem... akkor még lehet fiú... Nem a pocakforma a mérvadó végülis... :roll: :roll: :roll:

Én egyre türelmetlenebbűl várom a holnapot, szinte már sürgetem a napot, de nem akar gyorsabban telni :) :D

a hó meg szakad szakad.... :twisted: :evil:
Vendég

Edi
itt lesz hamar a holnap :lol: :lol: nekem most vánszorog az idő....nyami,fini ebéded lesz,biztos be fog jönni manóseggűnek :lol: :lol: :lol: már csak 6 óra és láthatom:))

Mamaki
rakott is fini,de múlt héten volt,kitaláltam hogy holnap paradicsomos káposzta lesz fasirttal :oops: :oops: :oops: jó étvágyat :lol: :lol:

Zsani
nagyon rendes az urad hogy akkor is hazavisz titeket :lol: :lol: :lol: az én uramnak most mindegy,érdekes hogy nem ragaszkodik a lányhoz,annyira imádja a fiát hogy azt mondta kell neki még egy ilyen :wink: :wink: remélem nektek is kiderül hamarosan :lol: :lol:

bibar

Na, a konyha kész, remélem percek múlva a rakott krumpli is. Igaz már nem bírtam és bedúrtam egy mignont.
Maki, 4,5 hónapos kora óta járunk, heti egy alkalommal. Szereti eléggé, sosem sírt még a vízben. Van, hogy nagyon viháncol. :D
Elkezdett esni a hó, ezzel párhuzamosan a fejem is fáj már.Pedig egy halom vasalnivaló vár még rám.Áááá, így tök jó lesz!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Maki,látom hasonló elképzelésünk volt a mai ebédről. :lol: :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Sziasztok!

Köszönöm a köszöntöket :)
Hát magunkról röviden... 27éves vagyok, a párom 35. Első megmaradt baba, akit nagyon nagy örömmel várunk, mert nekem nőgyógyászati gondok miatt nem igen volt esélyes a spontán baba ( bár a spec bébi program sem sikerült ) és sajna túl 3vetélésen igy veszélyeztetetten itthon ülök és unatkozom :roll: Nemrég voltunk uh-n, de sajna nem mutatta meg fiú- e vagy lány 8)
szégyenlős :oops: :P Páromnak van már két fia. 11 és 8 évesek. Ő váltig állitja h neki csak fia lehet. Fiú nevet már választottunk is. Kristóf István :wink: lány nevet még nem... :oops:

és a vonalzóm :D tök arik a vonalzók...

Kép

Kép
freyja

Sziasztok!

Maki: szép a pocód és nagyon jó, hogy ilyen vékony alkatú vagy!

Freyja: üdv.köztünk! És gratu a Babóhoz.

Niki: hát az biza puncusnak néz ki!
Látszik, hogy Riki mennyire szereti az úszást! Nagyon jó dolog, mert akkor már nyáron mehet a Balcsiba karúszóval, meg úszógumival. Lánykámmal én is jártam babaúszásra és nagyon imádja a vizet.

Edi: növöget Boti :) kell is a hatalmas Babónak a hatalmas hely.
És már csak eeeeeeeeeegy nap és láthatod a nagy Ő-t.

Bibar: izgi!!!!!!!!! drukk nagyon!!!!! Már nem sok van hátra és megtudod a nagy hírt. De jó, de jó!!!!!

Csatlakozom a tavaszra vágyók táborához. Nem szeretem a hideget :(

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Sziasztok Lányok!

Hétvégén tudtam egy kicsit olvasgatni meg most egy pár hozzászólást, de nem adom fel!

Poci: én még mindig nem érzem a babót, most én vagyok para hangulatban, hogy tényleg ott van-e. Csak két hét múlva lesz 19. héten UH. Még nagyon sok.

Heni: sikerült vennetek kisfiadnak alkalmi cipőt? Én is szeretnék, de nem túl drágát, mert úgyis csak 1 alkalommal fogja viselni.

Niki: hát gyönyörű a kisfiad! Olyan igazi hajasbaba, nyugodtan tegyél fel róla még képeket, nagyon szeretem nézegetni.

edi: amire ideérek, már nem aktuális amit írtál, de nem bírom ki, hogy ne reagáljak: nagyon sajnáltalak a rokonaid miatt, nem is tudom, hogy lehetnek ilyen érzéketlenek!

maki: nagyon szép a pocid!

Nekem tegnap fájt baromira a fejem, aztán ahogy megjön a hó már szerencsére elmúlik. De már annyira útáloooom! Bár hétvégén elmentünk apával szánkózni Visegrádra, az nagyon klassz volt. Fékeztünk ezerrel, nehogy bukkanóra menjünk. Utána meg moziban voltunk, megnéztük az Avatar-t, hát én olyan érzékeny lettem, hogy csak nyeltem a könnyeimet.

Barbuss: én már hosszabbítottam meg üdülési csekket, az I., Hattyú utcában, valamennyi kezelési költséget kérnek, de még így is megérte.

Képzeljétek, megvan az esküvőnk időpontja, április 17-én lesz. Nagyon izgi. Utoljára 14 éve volt esküvőm, olyan mintha az nem is én lettem volna. Majd mindehol át kell íratnom a nevemet, nem tudjátok hogy ezeket mind személyesen kell intézni, vagy írásban is lehet?

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

Kép

Sziasztok!!!

először is üdv az ujaknak!!! :D

Bibar: de jó neked....megy a drukk!!!! :D

jajj...nekem még mindig megy a görcsölééééés...... :x reggel már megint nem tudtam kimászni az ágyból....ááááááá :evil: :evil:

na....dobok már nektek én is egy képet....éééééééés kérem a véleményt!!!!!!!!!!! :oops: :oops:
Kép

a lyuk a köldököm fölött piercing volt......jahhh...nem látszik.... :oops: :oops: :oops:

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci

Moki
nagyon cuki a pocakod :lol: :lol: sajnálom hogy még mindig görcsölgetsz :oops: :oops:

Sakura
jaj a fejfájás,érdekes nekem is szokott a hó elött,de most elmaradt hála az égnek :oops: :oops: esküvő,nagyon izgi,imádtam az előkészületeket és mindent :lol: :lol:

Freyja
na akkor ti is megszenvedtetek a babáért rendesen,a lényeg hogy ott van a pocidban :wink: :wink: szép név,azért lányt is kellene keresni :lol: :lol:

Manorka
már tükön ülök :oops: :oops: jaj most visszül Olivért is,remélem végigüli majd a fél órát apukája ölében :oops: :oops:

Niki
nálam hegyekben áll a vasalni való,de úgy döntöttem majd he megtudom az eredményt akkor lenyugszom és boldogan vasalok :oops: :oops: addig sztrájk :wink: :wink:

bibar

Sakura: gratulálok az esküvőhöz :D olyan jó lehet az a szervezkedés meg ami velejáró :)

Mokibuci: szép a pocid :D a lyuk nem is látszik :lol:
Majd én is töltök fel...

Bibar: én néztem lány nevet is, de az uram elkönyvelte hogy fiú...
lányban Timea, Kámea, Zsanett a favorit. 8)

Kép
freyja

Sziasztok!
Végre itthon!!

Freya!
Hu, akkor elhiszem, hogy nagy volt az öröm, hogy végre összejött a baba.

Moki!
Csini poci! Szerintem lányos!

Bibar!
Drukk neked a mai UH-hoz!!

edwig!
Sajnálom a görcsölést! Juj de izgi, hogy te meg holnap mész UH-ra.

Most már szinte minden nap megy valaki UH-ra!

Niki!
Szerintem is kislány! :lol:

Hú, mit akartam még......terhes agy! :roll:

d.dodó

freyja!
Ugy látom nem a profilba az aláírásokhoz illesztetted be a vonalzót! Pedig oda kéne....ahol az a szöveged is be van írva....akkor marad állandó.

d.dodó

moki: szerintem sokat nőtt a legutóbbi fotókhoz képest a pocid

bibar: nagy-nagy drukk!

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

d.dodó

Na, ma buzog bennem a tettvágy :D
Végre összeszedtem egy öröknaptárba az összes szüli- és névnapot a családi és baráti körből, így talán idén senkiét se felejtjük el :oops: :lol: 8)
amikor felszögeltem a falra az előszobába, akkor rájöttem, hogy kéne képeket tenni a másik falra, úgyhogy fotókat válogattam.
meg újra fontolóra vettem a szárítógép témát (nem tudom ide írtam-e), mert 2 gyerekkel jövő ősszel-télen kb mindenhonnan vizes ruha fog lógni ha nem szerzünk be egyet, és félek, nehogy bepenészedjünk :? szal bújtam a netet, és ki is néztem egy megfelelő darabot (meg mosógép is kéne másik...) :D Kb "el is költöttem" a bónuszunkat ezzel... :? :roll:
aztán utána néztem, hogy hogy lehet ezt az üdülési csekkes mizériát megoldani, és közben rátaláltam, hogy már csomó fogászaton elfogadják! :o nem is tudtam! kinéztem egy szimpi helyet és most rendesen kezelésbe vetetem magunkat jövő héttől, mert már húzom egy ideje :oops:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Sakura
Gratulálok az esküvőhöz.... :D Kérünk pocakképet :D

Moki
Háááát, szerintem ez kislányos pocak kérem szépen, és nagyon sokat nőtt az utolsó képhez képest :D:D:D

Manorka
Oh, a nagy Ő... Alig várom... :D
http://www.youtube.com/watch?v=D67FFny6kmI

Botikám is valahogy így jutott be hozzám :-) :lol: :lol: :lol:
Vendég

Mercy, hú akkor izgi lesz :D Meglepi baba :) Én sem bírnám ki :oops:

Jajj Bibar, de bosszantó mindig ez a "majd holnap" :evil: De ma este mentek, és ez éltessen! Amúgy meg úgyis minden rendben! :wink:

Zsani! Igen, igen a Marikára gondoltam! :wink:

Érdekes, most én sem éreztem a havat. pedig eddig mindig fájt ilyenkor (és csak havazás előtt!) a fejem :roll: Mondjuk ilyen rohadt hidegben nem is illene havazni :evil: Tavaly meg az volt a bajom, hogy nem volt hó, csak asszem max 1x :lol:

Freyja, na akkor nektek sem indult egyszerűen a dolog :? De most már minden endben :? Feküdnöd kell, vagy "csak" kímélő üzemmódban vagy?

Sakura, de jó, hogy jöttél! :) Hú izgi az esküvő :) Én nem mernék ilyesmit postán intézni még ha lehetne sem :roll: :oops: De nem tudom, hogy lehet-e :?

Moki! Hess görcsölés! Szép poci :) Szerintem is sokat nőtt!

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Sziasztok Lanyok!

Itt vagyunk mi is.. :)

Bibar: nagy nagy drukk, sajnalom, hogy meg mindig nincs eredmenyed, biztos minden rendben lesz, meg ha gond lett volna mar szerintem szoltak volna, ugyhogy nyugi :wink:

Edi: nem lehet kellemes fajo pocakkal dolgozni, de tudod, hogy csak Botika novekszik. Pont tegnap volt a spektrumon egy musor, mondtak, hogy a meh terfogata a terhesseg alatt 500x -ara no, igy teljesen ertheto, hogy tagulsz. Nekem ejszaka fajt, szurkalt az oldalamba.
Juhejjjj, most meg buli van odabent, legjobbszor a jobb oldalamon vagy kozepen van, a kicsim nem szereti a "bal oldalt", meg szerencse. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Meme: merre jarsz??? Mostaban nem is nagyon irsz, erzed mar a piciket???

Sakura: ne aggodj, biztos hamar jelentkezik a Te bebid is, gratula az eskuvohoz..jaj olyan romantikus...imadom az eskuvoket.... :D

Moki: nem is csodalom, hogy faj a pocakod, nagyon gyorsan no, hihetetlen, termeszetes hidd el, biztos nagy lesz a babod is.

Niki: szepek vagytok a kepen, Riki nagyon cuki. Amugy en kerdeztem a multkor, hogy Riki erti-e mar, hogy jon a teso.

Ma delelott nem sok mindent tudtunk intezni, igy meg holnap is szaladgalni kell..de most mar pihi...ja asszem megcsinalom most mar a turorudit, talan jo lesz az aludttej.
pocaklako

pocak!
Nálunk lassan el is fogy a túrórudi! :) Remélem neked is sikerül elkészítened végre.

Mercy!
De jó, akkor nem csak én leszek az, akinek meglepi nemű babája lesz! (Bár nálunk hátha véletlen megmutatja még magát 15-én).

d.dodó

és hogy illesztem be? a html kódot nem engedi :shock: :?

Kép
freyja

Sajnos tegnap nem nagyon voltam...elkezdem a visszaolvasást.

manorka: Az én dokim csak a 20-dik héten készíttet velem terheléses cukor- és inzulinvizsgálatot. Én direkt rákérdeztem, hogy nem kell-e a 16-dik héten, mert hát nekem inzulinproblémáim vannak... :?:
Én is csak febr. 10-én megyek UH-ra...olyan messze van még! :(

Edi: Szerettem volna már kérdezni (ha publikus), hogy melyik bankban dolgozol? Én is bankos vagyok...csak novembertől táppénzen.

mokibuci: Nálam is vannak görcsölgetések, mondjuk nem erősek...tényleg haloványak. Mitől lehet? Remélem, hogy tényleg csak a méh növekedésétől.
Szerintem kislányos pocak...

pocaklako: Írtad, hogy nem talál annyira vonzónak a párod pocakosan... Szerintem ez minden férfinél változó, vagy lehet az én párom más kicsit!? :lol:
Ő folyamatosan mondogatja, hogy ilyen szép vagyok, meg olyan szép...sokkal szebb vagyok kismamaként, mint előtte...na meg tetszik neki, hogy a pocakom is gömbölyödik... :)
Sokszor megkérdezem tőle, hogy van valami bajod???
Erre jókat nevet!
Aztán az is lehet, hogy nála az együttlétek hiánya ezt hozza ki. :wink:

Üdv zsani78 és freyja! :)

Niki: 16 hetes UH felvételeket, ahogy azt korább írtam a www.youtube.com oldalon találhatsz, ha rámész a videókra, és ott beírod pl. 16 weeks pregnancy utrasound
Ott aztán lehet válogatni fiús-lányos felvételek között.
A csatolt UH-ás képed alapján én is kislánynak mondanám.
Írtó cuki a pancsizó Riki! :)

edwig: Atya ég mekkora hatalmas a pocakod! :) Egyébként nagyon csini! :) Szerintem is csúcsoska...tuti Boti!!! Drukkolok!

Meme: A táblád hol találhatom meg?

AngelSound tényleg nagyon jó. Amikor elkezdtem aggodalmaskodni, hogy mi lehet vele, vagy miért nem érzem a mozgását...akkor előkaptam, és meghallgattam a szívhangját (ha megtaláltam).
Nagyon megnyugtató hallani, jobb mint a folyamatos parázás.

Maki: Nagyon csini a 14. hetes poci...tudni már, hogy kit rejteget?
Szerintem kisfiús poci.
Meme táblája nélkül már azt sem tudom, hogy ki tudja már a baba nemét! :D

Bibar: Drukkolok neked nagyon!!!

Mercy: Ha nem szeretnéd megtudni a nemét a picurnak, akkor szerintem szól előre a dokidnak. És mi lesz, ha mégsem takargatja magát a babud?
Egyébként régen én is úgy voltam vele, hogy áááááá legyen meglepi baba, de valahogy a babásodás mást hozott ki belőlem.
Alig vártuk a férjemmel, hogy megtudhassuk a babu nemét!
:D

Képzeljétek tegnap, és ma kreatívkodtam kicsit.
Méretre vágtam, és varrtam egy kókuszmatract, illetve
varrtam babunak egy babaágyba való fejvédőt a már meglévő puff-félénkhez. :) Csak, hogy egységes legyen a design! :D

Kép

Kép

Jöhetne már tényleg az a "jóidő"...és sorry a hosszú bejegyzéshez.

Emi

Emi

email4
Budapest

Pocak
még nem is nézték az anyagom,ugyhogy ha gond lenne akkor is később derülne ki,de NEM lesz :lol: :lol: jó rudizást,és azért pihizz is egy kicsit :wink: :wink:

Edi
ez nagyon cuki :lol: :lol: :lol: :lol:

Barbus
mi most egy mosogatógépbe invesztálunk be :oops: :oops: száritógép nekünk nem kell mert akkora aház /110nm/hogy nincs szem elött a száritó,persze majd egyszer az is jól jön :oops: :oops: de jól teszed hogy nézelődsz :lol: :lol: jó vásárlást :wink: :wink:

Freya
azok is szép nevek,Kámeát még nem is halottam :wink: :wink:

na lányok köszönöm a drukkot begyűjtöttem,nem tudom irok e még addig mert 6 kor indulunk addig meg apaetetés babaetetés öltözés és játék ezerrel,este mindenképpen jövök,de majd csk 8 körül amikor apa fürdeti Olivért mert szerintem későn érünk haza és pörgés lesz hogy letudjuk időben fektetni :oops: :oops: puszi nektek

bibar

url kódot kell asszem beilleszteni.

d.dodó

Emi ez nagyon széééép :o :D
D. Dodo köszi beillesztettem. meglássuk jó e :?: :roll:

Bibar:nektek drukk :)

Kép
freyja

email!
Hu, te nagyon ügyes vagy! Szuper amit kreatívkodtál!!!

d.dodó

freyja!
Ügyi vagy a vonalzóval!

d.dodó

Emi: nagyon kreativ vagy, aszta..nekem ezekhez nem lenne turelmem biztos..hajra.. :D
pocaklako

aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.29 10:32-kor.
Vendég

Edi: persze novekszik, szeded mostansag a magneziumot?

Szerettem volna toletek kerdezni, hogy ha ti idegesek vagytok nem kemenyedik be a poci?
A multkor amikor volt egy kis osszezordules itthon nagyon bekemenyedett a hasam, tuti ilyenkor tiltakozik a kicsike.
pocaklako

Pocak
Mostanában úgy 1 hete nem szedtem, de ma már vettem be belőle 2X1
hmmm de, szerintem nekem is keményedik a pocakom, ha idegeskedem, bár mostanában koppkopp szerencsére nem volt ilyen :-)
Vendég

Pocak!
Nekem még nem volt ilyen de lehet benne valami, hogy a kicsi jelez, hogy álj!!!

Nektek szokott fájni a szeméremcsontotok?? Nekem most tök fáj! :oops:

d.dodó

Ja, Pocak!
Sikerült a túró? Melegíted már?

d.dodó

Ezt most találtam az egyik oldalon, az orvosi számítás szerint így néznek ki a hónapok....

éééérdekes :D:D :lol:
1-4hét-0hónap
4-8hét-1hónap
8-12hét-2hónap
12-16hét-3hónap
16-20hét-4hónap
20-24hét-5hónap
24-28hét-6hónap
28-32hét-7hónap
32-36hét-8hónap
36-40hét-9hónap
Vendég

Dodo, most melegitem, most kezdtem. Meg mar a harisnyat elokeszitettem a szureshez. Nem szedtem le a tejfolos reszet, a tetejet, mamam azt mondta nagyon sovany lesz akkor a turo. Kulonben most mar tudom milyen az allaga, ilyennek kell lennie, tegnap meg nagyon nagyon hig volt, mara kefir allagu.
Szorits, hogy jol sikeruljon. :oops: :oops: :oops: :oops:
pocaklako

Edi: valami csúúúúcs az a videó. Igen-igen, biztosan így indult útnak Boti, egy szál rózsával a kezében. Annyira Rád és Botira illő ez a sztori!! :lol:

Poci: próbálj pihenni, mert sokat rohangáltál. Persze tudom milyen, ha nincs más megoldás. Na, milyen lett a túró? :)

Emi: Igen, ezt megállapítottuk, hogy mindenhol más és más az eljárás, úgy látszik kórházanként és rendelőnként is. Csak hogy ne legyen könnyű dolga a kismamának. Olyan Kinder Surprise módra megy minden.
És nyugi, a görcsölések a növekedéstől van, tágul a méh, nyúlnak a szalagok, formálódik ilyenkor minden odabent. És a "mindjárt megjön érzés" is lehet teljesen normális. Alakulunk, ez a természetes. Ne aggódj!! A pihi ilyenkor jót tesz vagy a magnézium, ha nagyon kellemetlen.
Nagyon kis ügyi vagy, szépen megvarrtad a fejvédőt! Milyen töltetet tettél bele? Most az Ikeában is le lesz árazva a méteráru, jó kis anyagokat mutattak a hírlevélbe. Én is imádok varrogatni, már ha hagy a család. Pont azon gondolkodtam ma, hogy be kellene szerezni egy pár anyagot. :D

Bibar: jájjjjj, egyre izgibb, mindjárt itt vagy a célegyenesbe és láthatod a Babócád. Aztán gyere megosztani velünk a híreket, mindegy milyen későn!
A mosogatógép egy áldás. Én eddig tiltakoztam ellene, hogy nem kell az nekünk, bírom én a mosogatást. De aztán a konyhabútort úgy alakítottuk ki anno, hogy meglegyen a helye, ha mégis úgy döntök (beépíthetőt tervezett a férjem oda) és lőn csoda, tavaly meg is vettük, mert kaptunk utalványt. Most érzem, milyen jó is tud lenni és még segítségem is van, mert lánykám imád belőle kirámolni. Persze engem meg a frász kerülget, amikor látom, hogy két ujjal próbálja meg a tányért kivenni. De rá kell mindig jönnöm, hogy egy baba kéz olyan, mint egy jó kis vákumos tappancs. Oda tud ragadni kellően. :D

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Manorka
ugye??? Kollégáim küldték, hogy nézzem meg, mire rávágtam, hogy ez Botond ahogy éppen eldönti, hogy jön :D:D:D:D:D
Nagy sármőr már most :P
Vendég

Edi, csúcs ez a film!!!!!!
Nekem nem keményedés volt az államvizsga előtt, hanem akkor fájt.De a magnézium megoldotta. Tuti a stressz volt.
Sakura, gratulálok az esküvőhöz!!!
Na talán mostanra alakulok.Vettem már be homeosat meg Algot is.Talán ez utóbbi elkezd hatni, és akor lehet dolgozni.
Hmmm,szárítógép.Most bolhát ültettetek a fülembe.....Mekkora lehet az??

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Nekünk van szárítógépünk otthon... Többnyire Anyu használja :roll: :oops: de ő imádja, és akkora mint egy nagyobb mosógép... Azt hiszem Nile van nekünk, de bevallom ehhez nem értek annyira... :oops: :oops: :lol: elvagyok kényelmesedve, mert ezt Anya csinálja... :roll: :oops:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: