Sajnos tegnap nem nagyon voltam...elkezdem a visszaolvasást.
manorka: Az én dokim csak a 20-dik héten készíttet velem terheléses cukor- és inzulinvizsgálatot. Én direkt rákérdeztem, hogy nem kell-e a 16-dik héten, mert hát nekem inzulinproblémáim vannak...
Én is csak febr. 10-én megyek UH-ra...olyan messze van még!
Edi: Szerettem volna már kérdezni (ha publikus), hogy melyik bankban dolgozol? Én is bankos vagyok...csak novembertől táppénzen.
mokibuci: Nálam is vannak görcsölgetések, mondjuk nem erősek...tényleg haloványak. Mitől lehet? Remélem, hogy tényleg csak a méh növekedésétől.
Szerintem kislányos pocak...
pocaklako: Írtad, hogy nem talál annyira vonzónak a párod pocakosan... Szerintem ez minden férfinél változó, vagy lehet az én párom más kicsit!?
Ő folyamatosan mondogatja, hogy ilyen szép vagyok, meg olyan szép...sokkal szebb vagyok kismamaként, mint előtte...na meg tetszik neki, hogy a pocakom is gömbölyödik...
Sokszor megkérdezem tőle, hogy van valami bajod???
Erre jókat nevet!
Aztán az is lehet, hogy nála az együttlétek hiánya ezt hozza ki.
Üdv zsani78 és freyja!
Niki: 16 hetes UH felvételeket, ahogy azt korább írtam a
www.youtube.com oldalon találhatsz, ha rámész a videókra, és ott beírod pl. 16 weeks pregnancy utrasound
Ott aztán lehet válogatni fiús-lányos felvételek között.
A csatolt UH-ás képed alapján én is kislánynak mondanám.
Írtó cuki a pancsizó Riki!
edwig: Atya ég mekkora hatalmas a pocakod!

Egyébként nagyon csini!

Szerintem is csúcsoska...tuti Boti!!! Drukkolok!
Meme: A táblád hol találhatom meg?
AngelSound tényleg nagyon jó. Amikor elkezdtem aggodalmaskodni, hogy mi lehet vele, vagy miért nem érzem a mozgását...akkor előkaptam, és meghallgattam a szívhangját (ha megtaláltam).
Nagyon megnyugtató hallani, jobb mint a folyamatos parázás.
Maki: Nagyon csini a 14. hetes poci...tudni már, hogy kit rejteget?
Szerintem kisfiús poci.
Meme táblája nélkül már azt sem tudom, hogy ki tudja már a baba nemét!
Bibar: Drukkolok neked nagyon!!!
Mercy: Ha nem szeretnéd megtudni a nemét a picurnak, akkor szerintem szól előre a dokidnak. És mi lesz, ha mégsem takargatja magát a babud?
Egyébként régen én is úgy voltam vele, hogy áááááá legyen meglepi baba, de valahogy a babásodás mást hozott ki belőlem.
Alig vártuk a férjemmel, hogy megtudhassuk a babu nemét!
Képzeljétek tegnap, és ma kreatívkodtam kicsit.
Méretre vágtam, és varrtam egy kókuszmatract, illetve
varrtam babunak egy babaágyba való fejvédőt a már meglévő puff-félénkhez.

Csak, hogy egységes legyen a design!
Jöhetne már tényleg az a "jóidő"...és sorry a hosszú bejegyzéshez.
Emi