Sziasztok!
háááát szóhoz sem jutok!
az elmúlt 2-3 órában vissza kellett olvasnom az elmúlt kb 2 hetet amit kihagytam
Előre is bocsánat, de biztosan nem fog most minden eszembe jutni amit akartam írni!
Előszöris
Heni!
ámulok és bámulok!
Gratulálok! mind a gyűrűhöz, mind a lombik kezdéshez
annyira itt volt már az ideje!!!! lehet hogy én már türelmetlenebb voltam mint Ti
Kijavítod nekem a táblában légyszi, hogy az 1. lombik sikerült? mivel minekünk egy volt...épp csak a stimu 2. napján álltunk le nyáron, úgyhogy nekem szerencsére csak egyszer kellett végigszenvednem a műtős mindenfélét

köszi
Punkciós Lányok és Inszemesek!
Nagyon drukkolok hogy mindenkinek sikerüljön, és remélhetőleg ez a hideg azért nem kényszerít senkit az altatás nélküli punkcióra! ...azért az nem leányálom!!!
Woody!
Örülök, hogy minden ok Nálatok is
és kíváncsi vagyok hogy mi lesz hétfőn! A negatív kombinálthoz gratulálok!
ez a feszülés, nyomás, szerintem tök normális...
Az Újaknak Üdv köztünk, és remélhetőleg ti is sok hasznos infóval gazdagodtok majd itt, illetve hamar célt értek!
Vörösmacs!
Remélem nem lesz szükség a műtős jelenetre, mert eltűnik magától minden ami nem oda való!
Nagyon meg kell szenvednetek Nektek is a sikerért, de remélem már végre kifelé haladtok a megpróbáltatásokból, és a sok "ha" elfogy, és végre pocakos leszel Te is
Húúú most hogy így írtok a beülti utáni kajákról előjött bennem is az emlék, hogy az a baromi sok túró, és a napi 5-6 liter víz
most úgy tűnik, hogy nagyon rég volt
Sajt!
a te álmaid hasonlóan agyatlanok mint az enyémek
nagyon röhögtem rajta

...de miért is akarhattad a tüskés sejtet
amolyan tipli-effektusra gyúrsz, hogy befelé könnyen menjenek, de ki ne tudjanak jönni idő előtt?
Lányok!
jajjj, olyan nehéz elszakadni ettől a fórumtól
én mostanában ide sem jövök gyakran, mert nem mindig van türelmem a gépet bekapcsolni, de a babát várunk fórumba valahogy olyan nehéz átszoknom

néha olvasom, de ennyi... majd ha jöttök oda, talán át tudok igazolni én is
Jajjj, tudtam!
Vicky!
szívből gratulálok Nektek, remélem már minden szuperül megy! Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek!
Velünk:
a 12. heti genetikai uh óta nem voltunk babakukkoláson. majd jövő kedd-szerdán megyünk.

de ez most csak amolyan bónusz nézelődés lesz, mert amúgy majd a 16. héten kell legközelebb a János Kórházba mennem.
Kombinált tesztünket 4-5 fős orvoscsoport megszakértette, és abban maradtak, hogy mivel ez 4 részből tevődik össze, így nem vészes ha az egyik kimarad. mert 3 babánál nem tudják nézni, annyira torzultak az értékek, hogy értelmezhetetlenek azok a fehérje szintek amiket a vérből néznek! Az uh-on mindig nagyon meg vagyunk nézve, és aszerint a down szűrés is negatív
nekem már teljesen kijött hetekkel ezelőtt a medencémből a méhem, de ez gondolom normális 3 babával, pláne, hogy most 7,5-8cm ülőmagasságúak fejenként

jó nagyok! egyelőre hála Istennek akkorák, mintha egyedül lennének

hogy ezt a tempót a hasam nyúlása hogy bírja majd, azt még nem tudom, de igyekszem

én úgy érzem hogy akkora vagyok mint egy bálna
sajna ismét visszajöttek a rosszul levős napjaim, de ez legyen a legnagyobb problémánk
pláne, hogy néha én gerjesztem a feszültséget ... mikor "túl" rendesek odabent, olyankor este szoktam nekik mondani, hogy valami jelet kérek, hogy mindhárman egészségesek és jól vannak

...na olyankor tuti hányok reggel

...tehát szótfogadnak már most is
jaaaaa, és képzeljétek HOLNAP REGGEL LESZ AZ UTOLSÓ PROGI SZURIM

jippppííííí már úgy vártam ezt

azért 4 hónap sok volt így
na eldugulok!
puszi: eszter