A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Kpn, és egy laptetővel? :wink:

Teszteltél? Vagy csak úgy érzed?
Azért én még drukkolok!!!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Majdnem volt egy laptetőm..... :oops:
dmimi

Mimi!

Szerintem mindenkivel így van ez. Igen elég car, hogy melóval sem tudod lefoglalni magad.
Tanácsot sem tudok adni, hogy mivel, de tényleg csak úgy megy, ha másra koncentrálsz!!!

Mi is nagyon sokat vártunk már, csak a BMC be 3 éve járunk, és előtte is 2,5 évig próbálkoztunk, amikor végülis kiderült, hogy "potyára" mert nincsen használható petevezetőm. Sajna túl kell esni ezen, de ha kirtarunk meglesz az eredménye!!!!

heni77

Puregon 300 as ból akkor tuti kijön a 400??

Mert akkor nem cserélem még ki, már 300 bement, de akkor holnap is jó lesz a 100 NE.

heni77

Sziasztok!

háááát szóhoz sem jutok!

az elmúlt 2-3 órában vissza kellett olvasnom az elmúlt kb 2 hetet amit kihagytam :oops: :oops: :oops:

Előre is bocsánat, de biztosan nem fog most minden eszembe jutni amit akartam írni!

Előszöris

Heni!
ámulok és bámulok!
Gratulálok! mind a gyűrűhöz, mind a lombik kezdéshez :)
annyira itt volt már az ideje!!!! lehet hogy én már türelmetlenebb voltam mint Ti :oops: :lol: :oops: :lol:
Kijavítod nekem a táblában légyszi, hogy az 1. lombik sikerült? mivel minekünk egy volt...épp csak a stimu 2. napján álltunk le nyáron, úgyhogy nekem szerencsére csak egyszer kellett végigszenvednem a műtős mindenfélét :) köszi

Punkciós Lányok és Inszemesek!
Nagyon drukkolok hogy mindenkinek sikerüljön, és remélhetőleg ez a hideg azért nem kényszerít senkit az altatás nélküli punkcióra! ...azért az nem leányálom!!! :shock:

Woody!
Örülök, hogy minden ok Nálatok is :)
és kíváncsi vagyok hogy mi lesz hétfőn! A negatív kombinálthoz gratulálok! :)
ez a feszülés, nyomás, szerintem tök normális... :)

Az Újaknak Üdv köztünk, és remélhetőleg ti is sok hasznos infóval gazdagodtok majd itt, illetve hamar célt értek!

Vörösmacs!
Remélem nem lesz szükség a műtős jelenetre, mert eltűnik magától minden ami nem oda való!
Nagyon meg kell szenvednetek Nektek is a sikerért, de remélem már végre kifelé haladtok a megpróbáltatásokból, és a sok "ha" elfogy, és végre pocakos leszel Te is :)

Húúú most hogy így írtok a beülti utáni kajákról előjött bennem is az emlék, hogy az a baromi sok túró, és a napi 5-6 liter víz :shock: :? :shock: :?
most úgy tűnik, hogy nagyon rég volt :)

Sajt! :D
a te álmaid hasonlóan agyatlanok mint az enyémek :D :D :D
nagyon röhögtem rajta :D ...de miért is akarhattad a tüskés sejtet :lol: :lol: :lol:
amolyan tipli-effektusra gyúrsz, hogy befelé könnyen menjenek, de ki ne tudjanak jönni idő előtt? :D

Lányok!
jajjj, olyan nehéz elszakadni ettől a fórumtól :oops:
én mostanában ide sem jövök gyakran, mert nem mindig van türelmem a gépet bekapcsolni, de a babát várunk fórumba valahogy olyan nehéz átszoknom :oops: néha olvasom, de ennyi... majd ha jöttök oda, talán át tudok igazolni én is :D

Jajjj, tudtam!
Vicky!
szívből gratulálok Nektek, remélem már minden szuperül megy! Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek! :)

Velünk:
a 12. heti genetikai uh óta nem voltunk babakukkoláson. majd jövő kedd-szerdán megyünk. :) de ez most csak amolyan bónusz nézelődés lesz, mert amúgy majd a 16. héten kell legközelebb a János Kórházba mennem.
Kombinált tesztünket 4-5 fős orvoscsoport megszakértette, és abban maradtak, hogy mivel ez 4 részből tevődik össze, így nem vészes ha az egyik kimarad. mert 3 babánál nem tudják nézni, annyira torzultak az értékek, hogy értelmezhetetlenek azok a fehérje szintek amiket a vérből néznek! Az uh-on mindig nagyon meg vagyunk nézve, és aszerint a down szűrés is negatív :D
nekem már teljesen kijött hetekkel ezelőtt a medencémből a méhem, de ez gondolom normális 3 babával, pláne, hogy most 7,5-8cm ülőmagasságúak fejenként :) jó nagyok! egyelőre hála Istennek akkorák, mintha egyedül lennének :D hogy ezt a tempót a hasam nyúlása hogy bírja majd, azt még nem tudom, de igyekszem :D én úgy érzem hogy akkora vagyok mint egy bálna :?
sajna ismét visszajöttek a rosszul levős napjaim, de ez legyen a legnagyobb problémánk :)
pláne, hogy néha én gerjesztem a feszültséget ... mikor "túl" rendesek odabent, olyankor este szoktam nekik mondani, hogy valami jelet kérek, hogy mindhárman egészségesek és jól vannak :) ...na olyankor tuti hányok reggel :D ...tehát szótfogadnak már most is :) :) :)
jaaaaa, és képzeljétek HOLNAP REGGEL LESZ AZ UTOLSÓ PROGI SZURIM :D :D :D jippppííííí már úgy vártam ezt :D azért 4 hónap sok volt így :)

na eldugulok!

puszi: eszter

eszter82
Budapest

Dmimi!

a várakozás a legpocsékabb, ez tény...azt hiszem, ezt senki nem viseli jól.
mi annó azon röhögtünk, hogy hogy jöhetnek ki belőlünk olyan mondatok, hogy hiányzik a napi 2-3 szúrás... :D

megoldás lehet talán:
Heni szokott helyretenni minket, hogy kicsit átformáljuk a gondolatainkat, illetve nekem az jött be, hogy félre tettem a babás könyveket, amiből kb 2-3 polcnyi van, és olvastam csupa olyat, ami nem ekörül a téma körül pörög.

és türelem!!!! hamar itt az idő amire vártok!
legyenek előtted azok a példák, akik itt sikeresen bepocisodtak...mi is 5 évet vártuk, és nem hiába! kamatostól jött a kárpótlás 3 babával :D

eszter

eszter82
Budapest

Jajjj, és ami még kimaradt:

Ha valakinek kellene amolyan "hülye" adag szuri, vagy utro, akkor nekem van még ami megmaradt!

MINDENT SZAKSZERŰEN TÁROLTUNK, mert én allergiás vagyok arra ha valaki nem megfelelően tartja a gyógyszereket!

van
- 2 doboz utro
- 8 Decapeptyl
- 1 Pergoveris
- és 40 Progeszteron szurim, a német fajtából

ha valakit lázba hoz, írjon!

puszi: eszter

eszter82
Budapest

Szia Eszter: örülök,hogy mind a 4-en jól vagytok :D :D :D
-Mennyi progi szurit kell 1 nap szúrni???
-Mikor is volt neked az ET?

Zsu: drukkolok neked nagyon :D :D :D

Sajt: mindig nyerítek a storykon :D :D :D

Hencsikém: Nagyon csini az új vonalzód :D :D :D Mit és mennyit szúrsz????Pénteken megyek én is u.h.-ra és vv.-re..

Kpn, Sting: nem feladni :!: :!: :!:

V.macska: magadnak is varázsoljál cisztaűzőket :!: :!: :!: Mennek neked a drukkok a cisztamentességhez :!: :!: :!:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Eszti!

Hát előkerültél!!!!!! Nagyon örülök, hogy minden rendben van veletek, drukk továbbra is!!!! De jó, hogy vége a progiszezonnak :)
Ja, dobtam egy SMS t!!!!

Angyalkám!!!
Hány körül leszel a BMC ben pénteken? Én reggel nyitásra megyek, remélem nem lesz nagy hó, mert akkor 1/2 7 re ottvagyok valahol elől. TALIZZUNK!!!!! Ha van kedved!!!!

Napi 1 Merionalt + 100 NE Puregonnal nyomom!!!

pénteken kiderül, hogy jó e ez az adag, de az első lombiknál ez a menniség bejött. Aztán kitudja, most mennyit változott a szervezetem a fogyásnak köszönhetően!!! Majd minden kiderül!!! Fura, nem is izgulok annyira, mint a többinél. Lehet ezért sikerál majd a buli :)

Pusszantalak, remélem összefutunk!!!! Majdmég megleslek iwiw en mégegyszer, hogy rádismerjek!!!!

heni77

tuti az infó, Sz dokitól és S drnőtől van! 400ig jó vagy, de nyugodtan kiszedheted az ampullát, szabad szemmel látható, hogy van-e benne. Persze az nem, hogy mennyi :)
A 100NE is egy hangyaköpésnyi adag :)

nem teszteltem, nem is fogok, egyszerűen a szokásos érzés. cici nem fáj, has egyet se szúr.
kpn

Hencsikém:Nincs mese,sikerülni kell :!: :D :!: Most én sem parázgatok :D

Szerintem én kicsit később fogok menni,mert a vv eredmény közötti időben el kell mennem a Progi szurikért a futárhoz... :cry: ,de lehet,hogy addigra mire végzel én oda fogok érni...Viszont annyit fogytál,hogy tuti nem foglak megismerni :roll:

Voltam tegnap u.h.-n: a jobb p.f-ben van 3 db 11 mm 3 db 10 mm-es.. a balban: 2 db 14 mm 2 db 11 mm és valamennyi 9 mmes amit már nem számoltam :D :D :D mhny: 7 mm 6. c.napomon :D Megint megdicsért a dr.nő :D :D :D
Annyira örültem a mnyh méretének,mert nekem volt olyan iszemem amikor az uccsó u.h.-n volt 7 méretű...
Ez a kis "occsó nem drága" méhpempő megtette a hatását :D :D :D

Kép

kiss angyal

Kiss Angyal!

napi 2 ampulla volt, és a végén már csak 1 ampulla a levezetéshez!
punkcióm volt nov 5
et nov 10
és mindez a punkciótól a 14. hétig!
nekem nem fájt egyáltalán...csak a vége felé, mikor már elkezdtem látni a fényt az alagút végén, és türelmetlen is voltam, akkor lett tele a bugyrom vele, ill a derekam...de amúgy nekem az első 3 hónap nem fájt!
néha ha eltaláltak valamit, akkor pocsék volt, ill. mikor véletlenül feltöltöttek egy 2-3 nappal azelőttit újra... az nem túl röhögős érzés, de ki lehet bírni...fontos, hogy a zöld tűt tövig be kell nyomni, mert akkor megy annyira mélyre, hogy jó helyen is legyen, és ne tályogosodjon.

Kpn!
nehogy feladd!
én majdnem elájultam úgy izgultam, és nem teszteltem, és NEM éreztem SEMMIT... az égvilágon semmit! és tessék 3 baba :)
csak az elején nagyon kussoltak bent :D

eszter

eszter82
Budapest

Kpn!

Kössszke, ez tök jó!! Láttam, hogy maradt benne, csak azt nem, hogy kb mennyi NE lehet ez!!!
na majd lemérem vonalzóval az ampullában a 300 ast, hogy hány cm, és ebből kivonom ami maradt cm ben.
Jó voltam matekból a suliban :wink: :lol: :lol: :lol:

Angyalkám!
Te rákérdeztél a progiszurira, vagy egyből mondta a drnő, hogy ezt fogod kapni, és kész???!!!!????!!! Plussz még az utró is?

Húh tök faca a mhnyh, remélem nekem is bejön a cucc. A 4. mensinapomon még csak 3 mm es volt.:(
Mondjuk nem tudom mit vártam, a 3.cnapomon kezdtem el nyalogatni. Na majd pénteken kiderül mennyit ér ez az ócccsssó. Te mennyit nyaldosol belőle? És mikor?

heni77

Eszter, komolyan semmit nem éreztél??? na nem a reményeim keltek megint életre, de az ember azt hinné, hogy a triónyi hcg, meg hormonváltozás, meg mindenféle valamit csak csinál...
kpn

Angyalka, gratul a szép nyálkahártyáért, hát akkor tényleg jó ez a méhpempő! Jó szépen vannak tüszijeid, csak növögessenek szépen, dejó!

Kpn mennek a drukkok neked is, ne mondj már ilyet, ne legyenek ilyen gondolataid kérlek...

Eszter, mindig úgy örülök, hogy jössz!!!!! Örülök, hogy minden rendben, leszámítva a rosszulléteket.

Muzsi?????

Heni drukk a pénteki uhuhoz! Biztos számít a kiló, mert a gyógyszerek beállításánál számít a BMI index is!

Mimi a várakozás szörnyű, én teljesen kivagyok tőle. Szerinted miért vágtam rá egyből, hogy ciszta miatt szó sincs fogamzásgátlós hónapról, inkább megyek szenvedni a leszívással? Múlt hónapban is sírva jöttem el, amikor azt mondták, most nem kezdhetünk, hanem várjunk egy hónapot. Ezelőtt én a SOTE I ARO-ra jártam és ott folyton csak "következő hónap"-ra kellett várni, aztán ők nem értek rá és így váltogatták egymást a hónapok, elment vele egy év és még egyetlen egy nyamvadt stimum sem volt, ezért vettem a kalapomat, mert én ezt nem bírom.
vörösmacska

Kpn!

nekem a cicim akkor "fájt" tehát éreztem h van, mikor a progi szurit elkezdték adni...de akkor még a BMC laborban voltak a babák :)
ezen kívül SEMMIT nem éreztem! se szúrkálás, se feszülés, se hányinger!
ezért estem össze kishijján mikor Konc tanárúr mondta hogy siker :)

úgyhogy várd ki ezt a kis időt még, és ne döntsd el előre hogy nem jött össze! :)

Heni!
küldtem privit :oops: :oops: :oops:

eszter

eszter82
Budapest

Hencsikém: én az utrora allergiás lettem :cry: csalánkiütésem lett tőle,és így ki van zárva a p.golyó :D
A méhpempőt most eszem reggel éhgyomorra és este vacsi után 2 órával...különben az esti van írva a tájékoztatóra is...

A progi szuri curva drága...nekem 100 db írt fel a dokker,de én mondtam a futáros fickónak,hogy nekem elég lesz 50 db is..majd ha sikerál,és kevés lesz akkor veszek még...50 db volt 33600 ft..

Eszter: akkor ezt derékba kell adni???és 2 db-ot??? :shock: :shock: :shock: ...akkor már nem csak a hasam lesz szivárvány szinű :roll:

Macska: ahogy neked sem volt mindben tüsző,szerintem az enyémben sem lesz,de azért ez a sorozat most jobbnak tünik mint az előző széria :wink:
A "ha" szócskával meg ne foglalkozzál :!: :!: :!: Minden rendben lesz veled és kész :!: :!: :!: vedd elő a varázspálcádat és mindent meg is tudsz oldani pikkkk-pakkkk :wink:

Kép

kiss angyal

dmimi, én két stimu között egész jól viselem a dolgokat, mert olyan kor úgy vagyok vele, hogy most úgy sem történhet semmi és mehet az élet a rendes kerékvágásban. Mikor megvan a beavatkozás és kezdődik a kéthetes visszaszámolás, na az őrjítő és főleg mikor jönnek a tünetek és fogalmam sincs hogy csak a gyógyszerek miatt vagy tényleg történik bent valami

eszter, nagyon aranyos ahogy mesélsz a picikről, olyan jó olvasni. Gyere azért gyakrabban és mesélj az élményeidről

Lányok, mikor megyek majd első vizeletet leadni, hogy lesz? Egyből megmondják az eredményt, vagy várni kell még dokinénire? Ha nem sikerült, még aznap meg tudom beszélni dokinénivel, hogy hogyan tovább?
dorkabab

Kiss Angyal!

a derekad simán csak lilás fekete lesz a végére :D
néha piros véraláfutásos, mikor átszúrnak egy eret...

eszter

eszter82
Budapest

kpn, NEM FELADNI!

Nálam meg pont az volt, hogy nagyon-nagyon görcsöltem. Írtam is itt nektek, hogy ez a hónap elment. (vissza is tudod nézni)
És másnap halványan, de ott volt a második csík.
Nem volt semmi, cici fájás, hányinger, pisilési érzés.

Na ezért is nem hittem el a dolgot!

Eszter, szuper hogy jelentkeztél és minden ok veletek!
Valamikor találkozhatnánk....

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

[quote="vörösmacska"]
írta:
vörösmacska
Heni drukk a pénteki uhuhoz! Biztos számít a kiló, mert a gyógyszerek beállításánál számít a BMI index is!

Biztos számít, bár ugyanannyi adagot lőttek be így majdnem -20 kg nál is. :roll: Mindegy ártani nem ártott.

Angyalka!
Ja tényleg, már emléxem, hogy allergiás lettél tőle!!! Azon ne agyalj, hogy nem mindegyikben van tüsző!!! Jó, a kisebbekbe nem bizti, de a nagyokba tuti!!!! Nekem is volt az összes leszívottban!!!! Ez nem általánosítható!!!!
Húú este is kapok be akkor a pempőből!!!! :)
Ártani nem árt, nem hiszem, hogy túladagolható, mert ebben inkább több a méz, mint a pempő...

Kpn!
Szerintem alapítsatok egy "semmiben nem hiszek " klubbot Stinggel!!!
:wink: :lol: :lol: :lol:

Eszter!
Válaszoltam

heni77

Angyal, neked is, nekem is, mindenkinek a kedvedért, Kép csiribú csiribá

Türelem, türelem....Kép
vörösmacska

Eszter: jól hangzik :shock: :shock: :shock: és még 1 kérdés: a leszívás napjától kell szúrni :?: :?: :?:

Gondolkozatok már baba neveken :?: :D

Kép

kiss angyal

Dorka!

Olyan nincs, hogy mi van ha .......nem sikerül!!!! Mert bízni kell abban, hogy sikerül.

Amúgy leadod a pisit, 1-2-3 órát várni kell, behívnak a dokihoz.
Nézz gyorsan körbe, ha nincs ott biológus akkor elég sz@r híreket kapsz.
Ott tudod meg az eredményt, meg a hogyantovábbot is.

majd jönnek az inszemesek és mesélnek bővebben, de ha jól tudom, akkor 1 hónapot ki kell hagyni az inszemek között, max terminált együttlét lehet a következő hónapban!!!!

Adataidat add meg és felviszlek a tábliba.

Táblifrissítés minden reggel, kivéve a hétfőt, meg amikor épp ott vagyok a BMC be!! :)

heni77

Macsek: köszi a varázslást :D :D :D Most elég sokan akciózunk ezért mindenkire ráfért :D :D :D

Kép

kiss angyal

Kiss Angyal!

igen!
a punkciora vinnem kellett magammal 2 ampullát!
mielőtt megkaptam a zárót, beadták!!!
fontos, hogy minden nap kb ugyanakkor kell beadni, plusz/mínusz fél óra csúszással.
legyen nálad mindig több mint amennyi kell, mert ha véletlenül egy lepottyan, az azonnal törik...nehogy ezen múljon a beadás!

gondolkodtunk neveken, bár abban maradtunk, hogy majd igazán akkortól lesznek nevükön szólítva, ha tudjuk a nemek arányát :)

ha lány, a Zoé tuti, mert ezt kb 10 éves korom óta tudom, h a lányomat így fogják hívni! igazából van 3 fiú és 3 lány nevünk is, de még nem sokkolnálak le benneteket vele... :D

eszter

eszter82
Budapest

Eszter: köszi a hasznos infókat :!: :D :D Még tuti,hogy foglak zaklatni a kérdéseimmel :wink: :wink: :wink:

Igazatok van a nevekkel kapcsolatban :,,gondolkodtunk neveken, bár abban maradtunk, hogy majd igazán akkortól lesznek nevükön szólítva, ha tudjuk a nemek arányát ".... :D :D :D

Kép

kiss angyal

Szióka Evribádi!

Vayacon:
Inszem után inkább ne sportolj. Konkrétan mire gondoltál?
A Forgácsos bánásmóddal én sem voltam teljesen kibékülve, de azt mondják, hogy nagyon jók ott. Én már nem tudtam volna még egy inszemet kiperkálni, így kerültem ide.

Pancsi:
Hátborzongató a csillag gyermek... Nemtom örülnék-e egy ilyen bébinek. :roll: Bár már lassan mindegy, csak jöjjön!!! :)
Szerintem az esküvő formátuma csak a jegyesekre tartozik, mi is titokban esküdtünk, csak a két anyuci volt jelen tanúként - de azt is a hivatal előtt tudták meg, hogy mire is jöttek pontosan. :)

Zsu:
Szerintem már pénteken gazdagítom a helyi patikát, alig várom! :)

Kubuspace:
Nagyon tecc a megkérős sztorid, semmi faxni, mégis szép.
Gratula a 69-eskédhez, ez olyan huncut szám! :wink:
Nekem csak egy inszemre futotta Forgácséknál, aztán átavanzsáltam a BMC-be.

Mieza:
Üdv nálunk, gyors pocinövesztész! :)
Remélem van aki tud segíteni neked.

Avarka:
:idea: :idea: :idea: Úgy világítanak a neuronjaim, hogy lámpa sem kell, köszi! :)

Heni:
Megpróbálok fél 8 - 8 körül odaérni, de nem ígérem... Jó lenne személyesen is összefutni. :)

Csucsu:
Áááá, értem. Akkor okés, mert a nődokimtól hallottam, hogy már egy jó ideje nem praktizál TB-alapon Forgács tanár úr.

DMimi:
A te álmod is oltári, jót nevettem rajta! :)
Szerintem is próbálj meg mással foglalkozni, amíg üresben vagy, nekem ez teszi élhetővé a várakozós időszakokat.

Vörösmacska:
Remélem elmúlik a ciszta magától! Akkor te is pénteken? :)

KPN:
Ne máááá!!!! Ne legyen igazad!
Laparnak nemhinném, hogy van értelme a lombik előtt. Sz. doki engem méhtükrözésre utalt be a Jánosba, mert nagyon kíváncsi volt, hogy mi lapul odabenn a szerájban. Hál'Istennek minden csacsi-ragyi volt.

Eszter:
Jó olvasni a soraidat, szépen fejlődnek a bébik, gratulálok! :)
Szupi, hogy már nem kell szúrnod, de a pocid bőrére vigyázz, kenegesd valamivel, hogy ne legyen csíkos.
Igazad lehet a tipli-effektussal kapcsolatban, csak sikerüljön! :wink:

KissAngyal:
Most nézem, eddig Heni, Vörösmacska és Én is péntekezünk - jippííííí!
Az eredményeid egyre szebbek, ügyes vagy! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Aki szeret sütögetni, annak szívesen küldök emilkébe egy halom sós süti - péksüti receptet, meg néhány édeset is. Most kaptam őket.
Csak dobjatok privbe emilke címet!

Pá Drágáim!
sajt@

DMimi!!
Oké,akkor így már értem.Na majd meglátjuk,bár annó mikor a F.intézetben voltunk oda is lehetett vinni,egyből adtak egy kis dobozkát,másnap meg robogtunk vele vissza.Kényelmesebb is volt.

Eszter!!
Gratula Neked a babákhoz!!

Sajt!!
Nekem jöhetnek a receptek,imádok sütni!!!
csucsu99
Budapest

Na,szerintetek mit rontottam el,hogy nem teszi be a vonalzómat????
csucsu99
Budapest

bocsi,csak próbálom
csucsu99
Budapest

Mieza udv itt! Kép Nagyon jó helyre jöttél! Mesélj egy kicsit magatokról, régóta próbálkoztok? Mennek a drukkok péntekre neked is! Már szerintem is mindent jól leírtál, egyedül a magzatvédő vitamint írnám én is, meg talán ha tudsz mehet még egy kicsit több víz Kép meg aztán nyugi, pihike, lájtos séták, mert azért kell a vérkeringés odalent. Én ha valaha eljutok idáig, limonádé könyveket fogok olvasni, sétálgatok, bár azt úgy terveztem, hogy a karácsonyfa alatt, és közben nézem a gyönyörű hóesést, de ez elmaradt :( :? remélem majd most februárban, bár a karácsonyfát már régen leszedtük :) :)

Lányok, marha jó ez a csapat !Kép
vörösmacska

Jányok, öröm benneteket olvasni, de sok idő is kell hozzá.... :lol:

Sting, ment privi vissza :D

Sajt, teccik az álmod, nagyon logikus, h. erős, harcos tüskés katonákban bízol :D Bírom az álmokat, viccesek és elgondolkoztatók is egyben! Úgy látom Dmimi is bír rendesen vadakat álmodni :wink:
P.golyó orálisan, hát tényleg elég vad...brrr... A párom erre azt modta, h. mi a probléma, nem onnan (p-ból :lol: ) veszik ki előtte :lol:

Pancsi, ez a csillag-kristály-indigó gyerek téma nagyon érdekes, de manapság már nagyon sok ilyen (más) kicsi születik, sőt ez már egy teljesen ÚJ generáció minden tekintetben. Gyakran nem vonatkoznak rájuk a régi (nevelési) szabályok és baromi sokat lehet tőlük tanulni is :oops: :)

Hát a lánykérés nálunk nem volt túl romantikus, de ezt már említettem, viszont az esküvőnk jó kis beöltözős-bulizós-bohóckodós volt :lol: Annyira nem rólunk szólt, h. azt sem tudtam utána megmondani, h. jól sikerült-e vagy sem. Szal amúgy szép és jó emlék meg minden, de mégegyszer nem csinálnék ilyen felhajtást, de ehhez egyszer át kellett élnem!

Mieza, üdv. én is nálunk! Jó helyen vagy minden tekintetben (doki, fórum), majd a táblázatban meglátod, mennyien vagyunk már ezzel az endos problámával, de ettől simán sikerülhet!!!
Ha tanácsolhatom, azért ne vidd túlzásba a fekvést beülti után. Persze pihi, meg semmi hősködés, de azért nem beteg vagy, csak "állapotos" :D Hallgass a tapasztaltakra: Lukácsnéra pl.

Kpn, tényleg ne agyalj, légy olyan aranyos, Neked is csak azt tudom javasolni, h. hallgass a tapasztaltakra!!! Szerintem is jó jel, ha nincs jel!!!!

Dmimi, jobban tennéd, ha vmivel lefoglalnád magad! Tudom, baromi nehéz, én is hasonló helyzetben vagyok, mint te, se meló, se baba, de ez nem lesz így sokáig!!! Ahogy nálad sem! :D A görcsös akarás a legrosszabb ilyenkor :(

Eszter, örülök, h. jól vagytok!!! És milyen szép nagyok, tök szuper! :wink:

Angyalka, progiszuri, váo, sok sikert és kevés lila-zöld-sárga, ill. véraláfutásos területet ZT :D

Rólam: túléltem a mai boardozást!!!! Bár nem vagyok teljesen kezdő, sőt megkockáztatom, talán haladó, de azért estem rendesen :lol: egyszer a csákányos felvonóból... elég durva volt... persze utána újra megpróbáltam, hiszen SOHA SEMMIT NEM ADUNK FEL!!! Nagyon szuper volt és remélem eljutok még mielőtt babás leszek, azaz 1-2 héten belül :D
Muzsi: szal nagyon jó volt magyarországi viszonylathoz képest! Nyilván nem egy Ausztria, stb., de azért kircsi volt, csak ajánlani tudom, de csak hétköznap!!! Most is elég sokan voltak amúgy...
Mi van veled????????????? Muzsi!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok Csajok!

Már rég jelentkeztem (rossz volt a számítógépünk), még nem nagyon sikerült visszaolvasnom, de később bepótolom. Mindenkinek megy a drukkkkk, akinek ép aktuális.

Üdv az újaknak!

Heni
gratulálok az eljegyzéshez. Valahol ott romlott el a gépünk, amikor azt írtad, hogy megszűnik a melóhelyed. Mi a helyzet azóta?

Babe
megnéztem a képeket az iwiw-en. Én is……… :lol: :lol:

Zsu
Küldök én is babaragacsot! Nagyon aranyos anyukád lehet :D , hogy így gondoskodik rólatok.

Vicky:
Nagyon gratulálok nektek! Remélem jól vagytok. Most biztos nem sok időd lesz fórumozni, de gondolom nem nagyon bánnod.
Tigriske: Neked is nagy gratula a három csajszihoz.

Vörösmacs:
Szorítok, hogy péntekre már ne legyen mit leszívni. Utána már biztos simán megy majd minden.

Kpn
Nem feladni! Addig reménykedni kell amíg meg nem jön.

Kiss Angyal:
Sok tüsző, szép vastag mnyh, ez most tuti befutó lesz.

Sajt
Megy a drukk, hogy sok recepttel távoz a doki bácsitól.

Bocs, ha valakit kihagytam.
Mi reményeim szerint febr 10 körül kezdünk. Van még 2 fagyi baba.
mako30

Vörösmacska, én meséket és vígjátékokat nézek... :D Sokat pihenek, de azért sétálgatok is!
Vendég

Mako, köszi babaragacsot!!! :) Akkor ti is nemsokára kezdhettek! Tök jó!
Vendég

Muzsi, látom ám, h. itt vagy már :wink: Biztos olvasol ezerrel!

Angyalka, azt nem is mondtam. h szupik az eddigi eredményeid! Gratula ZT!

Vörösmacs, neked is mennek a drukkok péntekre!!! Varázsolj, h. ne kelljen a leszívás és semmi egyéb cisztaűző!!!

Zsu, élvezz ki minden pillanatot! Max. 9 hónap múlva már nem lesz egy nyugodt perced sem! :wink:

Mako, szia, már hiányoltalak!!! Hajrá fagyisovisok!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok!
Csucsu én nekem az endom 6cm volta csoki cisztám amikor a doki azt mondta hogy ha talán kissebb lenne mondjuk úgy 5cm akkor ráindít de igy sajna meg kellett operálni.Ha nagyon kics szerintem nem veszik figyelembe.Nekem is van most is.

Muzsi mi van veled voltál? És mi volt??
Dmimi most én is üresbe vagyok de van munkám.Nekem is szar de itt vagytok ti és tartjátok a lelket bennem.
pancsi76

na helló, vicces, hogy vagy zugolvasok vagy negatívkodom, pedig egyébként csak röhögni szoktam :lol: :lol: :lol:
tuuudom, nem vagyok túl szórakoztató 8)
mindenkinek köszi a drukkolást, ott tartunk, hogy ti jobban hisztek benne mint én :shock:
Eszter sokkolj már meg minket a nevekkel :lol:
kpn

Sziasztok!

Muzsi férje vagyok. Megkért, hogy gépeljem be ide amit papírra vetett sebbel lobbal mielőtt elaludt volna, mert nagyon le van merülve ám...
Úgyhogy tolmácsolom.

Tehát:

"Sziasztok!

Remélem mindenki nagyon jól van!
Mennek a drukkok a tüszőknek, a mnyh-nak, a katonáknak és az embrióknak is!

Mi ma voltunka punkción. minden rendben volt, illeetve majdnem minden, mert sajnos csak 3 petécskét sikerült leszívni.:(
El is vagyok kenődve eléggé...
Holnap kell telefonálni, hogy sikerült apa spermáinak offenzívája.
Félek is , reménykedek is.
Mindenkinek köszi, aki eddig szorított, ha tudtok még drukkolni, akkor az nagyon jól jöhet most is!!
Én is mindenkinek sok-sok pozitív energiát küldök!!

Muzsi"

Szóval ennyi, majd jelentkezik...

Mindenkinek Gólyát Kívánok... :)
András

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

Jajjj Muzsi papa, sajnálom, h. "csak" ennyi, de 1 is elég a sikerhez... tudom ez most sovány vígasz, de fel a fejjel és üzenem a drágádnak, h. holnap telcsi után tessék jönnie!!! Megy a drukk ezerrel!
((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Kép
Kép
navared
Szfvár

Muzsi és Férje, ne legyél elkenődve, biztos minden rendben lesz!Akkor tuti, hogy pénteken lesz a beülti! Drukkolok nagyon!!!

Angyal, tök jó a mnyh-d és tüszikék is!

Navared, kiélvezem...és úgy legyen!!!
Vendég

Szia András, nagyon ari vagy, hogy írtál nekünk! Az én páromat aztán kérhetném ilyenre :lol: :lol: :? :? :?

Muzsikám nagyon vártunk. Pihizzél, nem elkeseredni, minden rendben lesz! Kép Most csucsukáljál. Majd ha jobban vagy, kialudtad magad, írjál, hogy milyen volt.... most ne küldj + energiákat, most mi küldünk neked +++++++++++++++++++, töltődj drága.
Varázsolok neked három gyönyörű megtermékenyített petesejtet Kép KépKépKép
vörösmacska

Zsu, mesék és vígjátékok, ez nagyon jóóóó, nagyon jól csinálod... finom kaják... húúúúú sikergyanús.... :lol: :lol:
vörösmacska

Nem aggódunk, illetve dehogynem, de köszönjük a biztatásokat, holnap kiedrül...
és a három megtermékenyített petesejtet... :)

na csak nem kelt fel ez a lány eddig...

jóéjszakát mindenkinek!

Muzsi papa :) ez tetszett

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

Sziasztok!

Jó sokan vagyunk itt, jó, hogy lehet kérdezni. Elég nehéz ezeket az infokat máshonnan beszerezni, főleg ha nincs ismerős ilyen problémával. Most mát csak mosolyogni tudok, hogy mennyit költöttünk mi fogamzásgátlóra.. Ha visszakaphatnám, két lombik is futná belőle 
Köszönöm tőletek a sok jókívánságot, jó sok lendületet kaptam ám.

Avarka:
Az endimetriózisomat inszem közben vették észre, le is álltunk. Szörnyű volt, hogy akkor következő hónap műtét, aztán egy hónap pihenő, majd újra mehetünk..
Amikor először indultunk inszemre, nagyon nagy lendülettel mentünk. Szűcs szabin volt, S. dokinőt kaptuk, aki elég fura kedvében volt, mondta, hogy menjünk haza. Ennyi. Legközelebb már volt a dokink, aki mondta, hogy kezdjük el az inszemet, meglátjuk. De hogy van egy daganat, és ezért küldött el a dokinéni. Az inszemet abba kellett hagyni, mert nagyon nőttem… Műtét és kiderült, hogy endimetriózis. Szűcs szerint arra legjobb a terhesség, úgyhogy belevágtunk a lombikba. Most is mondta, hogy látja, hogy ott van, de nem vészesen nagy.

pancsi76:
Nekem is novemberben volt a műtétem  Gonalt szúrtam 3 napig, 150-et. (Zekével kezdtem a lombikot), aztán az inszemről maradt Merionalt felhasználjuk, abból volt 75 +Gonal 75, máig. Illetve reggelente viszketős a Cetritid. Ma éjfél előtt adjuk be a tüszőrepesztőt.
Ma reggel 10 tüszőt sorolt, 26 volt a legnagyobb és 18 a legkisebb. Nem tudom, hogy ezek milyen értékek, gondolom normál. (Elég tapasztalatlan vagyok még ilyen téren). Péntek reggel megyek punkcióra, reméljük minden csomagban lesz egy kis meglepetés.

heni77: Látom, leszünk ott páran pénteken… Kimásoltam a munkahelyemen a falamra, amit írtál, hogy jól szem előtt legyen. Egy hülye ügyfélnél jól rá is néztem, hogy „semmi stressz”.

dmimi:
Nézd meg ezt, segíthet kicsit türelmesebbnek lenni:
http://www.titokfilm.hu/atitokfilm/ Megnézem gomb.
Kicsit amerikai „mindentlehet” típusú, úgyhogy le kell belőle szűrni a lényeget 

vörösmacska:
el is kezdtem szedni a magzatvédőt, meg már bejelentettem a munkahelyemen is, hogy lehet hétfőtől kicsit elmennék betegszabira, nagy volt a hiszti… pedig tudom hogy nem szabad nagyon beleélnem magam, de alig várom, hogy egyszer pocakkal végre olyasmiket csináljak, amiről évek óta álmodozom. Pl. várom a pihit is, hogy végre jó sokat vissza tudjak olvasni a fórumon 
Mi kb. 3 éve pörgünk az ügyön, de csak tavasz óta vagyunk bmc-sek. (húúú, azaz már majdnem egy éve)

navared:
úgy teszem, ahogy olvastam és doki is mondta. pihi, stresszmentes és rövid kisséták.

Muzsi:
Nagyon sok drukk megy majd tőlünk is neked 

Azért lenne pár kérdesem is. Sz.doki fogja a punkciót végezni? Nekünk kell majd dönteni, hogy mennyit szeretnénk visszaültetni? Mennyit szoktak? (2?-3?) Esetleg tudtok arányokat, hogy ha mégis megtapad, akkor kb. hány %? (gondolom mindenkinél más, de hátha…) Tudom, korai a kérdés, először legyen meg, amit visszaültetnek…
mieza

Muzsi: holnap gyere a hírekkel!!!!3-om tökéletesen elég a babához :wink:

Navared ZT: nem örülök,hogy ilyen extrém sportokat csinálsz most :!: mondjuk én magamból indulok ki,hogy egy sima bowling pályán is tudok akkorát esni,hogy eszemet vesztem azonnal :wink:

Jó éjszakát mindenkinek :D

Kép

kiss angyal

heni, benne vagyok a táblában sőt privit is küldtem neked a kiegészítéssel, de ha nem kaptad meg, kérlek írd be a megjegyzéshez, hogy volt már 2 sikertelen lombik.
Persze tök jó lenne, ha sikerülne de nem reménykedem feleslegesen, különben nagyon kiborulok utána, inkább legyen meglepetés a jó hír, mint hogy most beleélem magam, aztán megint semmi. Nehéz komolyan venni egy inszemet, ha két sikertelen lombik után következik...

((((((muzsi, muzsi papa))))))))))) nekünk is csak ennyi volt és két szép megtermékenyült sejtecske lett belőle
dorkabab

Váóóóó, ilyen rövid idő után laptető!!! :D :D :D Na jó heni, visszavonom negatív hozzáállást, reméljük ez a laptető égi jel! :wink:
dorkabab

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: