A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Jo reggelt!

Ma itthon leszunk, sok a dolgom, aztan este suliba megyek.
Koszonom a koszonteseket!

Sense, Fleur, Juba, hogy vagytok?
Vendég

Sziasztok,

A tali nagyon jó volt, bár Robesz egy ideig egymagában játszott, de aztán a nagy sírás után (Vindo, annyira meglepődtem, nem szokott így megijedni, bááár a szakál, nem a kedvence) azért Gegi Apával jót lufizott.
Ma Apa vitte a Napközibe és berohant, hát igen rá kellett jönnöm, hogy idő kell neki míg megszokja a dolgokat, és csak ha kialakult a bizalom és többedszer vagyunk valahol, utána játszik jól el.

Mesi, Apának jó a humora :D, gyerkök édesek

Vera, annyira fini volt a somlói, azt hiszem csinálnom kell.
Móni, szépen kerekedsz ám.
Ágica, Petra nagyon szép
Vindo, Rugót meg sem tudtam nézni, na majd legközelebb
Gica, kár, hogy elmentetek, annyira nagyon nőttek a gyerekek

Én csütörtökön megyek uh, vizsgálat, ctg, meglátjuk lehet, hogy császár lesz, én azért szeretnék normál szülést, de azért bízom a dokiban.

Niki, nagyon jók a képek, édesek a gyerekek

Panndi, tök jó, hogy így megy a Csana, és hogy Fruzsi így alszik :D

Na lépek, mákos gubát csinálok :oops:

Kép
Kép
nektarin

Ma is elvittem Zsófit a csanába. Vetkőztettem le, aztán mondtam neki, hogy bekísérem a szobába. Erre ő: Anya, nem jöhetsz be, nagy vagy.

:lol:

Azt megengedte, hogy az ajtóig kísérjem, adott két puszit, és ment a dolgára :)
Vendég

Sziasztok!

Niki nagyon boldog születésnapot kívánunk...utólag is!
a gyerekek nagyon édesek, a kis balerinád és a a "nagy"fiad :-) reszkess Rania! :-)

Tali: biztos klassz volt..sajnálom h nem mehettünk....a képeke szuperek!

Báló rajza: csúcs.....emma is imád autókat rajzolni..:-) ja és mindig ki kell tenni a szobánkban..:-)

Mi taknyosan..és 2 napja nem alszunk..mert emma nem kap levegőút, ébred, beszél álmában, fáj a foga......:-( Fáradt vagyok!

Sense: sajnálom..jobbulást...én is mindig fekve szoptattam..kényelmes vagyok..:-) de nekem semmi gondot nem okozott! ????.++++++++++++++++++++

Panndi: de jó hogy Zsófi is ennyire szereti..és milyen ügyes.....:-) neked is könnyebb....:-) ++++++++++maradjon így..nálunk egyszer sem volt sírás h nem akar menni vagy ott maradni...mondjuk ő is csak fél napos!
:-)

egyébként jól!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Panndi Zsófi nagyon ügyes :lol:

Viranka sajnos nem jó a szerda :(
Bejelentkeztek HP-ék :twisted:
Báló nagyon ügyes :shock: :lol:

Nektarin hát igen, kerekedek de nem a hasam :?
Mondjuk a védőnő rám nézett és azt mondta, 2-3kiló pluszt a víznek köszönhetek és figyeljek oda a sós és fűszeres ételekre. Ne egyek túl sokat mert nagyon rossz lesz már a végére :roll:

Sense :( remélem hamar rendbejön+++++++++++

Irina kevés forgalmat mára és nagy kalappal :lol:

Niki szépek a gyerekek :lol:

Nagyon hideg van kint, csinit meg alig bírtam berángatni :?
Ő belelendült a játékba, rohangálásba én meg átfagytam :roll:

Mesi a talira elfelejtettem vinni Zsozsinak a kiscipőjét :roll:
Bocsánat :oops: nem szándékos volt.
Minitalira viszem, vagy ha a mamáék felé mentek ugorjatok be érte :roll:
Nem hiszem, hogy Zsozsi tiltakozna :wink: :lol:

Ezt a reklmámozó micimackót firefoxban le lehet blokkolni. Én száműztem 8)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Irina, drukkolok! mAjd mesélj!

Nektarin, miért lesz császár, ha az lesz? Asszem le vagyok maradva némi infóval...

Zsófi nagyon ügyes!!! Remélem, mi is majd ilyen ügyik leszünk. :) Meg azt is remélem, hogy bekerülünk az oviba... Rettentő nagy a túljelentkezés...

Kép
Kép
Kép
zdori

Sziasztok!

PAnndi nagyon ügyes Zsófi:-) Fruzsi hogy viseli Zsófi hiányát?
Nálunk nagyon keresik egymást mindig :shock: meg persze Áron mindig engem keres, ez mindig olyan vicces, benéz minden szobába :roll: ha megtalál nagyon megörül.

Sense mi újság? jobban vagy??????

Fekve szopi: én is mindig úgy szoptatok :oops: mert igy legalább pihenek :oops: csak abból gondolom, hogy attól van, mert nekem a mellem hónalj felüli része lett érzékeny, ebből gondoltam, hogy onnan nem annyira ürül fekve.

Póttali mikorra várható???? Apánkat szerdán műtik, jöv héten pénteken lesz varratszedése, utána már ok:-) jaj mi nagyon szeretnénk menni:-) én javaslom, hogy tegyük 10 utánra :roll: hogy fizuk után legyünk, ne legyen anyagi gond :oops:

Anyagi gond: egyébként most nagyon kiváncsi vagyok, hogy fog e fizetni a biztositó a műtét után :roll:

Heni
KépKép
heni81

Tenyleg nagyon ugyi Zsofi! Most ettol megint belelkesedtem, korulnezek ovi ugyben, mar kicsit megtorpantam...Jo is lenne, meg hianyozni is fog ez a kis gezenguz! :lol:
Vendég

Jaj, de aranyos Aron, hogy igy keres! Alex is ilyen, le sem veszi a szemet rolam, ha a szobaban vagyok! IMADOM!!! :D
Vendég

Tegnap mentünk anyuékhoz, szétengedtem a hajamat, itthon feltűzve van mindig. Áron valami 10 percen keresztül tátott szájjal nézett :shock: :oops: :roll:

NEkem nagyon hiányozna Péter, meg nagyon sajnálnám is:-( nagy lenne a csend, bár most is az van :roll: Áron alszik, Péterke meg micokót néz :wink:

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok, csak gyorsan.

Irina, ügyes légy+++++++
Meg voltam róla győződve, hogy szerdán vizsgázol :oops:

Heni, mi történt a pároddal? Miért műtik szegényt?

Panndi, Zsófi ügyeske :D

Nektarin, majd egyszer tüzetesebben megismerkedünk, Gábort meg kinn hagyjuk az utcán :wink:
Tényleg, miért vsz. a császár?

Kaqk, Emmának jobbulást!!!

Rugó nagyon szeret rajzolni, a falra különösen (így nem kell kitenni a rajzokat). De nem nagyon kerekedik ki belőle semmi. Megy neki a vonal, a pötty, meg néha karika, de az sem túl szép :roll:
De lelkes :!:

Mennem kell.

Holnap én dolgozok, de G. szabadnapos, így Rugót csak csütörtökön viszem. Kicsit ő is taknyos, pedig olyan ritkán szokott beteg lenni. Más baja nincs szerencsére :roll:

:arrow:

Kép
vindolanda

Irina, gondolok Rad! Csak ugyesen! :D

Na, en meg csak tengek-lengek, kozben ezer dolgom van....Nem kellett volna bekapcsolni a gepet... :?
Rugonak jobbulast!
Vendég

Fruzsi mindig nagyon örül Zsófinak, ha hazaér, ezerrel mászik hozzá, és fogdossa :lol:

De mostanában engem is követ mindenhova, meg húzza fel magát a lábamban kapaszkodva.

Na most megyek, lassan indulok Zsófiért :)

Amúgy nekem is hiányzik, de tényleg szeret járni, és látszik ,hogy jót tesz neki.

Oviba úgysem fog bekerülni, de azért áprilisban beiratom.
Vendég

Panndi Áron pontosan igy csinál:-) van hogy még meg is harapja a lában szárát :shock:

Heni
KépKép
heni81

Vindo visszér műtétje lesz :roll: az egyik lábát megműtötték 2 éve, most muszáj a másikat is :roll: sajna örökölte ( valami jobbat is örökölhetett volna :oops: )

Heni
KépKép
heni81

Míra most indult el Papáékkal :cry: egyfolytában mondogatta Anya hiányozni fogsz :? megbeszéltük lemegyünk dunapartra Ő kimegy a teraszra(Visegrádra mennek) és majd integetünk egymásnak :) Bálinttal itt ölelgették szeretgették egymást :) olyan édesek voltak :) persze egész de. hiszti,visítás ment :roll: M. kifestette magát h. csinos legyen,aztán megsértődött nem festem ki a körmét nagyon flancosan felöltözött(r.ujjú+szoknya+erre egy ruha :) ) B. mondogatta ő is megy Dedével :)

aztán ebéd közben M. megfogta B. kezét és azt mondta :
Bálint tedd a kezedet a kezemre ha szeretnéd h. legközelebb Te is gyere :) kössünk szövetséget :)

később elkezdett B. üvőlteni: fáj fogam
kérdem hátul?
igen költözködik :) :) :)

Zsófi nagyon ügyes :) :)

Rania kis balerina :) :) hogyhogy nem rózsaszína rucija? nálunk az a divat :)
Alex is olyan szép kiskrapek :)

Heni!
hord sűrűn kiengedve a hajad :) olyan jól áll az Neked és szép vagy úgy :) :)

Sense!
mellszívód van? én is szerettem M.et fekbve szoptatni kényelmes voltam :) B. soha nem volt erre hajlandó :) Ő csak kézben villámszopi aztán usgyi :)

köszi B. nevében dícséreteket :) van ám repülőnk is :) s nálunk fal bútor,parketta :evil: ahol épp eszébe jut :( s M. utánozza :) Ő meg felírja a nevét :) pedig állandóan rakom nekik a papírt :) a jó kis tekercses ikeásat :)

febr. eleje nekünk is jó,márc, az kiesik elutazunk vmennyi időre :) attól függ R. mennyi szabit hajlandó kivenni :)

s akkor lesz szerdán madártejparty? ha nem akkor csinálok vmi programot Bvel :)

Nektarinnak azért lesz csaszi,mert Robesz is úgy született,mondta talin :)

tényleg Vindo!
ha bort szeretnénk akkor le kell mennünk Debrecenbe?

KépKép
viranka

Irina ++++++++++++++++++++

KépKép
viranka

Rugó cipőt pucol:

Igaz, többek között ecsettel :roll:

Kép

Viranka, G. elég gyakran szokott járni Bp-re, szerintem havonta autókázik arra, így beadhatja :wink: Mondom ezt a nevében :D :D

Mennem kell :arrow:

Heni, ó, az elég sz...r. Szegény.

Kép
vindolanda

De jo fej Rugo!! :lol: :lol:

Viranka, csucs beszolasai vannak a gyerkocoknek! :lol:
Hat, nem tudom, tobbfele szint lehetett kapni a boltban, a tanarno azt mondta, hogy a Rania csoportja keket hord.
Nem emlekszem: Balint a tojasra is allergias? Talaltam isteni finom tojasmentes majonezt. :P

Moni, neked akartam mar irni, ha fiad lesz, szivesen odaadom Alex ruhait, van, amelyiket nem is hordta....olyan gyorsan nott, hetente fel kilot hizott... :shock: :lol: Persze, ha elfogadod...amig megszulsz biztos megyunk haza, sot a nagynenimek Szigetszentmikloson laknak, ugyis tervezunk oda is menni, igy el tudom vinni...(Ugye, arra laktok?)
Vendég

Nektarin!
Szorítok, h normál szülés legyen!
Nálunk is kell idő, h feloldódjanak ám, nemcsak Robesz ilyen. Meg aztán ők sincsenek kibékülve mások apukájával. Nagy lelki felkészítés kell, ha olyan gyerekhez megyünk, akinek otthon van az apukája is. ZsozsiGegi Aputól is tartott egy kicsit Gergő.

Panndi!
Hát ezt nevezem, Zsófi nagyon ügyes csaj!

Kaqk!
Jobbulást Emmának, Neked pedig újra nyugodalmas éjszakátat!

Viranka!
Aranyosak lehettek a gyerekek!

Irina!
Mi újság? Remélem jó hírekkel jössz!!!

Vindo!
Rugó mindig kitalál valami sajátosat! :)
Én elfelejtettem, mi az a tömbösítés. :oops:

Heni!
Apának megy a drukk a műtétre!
Aranyos lehetett Áron, ahogy nézte a kibontott hajadat. :) Többet kell úgy hordanod!

Madártejparti: de jó lenne! Rá kell vennem magam a vezetésre. Viranka Te leszel a példaképem! :wink:

Tegnap tök jót szánkóztunk dédiéknél. Zsuzsu csak úgy sikított, ahogy csúszunk lefele. Gergő higgadtan élvezkedett. Felfele a dombra természetesen ők húzták a szánkót. :wink:

Kép
gica1

Betegecskék? Remélem jobban vagytok!

Kép
gica1

Itt vagyok megint.

Rugó elég nyűgöske meg passzív, ül a foteljében és dvd-t néz :roll:
Találtunk három csillagszórót, meggyújtottam neki. Mikor elfogytak, nagyon elkezdett sírni, hiába mondtam, hogy nincs több.
Annyira elkeseredett, meg szerintem meg is haragudott rám, hogy berohant a hálószobába, és csak a nagy csörömpölést hallottam.
Elkezdte rángatni az állólámpát (üveg a teteje), ezt ugye nem szabad neki. Gondolom, direkt csinálta. De a falhoz csapta, széttört, a cserepek-szilánkok meg ráestek, meg is vágta az egyik.
Mikorra beértem, futott hozzám, hogy adjak egy puszit a kezére, ami vérzett :roll:

Vagy fél óra volt, míg lenyugodott.

Jön is, nem tudok mást
írni

Kép
vindolanda

Vindo jaj a tomboló Rugó :shock: egyébként Péterke is egy higgadt gyerek alapjáraton, de ha ideges, ott száll ám minden ( uppsz ezt tőlem örökölte :oops: )

Vera jaj köszi, de mivel még a szopi is van, meg Áron tépné is, kényelmesebb a lófarok viselet :roll: de viszont Árontól a megnézés jaj de jól esett, mintha csak egy igazi jó pasi nézett volna :wink:

Heni
KépKép
heni81

Rugó akkor ölelgeti a lábamat a legjobban, mikor harisnya meg magassarkú van rajtam :roll: Nem tudom lehámozni magamról. Kis láb-fetisiszta :shock:

Én ma inkább nem megyek ki Rugóval. Folyik az orra, most nem akarom ráfagyasztani az arcára :roll: Meg köhög is :roll:

Most feléledt, evett is 8)

:arrow:

Kép
vindolanda

Szerintem ezt Gábortól örökölte :wink: Ő az idegbeteg kettőnk közül, én inkább szomorkodom, G. meg tombol :lol:

Hát, ezen én is meglepődtem, mert olyan kis rendes gyerek amúgy :shock:

De a csillagszóró betett neki :wink:

Megyek, viszek a kutyának kaját. Ma még nem evett szegény. :arrow:

Kép
vindolanda

Ja, tömbösítés: amikor nem hetente vannak órák, hanem egyszerre jó hosszan tanít az ember, több órát egyszerre.
Levelezősöknek általában egy délelőtt v. délután egy tárgy mindössze.

Én is úgy szánkóznék Rugóval, ha nem félne a hótól :?

Kép
vindolanda

Vindo!
Hát el nem tudom képzelni Rugót, amint tombol. Olyan nyugis gyereknek tűnik..

Kép
gica1

cicus nyűgösen kelt a délutáni alvásból :(
kérdem kérsz rakott krumplit?
nem
kérsz sültkrumplit?
nem
kérsz kakaós csigát?
igen
odaadom
elkezd üvölteni, hogy sült krumplit kér
elkezdem pucolni
elkezd üvölteni, hogy csigát kér
előveszem
majd üvőlt, hogy mégis sültkrumplit
hab a tortán, hogy míg daraboltam a krumplit kivett egy rudit a hűtőből, kibontotta és megette :evil:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Niki de aranyos vagy :lol: :lol:
Köszönöm :lol:
holnap megyünk uh-ra és Z mondta, hogy Ő bizony megkérdezi ki is lakik bent :roll:
Én kibírnám szülésig.
Igen, ott lakunk.
Jaj de jó lesz ha erre jártok :lol:
Akár egy minitalit is összehozhatnánk.
Fleurék is itt laknak a közelben, meg Nektarinék is :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni, még nem döntötte el pontosan :roll: :wink:

Gica, hát ez az, olyan volt, mint akinek lehúzták a redőnyt. Biztos a betegség is kihozza belőle :roll:
Éjszaka sem alszik jól.

Ráadásul elvarázsolta az orrszívó egyik elemét, nem találom. G. hoz egy újat este, de csak nyolc előtt érkezik majd :roll:

Bár nyomkodja az orrához a zsepiket meg a büfikendőt (tetra pelenka), de a hatásfoka nem az igazi :D

Kép
vindolanda

ez nem az én délutánom :evil:
a hétvégi megmaradt, meggyes kalácsból máglyarakást szeretnék csinálni.
Sikeresen eltörtem egy üveg házilekvárt :evil:
Mikor takarítottam össze, elvágtam a kezem.
Ragtapasz nincs itthon, mert ma délután ráragasztottam az utolsót cicus homlokára. Kérte.
És még a kézimxerem is felrobbant és darabokra esett :twisted: :twisted: :twisted:

legyen már hoooooooooooooooooolnap

KépKép
Kép Kép
l.móni

na ne, micsoda oldalkezdés :oops: :oops: :oops:

KépKép
Kép Kép
l.móni

legalább eszi a sültkrumplit :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

na nem monológozok itt :arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Moni, de jo lesz minitalizni! :D
Hu, de izgi, kerdezzetek meg! Rania ruhait mar elajandekoztam, de Alexe megvannak meg. Szivesen odaadom. Sajnos, mi mar nem vallalunk be tobbet...eddig en egyertelmuen mondtam, foleg az utolso terhessegem utan...aztan most, hogy Alex mar atalussza az ejszakat, megint babaznek...S. szerint rovid a memoriam... :roll: :lol:
Na, mindenhol az uvegszilank ma...kitartas Moni, mindjart vege a napnak! :)

Szegeny Rugo, biztos a betegseg miatt nyugos...szerencse, hogy nem tett nagyobb kart magaban az uvegszilankkal... :?
Nalunk is S. az idegbeteg fajta, es en a szomorkodos, de ha sokaig kell szomorkodnom, en is kitorok!! :twisted: :lol: Akkor ko kovon nem marad!!! :lol:
S. meg nagyon hamar begurul, de egy perc mulva le is higgad, es ha megbantott valakit, bocsanatot is ker :D Ezert hagyom, ha tombol, mert ugyis tudom, hogy mindjart jon a bocsanatkeres! :wink:
Vendég

Ja, én is hagyom ám, hogy tomboljon, de akkor tovább húzza magát, hogy miért nem reagálok :lol:
Amúgy én is rondán tudok kikészülni, ha úgy alakul a helyzet, és nem a szomorkodós utat választom.

Móni, innen már csak felfelé visz az út :wink:

Rugó kekszet eszik és mesét néz, néha játszik kicsit, de nem is erőltetem, olyan elesett :roll:

Kép
vindolanda

Bement a szobájába, most játszadozik :roll:

Kép
vindolanda

azért is megcsináltam a sütit 8) 10 perc múlva kész :D

Vindo remélem nem lesz beteg Rugó :roll:
jó, hogy nem lett komolyabb baj a törött lámpával.

Niki az jó, hogy S. tud bocsánatot kérni :D
Z.-t meg kellett rá tanítani :shock:

Zdori azért délután segített a párod?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Na, a bocsánatkéréssel G. is hadilábon áll...
Móni, mi volt a technikád???? Nekem nem megy :roll:

Kép
vindolanda

Szerintem nem beteg komolyan, mert ha az lenne, a láza már felment volna :wink:

Kép
vindolanda

Na, lanyok, en :arrow:
Suliba kell mennem, S-nek jo dolga lesz, mindket gyerek hulla faradt, mindjart agyba dugom oket. (Rania nem aludt napkozben) Biztos valami hulye japan animacios filmet fog nezni! :roll:

Szep estet! :D
Vendég

Na, G. is oda van az Inuyasha-ért vagy hogy írják. Kb. másfél évvel ezelőtt letöltötte az egészet, és négy nap alatt megnézte a széken ülve. De a tartása miatt csíkok (na, olyan ráncok) lettek a hasán, ezeket elneveztük Inuyasha-csíkoknak :wink: :roll:

Jó tanulást, Niki :D

Lassan csinálok vacsorát Rugónak meg nekem.

Kép
vindolanda

Csajok!
nézétek át gyerekek haját,Bálintéba tetűt találtam
:evil: :evil:
Míra fejét Apuék megnézik. szétb.sz az ideg :evil: :evil:

KépKép
viranka

Oké, Viranka, meglesem :wink:

Jött a felmentő sereg, G. megérkezett :wink:

Fürdök lassan.

Kép
vindolanda

Viranka megnézem de mit kell pontosan nézni?
hogy néz ki? Nem tudom :oops:

Vindo nagyon nehezen
Náluk nem szokás, az apja egy tirpák.
Akkor lepődött meg Z amikor apumékkal összevesztem és mikor kiderült, hogy nekem van igazam édesapám bocsánatot kért tőlem.
Z csak lesett :shock:
Sokat mondtam neki, milyen sokat jelent. Csak egy szó..........
Nem hatott.
Aztán átmentem undokba, szándékosan bántottam és nem kértem bocsánatot.
Sérelmezte.
Mondtam nekem is jólesne, ha néha megtenné.
Nem szólt. Elgondolkozott.
Az első bocsánatkérése nem szavakkal volt.
Kaptam egy csokor virágot és egy képeslapot tőle.
Kimondani nem tudta de próbálkozott :D
Azóta már sokat javult.
Most már tud bocsánatot kérni.
Igaz megbántani is :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Niki jó tanulást :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hú, akkor van remény :wink: :roll:

Az a baj, hogy G. nem is igényli, tehát tőlem sem. Náluk sem volt szokás, egyszerűen nem része a családi kommunikációnak, én meg igényelném.

De majd szép lassan :wink:

G. is inkább vesz valamit, de kimondani nem megy :roll: Nem értem, pedig olyan kis zsugori, olcsóbb is lenne neki :lol:

Megyek, kiszedem a vízből Rugót. A terv, hogy kilencre alszik, éjfélig dolgozok kb., aztán sajna most hat körül kelek, mert nyolckor már kezdődik a tanítás.

Kép
vindolanda

Míra negatív :roll: :?
ilyen: http://images.google.hu/imgres?imgurl=h ... mgOEy4SPAg

http://images.google.hu/images?gbv=2&hl=hu&q=FEJTETŰ&sa=N&start=0&ndsp=20

aztán lehet én vagyok hülye és vmi piszok került B. fejére-lekezeltük biztos ami biztos azt az üvöltést,hajmosás amúgy is feketelistás :) de azért holnap felhívom ovit is

KépKép
viranka

Heni
Most jutott eszembe, hogy írtad, hogy Péterke fájlalta a lábát. Lilla is szokta. Általában akkor mikor már fáradt is. A múltkor is krokodil könnyekkel sírt, hogy fáj a lába és vegyem fel, mert ő nem bír rálépni.
Szerintem a növekedés miatt, mert más nem történt vele.
Apának ++++a műtéthez. Az azért nem kellemes.

Ancsi
Jó, hogy bekukkantottál.

Panndi
Örülök, hogy Zsófi ügyes. Azért lehet majd olyan időszak mikor kicsit sírni fog, de nagy gond nem lesz sztem :)
Ahhoz képest, hogy nemrégiben még itt aggódtunk Fruzsi súlya miatt szépen megnőtt :)

Mesi
Nagyon jók lesznek a bandázs színek. Az a derékmelegítő dolog lehet engem is érdekelne. Hátfájós és felfázós vagyok és sokszor kilóg a hátam hiába igyekszem.
Zsozsi nem semmi, hogy megetette Gegit :) édesek lehettek. Fényképező nem volt a közelben?

Niki
Rania nem semmi :lol:

Eszti
Ne félj :) minden ok lesz. Húúúú de a finishben vagy :) úgy szerettelek volna látni még szülés előtt. No majd nyáron gyakrabban összefutunk a 4 gyerekkel :)
CTG :shock: hát ez jó sokáig tartott.

Regi
Te jobban vagy már?

Dettyk
De kicsit megnyugtat, mert néha olyan kellemetlen amilyen szemrehányóan a dokinő tud ránk nézni emiatt. :( Korábban amúgy semmi gond nem volt, ezt nemrégiben kezdte és szerencsére nem járunk túl gyakran hozzá.
Lehet nekünk is a dokinő nem szimpi neki, mert elég faarc. Egy mosolyt soha.....

Sense
Akkor jó tudni, h nem csak Lillának mennek el néha otthonról.
Mellgyulladás :(

Hörcsög te is gyógyulj meg!

Nagyon jók lettek a talis képek :) és Vindo csak rajta vagy :lol:

Dóri
Amikor nem vagyok olyan nagyon fáradt én is tudom és nem is tudnám elképzelni az életem nélkülük. Ha nem lennének már hiányérzetem lenne.
És igen az örömteli anyában igazad van. Sajnos előre nem gondoltam, hogy a nagyszülői segítség hiányának ekkora jelentősége lesz.

Móni
És nagyon édes vagy köszönöm még 1x. Jó érzés, h számíthatok rád.
Vasárnapi szép pillanat: én kint aludtam szivacson a nappaliban Danival. Felébredt P és bebújt mellénk. Lilla is felébredt, bementem érte majd kihoztam és ő is Dani mellé akart bújni. Így 4en összebújva vigyorogtunk egy paplan alatt :)

Maggie
Milyen kocsi? De jó :)

Niki
:evil: akkor is optimista leszek :lol:
Rania balerina :) és nagyon szép Alex is tényleg tiszta apja :)

Viranka
Rajzok :shock:

Szegény Emma puszi neki, nekünk is ez volt Lillával.

Rugó :lol:

Vindo
Jajj Rugó nem is szokott ilyet csinálni :roll: gondolom ez neked is új volt.

Móni
Jajj de ismerős ez a délutáni körkép. Bár nálunk most du nincs alvás és reggel ált jókedvűen kel fel.
És ezt a szériát nekem nem is mondtad. akkor legyen holnap...

Vera
remélem csak túlparáztad a tetű dolgot....

Fütyi téma: nekem is jó lenne tudni hogy is kellene kinéznie. Apának volt fitymaszűkületi gondja. Anyósom meg van róla győződve, h nekünk is lesz,mert úgy néz ki.
Dokinő azt mondta egyelőre nincs vele teendő. De amúgy ha mostanában mindig piros kicsit a vége ti azzal mit csinálnátok? P hintőporozná én szívem szerint inkább krémezném.

Már egészen jól vagyok :lol: mint látjátok :wink: Torkom ok szinte majdnem, manduláról lement a gyulladás, a herpesz hegyek is alakulnak és a lelkem is.
Ma Lilla egy angyal volt egész nap.
Dani szegény meg egész nap nyűglődött, este már jobb volt.

KépKép
KépKép
fleur

Rugó belázasodott. Mikor kiszedtem a kádól, már meleg volt.
Kapott Nurofent, el is aludt, rettenetesen fáradt volt. Napközben kétszer is próbáltam altatni, mindent bevetettem, hiába...
Most kidőlt, dolgozok, mint a bolond, mert szerintem éjfél körül kelni is fog a láz miatt.
Ha már nem alszok az éjjel, legalább felkészülten legyek totál kómás holnap :?

Gondoljatok ránk, V.

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: