Heni
Most jutott eszembe, hogy írtad, hogy Péterke fájlalta a lábát. Lilla is szokta. Általában akkor mikor már fáradt is. A múltkor is krokodil könnyekkel sírt, hogy fáj a lába és vegyem fel, mert ő nem bír rálépni.
Szerintem a növekedés miatt, mert más nem történt vele.
Apának ++++a műtéthez. Az azért nem kellemes.
Ancsi
Jó, hogy bekukkantottál.
Panndi
Örülök, hogy Zsófi ügyes. Azért lehet majd olyan időszak mikor kicsit sírni fog, de nagy gond nem lesz sztem
Ahhoz képest, hogy nemrégiben még itt aggódtunk Fruzsi súlya miatt szépen megnőtt
Mesi
Nagyon jók lesznek a bandázs színek. Az a derékmelegítő dolog lehet engem is érdekelne. Hátfájós és felfázós vagyok és sokszor kilóg a hátam hiába igyekszem.
Zsozsi nem semmi, hogy megetette Gegit

édesek lehettek. Fényképező nem volt a közelben?
Niki
Rania nem semmi
Eszti
Ne félj

minden ok lesz. Húúúú de a finishben vagy

úgy szerettelek volna látni még szülés előtt. No majd nyáron gyakrabban összefutunk a 4 gyerekkel
CTG

hát ez jó sokáig tartott.
Regi
Te jobban vagy már?
Dettyk
De kicsit megnyugtat, mert néha olyan kellemetlen amilyen szemrehányóan a dokinő tud ránk nézni emiatt.

Korábban amúgy semmi gond nem volt, ezt nemrégiben kezdte és szerencsére nem járunk túl gyakran hozzá.
Lehet nekünk is a dokinő nem szimpi neki, mert elég faarc. Egy mosolyt soha.....
Sense
Akkor jó tudni, h nem csak Lillának mennek el néha otthonról.
Mellgyulladás
Hörcsög te is gyógyulj meg!
Nagyon jók lettek a talis képek

és Vindo csak rajta vagy
Dóri
Amikor nem vagyok olyan nagyon fáradt én is tudom és nem is tudnám elképzelni az életem nélkülük. Ha nem lennének már hiányérzetem lenne.
És igen az örömteli anyában igazad van. Sajnos előre nem gondoltam, hogy a nagyszülői segítség hiányának ekkora jelentősége lesz.
Móni
És nagyon édes vagy köszönöm még 1x. Jó érzés, h számíthatok rád.
Vasárnapi szép pillanat: én kint aludtam szivacson a nappaliban Danival. Felébredt P és bebújt mellénk. Lilla is felébredt, bementem érte majd kihoztam és ő is Dani mellé akart bújni. Így 4en összebújva vigyorogtunk egy paplan alatt
Maggie
Milyen kocsi? De jó
Niki

akkor is optimista leszek
Rania balerina

és nagyon szép Alex is tényleg tiszta apja
Viranka
Rajzok
Szegény Emma puszi neki, nekünk is ez volt Lillával.
Rugó
Vindo
Jajj Rugó nem is szokott ilyet csinálni

gondolom ez neked is új volt.
Móni
Jajj de ismerős ez a délutáni körkép. Bár nálunk most du nincs alvás és reggel ált jókedvűen kel fel.
És ezt a szériát nekem nem is mondtad. akkor legyen holnap...
Vera
remélem csak túlparáztad a tetű dolgot....
Fütyi téma: nekem is jó lenne tudni hogy is kellene kinéznie. Apának volt fitymaszűkületi gondja. Anyósom meg van róla győződve, h nekünk is lesz,mert úgy néz ki.
Dokinő azt mondta egyelőre nincs vele teendő. De amúgy ha mostanában mindig piros kicsit a vége ti azzal mit csinálnátok? P hintőporozná én szívem szerint inkább krémezném.
Már egészen jól vagyok

mint látjátok

Torkom ok szinte majdnem, manduláról lement a gyulladás, a herpesz hegyek is alakulnak és a lelkem is.
Ma Lilla egy angyal volt egész nap.
Dani szegény meg egész nap nyűglődött, este már jobb volt.