Edina, még nekilátam porszívózni is, meg játszotam egy csomót Márkkal és még alukáltunk is egyet a kanapén koradélután
Csak ámulok, mennyit írtatok ma már megint.
A FP játékokat én is szeretem, nagyon szép a bölcsőtök hallod és tök jó ez a körforgó.
Nem semmi ajcikat kaptatok,gondolom ezt nem attól a bizonyos barátnődtől....
Mi eddig szintén nagyon jó ajcikat kaptunk, sok c&a-s és h&m-es rucit, fürdőjátékokat, pelust, kéz és láb gipszkiöntős képet,babanaplót én meg sok desszertet amiket mind be is faltam.
Na de van még olyan aki nem volt látogatóban
amitől kivagyok:A kiskabátok és plédek.Mindegyikből van 6-7 darab, majd teszveszen eladom őket.
Zsuzsi, bakker, anyósék, nem semmi igényeik vannak.Főzzöl 3-4 fogásos kaját nekik egy csecsemő mellett...
Valami tokányosat esetleg?Pl. bakonyit?az fűszeres is meg laktat is.
Ne izgulj, Zsófi tuti jól viseli majd az utat.
Ági, őszinte részvétem , nagyon sajnálom a nagyidat.Mennyi idős volt?Váratlanul jött?
Ügyik vagytok ti is Benével az utazásokat illetően.
Mangora, örülök, hogy megvan minden viszgálat a műtéthez és tökre sajnállak titeket, de pont a hétvégén meséltelek anyumnak és mondtam, a mi szívünk fáj a babákért ennyi idős korukban, viszont néhány év múlva biztosan nehezebben vészelénének át egy műtétet és kórházi tartózkodást.
Számomra te vagy a sztár ezzel az autóban etetés-pelekázás dologgal, komolyan, nagyon-nagyon ügyes anyuka vagy és a nagyis dolgokért meg külön becsüllek.
ToldiSzilvi, sajnálom a sérv dolgot, reméljük nem kell majd műteni,szépen gyarapszik Máté.
Oltás helye, nem semmi, szegénykém.
Krisztina, add már meg nekünk is ennek a csajnak az elérhetőségét.Már ha nem gond.Ügyi vagy, hogy ráakadtál.a hintával mi van?Kicsit lemaradtam...
Móni, tök jó, hogy eljutottál usziba.Kezdetnek nem rossz.Ezen a röfögős dolgon felkaptam a fejem.Nekünk is van egy Márk malackánk:lol:
Rám is Laci bácsi főz hétközben.
Reni, tyű, igen, rafinált babák 3 hónapos kor alatt is léteznek, valóban.Bibi már most nagy franc
Nyálcsorgatós smiley, egyszerűen szuper
toka?Lássuk csak....Hiszem ha látom.
Friday, gyönyörűűűűűűűűűűű.És Gréti miben volt?Tegnap mi is voltunk, igaz márk a babakocsiban szundikált,csak a keresztlányunk szánkózott.
puszi,
Kata