A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Gabi!
Gratulálok!!! :D Nóra nagyon ügyes kislány, és egyre jobban hasonlít Rékára szerintem. :wink:

Nyuszi!
Örülök, hogy Lilit rendben találták, most majd begyorsul az ő mozgásfejlődése is, meglátod! :wink:

Fertőtlenítés:
Biztos nem fogtok meglepődni, de én még mindig nyomatom a kifőzést, a chicco fertőtlenítőben történő áztatást, mindent 60 fokon mosok neki, mindent vasalok. :oops: :oops:
De most igyekszem majd visszafogni magam.

(De ugye a mellszívós dolgokat Ti is kifőzitek?)

Én Petra kajáit párolom. Van egy inox edényem, amihez van pároló edény (csupa lyuk). Az edénybe kell a vizet tenni, a lyukacsosba a zöldséget, lefedem és tök gyorsan megpárolódik a zöldség. De én ezt 2 hetente veszem csak elő és mindenből fagyasztok. Csak a krumplit főzöm mindig frissen, de azt vízben főzöm, azzal már külön nem szarakodok.

Kép
katy76

Köszi lányok

Ancsurti szülés óta van ez, fogalmam sincs, bár a patikában azt mondták hogy gyenge az immunrendszerem, a szemész meg azt mondta hogy a hormonoktól van. Teljesen nem múlt el a szülés óta csak lelappad, és időnként meg megdagad a szemem, meg tiszta vörös.
Kamilláztam már, homeós bogyót szedtem rá, most tobrex kenőcsöt használok 1 hete de nem igazán használ. Most hallottam erről az ezüst vízről ami ilyen immunerősítő, illetve hogy a szembetegségekre is, be kell áztatni a szemet vele, na rendeltem próba szerencse, veszteni nem vesztek vele semmit. Nagyon ritkán szoktam magam festeni, de most a szülés óta pont emiatt egyáltalán nem sminkeltem.

Igen már apa le is tette a járókát, a kiságyat majd holnap délelőtt.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Gabi

Ez nem semmi!!! :shock: :shock: Jövőre diplomázik Nóri? :wink:

Nem érlek utol titeket,nem sok időm van mostanság.
Vendég

Gabi!
A vérzésed teljesen elmúlt?

Kép
katy76

Gabi;szegenykem,ez naggyon zavaro lehet ilyen hosszu ido ota...es hogy semmi sem segit :(
Errol az ezust-kolloidos vizrol mar en is rengeteget olvastam,es itt masik topikban is felbukkant...remelem ez segithet megerositeni az immunrendszeredet,majd meselj ha van valtozas!En meg nem probaltam,mert az enyem tulsagosan is rendben van :wink: ,de pasikamera lehet hogy raferne,eleg beteges egy fajta,es sajna keptelen hizni,hiaba fozok neki barmit...mar a vasagy sem segit rajta :?
Eppen benne van egy betegsegben megint,fosos-hanyos tipusuban :? ez megjobban ratett egy lapattal...persze ma mar ment melozni,de eddig itthon probalt gyogyulgatni.Hiaba szed vitaminokat,jokat fozok neki,semmi sem segit...remelem Hangi az en "rendszeremet" orokolte :roll: :roll:

Hgabi:megy a drukk!!!Es gyogyuljatok!!!

Conversano:mit tesze-veszel mostanaban???
Bar en sem sokat tudok jonni :oops: miota maszkalgatunk mindennap...csak ugy repulnek az orak 8)

Ja es ma vegre a helyere kerult a szobabicaj :lol: :lol: :lol: Le is nyomtam egy 20 percet,enyhen nehezitett valtozatban :wink: ...
ezutan nemsokara indulunk a napi turanak,olyan szepen sut a nap :shock: :shock: mintha tavasz lenne!!!Teljesen felborult az idojaras,hallom/olvasom,otthon meg ho van :roll: :roll:

Kép
Kép
ancsurti

Gabi1!

Aztaaaa! Jujj, de ügyes Nóri Baba! Gratulálunk!!!

Te meg gyógyulj meg mielőbb!!!

Conversano!

Az is lehet, hogy a Babalimpián lesz győztes :wink: :lol: !

Katy!

Dettó így csinálom a főzést, csak én az aznapi krumplit is párolom :lol: . Sterilizálás dettó, gőzös sterilizálóban. Ruhamosás külön de nem vasalom őket!!! :lol:

Tickerplayground.com
breki76

Pofám leég csajok, de most sincs időm rendesen írni :oops: :oops: :oops: :? .

(Tényleg, nem is meséltem, letudtam a vizsgákat :D ! Minden 5-ös, kivéve egy 4-est, meg egy 2-est( :shock: ) :lol: . Kettesről annyit kell tudni, hogy 84%-os dolgozat lett, de enyhén szivatós a tanítónéni :twisted: . Kb. 26-28 éves, csinos, roppant ambíciózus, és határozott csajszi. Meg is mondta, hogy ez az utolsó vizsgáztatása, így most kiéli magát :twisted: . 78%-tól adta meg a kettest, 6-an mentünk át a komplett évfolyamból.)

Éééés:
Nem tudtuk megállni, vettünk hintát :roll: :lol: :lol: :lol: .
Majd teszek fel képeket, vagy videót :wink: . Csak este próbáltuk ki, mikor már nyafisabb, de még így is tökre tetszett neki, és hang nélkül elvolt benne fél órán át. Úgy várom már, mit fog szólni délelőtt, amikor amúgy is mindig fergeteges hangulatban van :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Fuderég nem voltam már :oops: ....visszaolvasni teljesen esélytelen.Megint csak ígérgetni tudom,hogy ezentúl majd jövök :lol: :lol: (igyekszem,de tényleg :) )

Velünk sok minden történt az utóbbi időkben,hosszú lenne elmesélni....3 hónapon belül elveszítettem apukámat és mindkét nagypapámat,ezt próbáljuk meg feldolgozni,mert ugye az élet megy tovább...

Bálint mindent eszik,amit ilyenkor illik....szépen fejlődik a mozgása: kúszik,mászik,feláll.....hehehe.Szóval van neki két foga,de hozzátáplálódni nem akar,semmi nem kell neki,csak a tápszer :lol: nem is erőltetem,majd ha ő úgy érzi :) .Forog ide-oda,de ülni,kúszni nem tud még :)

Egyébként egy tünemény,egész nap mosolyog,órákat tudnék róla mesélni.

Domi pedig már egy igazi nagyfiú,imádnivaló ,nagyon huncut :) és imádják egymást a tesójával :)

Nagyjából ennyi,kicsinyítek egy-két képet is róluk :)

Kép

Kép
lidike

Nóri!

:shock: :D :D :D :D :D :D

KépKép

KépKép
kicsidodi

Lidike!

juhuuu-juhuuuu :lol: ! Most már ne tűnj el :roll: :D :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Néhány kép róluk
Meséznek :D
Kép
Így szeretik egymást :)
Kép
Domi
Kép
Bálint
Kép

Kép

Kép
lidike

Kép
Vendég

Ancsurti

Na pont ez az!Úgy repülnek az órák,hogy hipp-hopp,azon kapom magam,hogy fürdetés. Egész nap pörgök és soha nem tudom megcsinálni mindazt,amit elterveztem aznapra. Lassan előkerülnek a régi vendégeim is,így időnként dolgozgatok.
Bicaj itt is játszik ,épp az előbb szálltam le. Az elején negyed órától majd megdöglöttem,de most már simán lenyomok 40-50 percet is,csak épp nem fogytam még egy dekát sem..
Megnéztem a videókat,nagyon helyes Hangi,ahogy táncikál:) Lócinál a zene jó választás volt,úgy nevettem :)
Mindenkitől bocs,hogy nem tudok mindig itt lenni,de örülök,ha éjfélkor ágyba kerülök.
Breki :)
Ha rendeznénk egy olyan olimpiát,Hát biza Nóra lenne az aranyérmes :)

Dodi
Ügyes voltál!

Kép
Vendég

Szia Lidike!

Gyerekek gyönyörűek!!!
Nagypapákat és apukádat, sajnálom. :cry:
Remélem te jól vagy és nemsokára találkozunk!!! :lol:

Dodi!
Gratula a 2-eshez! :lol: Na és persze a többi sikeres vizsgához!
Hintáról tőletek is jöhet a videó, vagy kép! :wink: :lol:

Ancsurti!
Tökéletesen megértelek az idő rohanásával kapcsolatban! Én ugyanezt érzem, szinte azt veszem észre, hogy már megint fürdetés. :shock: :roll: :lol:
Hangi immunrendszere tuti nagyon szuper! Bízz benne!

Gabi!
Szemedet sajnálom. :? Remélem mielőbb meggyógyul és nem lesz vele gondod.
Nóri pedig fantasztikus ügyes!!! Rohamos tempóban fejlődik. :lol:

Sillia!
Remélem minden rendben veletek! Imádtam Lóci táncát!!! Most Jázmin nézte tátott szájjal a képernyőt, és közben rugdosott egy párszor a lábával. :lol:
Vendég

Conversano!
Most látom, hogy szinte ugyanazt írtuk. :lol:
Vendég

Nyuszi!
Szuper, hogy a doki rendben találta Lilit!!! Látod, nem kell aggódni! Ezek a mi júliusi babáink nagyon ugyesek!!!
Szopi számolásával én is bajban voltam, de aztán én is beleszámolom az éjszakai evést. Így van, hogy 6-7szer is eszik. :roll: :shock: Ez van. :roll:

Boo!
Korcsolyázás miatt nagyon irigy vagyok!!! Szerintem nagyon szép sport!...és tudsz mindenféle dupla axelt meg ilyeneket ugrani? De akkor te balettoztál is? Vagy nem kellett az edzések mellett?
:lol:
Zsiri szépen fejlődik! :wink: :)
Nálunk is a játékokon és bármin megtalálható címke a favorit. Na, meg a távirányító!!! :shock: :lol: Azért képes többször is átfordulni. :shock:
Vendég

Lidike

Nagyon sajnálom Apudat és a Papákat :(
A gyerekek zabálnivalóak! :)

Norka
:wink: :wink: :)

Csibe totál szürke szamár?
Vendég

Én is mutatok képeket... :lol:

Cimke bűvölős...
Kép

Magamra rántsam, vagy sem...???
Kép
Na, anya???
Kép
Távirányítóval a kezemben (nézzétek a jobb lábfejét :lol: spiccben van :-) )
Kép
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:32-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:34-kor.

KépKép

KépKép
boo

Amíg el nem felejtem már megint :oops: :? . Libero akciók vannak/lesznek most a DM-ben:

http://www.liberoklub.hu/

Remélem, hogy mindenkinek bejön majd a link, és ki is tudja nyomatni a kuponokat. :wink:

lidike! :)

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

A srácok nagyon aranyosak: :wink: :P :P :P :P :P

norka81! :)

Jázmin: :D :D :D :D :D

(A táblázatból hogy-hogy hiányzik a 3. havi adatsor? :roll: )

gabi1! :)

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Árpa: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :( :( Vérzés ?

kicsidodi! :)

2-es, mi? Mutasd, akkor elhiszem! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

boo! :)

Teljesen okés a ps egy ekkora gyereknek. Csak nem errefelé. Háza, sportkocsija van már? Niiiiincs???? :shock: :shock: :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil:

"jajdeutáltuk "
Kellett neked korcsolyára adni a lábad! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Norkili, cunci és a többi zugolvasó tagtárs???? :?: :?: :?:

Kép
Kép
200907?

Dodi!Gratula a vizsgaidhoz!!!Szivatos tanarneni meg menjen a sunyiba!!! :twisted:
Hinta: :lol: :lol: :lol: Na muta maaaaa!!!

Lidike:de jo hogy jottel!!!Oszinte reszvetem,es remelem azert lassan helyre razodtok,es a ket szep fiacskatok karpotol a fajdalomban!
Fogacskahoz gratulalok,hozzatapiba meg majd belejottok....mi meg nem kezdtuk el,majd talan a hetvegen...ugyanis a kezdeti felbuzdulasa Hanginak a rizspeppel,mostanra mar visszaesett :? ,en meg nem sietek,majd ha o is szeretne....
Imadom a tesos kepeket,Domi nagyon jo teso lehet!Es azok a Balint szemek :shock: :shock: :lol:

Conversano:ertem en,keves ez a 24 ora,bar ha tobb lenne,akkor az sem lenne eleg....
Bicaj :lol: :lol: :lol: remelem belejovok gyorsan!!!
Fogyas:eleg lightosan eszek 2 hete,sajnos ez latszik is a tejemen picit.....sok-sok parolt zoldseg,sok hal,csirke cici,kenyer max.3 pici szelet,az is barna,es semmi nasi(bar ez eddig sem volt igazan).....rengeteg seta,most bicaj...remelem majd elindulnak a kilok.Eddig visszamentem 85,5re,ahol eddig is teblaboltam,szinte honapok ota :? ..de legalabb a karacsonyi tobblet lement,ami 3,5 kilocska,ket het alatt....
Tenyleg specko az a furdetes :lol: :lol: fejtamasz???
Laza a srac!!!

Norka:en bizok :wink: !Koszi a tablat...en majd potolom a jovo heten,akkor esedekes a meres :oops:
Mi is rengetegszer szopizunk....8x siman!
Jazmin csodaszep!!!!!!Cimke:van egy kis konyvecskeje Hanginak,ami direktbe ugy van megcsinalva,hogy rengeteg cimket varrtak ra...imadja!!!

Boo:dehogy is...csak leirtam en is a gondolatomat errol...itt kulonben mar 3-4 honapos kortol ajanljak,mikor a baba mar stabilan tartja a fejet,de szerintem mindegy is :wink: Makecom szepen ul mar ha tamasztja magat,de teny hogy nem magatol ul fel,de mivel ez csak par perc,nem hinnem hogy ez veszelyes,mivel ez mar megengedettebben a korban. :wink:
Edzotabor:brrr....en sem szerettem.....eleg kemenyen nyomtatok ti is...nalunk is hasonlo volt,csak a jeges edzes helyett vizes edzes volt,ja es balett helyett konditerem....
furdetes:hat muszaj egyedul furdetni,apa csak hozza a vizet....mi lesz akkor kesobb???Gyurjaaa vazze!!!
Ps:mi sem vennenk Hanginak,en megorulok hogy a barataink kisfianak csak az a jatek....mas nem jo neki....okes,o 8 eves,de nem 2 eve nyomja :?

Bond:Norkili sajna torolte magat :cry: szoktam vele beszelni,el van havazva az uj hazzal....de Lisa mar eszeget ezt azt,jol vannak,imadja a jumperjat,alvas ugy megoldodni latszik szerencsere....majd a napokban irok neki!

Kép
Kép
ancsurti

Timi:meg neked akartam,de mindig elmarad....orulok hogy bekapcsolodtal ujra,jo olvasni!!!Tami meggyogyult mar???
Vizes falak: :twisted: :twisted: :twisted:
Vedonok kulonbozo allaspontjai bosszantoak...meg jo hogy itt nem igy van......en imadom a novereket,akikkel eddig talakoztam,nekem nagyon szimpatikus a hozzaallasuk,hasonloan gondolkodunk dolgokban(etetes,mozgasfejlesztes,stb....)
Parod meloja??

Sillia:mi a baj???En is lemaradtam...remelem rendben vagytok!!!

Nyuszi:gratula Lili mozgasahoz,orulok hogy javultok!!!

Most lepek,lasan furdetes van!

Kép
Kép
ancsurti

Sziasztok!

Jöttem olvasni. Apa egész héten itthon volt, mert munkahelyet váltott és csak jövőhéten kezd.

Lidike, nagyon sajnálom, ami történt!!!!!! A fiúk annyira helyesek! Marci ugyanígy szokta szeretgetni Bendét.

Conversano, Marcipán épp habtapi darabot rágcsál?

Norka, csatlakozom Boo-hoz Jázmin gyönyörű!!!!!! A harmadik képen az a huncut mosoly haláli!!!!

Sillia, Ancsurti nagyon édesek a hintázósok!!!!!!!!!!!!!

Ancsurti nagyon örülök, hogy Hangi és közted kezd tökéletes lenni az összhang. Annyira jóóó volt olvasni a soraidat!

Dodi, gratula a vizsgákhoz!

Gabi, Nóra nem semmi. Siet valahova? :lol: Annyira szép színe van a melegítőjének! A szemedet sajnálom, a Tobrex elhiszem, hogy nem használ.

Hgabi, Brokkoliszagú Virág :lol: Remélem a kupaktanácson sikerült megoldást találni a problémákra!

Tímea, ez a lakás dolog nem egyszerű... .

Boo, koriért irigy-irigy!!!

2009, én ezért adok csak és kizárólag banánt üvegesből. Ez az egy gyümölcs, amiben annyira, de annyira nem bízok.

Nyuszi, bízz az ösztöneidben, és az anyai megérzésedben. Ha túl korainak tartod a déli szopi elhagyását ne tedd. Tőlem is mindenki kérdi, melyik szopit hagytuk el, hát egyet sem. Egyszer délután kap gyümölcsöt, abból is három félét ismer. Örülök, hogy a neurológusnál minden rendben volt.

Fertőtlenítés, én a cumijait szoktam. Semmi mást, igaz nem cumisüvegezik, fejni meg nem szoktam (nagyon-nagyon ritkán).
Viszont ez a szájpenész...mindenét kimostam, vasalni alapból mindent vasalok, a játszószőnyegét lecseréltem a habtapira-könnyebb fertőtleníteni, és .... . Tegnap vettem észre, hogy megint van. :x Viszont emellett találtam egy fogacskát is!!!! :lol: Bende a mozgásban most megragadt-azaz hátról hasra pillanatok alatt, vissza nem akar-időnként megmutatja, hogy tudja, de inkább rinyál, viszont a dumája fergeteges. :) Úgyhogy ő most agyra gyúr szerintem.

kispiskóta

Nincsen semmi baj, az állatnyúzós videóhoz akartam hozzászólni, meg is tettem de aztán töröltem aztán a következőt is meg a következőt is.
Nekem amúgy fát lehet vágni a hátamon de tegnap számomra is váratlanul elöntött az ideg.
Hogy nem tudok 10 percre nyugodtan leülni mert a fiam visít mint a malac :evil:
Közben utáltam magam amiért haragszom. :(

És visszaolvasva amit írtam rájöttem hogy mindez látszik az írásomon és nem az jött le az egészből amit mondani akartam.

De mindekit végigolvastam :)
Vendég

Sziasztok! 8)

boo: hol vannak a hurkás-sonkás képek??? Keresztelő nálunk 7 hetesen volt, de nem éppen hű de jó emlék sajna. :? De már mindegy, emléklapja is van!:) Nekünk van Philips párolónk, én is szeretem. Sütőben héjában alufóliában párolva őrzi meg a legtöbb vitamint az étel. Legalábbis én úgy tudom :roll: .

nyuszi: persze, némi vitamin marad benne, tudom, csak arra mondtam, és annak mondtam, aki meg szeretné őrizni majdnem nyers állapotában benne lévő vitaminmennyiséget. :wink:

bucus: köszi. :wink: képeket a keresztelőről nagyon várjuk! :D Biztos szuper volt! Dorkim sírt (dög meleg volt a templomban), és amikor lelocsolták a fejét, akkor megnyugodott, elhallgatott.másik baba pont akkor zendített rá :lol: :lol: :lol: :lol:

folyt köv :arrow: Dorkim ébred! :D

f.nikici

Friss történés címszavakban:

Hugi kajál sütőtököt Sinlac-kal :arrow: büfi :arrow: iciri-piciri bukováré :arrow: hason játék :arrow: utána alvás kb. 20 percig :arrow: gyereszopizzunkegykicsit :arrow: anya (fél)pofán hányása (aki utálja a sütőtököt!!!!). :evil: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol:
(De legalább nem röhögött ki. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

gabi: szuper ügyes Nóra, hihetetlen!!! :shock: :D :D :D Az én lányom max forog, kúszik hátrafelé, oszt' csókolom, pedig 3 nap van közöttük, milyen furcsa. :D
Csodaszép kislány! Dorkinak is van pont ilyen együttese, Brendonban vettük, csak rá még nagy. Szemed...
:? ..jobbulást!Vérzésed rendeződött? Nekem is most jött meg, több mint szokott, eszembe is jutottál. S szerintem is nagyon hasonlít Nóra Rékára! :wink:

kicsidodi: gratula a vizsgákhoz :D :D :D ügyes vagy! Én is menni akarok ősszel nyelvvizsgázni, lusta vagyok bejelentkezni. :? Hintás videót várom! :D

Lidike: remélem most már itt is sűrűbben összefutunk :D nagyszülőket, apukádat sajnálom, nem lehet könnyű, elhiszem!! :cry: Srácok annyira édesek, és a tesós kép, az viszi a pálmát!!! :D :D :D

norka: Jázmin csodaszép kislány!!! :D :D :D :D Dorkim is akár 7-8 szor is eszik egy nap, de nagyon keveseket. Ő is a sokszor keveset típus. :lol: :lol: Jó ha egy nap 400ml tejet megiszik, és főzelékből jó ha 60-100-at.

boo: ps vegye ha úgy gondolja az a legjobb ajándék, amit adhat gyerekének. :twisted: :lol: mi is általában együtt fürdetjük Dorkit, de muszáj is, mivel minden csupa víz lenne különben, és csak majdnem minden. :lol: :lol: apa-hinta :lol: :lol: arénás sztori :lol: :lol: :lol: ismerős, Dorkim is mindig ezt csinálja, sőt most már enni sem lehet előtte, mivel sír, kérni szeretne belőle...azt ugyebár nem lehet, de mandarint, narancsot azért szokott kapni.

Bond: szerintem azért nincs benne az a havi adatsor, mert nem férne fel ide, lehet túl kicsi lenne, de ez csak tipp :lol: :lol:

Bond: Hugi.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

f.nikici

rólunk picit: Dorki forog oda-vissza, kúszik...hátrafelé :lol: :lol: :lol: ülni még nem tud, max néhány másodpercig, de már húzogatja fel a fejét-mellkasát hasizomból. :lol: :lol: :lol: Van két fogacskája alul, már egészen szépen látni őket. :D Délben eszik főzeléket (husisat általában), délután vaailyen gyümölcsöt. Ma megkóstoltattam vele a brokkolit, nagy pepecs, erre 3x-i megkóstolásból háromszori hidegrázást kapott, és brrrr hangott hallatott, szóval rá kellett jönnöm, nem ez lesz az ő kedvence. :lol: :lol: Konyhban imád segítkezni, ízlik Neki a fakanál, a habverő, és minden féla, amit talál. :lol: :lol:

f.nikici

jaaaa, és mindent vakargat, minket, játékokat, amit ér... :lol: :lol:

f.nikici

Conversano!

Te mit főztél Marcipánnak, csak nem citromsültet a'la habitapi??? Nagyon Édesen majszol!!!!

Lidike!

Őszinte részvétem!

Nyuszi!

Szopit szerintem sem kellene elhagyni!

Norka!

Jázmin annyira széééép! Micsoda szemei vannak....húúúúúúha, Párod kezdhet felkészülni lelkileg a pasik hessegetéséhez!!! Ármin :shock: :shock: így nézte Jázmint Apa kezéből!! :wink: Jó ízlése van a Fiamnak!! :D

Tickerplayground.com
breki76

Sziasztok!!!

Kisbogarkam :lol: :lol: :lol:

1 hetes: Kép
2 hetes: Kép
Felevesem 8) :cry: : Kép Kép

Kép
Kép
ancsurti

Imádja a habtapit rágni.Kifőztem neki azt a darabot,remélem nem nő még egy feje vagy még 2-3 szeme tőle.. :roll:

Hanginak boldog féléves szülinapot:) Mi holnap leszünk 6 hónaposak.Anyám,hogy elment ez az idő..
Vendég

íCsak gyorsban:
Boldog féléves szülinapot Hanginak!!! :lol: :lol:
/mekkora különbség van a kiskori és a mostani képei között... igazi nagylány lett :lol: /

Kép
agi125r

Lidike!
Nagyon sajnálom, ami veletek történt. :cry: :cry:

Fiaid nagyon szép gyerekek! :wink:

Norka!
Jázmin gyönyörű szép kislány! Nagyon szép szemei vannak! :wink:

Fürdetés: én csak akkor fürdetek egyedül, ha Apa nem ér haza fürdetésre, de ez hetente max. 2x szokott előfordulni. Nekem is nehéz egyedül fürdetni, mert én nem tudom hová kivenni Petrát. Csak a fonott kosár szennyestartó van, amire rá tudom tenni, de már lelóg róla minden irányban.

Ps: pont tegnap gondolkodtam ezeken a dolgokon, mert Apa unokaöccsei (9 és 6 évesek) is állandóan játszanak vele. Azon gondolkodtam, hogy ha ez a "trend" és mindenki ilyennel játszik, akkor az a csóri szülő rohadt nehéz helyzetben van, aki nem akar ilyet venni a gyerekének. A gyerek talán fél a kiközösítéstől stb.
Én még emlékszem az én gyerekkoromra, csak dollárboltban lehetett barbie babát kapni, de akinek nem volt, az nem volt "menő".
És a gyerekek nagyon gonoszak tudnak lenni egymással.
Biztos megtanuljuk majd kezelni ezeket a dolgokat is. :roll:

Dodi!
Vizsgáidhoz gratulálok! (egyébként nem voltak kételyeim... :wink: )

Conversano!
Marcipán nagyon aranyos azon a képen! :D

Petrának előbújt a bal oldalon is a foga, már látni. Én már nagyon vártam, mert az elmúlt éjszakák tragikusak voltak. Ma éjjel már jól aludt szegénykém, de én rutinszerűen óránként keltem, és mentem megnézni, hogy jól alszik-e.

Zöldborsót mikortól lehet adni? Nem tudom, hogy mi legyen a következő zöldség, eddig evett krumplit, sütőtököt, sárgarépát, céklát. Ma vettem biogesztenyét, majd hétfőtől fogom neki adni, de utána szerintetek mehet már a zöldborsó? :roll: :roll: :roll:

Tegnap adtam neki fagyasztott meggy levét, de nem ízlett neki. Nem csodálkozom, olyan savanyú volt, hogy úgy összehúzta az arcom, hogy azt hittem, többet nem fogok tudni mosolyogni. :x
Úgyhogy meggy kilőve, majd kap nyáron.

Kép
katy76

Petrának boldog hetedik hónapot :)
Vendég

Köszönöm Jázmin nevében a dícséreteket!!! :lol:

Bond!
Sajna a táblázatba nem fér el már több adat, mert annyira kicsi lenne, így lassan ki kell vennem 1-1oszlopot belőle. Ha esetleg van valakinek ötlete hogyan lehetne megszerkezteni akkor írja meg! Amúgy ez az új dizááájjn óta van :evil:

Ancsurti!
Pont azon gondolkodtam, hogy miért nem készítenek olyan játékot ami tele van cimkékkel. Tök jó, hogy nektek van ilyen! Jázmin is imádná, és Zsiri is! Ugye Boo!! :wink: :lol: Hanginak boldog fél éves szülinapot!

Katy!
Én is így vagyok a zöldségekkel, mint te, csak még a cékla van vissza. Petrának hogy tetszett?
Savanyú megy :oops: :? :? :? :lol:
Én a gesztenyével megjártam. Nem sokat vettem, de az penészes lett. Sajna én szúrhattam el, mert nem vettem ki a zacskóból. Így a kukában landolt. Azóta még nem vettem. Zöldborsót héjja nélkül paszírozva már 6-7 hónapos korban lehet adni. Rendes formában 10-11hónaposan. Mi még nem próbáltuk. :roll: Spenót?
Vendég

Conversano!
Köszi, Nektek is! És mindenki másnak is boldog hófordulót! :wink:

Norka!
Spenótot úgy tudom, hogy később lehet majd adni (8 hónapos kor körül). A cékla nagyon ízlik Petrának, talán azt szereti a legjobban. Van, hogy krumplival adom, de előfordul, hogy anyatejjel sűrítem. Úgy természetesen még jobban szereti. :wink:

Én nem friss gesztenyét vettem, hanem fagyasztott bio gesztenyét. A Maroni csinálja (az ő gesztenyepüréi a legfinomabbak szerintem), és előfőzött. Egy 20 dkg-os doboz kb. 800 Ft. Ebben válogatott szemek vannak, tuti ehető az összes.
Csak hétfőn adom, mert az új dolgokat mindig úgy adom neki, hogy ha bármi gond lenne, akkor legyen háziorvos.

Akkor a következő zöldség majd a zöldborsó lesz, azt hiszem.

Kép
katy76

Katy!

Cukkini, zöldsaláta főzelék??

Én úgy tudom mehet a spenót is, a brokkoli nem, az csak 8 hótól.

"Melyik zöldséget, gyümölcsöt hány hónapos korban adhatjuk a kicsinek? 6 hónapos kortól: alma, burgonya, kígyóuborka, padlizsán, paradicsom (hámozva és magozva), sárgarépa, spenót, sütőtök, banán, körte. 8 hónapos kortól: brokkoli, cékla, kelbimbó, körte, zöldborsó (áttörve), zöldbab (áttörve), sárga- és görögdinnye."

Tickerplayground.com
breki76

ancsurti: boldog félévet Hanginak!!4Annyira kis tündérbogár!!! :D :D :D

katy: szerintem zöldborsót nyugodtan adhatod, én úgy tudom 5 hós kortól lehet. Már nyugodtan adhatsz Neki meggyet is, keverd banánnal, szerintem úgy nagyon fogja szeretni. :wink: Szerintem nyugodtan adhatod a brokkolit is, spenótot is. Én bolti pépeken szoktam megnézni, hogy mit mikortól ehetnek aszerint. A Hipp majdcsak tudja. :lol: :lol: Ott Spenót 6 hótól van, brokkoli 4 hótól. BÁr én is olvastam eltérő véleményeket, hogy csak 7-8 hótól ajánlják máshol. Ezek szerint ha 4 hósan kapja akkor sem lesz semmi baja. :wink:

f.nikici

katy76! :)

Hát rád aztán nem lehet mondani, hogy nem vigyázol Petrára! :wink: :D :lol: :lol: :lol:

Meggyet honnan lőttél? Házi volt, vagy milyen lé?

breki76! :)

A paradicsom bevezetésének legegyszerűbb módja a paradicsomlé. Legalábbis a számomra. :roll: :wink:

Ééééés, amíg el nem felejtem holnap:

Allah növessze hosszúra a szakálladat, Punkmaca! :wink:

Kép
Kép
200907?

Ancsurti

Kép

Nagyon sok boldog születésnapot kívánok Neked :)
Vendég

Ancsurti! Nagyon BOLDOG Születésnapot kívánunk mi is!!! :lol:

Lányok! Én eddig ahány cikket vagy tanácsot olvastam a hozzátáplálással kapcsolatban, szinte mindenhol más véleménnyel találkoztam. :roll: :? :shock:
Ilyenkor jön az anyai ösztön. :roll: :wink: :lol:
Vendég

SZIASZTOK.

Bond: vegyszer ízű banán: pfúj! :P :x
Sütőtökzuhé: szegény Hugi! :roll:

Katy: Én is úgy tudom, zöldborsót csak héj nélkül lehet adni.
Gyönyörű a kislányod (még mindig) :)

Boo:play st.: elég szomorú....
fürdés: ha apa itthon van, néha ő fürdet, persze utána törlés, pelenkázás, öltöztetés (minden, ami üvöltéssel jár)az én dolgom. Amúgy, mivel Vicus már egész ügyesen csücsül, nem vészes a fürdetése (inkább a kiemelés, mert 1000-rel kapaszkodik a kád szélébe)

Ancsurti: Isten éltessen nagyon sokáig!!!!! Hanginak is boldog fél évet! :D

Gabi1, Lidike: én itt csak pislogok. :roll: 1 évvel ezelőtt még azt vártuk, hogy végre érezzük a mozgást a pocakunkban......most meg már felállt Nóra és Bálint is :shock: igen ügyik. És nagyon aranyosak a fényképeken.

Conversano: Marci is nagyon ügyike.

Bucus: milyen volt a film? képeket kérünk a keresztelőről. :)

Sillia: mindenkinek lehet rossz napja.... valakinek (mint én :roll) elég gyakran van ilyen.... Kérdés, hogy ez hol csattan. Remélem, ma már jobb kedve lesz Lócinak és neked is.

Norka: nekem így tetszik a tábla, ahogy van, nagyon szuper. :D
Bizony-bizony, egyre több lesz az adat, és szerintem nagyon jó, ha így oldod meg.
A mi 6 hós adatunk viszont elveszett valahol az éterben.
Még egyszer Vica 6 hós adatai: 7890 gr, 67 cm.
Köszike!!!! :D

Nócim nem lett beteg, viszont Vicus nagyon nem akar kilábalni, még mindig náthás, köhög is. Az antibigyó kicsit hígítja a székletét.....de ez nem nagy baj, mert a hozzátápi óta kissé szorulásos a kisasszony.

Kép
Kép]
hendegabi

Ancsurti!

Kép
Vendég

ancsurti: mi is nagyon sok boldog születésnapot kívánunk Neked!!!!! :D :D :D :D

hendegabi: jobbulást Vicusnak, szegényke, hogy nem akar javulni!:( Dorkili is szorulással küzd, már 3. napja. :cry: Szerintem félreolvastad. Lidike csak poénból írta, hogy már áll Bálint. :wink:

Mi most éppen anyuméknál vagyunk, Dorkili az ágyában játszik, alváshoz készülődik, anyum főz, én meg netezek egy picit. Apum meg Bajánnal kint van a céghelyen. Nekem mára már nagyon kész a térdem (nem tudom írtam-e már), de alug tudok lépcsőzni, de ha megyek akkor is fáj, elől és hátul is a térdem...picit meg is van duzzadva, megbotlottam, remélem semmi komoly, de ha nem javul este ha elaludt a kisasszony elmegyek az ügyeletre. :cry: :?

f.nikici

Sziasztok!

Pfuujjjj de kaka éjszakánk volt!!! Fájt a poci, egész éjjel nyüszi, és sokszor kelt.

Acsurti!
Boldog Születésnapot Kívánunk!

Csajok! Plííííz!!!
Bárki ismeri az e-bay-t????? kinéztem magamnak ott egykét cuccot, csak nem értem a rendelést szállítást ilyesmit. Valaki tudna segíteni? Vagyis a rendelés még csak csak, de a szállítás, és fizetés magas nekem.

Kép
szisz89

Sziasztok!

Ancsurti! Boldog szülinapot kívánok!!! Nagyon sokat változott Hangi,zabálnivaló!! :lol:

Gabi! Remélem a szemed helyre jön mostmár,egy kicsit összejöttek a dolgok nálad mostanában :cry: Gyógyulgass!!
Hihetetlen,hogy Nóri milyen ügyes.

Lidike! Utólag is fogadd őszinte részvétem,bízom benne,hogy ezentúl csak jó dolgok fognak történni veletek.

Dodi! Vizsgákhoz gartula! Még mindig nem értem,hogy honnan van ennyi energiád,tanulni is és gyereket nevelni és háztartást vezetni :roll: Az utóbbi kettőt én is rendszeresen művelem :D ,de a tanulás már tuti nem férne bele nekem :oops:

Katy! Petrának Boldog 7 hónapos szülinapot!!! :lol: Mi ma vagyunk 6 hónaposak :lol: Fogacskához gratula!! Én is már előre félek,hogy milyen napjaink/éjszakáink lesznek,amikor jön majd Lilinek.

Fürdetés:mi is általában közösen fürdetjük Lilit,nekem is,ahogy Katynak,azzal van a gond,hogy nem tudom őt hova tenni,amíg csinálom a vizét,ugyebár a pelenkázón nem hagyhatom. Ilyenkor anyós vagy anyu segít.

Azon gondolkoztam valamelyik nap,hogy vajon a mi gyerekeink milyen rajzfilmeket fognak nézni,amikor nagyobbak lesznek? Mert amikor mi kicsik voltunk,tök jók voltak,mint pl. Ugrifüles,Misi mókus kalandjai,Dr. Bubó stb,de mostanában ahogy néha elkapom,csupa hülyeség megy. Szerintetek valahol meg lehet szerezni még ezeket a meséket,vagy csak letölteni lehet már?

KépKép
KépKép
nyuszi81

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:35-kor.

KépKép

KépKép
boo

Ancsurti!

Naaaagyon boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(Csak emiatt jöttem fel :wink: )

NÉztem Hangi képeit iwiw-en: gyönyörű lett ez a kiscsaj :shock: :D :D :D . Sose volt csúnya, na de most.... :lol:
Igazi tündérlány lett belőle :wink: !

Ihletet kaptam :roll: :

Breki!

Nekem a körte az elsők között volt, mert máshol meg azt írták lehet, és anyu is itt volt, mikor először kapta. Nem is volt tőle semmi baja sem. És brokkolit is kapott már többször, sőt azt kifejezettem imádja :wink: . Viszont tény, hogy Botondnak nagyon jó az emésztése. Semmitől se fáj sose a hasa, a széklete mindig rendszeres, és normális, és nagyon jó étvágya van! Szóval én könnyen beszélek :roll: :lol: .
Viszont megfogadtam, hogy csak anyura fogok ezekben a dolgokban hagyatkozni, mert ahány szakértő, annyi tanács, és a végén már azt sem tudom, hol áll a fejem :? . Anyuban megbízom, van mögötte egy-két év tapasztalat ( :lol: ), halad a korral, és nagyon szeretik a betegei.
Ja, amúgy nagyon elgondolkodtam azon, amit korábban írtál, hogy a zöldségekkel kezdjünk, nehogy ne fogadják szívesen a gyümi után.... Aztán én végülis maradtam anyu verziójánál, és gyümivel kezdtem. Ennek ellenére Botond szívesebben eszi a zöldségeket :D :D :D . Lehet, hogy más babánál ez tényleg jelenthet valamit, de szerencsére nálunk nem számított.
Mondjuk sose variálom a kettőt: délelőtt van tejecske és gyümi, délután főzelék, és utána vizet iszunk :D !
Az emésztése az apjáé, viszont mindenevő, mint én 8) :lol: .

:arrow: takarítás :twisted:

Kriszta barátnőm tegnap már eléggé gyanusan festett, ami a szülést illeti :lol: . Voltak is bent reggel, de csak jóslói voltak, meg tágulási vérzés megint :? . Csórikámnak a 30-as értéknél már gúvadtak a szemei, szóval szembesült vele, hogy a fájdalom-küszöbe a béka feneke alatt van, szóval már nem késéges kér-e EDA-t :lol: .
Viszont le van szállva a pocakja, be van ékelődve a baba, kevesebbet mozog...és tegnap végre rájöttem, mire értik azt, hogy a hamarosan szülő nőknek "kifordul a szája" :lol: :lol: :lol: . Szóval finish van, tökre izgatott vagyok :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: