Dodi!Gratula a vizsgaidhoz!!!Szivatos tanarneni meg menjen a sunyiba!!!
Hinta:

Na muta maaaaa!!!
Lidike:de jo hogy jottel!!!Oszinte reszvetem,es remelem azert lassan helyre razodtok,es a ket szep fiacskatok karpotol a fajdalomban!
Fogacskahoz gratulalok,hozzatapiba meg majd belejottok....mi meg nem kezdtuk el,majd talan a hetvegen...ugyanis a kezdeti felbuzdulasa Hanginak a rizspeppel,mostanra mar visszaesett

,en meg nem sietek,majd ha o is szeretne....
Imadom a tesos kepeket,Domi nagyon jo teso lehet!Es azok a Balint szemek
Conversano:ertem en,keves ez a 24 ora,bar ha tobb lenne,akkor az sem lenne eleg....
Bicaj

remelem belejovok gyorsan!!!
Fogyas:eleg lightosan eszek 2 hete,sajnos ez latszik is a tejemen picit.....sok-sok parolt zoldseg,sok hal,csirke cici,kenyer max.3 pici szelet,az is barna,es semmi nasi(bar ez eddig sem volt igazan).....rengeteg seta,most bicaj...remelem majd elindulnak a kilok.Eddig visszamentem 85,5re,ahol eddig is teblaboltam,szinte honapok ota

..de legalabb a karacsonyi tobblet lement,ami 3,5 kilocska,ket het alatt....
Tenyleg specko az a furdetes

fejtamasz???
Laza a srac!!!
Norka:en bizok

!Koszi a tablat...en majd potolom a jovo heten,akkor esedekes a meres
Mi is rengetegszer szopizunk....8x siman!
Jazmin csodaszep!!!!!!Cimke:van egy kis konyvecskeje Hanginak,ami direktbe ugy van megcsinalva,hogy rengeteg cimket varrtak ra...imadja!!!
Boo:dehogy is...csak leirtam en is a gondolatomat errol...itt kulonben mar 3-4 honapos kortol ajanljak,mikor a baba mar stabilan tartja a fejet,de szerintem mindegy is

Makecom szepen ul mar ha tamasztja magat,de teny hogy nem magatol ul fel,de mivel ez csak par perc,nem hinnem hogy ez veszelyes,mivel ez mar megengedettebben a korban.
Edzotabor:brrr....en sem szerettem.....eleg kemenyen nyomtatok ti is...nalunk is hasonlo volt,csak a jeges edzes helyett vizes edzes volt,ja es balett helyett konditerem....
furdetes:hat muszaj egyedul furdetni,apa csak hozza a vizet....mi lesz akkor kesobb???Gyurjaaa vazze!!!
Ps:mi sem vennenk Hanginak,en megorulok hogy a barataink kisfianak csak az a jatek....mas nem jo neki....okes,o 8 eves,de nem 2 eve nyomja
Bond:Norkili sajna torolte magat

szoktam vele beszelni,el van havazva az uj hazzal....de Lisa mar eszeget ezt azt,jol vannak,imadja a jumperjat,alvas ugy megoldodni latszik szerencsere....majd a napokban irok neki!