Köszi a biztatást lányok, nagyon aranyosak vagytok!
Elég húzós volt a mai nap, reggel 7-kor már pattantam ki a neomagnolos lemosót elkészíteni -egy átordított/átvirrasztott éjszaka után- mert mondta a dokinő, hogy mikor ébredezik rögtön kezdjük lemosogatni aztán pisizacsi fel, mert ébredés után mindig pisilnek. Hát persze hogy a lemosás közben pisilt a kezünkre.

Aztán pisizacsi fel (elég könnyen ment a felrakása) és szopi, hogy legyen újra termés. Aztán kibontás, pisi sehol. Kicsit szundított, majd egy óra mulva újra ellenőrzés, még mindig semmi. Megint szopi 9 körül, hogy a 11 órás csípőszűrésig kibírja és végre pisiljen. Kicsi meztelenkedés -mert mikor kibontjuk akkor (is) szokott pisilni- és hurrá, van termés öntjök a gyógyszertárban vett steril kis üvegbe és irány a rendelő. Szerencsére soron kívül bemehettünk és a kis drága is csak akkor sírt mikor beleszúrták a tűt a kis kézfejébe, meg mikor kihúzták, közben csendben volt.
Aztán csípőszűrés, oda is hamar bejutottunk, gyors uh közben ordítás -biztos a hideg zselé miatt- minden rendben. Elkezdtük keresni az uh-magánrendeléseket, sejtettük, délután van. Aztán megoldottuk... és elkészült a hasi uh is, ahol szerencsére semmi kóros nem ábrázolódott.

Ha még mindig ott voltunk, gondoltuk megvárjuk a labor eredményeket is, így jöttünk haza délután 3-kor. Ja, még a kórházban egy csendesebb folyosón megszoptattam picurt fél 1-kor. Hát rendesen lefáradtunk az öltöztetés-vetkőztetés, doki után szaladozásban.
Szóval a vérkép igazolta a dokinő gyanúját, bilirubin még mindig magas 18 alatt kellene lennie és 74 és a CRP is emelkedett 5 alatt kellene lennie és 36 .
Csütörtökön megyünk hozzá vissza az eredményekkel, hát kiváncsi leszek mit mond. Valószínű antibiotikumot kapunk -akinek a kórházban emelkedett volt a CRP, az antibio kúrára maradt még vagy 7 napig szülés után- remélem itthon megoldható, nem kell manóval befeküdni.
Hát röviden ennyi, legalább tudjuk, hogy szervi baj nincs, ezt meg reméljük kikezelik.
Újra gripe watert adunk, mert elfogyott és pár napig nem tudtam venni, így ennek tulajdonítom a tegnap éjszakai nagy ordítást.
Domi, tök jó hogy leírtad ezeket a fejlesztő módszereket, a férjemnek is megmutatom majd, ha foglalkozni akar babóval ilyen módon.
Briell, örülök hogy már itthon vagytok és minden rendben. Biztos nagyon ijesztő volt, én eddig egyszer hittem azt egy pillanatra a kanapén, hogy nem lélegzik a baba és már attól megállt a szivem.
Most megyek "pihenni", holnap szopi méricskélés minden etetésnél, hogy ne unatkozzak...