A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Süti, barátilag átruházom rád!!! Nekem bizony nem kell :?

Kép
babcika

Bár engem még senki nem hiányolt...:(:D

Cipő: én vettem Dórának karácsonyra egy "cipőt", 1500 Ft volt, de ugye ez csak azért volt, hogy a rucijához legyen valami, funkciót abszolút nem tölt be. Meg van még a nagyobb lányomról két hasonló cipőcske, ezeknél ugye nem gond, ha valaki hordta előtte, mert nem járt benne, csak a nyitott szárú naciknál, szoknyáknál volt a lábán, ha elmentünk valahova. Én ezeket a puhatalpú cipőket nagyon drágának tartom, nem látom előnyét a sima vastag, csúszásgátlós zoknikhoz képest, hiszen utcán, koszban nem gondolom, hogy hordhatnák. De győzzetek meg az előnyeiről (jó, elismerem, nagyon aranyosak).

Minden nemalvónak simi-simi. :):) (Bocs, együttérezni nem szeretnék... :D)

Timi!

Felejtsétek mihamarabb el ezt az egész kórházasdit! :)

Babci!

Ha apcika ilyet csinál, mialatt anyós ittvan, akkor 1-1 napra csak érdemes lenne bevállani, hogy jöjjön! :D Enélkül nem csinál ilyeneket?

Petra!

Nagyon aranyos Soma! :)

Ja, ahogy várható volt, az első fogacska mellé kibújt a második is (azért párosával szoktak ált. jönni).
És képzeljétek úgy játszik Dóra (akár textilpelussal, akár takaróval), hogy ráhúzza a fejére, kapálódzik egy sort, majd leveszi a fejéről és közben jókat szórakozik. Nagyon édi! :):) Először azt hittem, véletlen, de tök tudatosan csinálja. :)

Astrid

Kép
astrid

Vau, Dórinak már 2 fogacskája is van, azta, de jó, és csak így, irigyellek ám érte :D

Apa csinál akkor is ha nincs itt anyós, csak nem ilyen gyorsan :lol: :lol:

Kép
babcika

Petra Soma nagyon cuki :D :!: :!:

Kép
babcika

Astrid,ne hari,de mostanában sokan vagytok akik ritkán jönnek!
Dórának gratula a 2 kis fogacskához!!!

sutimano76

Astrid... fogacska... Kép nekem hiányoztál... csak nem írtam.... :? :? :? :?

Dia... uffff. próbálj pihenni... nagyon szurkolok, hogy sikerüljön a terved... és akkor talán többet tudsz pihenni.... :) :) :) (szurkolosszmájli...)

Peppino... dejóhogy jöttél... és az info is milyen jó... ma este én is bepróbálkozom azzal amit írtál.... hátha sikerül... mert Dóri csak kiságyban alszik... de csak éjfél körül hajlandó elaludni.... :? :? :?

Bocsánat ... végigolvastam... de agyam szita.... :? :? :? :?

Jaaaaaa Dorkinak nagy puszi a bibikre... és Timi Neked meg nagy ölelés!!!!!

Manóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó???????????????
vikiviktor

Viki! Köszi! :) Kár volt említenem a témát, mert ma is sírás lett a kiságybatétel vége... :( Pedig már egy ideje nem volt ezzel gond... Na mindegy, a lényeg, hogy most is 21-kor betettük, és 21:16-ra sikerült elaludnia!! A lényeg tényleg az, hogy még véletlenül sem szabad felvenni, és én csak nagyon halkan beszélek hozzá, és simogatom a buksiját! :) Remélem Nálatok is bejön a dolog, de nagyon kitartónak kell lenni, és bármennyire is sír, nem felvenni!!!! :wink: Tudom, ez kíméletlenül hangzik, de azért annyira nem az... Sok sikert! Majd írd azért le, hogy sikerült-e így elaltatni!

Peppino
Kép

Kép
peppino

Most próbálkozom.... :wink:
vikiviktor

nos, jöttem képet szórni, önző módon nem reagálni. :oops: 8) 8)

Íme a vérnyúl teljes arcplasztika után, immár, mint Nyuszó:
Kép
Aztán másodszülött, Nyui, ő Atié:
Kép
ketten:
Kép
Hozzáteszem, életem első varrományai ők. Gyerkőcöknek tetszettek, most a nagyok is leadták a rendelést . hm.

s még csak úgy képek :

Kép

Kép

Aztán így nyalakodott Ati Apukája szülinapi diótortájából:
Kép
ebből:
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicger 2010.01.19 00:08-kor.

vicger

Remélem minden törpe alszik már :)
én is el. Pá

vicger

ááááá még jó, hogy gyüminapom van
és reggel ilyen mennyei diótorta integet
a képernyőről
:evil: :D

Peppino asszem ettől a sírvahagyásos dologtól
a szívem megszakadna :(

Kriszti Lucája alvótündér! és nem utolsó sorban a nyuszók is jól sikerültek! a vérnyúl szívecskéje :D :roll:

KépKép
KépKép
zsalyam

Kriszti a kiskádba a zöld színű valami, az egy betét ami tartja Lucát?vagy a kiskád tartozéka?

és diótorta recept :wink: .... :roll:?

KépKép
KépKép
zsalyam

Sziasztok!

Kriszti, nagyon jól sikerültek a nyuszik :)

Babás képek is gyönyörűek :)

+ a torta, na, abból most pár szeletet be tudnék nyomni:):)

Astrid, gratula a két fogacskához :wink:

Dorka, a blogba nyugodtan írd ki magadból a kórházat, jajj, még belegondolni is rossz min mehettetek keresztül, szegény pici lány :cry: meg persze nektek sem volt könnyű

De most már minden rendben lesz++++++++++++++++

Kialvatlan anyukák babójának sok álommanót küldök +++++++++

Babcika, cipős állvány nagyon jó:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.28 19:28-kor.
Vendég

Làttam,làttam,làttam Mókàt ès Momokàt a tv-ben.Szèpek voltatok.
En mèg most megyek aludni,a szokàsos.Szèp napocskát nektek.

Kép
v.andi

Babcika!

Niki mint sütőtök :lol: (vagy répa???)

Kép
arvaerika

Erika, Boboka voltam:):)

Kis tök a Niki :)
Vendég

Mókáékat hol lehet visszanézni?? én is én is szeretném látni őket :) :)

Andi szorítok, hogy legalább pár órácskát tudjál aludni+++++++++
Vendég

Szép napot!

Kis sütőtök de drága :D:D:D:D:D:D

köszönjük az alom nevében :)
receptet majd nyomom.. csak meg kell keresnem.. na meg egy kicsit kiegészíteni. 8)

Momoék mér voltak a tévében? erről elmaradtam. ja és melyik adón? tv2 babavilágja? :roll:

tésztanap, 86. nap. 8) 8) 8) 8)

egyre katasztrofálisabbak az éccakáink, az egy dolog, h 3kor ébred, de onnan nagyon felszínesen alszik. lehet, h fog? :roll:

erről jut eszembe, Astrid, gratula Dórinak a fogacskákhoz :):):)

vicger

Kriszti, kitartás, már nincs sok hátra+++
Vendég

tésztanap: csak egy gyors kérdés, a pestot csak rá kell kanalaznom a tésztára, vagy kell még hozzá valami, mert nekem így nagyon intenzív az íze! de lehet csak nekem! ez lenne az ebédem, de lehet inkább rendelek egy zöldséges pizzát!

KépKép
Kép
s.vera

pesztóból csak kevés kell rá

vicger

Hali, most én is csak önző leszek, és csak panaszkodni fogok :cry:

Eddig nem mondtam, vagy nem emlékszem, de apukám félig gyógyult vasgagbéldaganatos, de már most lesz 5 éve, hogy tünetmentes, csak stoma-ja van. Na kb. 1 hónapja voltak vissza, minden ok, a vérét nézik tumor markerre, és nem mutatott semmit, csak a foga fájt, és egyre dagadt ő meg kezelgette magának, dokihoz nem ment, amikor már annyira dagadt volt az egész szája, hogy beszélni sem tudott megindult valami izé kifolyni, na anyukám hívott egy orvost, aki azt mondta nagyon rosszúl néz ki, Nyh, szájsebészet, mára kaptak időpontot, ott közölték miután benéztek a szájába, és semmi más vizsgálat, hogy hát daganat, irány Db, most Db-ben vannak a szájsebészeten, de egy orvos hogy diagnosztizál 2 mp alatt vizsgálatok, röntgen stb nélkül??? Szabolcs megye nesze neked, és hát apum és anyum most paff, meg én is . Ja és mikor mindezzel ébresztett anyukám akkor állok bugyiban és közben ugat a kutya és kiabálnak, kinézek, és mire gatyát húznék már fenn is a fickó az oszlopon és köti ki a tv-t és net-et, mire anyumat szegényt le tudtam tenni, már köd előttük, köd utánuk, pedig ha várnak 2 percet akkor viszem a lóvét, mert hát tényleg nem volt befizetve, de oda tudtam volna adni nekik, na ekkor az események hatása alatt telefonáltam, hogy mi ez, mondják tartozásom van, mondom azt tudom, és??? Hát akkor majd visszakapcsolási díj ellenében visszajönnek, ja mondom jó, és az mennyi, hát 5000 ft, mondom azt sem várták meg,hogy felöltözzek, erre ők sorry, mondom ok, akkor keresek másik szolgáltatót, meg a fogyasztóvédelmet, ez a nénit kicsit mellbe vágta, én meg letettem, aztán visszahívtam őket, hogy az ügyvezetővel szeretnék beszélni, hogy hogyan is mennek itt a dolgok, erre a nő, hogy nem adhatja meg a számát, adjam meg én ,és akkor a főnök visszahív, ja mondom, az sosem fog megtörténni, és nem hagytam számot, csak közöltem bugyiban nem vagyok szép látvány, reggel :? :? Na és érdekes módon tudták a számomat, mert visszahívtak, hogy beszéltek a főnökkel, mindjárt visszajönnek a pénzért és akkor visszakapcsolják ingyér, és most ezért tudok nektek még írni, de ha beletörődök, mert itt ugye a legtöbb ember kicsit butább és ezt simán beveszi, de bár én is falurúl gyüttem, annyi eszem van, hogy ez nem volt jogszerű, de rájöttek ők is velem így nem lehet :?

Jajj kérlek szorítsatok apukámnak!!! És itt egy baba-mama kép by Babcika :

Kép

Kép
babcika

Ja és mindezek hatására, most szh-napom van és éppen egy porcukorral megszórt batyut eszek, ami-ben nyomokban túró is van, de ezt most nem bírtam megállni :? :?

Kép
babcika

Babcika :cry: :cry:
nagyon szorítuk apudnak +++++++++++++++++

net :roll: :x
de a lényeg, hogy visszakapcsolták, ügyi voltál
Vendég

Orsi én sem bírtam hagyni sírni... ez nagyon durva... Dóri üvöltött... nem sírt... potyogtak a könnyei és már tikácsolt... nnnna úgy csináltam, hogy betettem kiságyba... halkan beszéltem hozzá... kijöttem szobájából... már sírt... 2 perc múlva visszamentem.... beszéltem hozzá kicsit... majd megint kijöttem... akkor már ordított... nnnna Petra hogyis kell ezt csinálni? Mert így nekem nem megy.... :? :? :? :cry: :cry: :cry: :cry: meddig maradsz bent és beszélgetsz?
De ordítani nem hagyom.... Tomika is annyira szokott sírni, hogy a könnye jön???? :shock: :shock: :shock:

Babcika.... ügyes vagy!!!! szorítok!!!!!

Boboka... Niki baba nagyon édi!!!!

Kritszti..
.. húúúúú de ügyes vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Andi... remélem alszol!!!!! :wink: :wink:

Én most megyek... mert Dóri felébredt.... :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Babci szorítunk édesapádért! és te nagyon belevaló
vagy, add át majd Blankinak is....
babós kép nagyon nagyon széééééép!

KépKép
KépKép
zsalyam

Csajszik, nem alvósok ne figyeljenek:

lányom éjféltől- fél egytől kb. aludt reggel fél nyolcig.

09:00-tól aludt 10:40-ig majd gyors kaja és 11:35 óta megint húzza a lóbőrt.

ha jó kedélyű, nem sápadt akkor nem gáz ez a sok alvás, ugyi?

én is mindig is nagy alvó voltam, lehet, hogy örökölte? :roll: :)

vagy csak előbbre hozta a két órai alvást :roll:

Viki, én sem tudom sírni hagyni Nikit, mondjuk nem is ajánlatos, mert ritkán sír nagyon, de ha sír, akkor annyira, hogy néha alig kap levegőt.
Vendég

na fel is ébredt :lol:

para mami előjött hirtelen 8) :oops: :)
Vendég

nah megyek elfogyasztom az ebédemet
kókuszos almafőzelék :D :D :D :D :D

KépKép
KépKép
zsalyam

Jajjj,de nagyon szíííííp képeket láttam itten,nyulakról,sütiről,tökről.....mindmind gyönyörűséges volt,.....na volt egy apuka,egy másikon meg egy anyuka is ,na jó azok szíííípek!!! :lol: :lol: :lol:

Hát ez a bajom nekem a kiságyba szoktatással,de én úgy tudom ha sír ki kell venni és megnyugtatni,majd visszatenni,és ha ,megint sír megint kivenni és megnyugi majd vissza!!!

Babcika,húúúúúú ilyenkor koppintanék a makacs férfiak fejére,mé nem tudott hamarabb menni apukát??????szurkolok nagyon ,hogy hamar kivegyék és meggyógyuljon!!!!

net-tv-khmmmmm-a fogyasztóvédelem nagy szó ám!!!!mert az riszthat másokat is és kinek hiányzik egy ellenőrzés!!!Ügyi voltál!!!

mi voltunk csípőkontrollon,minden rendben,valamit most jól csinált az adminisztrátor néni,mert mondta hogy előre tett mindket,és most tényleg kevesebb picibaba volt és mi se vártunk 3 órát mint a múltkor!!!kb 30 perc alatt végeztünk!!

sutimano76

Boboka,sztem tök normális ha sokat alszik egy baba,hisz akkor fejlődik az idegrendszere...én így tudom!!!!

sutimano76

Köszönöm a szorításokat, sajnos Db-ben is azt állapították meg ,hogy daganat, így vagy sugár, vagy kemo, anya szerint, szövettantól függ, bár ezt nem értem, a szövettan azt hivatott megállapítani, hogy rosszindulatú e, nem azt hogy ha rosszindulatú akkor milyen kezelést kapjon, vagy lehet hogy ha átment a nyirokrendszerbe akkor kemo, ha csak lokális akkor sugár, nem tudom :cry: :cry: , de a poén az, hogy most meg hogyan fogom megmondani neki, hogy kezelésekkor ha sugár akkor főleg, ide nem jöhet, mert pici babám van, és :cry: :cry: :cry: tesóm szintén :cry: :cry: :cry: Bocs csajok ...

Kép
babcika

Sziasztok!

Visszaolvasni csak a mait tudom, így bocs, ha kimarad valaki. Még a blogra is menni akarok.

Momóék miért voltak a TVben? Erről lemaradtam. :(

Boboka: Ne aggódj, nem gond a sok alvás, cserélnék is veled napközben. :oops: :wink: Nekem Máté alig alszik, vagyis csak 20-30 perceket, azt is nagyon felszínesen. Az előbb letettem, kentem Dentinox-szal, kapott Espumisant, hátha tovább húzza.

Kriszti: Nagyon ügyi vagy a nyuszókkal. Mivel tömted ki a fejéket? Sima polár anyag az alap? Én sem tudok varni, de ezzel lehet bepróbálkoznék.

Babcika: Drukkolok, hogy Apuddal ne legyen semmi komoly. Férjed nagyon ügyi a cipőtartóval. :)

Kép

Kép
hgrita

Jaj, Babcika, most olvasom. :( Nagyon sajnálom, nem is tudok mást írni. Küldöm Apudnak a sok-sok pozitív energiát, Neked pedig egy nagy ölelést. :cry:

Kép

Kép
hgrita

Nálunk nincs ágyba szoktatás, kb. 2 hós koráig, míg evett és aludt az egész életét ott töltötte, most meg napközben kint van kint is alszik, este viszont füri-kaja-büfi-betesz- alszik vagy még cumizik és alszik. Míg nem ment ilyen könnyen addig fogtam neki a cumit, ha igényelte, és néha megsimiztem, behajoltam hozzá, susogtam, mint a tenger, de ő sosem sírt, ha most néha kikivánkozik még egy büfi akkor nyökög, kiveszem megnyugi és vissza...

Kép
babcika

Móka és Momó :shock: Hol, mikor???

Kriszti, az összes képed és kreálmányod nagyon teccik!!!! A gyerkőceid főleg!!!

Köszi neked is Rita, az a baj, hogy ez már dúrva lesz, és most is az csak nem akarom itt részletezni, és mivel már egyszer egy évig kemo-zott nem biztos, hogy megint végig csinálja és hát a pia és a cigi, arról sem fog letenni szerintem :cry: :cry:

Kép
babcika

Sírni mi sem hagyjuk, nálunk is a susogás, csüssögés megy, + cumi, ha ez nem segít, akkor kivesszük. Máté napközben sokat van rajtam, vagy elalszik a járókában, de éjszaka születése óta csak a saját ágyában alszik, és ebéd után is igyekszem ott altatni. Bár, ha akkor hamar ébred és nem segít semmi, akkor jön át hozzám a nagyágyra és együtt durmolunk. Onnan is tudom mennyire felszínesen alszik, mert rengetegszer ébredek fel a nyögésére, forgolódására. És ugyanúgy legkésőbb 6kor kel reggel, mint a bátyja. :roll: Ez lehet, hogy nálunk genetikus. :roll: :oops: :)

Kép

Kép
hgrita

Süti ezt én is így olvastam anno a Suttogóba is és RAnschburg is
ezt mondta asszem.....megnyugtatni, megnyugtatni és visszatenni...ha már nagyon elszánt az ember lánya....
na de én nem csinálni ilyet :shock: , igaz Róza tündér....Keve volt nagyon nyaff-nyaff

Babci ez nem jó hír :(

KépKép
KépKép
zsalyam

BAbci susogsz mint a tenger......... :D ez nagyon szép.

KépKép
KépKép
zsalyam

Babcika, szerencsére csak egy valakit ismertem, aki daganatos beteg volt, Nagyim tesója, ő sokszor belevágott sugárba-kemóba, de egyre gyengébb lett. Nagyim ápolta már a végén. Velünk már nem akart akkor találkozni, gondolom félt, hogy milyen kép marad meg róla bennünk, így csak Nagyim elmondásából tudom, hogysmint volt. Kívánom, hogy Apud a legjobb belátása szerint döntsön és bármi lesz is az, legyen sok-sok ereje a továbbiakhoz.

Kép

Kép
hgrita

Hátha volt valakinek hasonló:

Pár napja az alkarom (mindkettőn) belső felületén végig megjelentek apró piros, körülhatárolható kiütések, számtalan. Hol jobban viszket, hol kevésbé, a nap bármely szakában. Nem tűnnek el azóta sem. Máshol nincs rajtam. Szerintetetek mi lehet?

Régebben volt ételallergiám, akkor az egész testemen jöttek ki csalánkiütések, napjában többször. Akkor elhagytam minden tartósítószeres élelmiszert és néhány hét alatt rendbejött. De ez most másképp néz ki.

Tudom, dokihoz kéne menni, de a várólista több hónapos, magánra most nincs 8-10ezer Ft-unk. Mire kivárom a több hónapot, lehet el is múlik. :roll:

Kép

Kép
hgrita

Rita ,miért van várólista egy bőrgyógyászaton???nálunk csak max sokat kell várni???
Amikor Mátét fogod nem folyik oda nyála????attól is lehet!!
Új mosópor?öblítő?

sutimano76

Rita szerintem próbálj kálciumot enni/inni rá....
nekem pár éve volt, zsályás kenyeret sütöttem és egy falatot ettem belőle......utána éjszakára hatalmas foltok jöttek ki a karom belső felén, a nyakamon.....égő és viszkető érzéssel
calcimuskot ittam rá és elmúltak
azóta kerülöm a zsályát 8)

szóval lehet valami szokatlant vagy újat ettél?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsalyam 2010.01.19 13:08-kor.

KépKép
KépKép
zsalyam

Jajjj,de rossz hírek Babcika!!!!!simisimi

sutimano76

Rita!

Páromnak nyáron jött ki az egész testén, de nem tudják mitől.Valamivel kenegeti, de el nem múlt, csak halványodott. Szerintem valami allergia lehet.

Bobóka!

Bocs, de szita az agyam.....

Babcika: apukádnak jobbulást , te meg ügyesen elintézted a dolgokat!

Andi!

Remélem jót aludtál!

Kriszti!

Ennyi energia honnan van benned, nagyon szép nyuszkókat varrtál!

Én ma arra ébredtem, hogy a gyomromban egy nagy szikla van, fel sem tudtam állni. Azóta se sokkal jobb a helyzet, dehát a muszáj nagy úr....nincs segítség...apa Lengyelországban.....

Valószínű a sok idegeskedés miatt van, párom elintézi annyival, hogy hát akkor, ne idegeskedj!!!!!!Köszi.(többi blogban)

Kép
arvaerika

Bűnöztem :oops:
A zöldséges pizzámon volt sajt! de olyan jól esett!

Babcika: sajnálom apudat, kitartást neki és nektek is!

Erika: remélem te is hamarosan rendbe jössz!

Rita: lehet jobb lenne mégis megmutatni valakinek a karodat, de tényleg lehet akár a nyáltól is!

KépKép
Kép
s.vera

laptető!

akkor most lőttek a szép éjszakáinknak, vagy még szebbek lesznek?

KépKép
Kép
s.vera

mindenki eltűnt?????

KépKép
Kép
s.vera

Babci :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( nagyon nagyon drukkolok!!!! Viszont attól, h kezelik akár kemóval, akár sugárral, attól még mehet nyugodtan bárkihez, nem lesz senkinek baja tőle, szóval nyugi!!!

sírni hagyás: én se. Luca nálunk is kiságyban alszik éjszaka, hajnalban jön át hozzánk / anyja lusta és kómás, addig vagyok ébren, míg kiveszem az ágyból s leteszem mellém, onnantól már alszom/, de valszeg ha evett, utána vissza tudnám rakni az ágyába. :roll: majd eccer, ha nem bírok aludni akkor kipróbálom /na, nem tudom mikor lesz az../ s aztán ahogy reggel nekem ébresztő van, ő is kel. Na, ez buli szokott lenni, mert akkor ébren az egész csapat, nagyokat indítani, Atit öltöztetni rendezni, s Lucát dettó :) vannak sűrű reggeleink 8)
Na, ami lényeg, hogy este Lucát ébren teszem le az ágyába, szól neki az a chicco-s bizgentyű, cumi a szájba, arc-simi aztán vagy elalszik, vagy nem. Ha nem és nehezményezi a helyzetét, akkor kiveszem, kicsi cickó után újra próba.
Viszont napközben a babakocsiban :!: alszik.

Ugyanakkor minden baba más és más, ezt már annyiszor mondtuk. Nekem pl még soha se volt cumis gyerekem :roll:

a konkrét sírni hagyás pedig... hát, szerintem .. ha teszem azt Luca lenne tótágasi, mint Barnus, akkor bizony már lehet túl lennénk pár átsírt órán, mert a se éjjel, se nappal 4gyereknél, s ebből 2 kicsi, bizony nem kivitelezhető...

vicger

Rita, ötletem sincsen mi lehet ez, az fix, h allergiás, szóval a kálcium akár, sandoz, akár a musk csak jót tesz. Ja, és a nyunyók fejét polisztirol golyókkal tömtem ki, a szoptatós párnához kaptam pót golyókat egy szatyornyit, aztán abból merítettem :D egyébként gyerekzokniba tettem, elcsomóz, s így rá az anyag. Az egyik bébiplüss, a másik frottír.

Erika, ajajj... Igyál egy nagggggggggggggggggggggyon habos babos fincsi kapucccccsínót, így sokcsével! Mellé tedd be a mammamíját a dvd lejátszóba, adj rá kakaót és táncolj, énekelj ;) Én így szoktam, ha tele a tököm, és még ráadásul a gyerekek is élvezik :D
Ati pl közben külön kéri, hogy nézzük meg :lol: :lol: :lol: :lol:
Enerdzsi honnan?... hát azért nem sok van ám... 8) ... jobbára 23-01-ig terjedő időszak ami csak az enyém. s ezt élvezem :D:D:D
most pl kitaláltam, hogy előveszem valahonnan kamaszkoromban tanult kötési tudományom... s kérek egy jó kis olvasólámpát a nappaliba és a fotelban ülve kötögetek varrogatok, mint a nagyik :lol: :lol: :lol: lurkók szépen csendben társasoznak előttem a szőnyegen, néha rám néznek, mosolyognak, habos kakaót iszunk és bájcsevegünk :lol: :lol: :lol: :lol: nagyon röhögős smile . Na, kicsit sarkított, de valahogy így ;)

vicger

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: