Hali, most én is csak önző leszek, és csak panaszkodni fogok
Eddig nem mondtam, vagy nem emlékszem, de apukám félig gyógyult vasgagbéldaganatos, de már most lesz 5 éve, hogy tünetmentes, csak stoma-ja van. Na kb. 1 hónapja voltak vissza, minden ok, a vérét nézik tumor markerre, és nem mutatott semmit, csak a foga fájt, és egyre dagadt ő meg kezelgette magának, dokihoz nem ment, amikor már annyira dagadt volt az egész szája, hogy beszélni sem tudott megindult valami izé kifolyni, na anyukám hívott egy orvost, aki azt mondta nagyon rosszúl néz ki, Nyh, szájsebészet, mára kaptak időpontot, ott közölték miután benéztek a szájába, és semmi más vizsgálat, hogy hát daganat, irány Db, most Db-ben vannak a szájsebészeten, de egy orvos hogy diagnosztizál 2 mp alatt vizsgálatok, röntgen stb nélkül??? Szabolcs megye nesze neked, és hát apum és anyum most paff, meg én is . Ja és mikor mindezzel ébresztett anyukám akkor állok bugyiban és közben ugat a kutya és kiabálnak, kinézek, és mire gatyát húznék már fenn is a fickó az oszlopon és köti ki a tv-t és net-et, mire anyumat szegényt le tudtam tenni, már köd előttük, köd utánuk, pedig ha várnak 2 percet akkor viszem a lóvét, mert hát tényleg nem volt befizetve, de oda tudtam volna adni nekik, na ekkor az események hatása alatt telefonáltam, hogy mi ez, mondják tartozásom van, mondom azt tudom, és??? Hát akkor majd visszakapcsolási díj ellenében visszajönnek, ja mondom jó, és az mennyi, hát 5000 ft, mondom azt sem várták meg,hogy felöltözzek, erre ők sorry, mondom ok, akkor keresek másik szolgáltatót, meg a fogyasztóvédelmet, ez a nénit kicsit mellbe vágta, én meg letettem, aztán visszahívtam őket, hogy az ügyvezetővel szeretnék beszélni, hogy hogyan is mennek itt a dolgok, erre a nő, hogy nem adhatja meg a számát, adjam meg én ,és akkor a főnök visszahív, ja mondom, az sosem fog megtörténni, és nem hagytam számot, csak közöltem bugyiban nem vagyok szép látvány, reggel

Na és érdekes módon tudták a számomat, mert visszahívtak, hogy beszéltek a főnökkel, mindjárt visszajönnek a pénzért és akkor visszakapcsolják ingyér, és most ezért tudok nektek még írni, de ha beletörődök, mert itt ugye a legtöbb ember kicsit butább és ezt simán beveszi, de bár én is falurúl gyüttem, annyi eszem van, hogy ez nem volt jogszerű, de rájöttek ők is velem így nem lehet
Jajj kérlek szorítsatok apukámnak!!! És itt egy baba-mama kép by Babcika :