A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Jól elvagyunk akkor, vak vezet világtalant :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
babcika

Ti nem kaptok még hülyét ettől a fent lévő mici-macis reklámtól, minig mikor küldök akkor fejbecsapja magát a kiscsaj és elmászik mici-vel, én már sokkot kapok tőle :evil:

Kép
babcika

Babci, jól mondtad. ;)

Kép Kép
manósziget

Azt szeretném kérni,hogy akinek postáznom kell az osanitot,az a picre az osanit nevű doksiba beírja a postacímét???
Hálás köszönet.

Kriszti,ne légy ilyen szőrös szívű.Majd kinyílik az ízérzékelése a lányodnak.Én állatira válogattam kicsinek,3 féle kaját voltam hajlandó megenni.Ahogy öregebb lettem szélesedett a skála.Szóval ne aggódj,nem fog éhen halni,viszont utálni fogja a kajákat,a főzést,és minden ami ezzel kapcsolatos.Gondolj csak bele,hogy most nála a kaja mivel egyenlő.

Kép
v.andi

Manó ,boldogultál a telefonos szlanyitással???

sutimano76

Most nézem az RTL-most-on ezt a nőt a széf-est, hát egyelőre hang nélkül, de így is brutál :lol: :lol: :lol:

Kép
babcika

Köszi Süti, de nem tudtam még vele foglalkozni... Öcsike egész du. titta nyűgi.... vagy ölben vagy pihiszékben ringattam... én meg dódoztam Manószigeten... de majd holnap felhívom őket. Mondjuk nekem a csajszi múltkor azt mondta személyesen lehet csak megnyitni. :roll: Majd utánajárok.

Kép Kép
manósziget

hát újszlát igen,de alszámla nem lehet ilyen megtakarítási?????

sutimano76

babcika,nálatok előretekerős tv van Kép ,mert nálunk csak félóra múlva kezdődik a széf?????

sutimano76

ja,hogy az rtlmost.hu Kép

sutimano76

Hú,Kriszti most hallottam a híradóban hogy vizsgálódnak a miskolci tűzoltóknál,Ateszt érinti????

sutimano76

áááááááááááá, most csak panaszkodok, bocs :oops:

Ku**a Allinaz-hoz újraszerződtünk kötelező ügyileg, hogy havi 4500 körül lesz, erre meg most meg levesznek 8000Ft-ot, hát merhogy még nem vette át a rendszer a bonuszt, így A00 lettünk, na kicsit kiosztottam a nénit, hogy a saját rendszerük nem bírja átvenni a bónuszt :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
babcika

Allianz Kép

sutimano76

Süti,Babcika: "vak vezet világtalant".Ezen jót nevettem.De Babcika jó a fordítás annyi idő van az első szülinapig.

Kriszti:ha Vica nem kéri a gulyáslevest,akkor elküldheted nekem az övét,mert most ahogy olvastam nagyon megkívántam. :D

Babcika:Allianz :twisted: :twisted: :twisted: Én most készülök a nyugdíjpénztáramat elvinni onnan.Bár a lakásbiztosításunk náluk van. :D A Micimacis reklámtól már nekem is herótom van.

Viki is már kb 3 napja napközben kb 2x fél órát képes aludni.Ettől persze estére már vörösek a szemei a fáradtságtól és persze semmi nem jó.
Vendég

[quote="v.andi"]c írta:v.andisüssssssssssssssögni. ez nagyon jó.... Kép Kép Kép

és néha milyen hatásos.... Kép Kép
vikiviktor

Babci engem is idegesít ....Mikor fog eltűnni Mici-Maci?

Kriszti ne vadulj meg, nem éri meg...(tudom, könnyű mondani).

Netbankot akarok én is, hogy tudjak utalgatni.....de ahhoz be kéne másznom a bankba ugye?

Megyek beírom a címem és valamikor próbálok utalni!Köszi Andi!

KépKép
KépKép
zsalyam

Andi... utaltam.... írtam címet.... :wink: :wink:
vikiviktor

Sziasztok, csak egy gyors bekukk..visszaolvasni sincs időm...

összecsaptak a hullámok a fejünk fölött:
férjem hajnalban rosszul lett, pontosabban nem tudom mi történt. Reggel egy nagy huppanást hallottam a fürdőből és ott találtam eszméletlenül...teljes pánik ... részletekre most nincs időm...ordítottam anyának, aki lent főzött..ő is odajött, hívtuk a mentőket..bevitték. Persze anya otthagyta a tűzhelyen amit főzött, felgyújtotta a konyhát..konyhabútort és fekete minden.

Férjem azóta már itthon, saját felelősségre ...persze ezen is mérgelődöm, dehát férfi...
a festő holnap jön, hátha emberi külsőt tud csinálni a házból...

Szóval teljes káosz, pár napig biztos nem tudok jönni.
Ha valami fontos történik, írjatok privit légyszi, mert nem fogok tudno olvasni sem.

Andi ha megjön a homeos cucc, írjatok nekem, hogy hova utaljak és mennyit és ha lehet nekem postázni kellene.

Ha esetleg Manó tud valamit etetőszékügyben, azt is írjátok meg.

köszi, köszi

t-pk

Sziasztok!

Köszi a drukkokat és a ránk gondolást, aranyosak vagytok.

Délelőtt megvolt a vizit. Tényleg hemangiómája van Máténak, amit azonnal kezelni kezdett dokibácsi. Úgynevezett cryo pajzzsal kezelte, ami egy -90fokos fagyasztás egy pisztolyszerű készülékkel. Ezt érintette hozzá az orra 3 pontjához pár másodpercig. Nagyon bátor volt Máté, csak addig sírt, amíg lefogták, utána már csak hüppögött a karomban. Március 30án kell mennünk ide a kerületbe a Kelen kórházba lézerkezelésre. Erre is szükség van, hogy ne legyen Cyrano orra. Addig más tennivalónk nincs. Dokibácsi nagyon kedves volt, bizalmat ébresztett.

Astrid, gratulálok Dórinak a fogacskához! Neked pedig a fogyihoz, ügyes vagy!

Én 1 hét alatt 1 kg-t fogytam, úgy hogy hétköznap nem eszünk cukrosat, de pl a hétvégén ettem édességet is. Torna még nem sikerült, mert lusti vagyok. :oops:

Móka: Nagyon helyes pasi Momó!

Andi: Örülök, hogy egy picit sikerült pihenned. Tényleg rakd félre a házimunkát, aludj napközben is amennyit csak tudsz.

Babcika: Nagyon szép méretekkel rendelkezik Blanki!

Manó: Mi is a 3as Huggies helyett használunk most 4es Libero-t :wink: , eddig bevált. 12 órát is kibírt tele kakival és pisivel, szóval, eddig elégedett vagyok. És juhéjj, telek!!! :lol:

Viki: Nagyon ügyes Dóri a mászással és a hasalással. Máté még nagyon kis lusti, néhány percig élvezi, aztán vagy lefekszik, ujja be a szájába vagy addig nyűgösködik amíg felvesszük.

T-pk: Juj, nagyon sajnálom a férjedet. Lehet tudni, mitől lett rosszul? Drukkolok nektek, hogy semmi komoly ne legyen...

Holnap reggel megyünk Rota 2.körrem utána jön egyik barátnőm a két kislányával, így csak este jövök majd. Ne aggódjatok, de azért gondoljatok rám... :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép
hgrita

Homeos cuccal kapcsolatban:
beírtam a címem a pic-re. Nekem elvileg kettő van, akkor mennyit utaljak (2×1700 vagy 2×1500+200)? de tulajdonképpen lényegtele, utalom a többet, az a biztos... :roll:

t-pk

[quote="sutimano76"]H írta:sutimano76ú,Kriszti most hallottam a híradóban hogy vizsgálódnak a miskolci tűzoltóknál,Ateszt érinti????

Süti, nem.
Inkább nem mondom, h akinél a tűz kigyulladt, annak a vője országgyűlési képviselő. azt sem mondom, h möszöpös...
most az az új divat, hogy azokat hibáztatják a tűz pusztításáért, akik eloltották.
Inkább nem mondom, hogy milyen országban élünk...

ezt a hszt pedig majd törlöm...

vicger

Ez több mint gusztustalan ...azokat elővenni akik az életüket kockáztatják.....
:( :( :? :?

KépKép
KépKép
zsalyam

Kép Kuka manó

Kép

Kép

Kép
hgrita

Lina,Viki,és ha valamilyen módszerrel altatnád?????

Amúgy én a nappali rosszalvóknak nagyon tudom ajánlani a levegőn alvást,Berni is csak ott tud jókat aludni,ma ugye nem tudtam kivinni,nemis aludt csak 2×1.5 órát!ami amúgy egybe is megy és van előtte meg utána egy félórás is valamikor.

Törölheted Kriszti :D kapják be!!!

T-pk,jesszus ,remélem azóta férjed jobban,konyha meg majd lesz!!!

Rita,hú,végre egy jó hír!!! :D

:oops: :oops: :oops: Viki ,itt kérnék elnézést az egész topik nevében,kivéve Rita,hogy nem reagáltuk le Dóri mászását!!!Én akartam,de Bewrni ma már 3× ismételtette az esti edzéstervet(lépcsőzés).szóval Dórinak Kép

Zsalyam,rózsaszín postai csekken is küldhetsz pénzt!! :wink:

sutimano76

Andi,szertnélek megkérni,hogy azokat a linkeket amiket a tejcivel és szopizással kapcsolatban ide beraktál,elküldenéd privibe,köszi!!!azt is ami leírja hogy reggel többet este kevesebbet esznek a babók.kösziköszikösziköszikösziköszi

sutimano76

jó éjt gyerekek,búcsúzik a füles mára!

http://www.youtube.com/watch?v=Bzr6E8Qq ... re=related

sutimano76

Ezt direkt csináljátok, tuti..... :wink: :wink: amikor itt vagyok, alig van valaki, most meg nem jöttem egész nap és teli írtatok 4 oldalt!!!!
Andi basszus.... majdnem.... Nem tudom mikor aludt el, de én férjemmel fél 10-kor közöltem, hogy kitaláltam egy tök jót!! Aludjunk!! :lol: :lol: Benne volt. De felébredt Tomi! Így ő aludt, én még nem. 11 körül raktam az ágyába. 4-ig aludt (én 3 fél4 között ébredtem) és 6-ig nem aludt vissza. Akkor kelt férjem, megcsináltam a kajáját és ettem 1 kicsit. Így 7-kor aludtam el és 9-kor volt ébresztő. Gondoltam elalszik alszom én is... De nem akart aludni. 2-3-szor aludt el és ébredt 20 percen belül. Így nekiálltam takarítani meg főzni. Végül a hintába sikerült bealudnia. A szobán kívűl felnyaltam az egész lakást.
Süti a levegőn nyuszim is jókat alszik, de nincs terasz, kivinni meg nem tudtam, mert akkor soha nem lesz takarítva. Tudom megvár... várt már vagy 2 hete. :oops:
Számla...nem tudom.... reklám alapján kiváncsi lettem, de megkaptam én is az értesítőt. Én nem nyitok, tudok spórolni, ha akarok. Én nagyon ritkán költök, amit kell, azt meg így is-úgy is kell. Szóval 2-szer meggondolom mi fontos, és a számlámhoz igyexem nem nyúlni. Jaaa és nem is használom a kártyát.
T-pk jobbulást férjednek. Vigyázzatok magatokra!
Rita örülök, hogy doki bíztató volt, ujjak a szájban édes...
Lili, tényleg jöhetnél gyakrabban. Képet!!!!!
Babcika szép méretek. De tessék.... Vikivel ma is itt voltatok, Ti kerültök engem... :(
Viki nekem is az jutott eszembe, mint Babcinak szép kerek popo. :lol: :lol:
Kriszti, én is nagyon válogatós voltam... vagyok :oops:
Lina végre mosolygós, de édi.
Momó könyöklös nagyon tuti, vagány.
Dorkinak és családnak soksok gyógypuszi. és +++++++++++++++
Astrid reméljük többi fogacska is ilyen csendben bújik elő. :wink:

Ma csináltam zöldséget... jégsali, fehérkápi, ubi, lilahagyma leszeletel, összekever és nyakonönt tzatziki szósszal. Hozzá halrudak. Húúú, nagyon jól esett. Vacsira meg rakott krumplit csináltam.
Csajok, anyu csinált Tominak Nyuszit és imádja. Azóta el sem engedi.... Gyűrkészi, szorongatja, öleli, rágcsálja.. Olyan édes vele. Majd fotózom külön is, most csak a kezében tudom mutizni. Pontosabban kérem majd anyut.

Valamit még akartam, de nem jut eszembe. Szóval aki kimaradt bocsi. Mindenkinek gratula a -kg-hoz!!!
bex13

Kép jé te ki vagy? Kép te már az enyém vagy nem engedlek :D

Kép
lipót beatrix

[quote="sutimano76"][ írta:sutimano76b]Andi,szertnélek megkérni,hogy azokat a linkeket amiket a tejcivel és szopizással kapcsolatban ide beraktál,elküldenéd privibe,köszi!!!azt is ami leírja hogy reggel többet este kevesebbet esznek a babók.kösziköszikösziköszikösziköszi

Ezeket èn nem mentettem el.Vissza kellene ketesni itt a topikban,bocsika :oops:

Kép
v.andi

Nálunk most ért véget a Töltse az éjszakát Barnival,avagy csináljuk ki anyut cìmű szórakoztató műsor felnőtteknek 8) :lol: :lol:

Kép
v.andi

Sziasztok!

Andi, köszönjük, h megrendelted és elintézted az Osanitot!! Hippes hozzászólásom tegnap nem állta meg a helyét, összekevertem a dolgokat..... Köszi a linket!

Rita, örülök h kezelésbe vették Máté nóziját!

Süti, itt elég infó van a szopiról:

http://www.lll.hu/fuzetek

hozzátáplálás: mindenki másként fogja csinálni!!! Ki így ki úgy, kinek mi a kényelmesebb egyiket sem lehet majd elítélni!

Vicger, ez egy ilyen ország.... :( :evil: Na majd áprilisban! :wink:

T-pk, olvasni is rossz volt.... remélem minden rendeződik! Férjed h van?? Vizsgáltak rajta valamit?

Lányok, én nagyon beteg vagyok! :( Elkezdett fájni az arcüregem is. De lázam lekopogom nincs!

Kép
kata05

Sziasztok!

Vagyok (köszönöm Kriszti az érdeklődést, csak zsúfoltak a napok), de ma többnyire itthon. Olyan sokat írtatok, így én is csak néhány hsz-re fogok reagálni. :oops:

t-pk: ezt tényleg borzasztó volt olvasni is ... nálunk is pár hónapja apa a fürdőben lett rosszul, utána mentő, de szerencsére nagyobb baj nem volt, remélem, Nálatok sem ...

Kata: ez a kórság mi lehet? orvos látott? Biztos, ami biztos, utba indítom a kommandót Kép Kép Kép Kép Kép

Andi: megrendelést, ügyezést én is köszönöm. :) Ma itthon vagyok, de ha nem oldódik meg, lehet, hogy holnap és pénteken kell Bp-re mennem, akkor lehet, hogy el tudom hozni ... hívlak majd holnap és megbeszéljük.
Éjszakátokra már nem is tudok mit írni :(

Rita:
Máténak nagy-nagy dícséret, és ezek tényleg jó hírek :)

Manó, Tengdi: köszönöm, a link megvolt, azt eltettem, a könyvre gondoltam, de így már az is megvan :wink:

KépKép
KépKép
madar

Sziasztok!

Na, nekifutok 4edszerre, hogy végre be is kerüljön a fórumba, amit írok ... tisztára zizi vagyok: lehet, hogy a tegnapi is bekerült, csak nem onnan néztem ma vissza ??? :roll:

Szóval: nagyjából rendben vagyunk, eltekintve attól, hogy 2 napig folyamatosan fájt a fejem ... Lotti esténként műsorozik, és nap közben 1000000 tennivaló van ...

Lillával múlt héten voltunk szemésznél, erről írok egy blogot :evil: :evil: :evil: :evil: ...

Lottival is elkezdtük a gyógytornát, péntekenként járunk, most a héten szombat lesz belőle, mert fogorvoshoz megyek pénteken ...

Ja, és múlt héten eldőlt az is, hová fog oviba járni :lol: :lol: :lol: :lol: ... szivecske lesz a jele ...

Kép

Kép
bibiesbrumi

Kata!: jobbulást

T-Pk: férjednek is gyors felépülést ... neked kitartást ...

Dorka: hogy vannak? ... képtelen vagyok visszaolvasni, leírni most valaki? ... még a kórházban?

Viki: Dóri nagggggggyon ügyike :)

Süti: vannak olyan gyerekek, akik nem eszik meg kezdetben a házikosztot ... vagy nem szívesen... ezt furcsa így hallani, és én is 100%ig elkötelezett voltam abban a kérdésben, hogy főzni fogok Lillának ... egy ideig főztem is ... nagyadagban, tettem a fagyóba ... nem kellett neki ... utána már minden nap, hogy friss legyen ... az sem kellett ... egy évesen még csak "kóstolgatott" a házikosztból, de a hipp-et megette ... szívesen- örömmel ...hát, ez van, gondoltam, majd kinövi ... és így is lett ... de ha akkor ragaszkodom, hogy márpedig az én főztömet eszed, vagy semmit, akkor is nyilván megtanul enni ... csak lehet egy életre elveszem a kedvét tőle ... én inkább örültem annak, hogy egyre szívesebben eszik szilárdat, és minden új ízt szívesen kóstol ... van, aki ész kálváriát jár meg az etetéssel (nekünk volt a közeli családban ilyen ... ) és láttam, milyen az, ha egy baba nem akar enni ... úgyhogy én úgy gondoltam: ha bébiétel kell neki, akkor azt kap, csak egyen ...

Természetesen Lottival is első körben saját magam készítette kajcsival próbálkozunk majd, mert azt senki nem kétli, hogy az a legjobb :wink: :lol: :lol:

olvasok tovább;) ...

Kép

Kép
bibiesbrumi

Andi: te szegéééééééééééééény ... simisimi ... hajnal 3-4ig nem aludni :shock: ... és mindezt rendszeresen ... áááááá :shock:

Kép

Kép
bibiesbrumi

Bex: Tomika nyuszija nagyon tetszik ... és hát Tomika is szívünk csücsije :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi

Azt hiszem MANÓ kérdezte régebben, hogy hogy állunk a bilivel ... jelentem: sehogy ... :shock: :shock: :shock: :shock: ... visítás, és nemmmmmóóóóóóó (nemjó), ha látom, hogy kakilni készül (sőt mondja is (kakkkkkanifogok) ...szerintem szellemileg és fizikailag 100%osan érett rá, de valamiért nem akarja ...csak ruhástól ül rá ... megmondom őszinten: sokat várok az ovitól :lol: :lol: :lol: :lol: ... ott látja a többit, annyira helyese a miniwc-k ... tuti, hogy utánozni fogja őket (csa pozitívan akarok ehhez a témához állni, és bízni benne, hogy pár hónapon belül letehetjük végre a plust !!!! :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Rita: lemaradtam arról, hogy mi történt Mátéval, de annak örülök, hogy látom, megoldódni látszik !!!!!

Kép

Kép
bibiesbrumi

Képzeljétek: annyira akadozik a posta Angliában, hogy a karácsony előtt megrendelt játszószőnyeg mos érkezett meg :shock: :shock:

Kép

Kép
bibiesbrumi

Krizti: Vica kajálásával kapcsolatban egyetértek veled ... mert te látod, és tudod, hogy ez mennyiben hiszti, dac stb ... amikor elezdődik a hozzátáplálás, szerintem sem jó erőltetni semmit, mert az nagy bajokat csinál, pont az előbb írtam, hogy én is igazodtam Lillához ... DE!!!!: mostanra nincs válogatás ... ha nem eszi meg azt, amit délben elé teszek, akkor mehet kezet mosni, vége az ebédnek ... és ha 3 körül sem karja megenni, na akkor kaphat mást, mert akkor tényleg nem kell neki valami miatt ... de Vica már nem 2.5 éves, igazad van, ha ráhagyod ezt, egyenes út a a full egészségtelen táplálkozáshoz ... nem lehet mindig tésztát enni!!! .. és itt nem arról van szó, hogy van egy-két étel, amit nem szeret (mint pl ahogy a lányok írják a főtt répát, vagy a lecsót), hanem, ha jól értem, a zöldségek és a hús inkább teljesen hanyagolva lenne ... na, ezt én sem hagynám ...

Kép

Kép
bibiesbrumi

no, miután jól teleírtam az oldalt, most megyek, mert ébred Lottiska, és vár a házimunka :)))))

Kép

Kép
bibiesbrumi

Bex... dehogy kerüllek.... :shock: :shock: :shock: :shock: Te nem jössz napközben.... :wink: :wink: nagyon édes Tomika ahogy szorongatja a kis kedvencét!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Andi... éjszaka.... :evil: :evil: :evil: :evil:

T-pk... férjed... uramatyám.... jobban van már?? (ténylegesen?)

Kata... fokhagyma, fokhagyma, fokhagyma.... öli a bacit.... :wink: :wink: :wink: gyógyulj meg!!! Megfázhattál? Vagy mitől lett ez neked?

Bibi... dejó hogy itt vagy!!! Megnyugtatlak... tegnap semmit nem küldtél el... és már pár napja nem írtál... vagyis a fórumon nem jelent meg.... :wink: :wink:
Dorka még kórházban van.... :? :? mennek a ++++++++++++++
Szívecske... dejó ... az tök szép jel...
Ahol gyakorlaton voltam... netudjátok meg milyen jelek voltak... először csak néztem... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: aztán ahogy megismertem a gyerköket... tényleg rájuk illet.... :oops: :oops: :lol: :lol: (jaaaaaaaa és 80%-ban kisebbség volt az oviban.... :wink: :? :? :? ) egy jelet írok le.... azzal szerintem elmondok mindent.... gereblye volt a kislány jele.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (amit most írtam elég ellentmondásos... mert belegondoltam, hogy az én jelem az oviban piros lábas volt.... huuuu már akkor látta bennem az óvó néni, hogy mekkora egy konyhatündér leszek..... :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vikiviktor 2010.01.13 09:34-kor.
vikiviktor

Ahogy írtam az előző hsz-t... közben gyerekem bef@sott a pihenőszékbe.... (hallottam...) most akarom kivenni... s alszik.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
vikiviktor

ja, még egy dolgo: Móni, Süti, Andi: ha van kedvetek átjönni, akár ma is, várunk benneteket egy jó kvra !!!!!!! :))))) (remélem, senkit nem hagytam ki, aki a környékünkön lakik !!!!!!!!!!!!!! )

Kép

Kép
bibiesbrumi

[quote="hgrita"][ írta:hgritaimg]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1263327503.7961.jpg[/img] Kuka manó

Kép

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaj micsudi tokácskát növesztett Mátéka.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nagyon édes!!!!!! :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Astrid: gratulálok Nektek a fogacskához :wink: :D és milyen jó, hogy Dórit nem viselte meg :)
fogyás ... nagyon ügyes vagy :)

Anna, Astrid: lehet, hogy igazatok van és a diéta és a fáradtság együtt :oops: tényleg néha úgy megcsúszok az esti programmal, hogy nálam elmarad a vacsora :oops: .. de jobban oda fogok figyelni :)

Anna: én imádom a póréhagymalevest :wink:
nagylábujj rágcsa :lol: úgy szeretem, amikor ezt csinálják :D

Manó: milyen volt a diós-almafőzelék? :wink: :lol: egyébként hogy csináltad, hogy tej/tejszín nem volt benne?
Telek ... ez nagyon szuper :) :) :)

Petra, Lili:
kukucs :wink: :wink: :wink:
Legalább képeket Kép

Zsalyam: Keve rajz :)

Viki: hogy vagy, elmúlt a rosszkedv?
Dórinak külön Kép Kép Kép

Kriszti: úgy megállítanám az időt, Julcsinál már látom a kamaszkor csíráit .. én már el tudom képzelni, hogy egy ilyen kiscsomagból lehet majd tenyérbemászó kamasz :wink:

Babcika: én is loptam szmájlikat :oops: :wink:
én sem csípem már ezt a mici-macit ott fennt
Kép

Bibi: én most visszaolvastam vagy 5 oldalt ... nem kerültél bele
fejfájás huss
ovi Kép Kép Kép

Babák, akikről képeket láttam, így visszaolvasva, Mór, Niki, Viki, Máté, Tomi nagyon édesek :)

KépKép
KépKép
madar

Sziasztok!

ma asszem hisztis napom lesz :shock: , Keve nagyon bogaras...állandó nyaggatás
és megette a reggelimet 5 kiwit :lol: :lol: :lol:
de Róza tündér!
és az agyam ráállt az szd-írásra....írnééééééék de nem hagynak!
és még ebédem sincs :shock:

nyafi nap :roll: bocsi
tudom van akinek rosszabb

:oops: :oops: :oops:

T-pk ez nagyon megijesztett!

Rita még drukkolok és a második kép nagyon tetszik!

Kata gyógyulj és lehet tényleg orvos kéne!

Bex Tominak szuper haja és nyuszija van!

Bibi tényleg jó zsúfolt napjaid vannak...

KépKép
KépKép
zsalyam

A kajához én nem igazán tudok hozzászólni... vagy mégis.... én pölö a mai napig nem szívesen eszem meg a húst.... és ez megmagyarázhatatlan még számomra is, hogy miért nem.... :? :? :? :? undorodom tőle.... bocs.... :oops: :oops: :oops: :oops: és gyerekként is undorodtam.... :x :x :x :x :x :x :x utáltam amikor kitették a tányéromba, hogy ezt meg kell enni... volt, hogy 3 órán keresztül ott ültem.... :shock: :shock: :shock: :shock: (kitartó voltam....) de nem nyúltam hozzá... volt amikor anyunak az asztal alatt odacsempésztem... :wink: :wink: :wink: :wink: így megúsztam a letolást.... :wink: :wink:

És a kajáról még.... én a leves után is iszom pölö egy pohár vizet... és kajálás közben is egész végig iszom... mert így szeretem... és ez nem jelenti azt, hogy kevesebbet ettem volna, mint a tesóm... sőőőőt néha többet is.... ezért is állandóan szóltak anno kaja közben, hogy ne igyál annyit stb..... :? :? :? :? :? :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vikiviktor 2010.01.13 09:46-kor.
vikiviktor

Móni... köszi jól vagyok... pozitív gondolkodás!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

tegnap fürdőszoba csapunk alul szétrobbant, vagyis a melegvizes cső, nem a csap , fürdőszoba használat nem volt, régi módszerrel lavórba mosdás a konyhában.
Itt a szerelő, húúú lesz mit takarítanom!!! :shock: mint mindig a szerelők után.
megvan a mai program.

Rita
nagyon örülök, hogy csodaszép kis Máténak megoldódik a h...akármi, nem jut eszembe a neve. Nem látszik a képeken!

Tomika
is nagyon zabálnivaló, ahogy fogja akis állatkáját!!!

Lina, gyönyörű a pici lánykád!!! nekem is olyan nehéz elcsípni mosolygós képet, a gépre nem mosolyog...

Kép
Kép
tengdi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: