Ezt direkt csináljátok, tuti.....

amikor itt vagyok, alig van valaki, most meg nem jöttem egész nap és teli írtatok 4 oldalt!!!!
Andi basszus.... majdnem.... Nem tudom mikor aludt el, de én férjemmel fél 10-kor közöltem, hogy kitaláltam egy tök jót!! Aludjunk!!

Benne volt. De felébredt Tomi! Így ő aludt, én még nem. 11 körül raktam az ágyába. 4-ig aludt (én 3 fél4 között ébredtem) és 6-ig nem aludt vissza. Akkor kelt férjem, megcsináltam a kajáját és ettem 1 kicsit. Így 7-kor aludtam el és 9-kor volt ébresztő. Gondoltam elalszik alszom én is... De nem akart aludni. 2-3-szor aludt el és ébredt 20 percen belül. Így nekiálltam takarítani meg főzni. Végül a hintába sikerült bealudnia. A szobán kívűl felnyaltam az egész lakást.
Süti a levegőn nyuszim is jókat alszik, de nincs terasz, kivinni meg nem tudtam, mert akkor soha nem lesz takarítva. Tudom megvár... várt már vagy 2 hete.
Számla...nem tudom.... reklám alapján kiváncsi lettem, de megkaptam én is az értesítőt. Én nem nyitok, tudok spórolni, ha akarok. Én nagyon ritkán költök, amit kell, azt meg így is-úgy is kell. Szóval 2-szer meggondolom mi fontos, és a számlámhoz igyexem nem nyúlni. Jaaa és nem is használom a kártyát.
T-pk jobbulást férjednek. Vigyázzatok magatokra!
Rita örülök, hogy doki bíztató volt, ujjak a szájban édes...
Lili, tényleg jöhetnél gyakrabban. Képet!!!!!
Babcika szép méretek. De tessék.... Vikivel ma is itt voltatok, Ti kerültök engem...
Viki nekem is az jutott eszembe, mint Babcinak szép kerek popo.
Kriszti, én is nagyon válogatós voltam... vagyok
Lina végre mosolygós, de édi.
Momó könyöklös nagyon tuti, vagány.
Dorkinak és családnak soksok gyógypuszi. és +++++++++++++++
Astrid reméljük többi fogacska is ilyen csendben bújik elő.
Ma csináltam zöldséget... jégsali, fehérkápi, ubi, lilahagyma leszeletel, összekever és nyakonönt tzatziki szósszal. Hozzá halrudak. Húúú, nagyon jól esett. Vacsira meg rakott krumplit csináltam.
Csajok, anyu csinált Tominak Nyuszit és imádja. Azóta el sem engedi.... Gyűrkészi, szorongatja, öleli, rágcsálja.. Olyan édes vele. Majd fotózom külön is, most csak a kezében tudom mutizni. Pontosabban kérem majd anyut.
Valamit még akartam, de nem jut eszembe. Szóval aki kimaradt bocsi. Mindenkinek gratula a -kg-hoz!!!