A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Málnus atán jól belehúzott tényleg... nem lehet egyszerű időszak ez nektek :( Nekünk tegnapelőtt volt olyan, hogy a délutáni alvás után úgy sírt Eni, hogy adtam neki Nurofent... akkor éjjel meg csak 1x ébredt, de gyorsan visszaaludt, csak át kellett rakni a mi ágyunkba :wink: De a 4 szemfogból csak 2 tört még át, a másik kettő is napokon belül várható :roll:

yuyu79

Lehet hogy kevesebb munkanap volt decemberben? Mondjuk párezer eltérés máskor is szokott lenni, de nekem most majd 12e :shock:

yuyu79

Zsóf!
Mennek a drukkok holnapra!

MEcsi! Jó, hogy már jobban vagy, gyógyulj meg gyorsan!

Vinyó... Hmmm. NEkem sem ártana kiírni a teljes tartalmát...

Szisz! Réka napközben csak pohárból meg csőrösből iszik. Csak amiatt aggódtam, hogy a reggel-esti cumisüvegezés nem gáz-e. Igazából én még nem érzem annak, csak tegnap este apja feltette a kérdést, hogy ezt meddig kapja így...Gondoltam körbenézek a hasonkorúaknál :lol:

Apró! Sajnálom hogy nem jól alakulnak a dolgok! Azért még hátha pozitívan sikeredik az egész.

FOgzáshoz kitartást csajok! Csak kibújnak már lassan azok a kis gyöngyszemek! Tök furcsa, nálunk Réka már olyan régen növesztett fogat, hogy nem is nagyon emlékszek, hogy mennyire volt durva a helyzet...

Elkezdtem RÉkának bölcsit bóklászni Erdőkertes környékén. Odáig eljutottam, hogy egész biztos nem akarom teljes bölcsisnek, meg felesnek sem, hanem mondjuk heti 2 nap lenne a jó. Akkor együtt is vagyunk, meg a gyerektársaság is megvan. Így viszont tuti hogy magánzóba tud csak menni. Amúgy kiderült, hogy nem is tudna államiba, mert a legközelebbi böli Veresegyházon van, ott meg csak helyieket vesznek fel, így is fullos minden. Bő 1 év előre a jelentkezés. Ez mondjuk elég durva, mert mondjuk oké, hogy mi ki tudjuk fizetni, de mit csinál az a család, ahol a lerövidített gyed miatt anyukának mennie kell dolgozni, és nincs nagyi a közelben. Akkor gyakorlatilag a fizuja majdnem rá is megy a fizetős teljes idős bölcsire. Nagyon nem normális ami itt M.o.-on van....

Na mentem aludni. MA megígértem magamnak, hogy éjfél előtt fekszek. Van még nyolc percem mosogatni, zuhizni
:lol:

Jó éjt!

panna1

yuyu, nekem se lett lett kevesebb :roll:
mindenkinek köszönjük a dícséreteket !
szisz, nme lehet, hogy rosszúl avan összeszerelve és pici igazításra szorul?ha belül is van szívószál ami leér az üveg aljáig akkor esetleg azt nézd, meg, hogy ott van-e annyi rés, hogy szívni lehessen...ilyesmire gondolnék.vagy van benne valami biztonsági zár??...stb...

hűű panna, most nézem mennyi az idő, nekem meg már rég aludnom kéne :roll: na akkor jóccakát!!
Vendég

Kép

Mecsi örülök,hogy kicsit jobban vagy!

Julcsi azért a - 12000Ft elég nagy eltérés érdemes utánanézni

Szisz vízszintesen nekünk sem megy a pohárból , de ha csak kicsit van döntve akkor jön...

kismamik ilyen sokáig ébren? a terhességi álamatlanságban szenvedtek?:)

ez a bölcsi dolog tényleg elég car
Vendég

Jó reggelt!

Dönci ma reggel 5kor felkeltet, hozott könyveket és ezerrel magyarázott nekem. Egy órán keresztül próbáltam emggyözni, hogy aludjunk még, de hiába... Kicsit ki vagyok nyúlva. Este meg majdnem éjfélig segítettem a páromnak egy sürgösségi munkában. Lassan összekapjuk magunkat, aztán elmegyünk az oviba ill. én bevásárolni.
Dönci üvegpohárból iszik már vagy fél éve. Se szívószál, se cumisüveg, se tápszer, a csöröst visszük útközbenre, de neki az nem nagyon jött be, így viszek egy müanyag poharat és üvegben innivalót, amit betöltök neki és megissza.
Imi szorulása is kezd javulni, de jó nehéz szülés volt. Tegnap egy akkora kupacot csinált, hogy eldugult a wc. Azt se értem, hogy egy olyan kis lyukon hogy fért ez át!?
Mentem startolni.

Puszi:én
Vendég

Boni!
Köszi a kávét kár hogy csak virtuális :D
Sziszka!
Köszi hogy megnézted a Bingot,körülnézek hátha lehet máshol is kapni.Miku már memoria kártyával is nyomul de annak elég vékony a lapja.
Zsófi!Mennek a drukkok!!
l.veronika

Jó reggelt!

Köszi a válaszokat tej ügyben! Nekem a dokinéni mondta, hogy nem kell vizezni a tejet, minden átmenet nélkül adhatom neki, és elég a 2.8%-as. Ami a forralást illeti, én azt hittem, hogy ezekben a dobozos tejekben már eleve forralt, hőkezelt tej van, már nincsen bennük baktérium. Szóval csak ezért kérdeztem, de majd még a dokinál is rákérdezek, de sztem mondta volna, ha kéne. Ma reggel tettem bele Virágnak kakaót is, és úgy itta mint aki hetekig nem ivott volna semmit, szóval ízlett :wink: Ja, max 5dl iszik tejet egy nap, reggel kb 2dl, este meg még tápszer de abból is csak olyan 150-180dl.

Kép
Kép
dia123

Vera én találtam egy oldalt de ott b..ott drága...

http://images.google.hu/imgres?imgurl=h ... G%26um%3D1

illetve ami nem fa

Barbi légyszi küld el priviben címedet! köszi!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.12 09:16-kor.
Vendég

illetve találtam még több oldalt, de most apoa elvitte vinyót szervizbe és amiket lementettem most nem tudom megnézni.. ezeket csak azért linkeltem be, hogy kb lehessen rájuk keresni kínálatilag,mert egyébként árilag nem is tudom hogy gondolják... :roll:
Vendég

[quote="boniko"]
írta:
bonikokismamik ilyen sokáig ébren? a terhességi álamatlanságban szenvedtek?:)

boni,
napközben én is ledőltem a gyerekkel és meglepve tapasztaltam mikor ébredtünk, hogy én is 2 órát aludtam, így este nehezebben dőltem ki...
Vendég

Sziasztok!

Vera, írtam mailt :)

Julcsi, újra fel kell hívjalak, azt hiszem elfelejtette, hogy Lackó barátjáék bejelentkeztek szerda ebédre, és fogalmam sincs meddig maradnak, bár nekik is van egy 8 hónaposuk, szóval vagy áttesszük megint :( Vagy kicsit később jövünk, mint terveztem, mit gondolsz?

Boni, köszi a kávét! Csajok, most már kávézhatnánk egyszer együtt élőben is....

Panna, nekünk van egy 3 gyerekes jó barátunk Erdőkertesen, mondjuk ők már iskolásak, de ők is Veresre járnak, érdeklődjek neked egy kicsit?

Na megyünk sétálni :) -5 fok....

<
sziszka78
Tolna

Julcsi, visszavonva, most egyeztetnek a fiúk, és csütörtökre tették az ebédet, akkor jövünk holnap :)

<
sziszka78
Tolna

Yuyu! NNekem eddig mindig ugyanannyit utaltak, de most decemberrre 6 ezerrel többet. :shock:
Vendég

Szisz, oké, örülök hogy tudtok jönni :D És akkor úgy ahogy terveztétek, cipővásárlás után jöttök?

Érdekes! Most beszéltem a munkaügyisünkkel, nem tudja, miért kevesebb, majd utánanéz... Egyébként nekem eddig is volt hogy 84-et kaptam, volt hogy 80 körül, de annál kevesebb eddig nem volt, most meg 72500 :shock:

Zsófi, remélem jössz a hírekkel, és azt is, hogy minden rendben volt :roll:

yuyu79

Panna, remélem sikerül megfelelő bölcsit találni...

Barbi, jó korán keltetek... nem tudsz ledőlni valamikor délután egy kicsit? Biztos jót tenne :wink:

yuyu79

Sziasztok!

Julcsi, megnéztem, nekem ugyanannyi gyed jött, mint szokott, szerintem hívd fel őket, egy perc alatt megmondják, hogy mi lehet az eltérés oka. Szerintem csak véletlen az egész...?!

Zsófi, nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen, ne aggódj, ok nélkül tuti nem műtenek. Bár már remélem végeztetek a dokinál és minden rendben?! Gyere a hírekkel.

cumisüveg: nálunk sose jött be, se a cumisüveg, se a csőrös pohár, se a cumi. Így Barnus itthon üvegpohárból iszik már nagyon régóta, pár napja rákapott a csőrös Aventes poharára is (pedig eddig nem szerette), útközben általában műa. flakonból iszik (Jana babay-s pici 2dl-es flakon). Tejet mi még nem próbáltuk, de lehet hamarosan kifogom, csak még várni akartam vele kicsit. Sajnos a Hipp 3-as tápi se jött be, bár először amikor meglátta, el kezdte mondani, hoyg "cici, cici", dehát nem lehet őt átverni.... :) hamar rájött, hogy az mégsem a megszokott.... így küzdünk továbbra is a cicizéssel. Napközbeni alvásnál már lassan egy hete sikerül nélküle, így marad a ringatás, ma pl. a Verdák c. mesébe aludt bele ebéd után a kezemben:) éjjeleink még nyűgösek nagyon.

Du. megyek vissza a gyógyszertárba a homeós bogyóért (rendelni kellett), kíváncsi vagyok, remélem segít?!

Szisz, jól belehúztatok fog ügyileg, mondhatni utolértetek bennünket, mi még csak a 9.-nél tartunk. Jobb felső örlő útban kifelelé és úgy látom, hogy a szemfogak is mocorognak rendesen.... szóval kitartás, majd csak túlleszünk ezen a fránya fogzáson. Nagyon sajnálom a képeket, szörnyű lehet, én is nagyon el lennék keseredve. Mi is csinálunk folyton biztonsági mentést egy külön vinyóra és jó is, mert ma reggel minden ok nélkül egyszer csak kikapcsolt a gép menet közben....

Mecsi, jobbulást neked és a még betegeskedőknek, gyógyuljanak meg hamar!

sniky

Én is remélem, hogy minden oké Zsófival. De kicsit aggaszt, hogy még nincs hír róla...

Julcsi! Remélem én is, hogy lesz valami jó.. Mondjuk ott vannak elég jó hírűek. NA majd látjuk. Gyed nekem is kb annyi jött mint eddig.

Szisz! Minden infót szívesen fogadok! HÁtha tud mondani ismerősöd is pár szót róluk.

Niki! Tápival én is próbálkoztam egy párral RÉkánál. NÁla végül a Humana3 banános-vaníliás jött be.

Dia! Azt hiszem te írtál régebben a gyed változásról, illetve gyed és Ketteske viszonyáról. Meg tudnád adni a linket, ahol utánanézhetek? Van esetleg friss infód az ügyről?

panna1

Sziasztok!

Írtam Zsófinak, majd jön, de 5 körül még a kórházban volt. Remélem estefelé azért benéz!

Én meg hoztam pár képet végre, így 4 hónap után, bár vmi gond van a nettel, mert ezeket is vagy egy óra volt feltölteni és a méretezés is eggyel nagyobb mint akartam, de már átalakítani nincs időm, mert Levinek vacsit kell csinálnom!
Tehát a "legújabb" képek amiket sikerült a családból eddig begyűjteni plusz egy nyári nosztalgia:
Kép add ide a szemügét...
Kép na, ezt megszereztem!
Kép ugye, milyen rendes vagyok? Visszaadom!

És az ifjú motoros nemzedék:
Kép

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Zsófi!

Remélem jól vagy és nem kellett a műtét!!!
Sajna tegnap nem tudtam jönni, ma meg talán már okafogyott, de neem is volt két angyalkám Dori előtt. Mindkettő a 12-ik hét előtt ment el, de csak a második -nagyobb babónál "fejezték be " a vetélést, mert az elsőnél ha jól emlékszem 3 mm alatt volt a méhfal vastagsága, és ez a limit, ha jól emlékszem. Tehát szerintem is mindenképpen vizsgálat kell, hogy megelőzze ezeket a nem éppen kockázatmentes beavatkozásokat.
Engem egyébként azzal nyugattak, hogy biztos beteg lett volna a baba, és a természet maga szelektált, de én azt érzem inkább fontos tényezőnek, hogy senki nem vette észre, hogy magas a vérnyomásom. Dorca megfoganása előtt 2 hónappal vettem észre, azóta szedem a vérnyomáscsökkentőt és lám rá két hónapra már terhes is lettem, pedig előzőleg 2 évig csak két angyalkánk lett. Zsófi! Nagyon fontos a lelkiismeretes alapos doki, végül is 2 élet is a kezében van!!! A legjobbat kívánom Neked! Megérdemled!!!

KépKép
koadri

sziasztok!

köszi az aggódást! nagyon fáradt vagyok, de gyorsan átolvastam, hogy mit írtatok!

holnap jövök a részletekkel! de megvolt a műtét, minden jól ment, végül nagyon örültem, hogy beszéltünk a dokival, és meg is nyugtatott minket, hogy kell a beavatkozás, szóval annyira már nem is féltem, mint pl. tegnap...

szóval 5 után kaptam meg a zárót, férjem akkor jött értem, szóval mentünk kajcsizni egyet, az egész napos éhezés után, aztán meg a Manóért! már nagyon hiányzott!!! :(

nekünk most 3 hét szexmentes időszak, aztán meg 3 hónap babásodásmentes... de csak összejön azután! mondjuk így már engem is nagyon foglalkoztat a gyed, ketteske viszony, illetve az, ha esetleg a gyed alatt teherbe esnék ketteskével (azért remélem, hogy nem reménytelen!), egyből betegállományba vetetni magam, és akkor így a gyes is kiküszöbölhető!

na. most megyek, holnap jövök! köszi még egyszer, hogy gondoltatok rám!!!

sok puszi nektek!!!

sophie27

Zsóf! Sajnálom hogy műteni kellett, de a lényeg, hogy túl vagy rajta. És ez így jó, hogy mevizsgált a doki, és meg is nyugtatott. Ezek szerint maradsz nála...

Apró! Irtó cukkancs a képeken Levid! Igazi huncut kissrác!

Kicsit varrogtanom kell még, szombaton megyünk síelni, előtte meg pénteken Dunakeszin alszunk meg.
Jó éjt!

panna1

Sziasztok!
Köszönjük az együttérzéseteiket!
Biztos bárminek szivesen örülnek! Tápszert sajnos nem tudom milyet eszik a baba! Most 5 kg körül van, de mostanra szerintem van ruhája.
Leírom anyukám címét, ha találnátok felesleges holmikat:
Saláta Juliánna
4463 Tiszanagyfalu, Dózsa György u. 9/a

Köszönöm!
Andi

Kép
andaka

Zsófi, sajnálom, de örülök hogy megnyugodtál és jól vagy azért :) Kivánnom hogy minél hamarabb újra kismama lehess :wink:

Panna, jó síelést!!! Hova mentek?

Sziszka, akkor gyertek ám holnap!! :D

yuyu79

Férjem most ment a rendőrségre, reggelre elvitték az autónkat gyereküléssel, áruval együtt a parkolóból :cry: :evil: :idea: :twisted: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Boni!
Nagggyon sajnálom.Örzött parkoló volt?
l.veronika

nem :( de már 4 éve itt lakunk, eddig semmi gond nem volt :(
Vendég

Aztabetyármindenit! Boni! Teljesen le vagyok döbbenve!!! Nagyon sajnálom, remélem hamar megkerül egyben és sérülésmentesen. Milyen hihetetlenül szemét emberek vannak! Milyen autó volt? Ennyire felkapott modell? Ha tudunk segíteni, szólj!

Fel a fejjel, kitartás!

Puszi: Barbi
Vendég

Boni! Nagyon sajnálom! Remélem megkerül, ha meg nem, akkor a biztosító sebesen fizet.

Nem alvósak ne olvassák továb... :shock:
Kisdedünk este 9-től reggel fél 6-ig aludt, arra keltem, hogy folyik a tejcim, ami már ezer éve nem volt. :D
Vendég

Sziasztok!

Boni, sajnálom, remélem hamar megkerül a kocsi! Uh, azét van mivel közlekednie így párodnak?

Panna, köszi! Úgy megörültem neki, hogy legalább 4-5 képet sikerült beszerezni, mert most olyan ez mint a sivatagi szomjazónak a víz. :roll: :lol:

Beleki, Levi még mindig alszik, Ő is este 9kor feküdt....szóval tényleg van remény, mert borzasztó alvókája volt. Megyek is tejet forralni.

Szisz, köszi, megnézem a tejforralót, amit írtál....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

sziasztok!

mi most keltünk 1/2 10kor :P hajnal 1/2 7ig a helyén aludt, aztán apa, mielőtt elment dolgozni, áthozta, mert már nyüszizett, és együtt durmoltunk tovább! :)

Boni, nagyon sajnálom! remélem, hogy meglesz, bár gondolnám, hogy jól kifigyelték, és, ha nem is a gyerekülés miatt vitték el, az áru miatt már simán el tudom képzelni! persze csak külön jó, hogy még gyerekülés is volt benne... undorító emberek élnek a világban!!! drukkolok, hogy minden hamar megoldódjon!

Aproo, nagyon édes Levi tényleg a fotókon!!!

Sziszka, a Kopaszis képek nekem is megvannak, ha gondolod, átdobom majd, bár nem tudom, hogy milyen képeket kapsz onnan. Nekem az összes megvan szerintem, ami ott készült, mert mindenkiét letöltöttem! ;)

Panna, de jó, hogy mentek sielni, bár én nem tudok, meg párom sem, de már csak a havas táj is gyönyörű, ami nem 2 napig tart, mint itthon... :S

ami a műtétet illeti... reggel 8 után értünk be, de jó is volt, mert a doki is csak 1/2 9re érkezett a reggeli vizitről. aztán bementünk az urammal, mind a ketten, leültünk, megbeszélni, hogy mi van. aztán megvizsgált. elküldött uh-ra, vérvételekre. és utána, mikor minden megvolt, újra visszamentem és átbeszéltük a dolgot, hogy ő miért is tartja fontosnak a műszeres befejezést. egyrészt, bármi maradhat bent (később kiderült, hogy jócskán volt még törmelék bennem), ami később begyullad, és olyan gondokat okozhat, hogy soha többé nem lehet gyerekem! aztán a méhnyálkahártyám 6mm-es volt, abba bármi lehet! azt mondta, és ezek szerint, ahogy Adri is írja a 3 mm a határ... szóval felmentünk az osztályra, kaptam egy szobát, aztán várakoztunk. egyrészt, mert folyamatosan megy a műtő, másrészt meg, mert a vérvételek eredményét megvárták! de a szerencse a szerencsétlenségben, hogy én voltam az első a szobánkból! olyan 1/2 1 körül kerültem be, és 12:54kor már hívtam a barátnőmet, tök magamnál voltam, meg minden. az altatás részétől féltem a legjobban, főleg, hogy miközben várakoztam, volt egy nő, akit kb. 20x is szólítgattak, mire magához tért... fostam, hogy nehogy ne keljek fel, meg ilyenek! sosem voltam még altatva! de egybként filmszakadás. még emlékszem, hogy beszúrja a branül, meg mondják, hogy megmérik a vérnyomim, kapok egy kis oxigént, de az oxigén sincs már meg, hogy rám tennék a maszkot. szemüvegem levették, aztán hajrá! férjem azt mondta, hogy a dokim, kb. miután bevittek 20 perccel már átöltözve ment vissza a dolgára! pikkpakk megvoltam! én még előtte is, utána is vártam bent a műtőben, szóval max. 10 perc lehetett! a szobában végül 2 órácskát kellett feküdni, de szerencsére a fejfájáson kívül semmi bajom nem volt!

összességében úgy gondolom, ha már így kellett lennie, hogy nem maradt meg a babánk, akkor legalább induljunk tiszta lappal! az előző hónapokbani barnázgatásom sem normális feltétlen... sosem volt eddig ilyen bajom sem! szóval most újraépülhet a nyálkahártya, normálisan, minden szövődménytől mentesen! szóval csak arra koncentrálok, hogy a három hónap után ismét babás lehessek, és akkor már semmi, de semmi gond ne legyen! bízom benne, hogy kétszer egymás után nem fordul velem elő ilyesmi! de az még odébb van. most regenerálódom, meg Benit nevelek, már, ha menne! :P egyébként most emelgetnem sem szabad őt... nehéz ügy, mert eléggé ellustult, mióta bejött ez az iszonyat hisztis időszak... ez van. most majd sirdogál kicsit, anyukám mondjuk lehet, hogy szabit vesz ki csüt-péntekre, de anyósom a BKV miatt nem tudott ma jönni.

ja, Julcsi, a GYED nekem is ugyanannyi! volt pár hónap, amikor sokkal többet kaptam, de kiderült, hogy azért, mert valamit a magánnyugdíjhoz rosszul vontak... szóval azért, de simán lehet, hogy most korrigálnak valamit, amit év közben "jogtalanul" utaltak... sajnos!

sophie27

Köszi csajok.. sajnos az a baj, hogy ha nem találják meg, akkor nagyon meg vagyunk lőve kocsi nélkül.. férjemnek fontos a szállítások miattl

egyébként árut nem láthatták, mert az mindig a ponyva alatt volt, direkt ne legyen szem előtt. nme értem annyi jó kocsi mellet mé a mi peugeot partnerünk kellett ezeknek a szarcsimbókoknak, hogy tényleg száradna le a keze annak aki egy kisgyerekes családot károsít... :twisted:

ZSófi örülök,hogy túl vagy rajta minden gond nélkül és csak pozitívan!

olyan gyomoridegem van, hogy csak na

:cry:
Vendég

Drukkolok, hogy meglegyen a kocsi!!!!!!!!!!!!!

Eni is 9-től 7-ig aludt :)

Én még az adójóváírásra gondoltam, hogy azzal lehet kevesebb... de nem tudom arról mikor kell nyilatkozni...Eddig kaptam :roll:

Zsófi, próbáld kímélni magad, most fontos :wink:

Nekem meg tegnap este óta fáj a nyakam, vagyis a csuklyásizmom... Ha jobbra nézek, vagy felemelem a jobb karom, nagyon belenyilall... nem is aludtam túl jól, meg sünizenére se mertem így elindulni Enivel :( Lehet becsípődött valami ideg...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára yuyu79 2010.01.13 11:00-kor.

yuyu79

Lelle 24hetes arca:Kép

Lelle 24hetes puncikája:
Kép
Vendég

hhűűűűű boni, nagyon sajnálom és remélem azért visszakerül mielöbb!!van egy hapsi aki rendőr volt és egy olyan céget alapított, hogy járkálnak az utakon és ellenörzik a kocsikat számítógépes rendszerrel és rendre elöbb megtalálják az ellopott kocsikat.sajnos nem tudok semmi adatot vagy elérhetőséget, de hátha találsz valami ta neten róluk...nekem 100éve vevőm volt a hapsi,de anevére sem emlékszem :(

zsófi, hajrá!!akkor mégiscsak jól alakultak a dolgaid.nagyon örülök!
Vendég

Sziasztok!

Boni, nagyon sajnálom, volt cascotok lopásra? Remélem igen!
Egyébként azt sok helyen olvastam a a net-en, hogy egy jobb gyerekülésért simán feltörik Pesten az autókat! Sokan ez miatt nem is hagyják benne....

Levi nagyon vagány, a szemüveg elcsenés nálunk is jó móka :)

Julcsi, ne készülj nekünk semmivel, inkább pihenj!

Lelle nagyon szép! 24 hetes, azta! Mindjárt te is szülsz :)

Apró, azt nem írtam, de csak 1 l-es, remélem elég ez nektek is!

Zsófi, biztos, hogy így volt a legjobb!

Megyek készülődni, hamarosan indulunk Julcsihoz :)

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

köszi lányok

szerencsére volt rá casco, apa most volt kárszakértőknél.. nem tudom mit mondtak.. remélem legalább a fennmaradó hitelt kifizetik :(
Vendég

ja igen fényképekre nem is reagálta, LEvi annyira helyes kölyök :lol:

CsandiLelléje is irtó cukimuki :lol: itt is látok hasonlóságot... :roll:
Vendég

Sziasztok!

En is jo regen nem irtam mar, de mult heten elegge magam alatt voltam - biztos az idojaras is. Teljesen bepanikoltam, hogy hogyan lesz a ket gyerekkel - azt hiszem egy kicsit nehezen birom a monotonitast es ebben a szurke idoben tul sok mindent nem lehet csinalni, a ferjem is minden nap kesob jar haza, mert evzaras van. Mostmar jobb - voltunk vendegsegbe Diaeknal, CsengeAndiek is voltak nalunk, voltunk Ringaton, ma meg bolcsis jatszohazban - jo volt egy kicsit kimozdulni. Lehet, hogy rajtam igy jon ki a babavaras - mert szerencsere egyenlore mas tunetem nem nagyon van. Voltam a vedononel a kiskonyvert, penteken meg megyek majd a dokihoz, jovo heten lesz a 12 hetes UH - mar varom, hogy lathassam a babonkat.

Zsofi - sajnalom ami tortent, remelem hamar felepulsz es hamarosan megint bekopogtat hozzatok a golya!

Boni - :evil: remelem megtalaljak meg az autot. Volt Cascotok?

Panna - a sieles miatt irigykedem am! Mi azt hiszem csak ket ev mulva megyunk megint, ha mar Babo is egy kicsit nagyobb lesz. Egyebkent Lauranak itthon tetszett a ho, meg a szankozas is - azota is a kertben mutogatja a szankot, hogy menjunk vele, nem erti, hogy ho nelkul nem lehet :D Ugy latszik, kint tul hideg volt neki (nekem is... 8) )

Ugy latszik mi szerencsesek vagyunk Laura alvasaval - 9-kor letesszuk es altalaban egybol el is alszik, reggel 1/2 8-8-ig. Mostmar ebed utan is csak leteszem es alszik is, kb. 2 orat.
O is meg cumizik - de csak alvasnal es ha kocsival megyunk valahova. Ahogy megerkezunk, maga adja oda a cumit, hogy mar nem kell. Elobb-utobb majd leszokik rola. Napkozben csak akkor szoktam odaadni, ha allandoan valamit a szajaba vesz es felek, hogy nehogy valamit lenyeljen, mert latszik hogy csak azert kell neki, hogy szopjon valamit. Akkor mar inkabb a cumi legyen a szajaba, az nem veszelyes.
Laura is cumisuvegbol issza meg a tapszert, reggel, este kb. 2 dl-t. Napkozben meg rendes poharbol vizet, teat, kefirt. Tejet meg nem adtam neki inni - de fozni azzal szoktam a fozelekeket.

Apaval nalunk is akkor van el jobban, ha en nem vagyok otthon, vagy kulon emeleten vagyunk. Egy szobaban mindig inkabb hozzam jon - de hat altalaban en vagyok vele. Viszont a furdes-fektetes az az elso honapok ota az apa dolga - igy nincs gond, ha en eppen nem vagyok ott (ha sok munka van, akkor szoktam dolgozni). Dia, kitartast - es probalj szerintem is idonkent elmenni otthonrol egyedul, hogy szokja Virag, mert kesobb meg nehezebb lesz.

Na, jo sokat irtam - majd kepeket en is teszek mar fel, mert jo regen tettem.

Kellemes delutant!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Csandi - Lelle igazan helyes kislany! :)

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Cs-Andi: Lelle nem biztos, hogy fog örülni ennek a fotónak 20 év múlva... :D :D :D :D Milyen szépen látszik már az arca... Most egy kcisit sajnálom, hogy mi anno nem mentünk 4D-re.

Ja! Eygedül vagyok itthon, Kisdedem a bölcsibe alszik, ez a 3. nap és délelött sem voltam ott, csak ebédkor... meglátjuk.

Lassan indulok is vissza.

Boni! Biztosan kifizetik, ezért is jó, ha van cascotok. Tudom rossz lehet, nekünk most 3 hétig egy autónk volt (aaz enyém szervízbe) és majd megörültem... és nektek még mellé ez munkaautó...
Apukám 2-3 éve totálosra törte a hiteles autót és kifizették, még jól is jöttek ki belőle, tudtak venni egy másik autót. Minden rendben lesz a biztosítóval!
Vendég

Boni atyagatya hát ez a nap legrosszabb híre! Sajnálom! Remélem előkerül a tütü! Nagy értékű volt az áru benne?

Zsófi jóóó regenerálódást! Örülök, hogy jól ment minden ezek szerint, sajnálom hogy mégiscsak a műtét maradt. Nem baj 3hónap alatt feltöltődsz és újult energiával és egészségesen nekiláttok a babaprojektnek. Beni hogy bírta nélküled?

Levi baba nagyon édes , nekem még midig hasonlít kicsit Áronra.

Csengi Lelléje is szépen fejlődik , én nem tudtam kivenni a második képen látható dolgot :oops: ( Vaksi )

Mazska ne aggódj , te se vagy egy bezárkózós típus, majd jön a jó idő és akkor pozitívabban fogod látni ezt a 2gyermekes dolgot.
Laura is olyan szép nagy lány már, nagyon hasonlít rád! (nézegettem a képeket )

Sziszka - Julcsi jóóó bandázást!!! majd hozzatok képeket!

Panna -Dia engem is érdekelne a Gyedes-Ketteske változás, meg hogy most mi is a helyzet ezzel az egésszel mert én eddig nem nagyon érdeklődtem ezek után , de elgondolkodtató már lassan hogy smint legyen.

Adri hogy van Dorka és ti? Ház ?

Mi az alvással kicsit hadilábon állunk mert este 10-f11 előtt nem akar aludni , aztán kb 2hete 5-6körül megébred sírva, apa nagy örömére mert ő n7kor kelne :wink: , aztán alszunk 9ig, 12kor ebéd aztán alvás 2-3 óra . Lehet a nappali sok alvás ennek az oka , de ha meg nem hagytam ennyit aludni akkor se aludt el este.

Tegnap a drága uram lesújtott egy hírrel, elgondolkozott még egy utolsó misszió bevállalásán, ide Koszovóba, még 1éven belül. Ezt azóta téma amióta hazajött Afgán földről , mert már akkor mondta hogy még 1x elakar menni valahova az anyagiak miatt. Én meg kivagyok! Nem akarom hogy elmenjen fél évre és csak 1x jöhet onnan haza. Ráadásul tudom ha a fejébe vesz valamit nem állíthatom meg. :(

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Mazska, fel a fejjel! jó lesz, hidd el! a 12 hetes uh-n is minden oksi lesz! a szürke idő tényleg senkinek sem kedvez, de minden okés!!!

Mecsi, én sem láttam Lelle nuniját, de ez van, mi a kukikhoz vagyunk szokva! :D na majd legközelebb mi is belejövünk ebbe is!!! nem? (közben újra megnéztem, és már megvan a lényeg! :D)

sajnálom, hogy férjed menne... bár azt megértem, hogy az anyagi biztonság megteremtése, és a kis családja érdekében bármit bevállal. nem tudom. nagyon nehéz ügy! :(

Julcsi-Sziszka, jó talizást! próbálom magam kímélni, ma pl. szinte 1x sem vettem fel Benit, pedig tényleg nagyon sokszor jön, hogy vegyem fel... :( amikor mentünk érte is egyből emeltem volna. annyira hiányzott! Mecsi, ő amúgy egész jól bírta! az volt a rossz, mikor a férjem reggel bevitte a mamához, hogy egyfolytában annnyázott, meg mikor megérkeztünk érte, este, akkor is! szóval bizti hiányoztam neki! :)

Aproo, Te mikor mész dokihoz!?!?!?
Boni, nem akarok vészmadárkodni, de sajnos a tesóm nem jött ki olyan jól ebből a hiteles autó, casco dologból. sőt! :( ő is totálra törte még tavasszal! sajnos elég sok pénzt be kellett még fizetnie, mert a casco, plusz roncseladás is kevesebb volt, mint a tartozása! remélem, hogy nálatok minden jól alakul!!!

sophie27

Sziasztok!

Boni,
Húúú, sajnálom! :cry: Remélem fizet a biztosító! Borzasztó, hogy ilyenek történnek! Az ember megdolgozik a pénzéért amiből nehezen megveszi amire szüksége van, aztán jönnek és ellopják más munkájának gyümölcsét! Komolyan, ilyenkor olyan ideges tudok lenni az ilyen hülyékre! :evil:

Mecsi, Panna,
Nekem ez a doksim van a GYED jogszabály módosításokról, ettől frissebet még nem találtam:
1263390246.2537.doc

CsAndi,
Édespofi Lelle baba!Gondolom, már jó sokat mozog odabenn!:wink:

Zsóf,
Örülök, hogy minden jól ment! Akkor most pihengess sokat és most hadd kényeztessen apa egy kicsit! :wink: Azt viszont nem írtad, hogy ki volt a doki akinél jártál...?

Mazska,
Nem lesz semmi baj, nagyon jó anyuka vagy, látszik Laura-n hogy kiegyensúlyozott vagy, jól bánsz vele, és egy második baba nem lesz akadály! Fel a fejjel! :)

Tényleg, feltöltöm végre a talis képeinket és mindjárt felteszek egy párat.

Kép
Kép
dia123

Ja, Virágom sajna beteg, lázas meg folyik az orra. Ma már 2. alszik, szegénykém. Remélem "csak" egy kis megfázás.... :(

Kép
Kép
dia123

Mazska, sokszor én is így érzek, hogy Te jó ég, néha Levit sem tudom lekötni és akkor majd hogy szakadok ketté....de remélem azért könnyebb lesz nyáron...talán.

Zsófi, pénteken! :-)

Nekünk is megvolt az újabb bosszankodni-való. Tegnap este Peti elment a csepeli ügyeletes fizujáért és pontosan fele annyit küldtek, mint amennyit ügyelt. Végigmelózza az ünnepeket aztán még mehet be reklamálni.... :evil:

Lányok, mikor van bölcsi-ovi beiratkozás? Mostanában?????

Mecsi, igen sztem is van hasonlóság!

Lelle nagyon formás kiscsaj. Olyan hihetetlen hogy 24 hetesen már ennyire megvan mindenük.

Sziszka, persze, elég, Levi max 4-5 decit iszik meg egy nap!

Dia, még régebben kérdezted, elvileg a bolti tejet nem kell forralni, mivel a pasztörizálás magas hőfokon fertőtlenítés és kezelés. Ettől függetlenül én fel szoktam, emiatt piszkál apája is folyton, hogy minek, de engem megnyugtat...ja, és én is 2,8%ast adok. Sztem bőven elég.
Van nálunk termelői tej is, de azt nem issza se apa se Levi, így marad a bolti.

Na, azt hiszem megyek felmosni, hátha addig még hajlandó aludni Prücsök.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Először is Zsófinak szeretném írni, hogy nagyon sokat gondoltam Rád tegnap és örülök, hoyg jól vagy, illetve túl vagy a műtéten. Mielőbbi felépülést kívánok neked és ahogy Mazska is írta, remélem mielőbb beköszönthet hozzátok is újból a gólya:)

Boni, nagyon sajnálom, remélem a biztosítóval a lehető legjobban jöttök ki ebből a helyzetből!

Virágnak mennek a gyógypuszik, jobbulást neki.

Irígykedve olvastam az tegnapi alvásotokat, nálunk megint szörnyű volt, Fercivel is jól sikerült összevesznem emiatt. NEm érti, hoyg mitől vagyok ingerült...???!!! Kelne ő éjjelenként 4-5-6x és tegnap 3.40-5.00-ig próbéltuk Barnust felváltva visszaaltatni. Persze az ő kezében üvölt, így maradok én a hunyó. Pedig már rám férne egy kiadós alvás, így másfél év után:)

Mazska, sokszor én is bizonytalan vagyok, hogy hogy lesz, mint lesz kettővel, de úgy vagyok vele, hogy más is megoldja és mi sem vagyunk rosszabbak náluk:))) szerintem ez hozzátartozik az állapotunkhoz:)) ne aggódj, nem lesz gond, biztos nem lesz könnyű, de téged ismerve... nem féltelek;)

Nagyon édes Lelle a képen, hogy hasonlít Csengire:) a nunis képet én is sokáig néztem, mire megláttam, amit kell. Bevallom, először megriadtam a fotótól...:)

Andi, Ági, Vera, Ritus, köszönöm szépen még egyszer a mai napot, szuper volt:) sikerült jól feldobnotok a hangulatom, egész más így azért:))) Barnus egyből bealudt, de olyan kis mosolygós volt, nagyon jól érezte magát:) jövő hét folyt. köv., remélem:)
képeket később dobok, mert vmi miatt nem sikerül letöltenem a gépre. Andi, a videó szenzációs lett:))) én nem hallom ki, ami miatt "elszaladtál":)

sniky

Vera, ne felejtsd majd légyszi átdobni akár mail-en, akár a receptes topikba az isteni tiramisud receptedet, meg a jénais kenyeret is, köszi, előre is:)))

Zsófi, neked akartam még szólni, hogy ma megjött a lábzsák, tökéletes, hibátlan, csodaszép állapotban! Gondolom a teszvesz-en is kell értékelést készíteni, megtennéd, hogy csupa +++-at visszajelzel a csajszinak? Köszi szépen és a segítséget is:)

sniky

Cs-Andi! Most jutott eszembe, hogy nem írtam a zsákkal kapcsolatban. Még másnap használtuk a vásárba. Ki kellett bontani, mert kabátba így lett jó. És képzeld még apa is szereti hordani, mert egyedül is fel tudja venni. Úgyhogy köszönjük szépen! És bocsánat, hogy nem írtam még akkor! :shock:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: