sziasztok!
mi most keltünk 1/2 10kor

hajnal 1/2 7ig a helyén aludt, aztán apa, mielőtt elment dolgozni, áthozta, mert már nyüszizett, és együtt durmoltunk tovább!
Boni, nagyon sajnálom! remélem, hogy meglesz, bár gondolnám, hogy jól kifigyelték, és, ha nem is a gyerekülés miatt vitték el, az áru miatt már simán el tudom képzelni! persze csak külön jó, hogy még gyerekülés is volt benne... undorító emberek élnek a világban!!! drukkolok, hogy minden hamar megoldódjon!
Aproo, nagyon édes Levi tényleg a fotókon!!!
Sziszka, a Kopaszis képek nekem is megvannak, ha gondolod, átdobom majd, bár nem tudom, hogy milyen képeket kapsz onnan. Nekem az összes megvan szerintem, ami ott készült, mert mindenkiét letöltöttem!
Panna, de jó, hogy mentek sielni, bár én nem tudok, meg párom sem, de már csak a havas táj is gyönyörű, ami nem 2 napig tart, mint itthon... :S
ami a
műtétet illeti... reggel 8 után értünk be, de jó is volt, mert a doki is csak 1/2 9re érkezett a reggeli vizitről. aztán bementünk az urammal, mind a ketten, leültünk, megbeszélni, hogy mi van. aztán megvizsgált. elküldött uh-ra, vérvételekre. és utána, mikor minden megvolt, újra visszamentem és átbeszéltük a dolgot, hogy ő miért is tartja fontosnak a műszeres befejezést. egyrészt, bármi maradhat bent (később kiderült, hogy jócskán volt még törmelék bennem), ami később begyullad, és olyan gondokat okozhat, hogy soha többé nem lehet gyerekem! aztán a méhnyálkahártyám 6mm-es volt, abba bármi lehet! azt mondta, és ezek szerint, ahogy Adri is írja a 3 mm a határ... szóval felmentünk az osztályra, kaptam egy szobát, aztán várakoztunk. egyrészt, mert folyamatosan megy a műtő, másrészt meg, mert a vérvételek eredményét megvárták! de a szerencse a szerencsétlenségben, hogy én voltam az első a szobánkból! olyan 1/2 1 körül kerültem be, és 12:54kor már hívtam a barátnőmet, tök magamnál voltam, meg minden. az altatás részétől féltem a legjobban, főleg, hogy miközben várakoztam, volt egy nő, akit kb. 20x is szólítgattak, mire magához tért... fostam, hogy nehogy ne keljek fel, meg ilyenek! sosem voltam még altatva! de egybként filmszakadás. még emlékszem, hogy beszúrja a branül, meg mondják, hogy megmérik a vérnyomim, kapok egy kis oxigént, de az oxigén sincs már meg, hogy rám tennék a maszkot. szemüvegem levették, aztán hajrá! férjem azt mondta, hogy a dokim, kb. miután bevittek 20 perccel már átöltözve ment vissza a dolgára! pikkpakk megvoltam! én még előtte is, utána is vártam bent a műtőben, szóval max. 10 perc lehetett! a szobában végül 2 órácskát kellett feküdni, de szerencsére a fejfájáson kívül semmi bajom nem volt!
összességében úgy gondolom, ha már így kellett lennie, hogy nem maradt meg a babánk, akkor legalább induljunk tiszta lappal! az előző hónapokbani barnázgatásom sem normális feltétlen... sosem volt eddig ilyen bajom sem! szóval most újraépülhet a nyálkahártya, normálisan, minden szövődménytől mentesen! szóval csak arra koncentrálok, hogy a három hónap után ismét babás lehessek, és akkor már semmi, de semmi gond ne legyen! bízom benne, hogy kétszer egymás után nem fordul velem elő ilyesmi! de az még odébb van. most regenerálódom, meg Benit nevelek, már, ha menne!

egyébként most emelgetnem sem szabad őt... nehéz ügy, mert eléggé ellustult, mióta bejött ez az iszonyat hisztis időszak... ez van. most majd sirdogál kicsit, anyukám mondjuk lehet, hogy szabit vesz ki csüt-péntekre, de anyósom a BKV miatt nem tudott ma jönni.
ja,
Julcsi, a GYED nekem is ugyanannyi! volt pár hónap, amikor sokkal többet kaptam, de kiderült, hogy azért, mert valamit a magánnyugdíjhoz rosszul vontak... szóval azért, de simán lehet, hogy most korrigálnak valamit, amit év közben "jogtalanul" utaltak... sajnos!