A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Bond!
Manó a dobozban, édespofa!!!! :D
Még mindig ott ül? :roll: :roll:

Kép
katy76

Bond : íííírtó ari! :D

Katy? pénzt visszakaptátok már a banktól?

Kép
Kép]
hendegabi

Végre nagyon ráérek (amíg Petra alszik), mert ma tényleg megígértem magamnak, hogy nincs takarítás. Az előbb találtam egy kis vízcsepp foltot a konyhában a csempén, de gyorsan bejöttem, mielőtt nekiálltam volna lesuvickolni az egész csempesort. Majd holnap megcsinálom.

Kép
katy76

Hendegabi: közben olvasom, hogy nem az éjszakával volt gondotok. Kicsit levagyok maradva. :oops:
marietta1982

H.Gabi!
Öööööö, milyen pénzt is? :roll: :roll:

Kép
katy76

nyuszi81! :)

Dehogynem! :lol: Az a legnehezebb, amikor valamiért meg kell dorgálnod, de valójában büszke vagy rá, vagy tetszik amit csinált, mondott. Különben rögtön leveszi, hogy ez vicces (szerinte), és onnantól palira vesz téged. :? :lol: :lol: :lol:
Mostanában ilyen dolgai vannak:
- Idehozod nekem, ha szépen megkérlek?
- Nem.
- Miért?
- Azért!
- :o :lol: :lol: :lol: :lol: , mert nem utálkozva, hanem aranyosan mondja, és utána persze megcsinálja :D

Hanyatt fekszik a kanapén. Lába kinyújtva, feje a karfán, két keze összefonva a tarkója alatt:
- Oolyan fáradt vagyok.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Felvesz valami csomag jellegűt, megy pár lépést, odamegy valakihez:
- :) Szerbusz, megjöttem!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Kis sámliját a kanapé karfája mellé teszi. Felhúzódzkodik rá, és lóg egy picit. Majd lemegy, leül:
- Elfáradtam a lógásban.
:lol: :lol: :lol:

Ezenkívűl csomót kell musz-muszolni: meg kell csiklandozni az arcát a hajammal.

Ééés az a legújabb kedvence, hogy a színes ceruzákból "Y"-t csinál (de tényleg). :o :D Aztán nagy lelkesen megy az emberhez, húzza oda:
- Manó csinált ipszilont.
Reggel meg ilyet szólt:
- Manó csinált ipszilont, meg kis ipszilon.
Hát, a kicsi annyiban különbözött a nagytól, hogy nem volt meg a szára. :lol: :lol: :lol:
(Egyébként már felismeri a "B"-t, (Babó betű), a "H"-t (Hugi betű), az "A"-t, a "V"-t. :wink: :D 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.01.11 19:36-kor.

Kép
Kép
200907?

[quote="sillia"]B írta:silliaond

Hogy a bocika MEKKORA ötlet!!!

Lóci imádja, minden reggel ölelgeti meg bírkózik vele az ágyunkban :) :)

Arra én is kíváncsi lennék, hogyan tudsz rettenetesen szigorúan nézni Manócskára, amikor az ember még fénykép alapján is ellágyul a látványától...

Ezt olvastam: Hogy a boci mekkora lett!!! Mondom mi van!??? :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?:
:oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nem szigorúan nézek, hanem a hangom lesz szigorú. De néha tényleg nagyon röhöghetnékem van. :lol: :lol: :lol: Kb. mint amikor a színészek nem zökkenhetnek a szerepből, pedig valami vicces dolog történik. Júlia sem röhöghet a legnagyobb haldoklása közepette. :roll: :lol: :lol:

(Amúgy most vaddisznó lesen vagyok. :wink: Manónak beígertem estére, ha itt lesznek. Csak ő most alszik. Remélem, nem maradok hoppon. :roll: )

Kép
Kép
200907?

Bond!
Igazi élmény az a gyerek!!!! :D Azért majd egy babatalira elhozhatnád! :wink:

Még a hozzátápláláshoz akartam írni, hogy a múltkor olvasgattam a témában és érdekes módon a LLL oldalán meg a szoptatásért.hu oldalon csupa olyan infót olvastam, hogy az anyukák hogy rontják el, mikor és miért és egyébként is a babáknak akár egy éves korukig is elég lehet az anyatej. :shock: Azért én azt gondolom, hogy ők már egy picit elvetemültek. Fontos a szoptatás, de nem bármeddig és nem bármi áron. :roll: :roll: :roll:

Persze kihangsúlyozom, hogy mindenki úgy csinálja jól, ahogy jónak látja!!!!!!

Kép
katy76

katy76! :)

Asszistens nem hívott vissza. :? Holnap rácsörgök, hogy mi van.

Rákszűrésre maaajd megyek valamikor, egyáltalán nem gondolkodtam rajta.

Krio nekem is esedékes lassan.

Persze, hogy már kijött a dobozból. :wink: Most azon drukkolok, hogy ne menjen messzire a vaddisznó, amíg fel nem ébred. :roll: :lol: :lol:

"Végre nagyon ráérek (amíg Petra alszik), mert ma tényleg megígértem magamnak, hogy nincs takarítás. Az előbb találtam egy kis vízcsepp foltot a konyhában a csempén, de gyorsan bejöttem, mielőtt nekiálltam volna lesuvickolni az egész csempesort. Majd holnap megcsinálom."
Te nem vagy százas, mondtam már? :twisted: :twisted: :lol: :lol:

Az LLL-eseket én sem szeressem, szerintem is a ló túlsó oldalán állnak. :?

Kép
Kép
200907?

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 06:45-kor.
Vendég

czigka! :)

Akarsz te is a dobozba ülni? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
200907?

Lilisgabi,
dejódejóóóóóóó :lol: :lol: :lol: :lol: welcome back!

Gabi,
ez nem jó hír, remélem, a doki azt mondja hogy semmi komoly...
Popsikenőcs: gyógyszertári. (egy barátnőm az Alsol-ra esküszik, próba-cseresznye...)

Idegenek: Nimród ma meglátta barátnőm 9 hónapos kislányát, úgy ordított.... aztán távolabb vittük, és biztonságos messzeségből már jól elstírölgették egymást :lol: :lol: :lol:
Ja, meg kb 2 hete volt az első: valaki ölében volt, mi meg Apával mellette álltunk. Drágám körbenézett, Anya, mosoly, Apa, mosoly, gondolkodik, deakkormostkinekazölébenvagyok :shock: , ordít !!!!!

KépKép

KépKép
kispocok13

Gyerekem az alvási rekordját döntögeti, 3/4 2 óta alszik. Persze az hozzátartozik, hogy délelőtt csak lent aludt egy kb. 45 percet.
Normál esetben fordítva szokott lenni, de. alszik 2-2 és fél órát sarkig nyitott ablaknál, és délután alszik egy rövidet (max. 1-másfél óra).
Csak ma annyira szép idő volt, hogy féltem, hogy délutánra elromlik.

Czigka!
Elfelejtettem az előbb írni, hogy igen, úgy gondoltam, hogy miért nem csak annyit fejsz le, amennyit muszáj. A fagyasztótok már úgyis tele van. De ha reggel nincs időd fejni, akkor érthető. :wink: Bár én fejet hajtok előtted, szerintem nekem már nem lenne erőm ennyit fejni.
Én már csak a délutáni tejpéphez fejek (max. negyed órát), meg ha úgy érzem, hogy kevés a tejem.

Nyuszi!
A Babe termékekből testápoló és fürdető is van külön érzékeny bőrű babáknak! Van normál és van érzékeny bőrre való. Melyiket használod?

Kép
katy76

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 06:46-kor.
Vendég

Czigka

Ne aggódj, szerintem Bond összehajtogat téged a megfelelő méretűre :)
Vendég

Boo,
etetés :lol: :lol: :lol: teljesen igaz... végülis mindegyik babu boldog és egészséges, és ez az, ami igazán fontos...

Silia,
séta :shock: :shock: :shock:
Először is tojd le magasról, mások mit gondolnak... és tényleg ne parázz rajta, mert megérzi, és lehet hogy ezért sem szereti, mert ha anya feszkós, akkor a séta rossz.
Nem lehet, hogy az a baj hogy nem lát a babakocsiból? Ő ugye anya és cicifüggő, tehát nem csodálkoznék rajta...

KépKép

KépKép
kispocok13

Bond,

Manó büntiben :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nemnormálisanya meg lefotózza szegényt.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Kispocok

Lát a babakocsiból, épp azért is örültem ennek a kocsinak mert szemből tolható.
Most összegyűjtögettem minden tanácsot. Holnap a régi babakocsival és a bocikával együtt, teljesen fesztelenül indulok majd sétálni.
(Lócit is viszem :) )

Légyszi kétszer üsd le az l betűt a nevemnél

:)
Persze így is tudom hogy nekem szól, csak olyan furán néz ki így leírva.

Egyébként tudja valaki honnan van ez a név?
Vendég

Most látom a Manó elájult c képet... hihetetlen édes!!!!!! Hangosan kacagok kb 5 perce, és alig várom hogy Apa hazaérjen és megmutathassam neki! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Katy! Az érzékeny bőrre valót használjuk.Remélem segít ez meg a fürdető együtt,még teszek egy próbát :lol:

Gyerekem ma délelőtt aludt másfél órát :lol: :lol: Juhu,juhu!Aztán séta közben 3/4 órát és most a kenguruban van és alszik. Remélem ez nem megy az esti alvás rovására. :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

sziasztok!
Bocsanat,de nem tudok jonni.....

Csak bele olvasgattam eppen...

Sillia:az irasodon akadt meg a szemem....sajnalom nagyon a helyzetet,mintha rolunk irnal...az elozo oldalon a babakocsis sztori,meg elotte ismikor irtad,hogy kezd Hangihoz hasonlatos modon viselkedni Loci...

En mar sirogorcsben szenvedtem a heten,annyira kiboritova valt a helyzetunk...nem akartam mar errol panaszkodni,de igen,en ismerem az a velotrazo sikitos uvoltest....Nalunk ez megy szinte reggeltol estig,hacsak nem a cicimen van...en mar minden megprobaltam...ma jon a csaldi nover latogatasra,de mar elore latom hogy mit fog mondani.....ez van,turelem...ja csak en mar nem birom egyedul ezt ....ejjel 10-tol max.3ig van egy kis szunet,aztan ez megy reggeltol estig...

Citromfu teat meg nem kaptunk itt sehol,de mindegy is,mert a kamillat es az anizst sem fogadja el...olajat parologtatok....
Ehesnek nem ehes,mert szepen hizogat,nodogel....bar tegnap kapott eloszor egy kis rizspepet.......nem aratott nagy sikert,majd meglatjuk.....

En teljesen ketsegbe estem,pedig elegge kitartottam eddig...most mar nem megy......a heten hagytam sirni,hiaba,lilara orditja a fejet,es ezt kepes 1 oran keresztul is csinalni....
Takaritaottunk egyutt,de ugye ez elegge nehez bir lenni egy kb.7,5 kilos gyerekkel,es veszelyes is...amint letettem,ment a musor....
Agi irta a cumismegoldast a sikitasra...neki nem kellett a cumi sosem...
Kimenni sem tudok vele mindig,mert egyre nehezebb,es hideg is van,eppen a ho is esik...amugy azaz amit imad,de persze nem babakocsiban....

Na most csak ennyi,nem hiszem hogy ez Silliat vigasztalja,csak leirtam...

Ezert sem tudok jonni mostanaban.....

A priviket is majd megnezem :wink:

Pusza,megyek kuzdeni.... :?

(na most vegre elvan egy kis ideje......ugy szeretnem ha ez mar vegre igy lenne...en igy nem tudom mar ezt elvezni :cry: :cry: :cry: )

Kép
Kép
ancsurti

Sillia,

úúúúúúúúúúúúúúúúúú, de cikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, booooooooooooooocs, ne haragudj....
Gondolom elég egyértelmű ezek után hogy foggalmam sincs, honnan jön a név :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

KépKép

KépKép
kispocok13

Ancsurti: szegénykém, én már nem is tudom, mit írjak. Szorítok, hogy mielőbb jobb legyen.

Katy: nem teapádnak nem adta ki az automata a számlájáról amúgy levont lóvét (lehet ám, hogy totál rosszul emlékszem)

:?:

Kép
Kép]
hendegabi

kispocok13! :)

"Drágám körbenézett, Anya, mosoly, Apa, mosoly, gondolkodik, deakkormostkinekazölébenvagyok , ordít !!!!!"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"de. alszik 2-2 és fél órát sarkig nyitott ablaknál"
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: sarkig nyitott ????

Két választási lehetőséged van. Vagy keresek valami hűtőszekrényes dobozt, vagy ízekre szedlek. Na? :twisted: :twisted: :twisted:

"Nemnormálisanya meg lefotózza szegényt.... "
Pedagógiailag nem tudom, hogy mennyire volt helyes ez a fajta megoldás, de a kép vicces - szerintem. :roll: :lol:

sillia! :)

"Légyszi kétszer üsd le az l betűt a nevemnél "
Szolíd kis lelked... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nem ám: "Bocs, de két "L"-el írom", hanem még majdnemhogy te kérsz bocsánatot. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

csak gyorsban, míg Petra emészt:

Ancsurti!
Sajnos nem tudok semmi vigasztalót írni, de sokat gondolok Rád! :wink:

H.Gabi!
Szerintem az Ági Apája volt. :wink:

Bond!
Igen, teljesen nyitott ablaknál. Adok rá sapit, kabátkát, hálózsákot és berakom az ágyába a hőmérőt. Ha lemegy 17 fok alá, akkor kap még egy paplant is a takaró fölé. :wink: Így nagyon jókat alszik. Én nagyon hidegben nem viszem ki, mert én 0 fok alatt nagyon nehezen létezem, én nyári vagyok. :wink: Így viszont minden nap tud levegőzni. Persze, ha nincs extrém hideg (mint pl. ma), akkor sétálunk is.

Kép
katy76

És a fűtés...? :roll: :?:

Kép
Kép
200907?

Bond!
Nálunk távfűtés van. A meleg kimegy az ablakon, mi meg kifizetjük. Ez van.

Kép
katy76

Katy: bocsi, ezek szerint tényleg félreemlékeztem :oops:

Agi: visszakaptátok már a pénzt, amit az automata levont, de ki nem adott?
8)
(na, most aztán hóttciki lesz, ha nem is Agi volt :lol: )

Kép
Kép]
hendegabi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 06:46-kor.
Vendég

Ancsurti,
nem is tudom, hogy mit mondjak.... annyira sajnálom...bárcsak lenne valami jó ötletem :?

Bond,
[quote]
írta:
kispocok13! Smile

"Nemnormálisanya meg lefotózza szegényt.... "
Pedagógiailag nem tudom, hogy mennyire volt helyes ez a fajta megoldás, de a kép vicces - szerintem.

Szerintem is nagggyon vicces, ne értsd félre!!!! Csak elképzeltem, ahhogy megdorgálod, mostaztánbünti, irgum-burgum, majd szegény hüppögve ül és a sarkot nézi, te meg a háta mögött gyorsan lefotózod szegényt, hogy milyenaranyos, és a fórumonacsajoknakbiztostetszenifog :lol: :lol: :lol:
Én is már annyira várom, hogy ilyeneket csináljon, meg vicceseket mondjon Kispockom

:lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Nekem mindig Lilia jut eszembe. :roll: Egy equus caballusról van szó? :wink:

ancsurti! :)

:( :( :( :( :( :( :(

hendegabi! :)

Agi125r-ék voltak.

Távfűtés? Na, akkor nincs több kérdésem. :?

És hova tegyelek? Fagyasztóba vagy a normál hűtőtér is megfelel? :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
200907?

Tudom, hogy értetted. :lol: Nem feltétlenül miattatok csinálom a képeket, a családi archívumban is jól mutat. De persze, hogy nem az utolsó lap a pakliban. :wink: :roll: :lol:

Szeretem a "Széfet", de néha olyan játékosok vannak, hogy az nem igaz...

Kép
Kép
200907?

Ezt pont most csináljuk:

-Szerbusz, megjöttem! (Bővebb verzióban: csak pisilni és kezet mosni voltam)

Kép

:lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Ííííííííírtó gáz ez a nő! Jézusom! :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok

sillia szerintem párodnak is igaza van, de hogy ne csak ellened beszéljek az is igaz hogy van olyan gyerek aki nem szereti a babakocsit. Nekem Betti volt ilyen soha egy percet nem volt babakocsiban mert pont ahogy neked ordít Lóci nekem is ordított Betti így én egy idő után már nem kísérleteztem mentünk kenguruval, és aztán ahogy 1 évesen megtanult menni onnantól kezdve a saját lábán sétált. A másik hogy pl Nóra nem fekszik hanyatt a kocsiban, mindenképpen dönteni kell neki hogy lásson.

Doki: megvizsgált, uh-ot is csinált, annyi eltérőt látott hogy a sok vérzés ellenére is 20 mm a nyh, kb mint egy terhességben, amire először azt hitte hogy az mert látott egy foltot de aztán végül látta hogy a méhszáj, és a teszt is negatív. Adott ergam cseppeket és csütörtökig haladékot ha nem gyengül a vérzés akkor pénteken egészségügyi küret. Ja és a magán rendelőben voltam miattam jött be fél órával előbb normál vizsgálat és uh lett volna 8 ezer ft és semmit nem kért. Mindig tudtam hogy jó fej és normális de még is mindig meglepődök rajta. Nem hiába választottam őt már 13 éve.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

gabi1! :)

Most akkor semmivel nem tudsz többet? :roll: :roll: Reméljük, hogy nem kerül sor a csütörtökre... :roll:
(Vetélés nem lehet? Izgultál is a múltkor, mert nem jött meg.)

Kép
Kép
200907?

Gabi1: szorítok, hogy csütörtökig rendben légy.

Kép
Kép]
hendegabi

Csak annyit mint amit a telefonban is mondott hogy a szoptatás be tud így kavarni. Mikor kérdeztem tőle ahogy hagyjam e abba azt mondta hogy nem kell dehogy is, minden cseppje aranyat ér. De azért reménykedem hogy nem kerül sor a pénteki küretre.
Akár vetélés is lehetne, de akkor a tesztem pozitív lenne, meg a múlthónapban ugyan megvolt csak nagyon enyhén, szinte csak folyás szerűen, és pontosan 28 napra jött meg most. Csak most ennyire.

Kép

gabi1

Bond

Sillia nem ló, hanem egy tündér :lol:
(velem ellentétben :evil: )

Íme, így néz ki: Kép Kép

Egy Zanzarah nevű PC-s játékból van, régen mindhárman sokat játszottunk vele :)
Vendég

Gabi1!
Drukkolok, hogy ne kelljen a küret!

Csak halkan jegyzem meg, hogy a tesztekben nem szabad 100%-ban megbízni.
Mikor én Petra előtt az angyalkámmal voltam terhes, nem tudtam, hogy az vagyok, mert a tesztek nem mutatták ki. Csak azért mentem el a dokihoz, mert attól féltem, hogy valami ciszta, vagy egyéb, és miután babát akartunk, nem akartam, hogy bármi baj legyen.
Nála derült ki, hogy 7 hetes terhes voltam. Aztán sajnos 2 héttel később missed ab-m volt.
Gondolom, hogy az lehetett a baj, hogy nagyon alacsony volt a hcg-m, ezért nem mutatta ki a teszt sem.

A lényeg, hogy a negatív teszt nem 100%-os.

Kép
katy76

Szerintetek még meddig fog menni ez a micimackós reklám? :roll: :roll: :roll: :roll: Nekem le van jól halkítva a gépem, de még így is mindig hallom. Kezd idegesítő lenni. :evil: :evil: :evil:

Kép
katy76

Katy

Én már több progival próbáltam blokkolni a micimackós reklámot.
Sikertelenül :evil: :evil: :evil:
Vendég

Negatív teszt: csibe83 is egyik nap terhes volt, a másik nap meg nem. :lol: :? :? :? :? HOL VAGY???????????????

A sárkány szerepkör már foglalt, így neked marad a tündér. :wink:

Fojtsuk meg Micimackót! :twisted: :twisted: :twisted: (Tényleg! A Tigrises verzió mi lenne? Ugrálni tanítaná a gyerekeket? Merthogy a tigrisek ahhoz értenek a legjobban :lol: :lol: )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.01.11 20:59-kor.

Kép
Kép
200907?

katy nekem meg fordítva volt sajnos, Nóra előtt már a menszi előtt pozitív volt a tesztem elég erős és fokozatosan erősödött, de sajnos csak petezsák volt, és a 7 . héten nekem is missed ab volt.

Kép

gabi1

Ezt ismeritek?:

"Pszichiátriai szakvélemény Micimackóékról

Micimackó: Kórosan mézfüggő szenvedélybeteg, aki mindent megtesz, hogy napi adagjához hozzájusson (fára mászik, méhekkel csípeti össze magát, stb). Ha nem kap mézet, mély depresszióba esik, gondolkodása lelassul, tökéletesen alkalmatlanná válik mindenfajta társadalmi-közösségi, kooperatív jellegű tevékenységre.

Malacka: Totál idióta szegény. Szellemi fogyatékos (dadog, képtelen értelmesen fogalmazni, és bizonyára dyslexiás is), és növésben is erősen visszamaradt példánya fajtájának. Mivel képtelen másokkal megértetni magát, állandó kisebbrendűségi komplexus gyötri, nem is beszélve arról, hogy még a leghétköznapibb dolgoktól is fél. Kórlapján szerepel még akut klausztrofóbia és a biztonságérzet totális hiánya is.

Tigris: Megalomániás tévképzetes elmebeteg, a veszélyesebb fajtából. Meg van győződve arról, hogy a tigrisek a többi élőlény felett állnak, így a Százholdas Pagony önjelölt kiskirályát tisztelhetjük benne. Ubermensch-szindrómájához az árja tigris fajhoz való beteges ragaszkodás, túlfűtött rasszizmus társul. Közösségekbe beilleszkedni képtelen, a társadalom magányos számkivetettje ő, aki elszigeteltséget tettetett vidámsággal, és állandó pótcselekvésével, az ugrálással próbálja meg kompenzálni.

Füles: Súlyosan depresszív alkat. Öregkorára belátta, hogy élete egy kudarc, egzisztenciája pedig valahol a béka segge alatt van. Nem tudott összegürcölni egy lakásravalót, ezért - míg társai jó meleg, fűthető odvas fákban vészelik át a teleket - meg kell elégednie egy huzatos fatákolmánnyal, ami Tigrisnek köszönhetően minden második nap tönkrezúzódik. Ez a gyökértelen élet, valamint a seggen fityegő műfarok - Milne-nál minden bizonnyal az impotencia szimbóluma -, amivel a többiek állandóan b*szogatják, egyszerűen elviselhetetlenné teszi az életet Füles számára. Öngyilkos is lenne, ha depressziója nem totálisan passzív magatartásban ütközne ki, és ha nem félne az újabb kudarcoktól ("mi van, ha nem sikerül?").

Kanga: Elvált asszony, egyedül neveli gyermekét - kell-e többet mondani? Az állandó házimunka és rosszcsont kölyke hamar kikészítették Kanga idegeit. Ráadásul - mivel Ausztráliából emigrált bevándorló -, idegennek érzi magát a Százholdas Pagony mérsékelt égövi élővilágában. Ennél pedig már csak kóros férfihiánya a rosszabb: igen régen kamatyolt már, és ezt beteges tisztaságmániáján próbálja levezetni - vár az igazira, aki sosem jön el.

Zsebibaba: Csonka családból származó egyke, ennek köszönhetően anyuci szeme fénye, és mint ilyen, egészségtelenül elkenyéztetett gyerek. Zsebibabának mindig mindent szabad, senkitől nem kap egy jó nagy maflást, akármit is csinál. Ugyanakkor a Pagony lakói - elsősorban édesanyja - nem fordítanak elég időt az iskoláztatására, így biztosak lehetünk benne, hogy felnőttkorára Zsebibaba elkallódott tehetség lesz, aki egy idő után majd az alkoholhoz vagy a droghoz fordul, hogy elfeledhesse a világ kegyetlenségét.

Nyuszi: Az agresszív-neurotikus páciens iskolapéldája. Hétköznapi félelmeit felnagyítva él, ennek köszönhetően mindig van valami, amiért aggályoskodik, és mindig van valaki, akin aggályait - heves dührohamokkal és gyakran tettlegességig fajuló tombolással - levezetheti. Elviselhetetlen természetének köszönhetően világ életében agglegény volt, és egyenes úton van a bogaras vénemberség felé. A Pagony lakói utalják, de annyira szánalmas, hogy nem merik megmondani neki.

Bagoly: A Százholdas Pagony legöregebb lakója, aki nem tud mit kezdeni a közte es a többiek között húzódó generációs szakadékkal. Hogy elfogadtassa magát, görcsösen igyekszik tudásával lenyűgözni őket, ám ez leggyakrabban tudálékosságba csap át, és még nevetségesebbé válik. Elsősorban a fiatalabbakat, Zsebibabát és Malackát próbálja megnyerni, aminek alapján joggal feltételezhetünk némi pedofíliára való hajlamot is.

Róbert Gida: Hát, elég beteg kiscsávó lehetett, ha összehozta a fenti elmeotthont... "

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Azért csütörtökig veszek még tesztet na meg ha elmúlik akkor is még egy pár nap múlva

tabatit sem láttam erre felé már egy ideje

Kép

gabi1

Bond,

Reméljük, hogy a csütörtökre azért sor kerül, de addigra Gabi1 már jól lesz!!!! :roll: Sorry Bond, de ezt nem tudtam kihagyni... :oops: :wink:
Manó nagyon cuki a dobozban... :) Na meg a megérkezése is... :)

Engem a Széf-nek (nem nézem), már a reklámja is kiakasztott azzal a sikítozós, ugrálós nővel... :twisted: :twisted: , az megy/ment most?

Gabi1,

Remélem, hogy a cseppek segítenek, és helyre jössz !!! :)

Ancsurti,

Azt a mindenit ennek a kis Hangi Kuglinak, hogy ennyire kiborít...bár úgy sejtem, hogy Ő maga sem élvezi ezt a sok és iszonyú nagy sírást... :( és hát ez is nagyon rossz lehet, hogy nem tudni, hogy mi zavarja (vagy nem zavarja...de csak nem jó kedvében sír szegénykém) ennyire? Így segíteni se lehet neki...tényleg csak azt fogja mondani, aki kimegy, hogy türelem... :roll: KITARTÁS!

Én szerencsére nem hallom a Micimackós reklámot.

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

Nézzetek szét a gépeteken. Nem tudom, hogy kinek milye van, de nekünk RealtekHD Audio Manager című progink van, aminek az egyik eleme a Hangerőszabályzó. Ez több elemből áll, de egy kattintásra ki lehet kapcsolni az egészet. :) Csak akkor más sem hallhatsz a gépen. :( :?

Kép
Kép
200907?

sillia kérdezted még Norbinak a sulit. Egész jól megy, tök normális a tanárnő, az osztálytársak is hamar befogadták és hamar beilleszkedett, rengeteget fejlődött. Úgy hogy megvagyok vele elégedve.

Kép

gabi1

Jakupcsek műsorának mai témája: Hol vannak a férfiak?
Egyik vendég: Csernus Imre.
Most megy a Storyn.

Kép
katy76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: