sziasztok!
Bocsanat,de nem tudok jonni.....
Csak bele olvasgattam eppen...
Sillia:az irasodon akadt meg a szemem....sajnalom nagyon a helyzetet,mintha rolunk irnal...az elozo oldalon a babakocsis sztori,meg elotte ismikor irtad,hogy kezd Hangihoz hasonlatos modon viselkedni Loci...
En mar sirogorcsben szenvedtem a heten,annyira kiboritova valt a helyzetunk...nem akartam mar errol panaszkodni,de igen,en ismerem az a velotrazo sikitos uvoltest....Nalunk ez megy szinte reggeltol estig,hacsak nem a cicimen van...en mar minden megprobaltam...ma jon a csaldi nover latogatasra,de mar elore latom hogy mit fog mondani.....ez van,turelem...ja csak en mar nem birom egyedul ezt ....ejjel 10-tol max.3ig van egy kis szunet,aztan ez megy reggeltol estig...
Citromfu teat meg nem kaptunk itt sehol,de mindegy is,mert a kamillat es az anizst sem fogadja el...olajat parologtatok....
Ehesnek nem ehes,mert szepen hizogat,nodogel....bar tegnap kapott eloszor egy kis rizspepet.......nem aratott nagy sikert,majd meglatjuk.....
En teljesen ketsegbe estem,pedig elegge kitartottam eddig...most mar nem megy......a heten hagytam sirni,hiaba,lilara orditja a fejet,es ezt kepes 1 oran keresztul is csinalni....
Takaritaottunk egyutt,de ugye ez elegge nehez bir lenni egy kb.7,5 kilos gyerekkel,es veszelyes is...amint letettem,ment a musor....
Agi irta a cumismegoldast a sikitasra...neki nem kellett a cumi sosem...
Kimenni sem tudok vele mindig,mert egyre nehezebb,es hideg is van,eppen a ho is esik...amugy azaz amit imad,de persze nem babakocsiban....
Na most csak ennyi,nem hiszem hogy ez Silliat vigasztalja,csak leirtam...
Ezert sem tudok jonni mostanaban.....
A priviket is majd megnezem
Pusza,megyek kuzdeni....
(na most vegre elvan egy kis ideje......ugy szeretnem ha ez mar vegre igy lenne...en igy nem tudom mar ezt elvezni

)