A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:31-kor.

KépKép

KépKép
boo

Hát most majd meglátom mit mondd a doki, és ha nem talál semmit akkor rákérdezek erre is. Azt mondta hogy a hormonok szórakoznak mivel már nem csak szopik Nóra jelzi a szervezetem hogy meg kellene jönnie, de a szoptatás még is visszatartja ezért van ez. Ha nincs más a háttérben csak ergam cseppet adhat, de azt mondta hogy mindenképpen meg kell néznie.
Úgy hogy majd délután jövök hogy mit mondott.

popsi: bepantent még nem próbáltam, meg a körömvirágot mondták még most, kipróbálom mind a kettőt.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:32-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok! :)

Első körben: HÁROMSZOROS HURRÁ LILISGABINAK!!! :D :D :D :D :D :D (Vagy most gabbernek hívjunk ezentúl? :roll: :roll: ) :lol:

Örülök, hogy nem arról volt szó, hogy megsértődtél. :P (Halk megjegyzésem: első verzióm a technikai problem volt :wink: )

gabi1!

Vérzés: :?: :? :(

Popsi: nem lehet allergia valamelyik kajára? Szellőzti mennyit szellőzik? Esetleg a foga...?

nyuszi81!

Nem túl száraz a levegő nálatok? Esetleg mosópor, öblítő...?

Kép
Kép
200907?

Bond nem allergia, főleg hogy nem hasmenés hanem normál állagú, csak minden kaja után van. Inkább fogzásra gondolok.

Kép

gabi1

boo! :)

Nna, végre! :D

Zsiri most tesz különbséget köztetek és az idegenek között. Rájött, hogy veletek jó, de az idegenektől nem tudja mit várhat. Ez lassan mindannyiunknál aktuális lesz.

Szex: én ott tartuk, hogy bárhol, bármikor lehet csinálni. Szóval, közben igazán irogathatnál. Legfeljebb kicsit több lesz benne az elgépelés. :roll: :roll: :oops: :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:34-kor.

KépKép

KépKép
boo

boo Nóra is ordít ha egy idegen ránéz, ha meg meg fogja akkor még jobban, és neki is kb 3 -4 hete van ez. Ez normális.

Kép

gabi1

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 06:44-kor.
Vendég

czigka az van nekünk is és eddig tényleg jó volt de most nem, és ezért kaptunk egy másikat, de ez sem

Kép

gabi1

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 06:44-kor.
Vendég

Bond! Már lecseréltem a mosószert,öblítőt nem is használtam soha az ő ruháihoz. Ki is vasalom neki.

Boo! A Johnsonra lett allergiás Lili,úgyhogy azt hanyagolom. Most megpróbálom még a Sudokrémet,mert elvileg az jó ekcémás bőrre is. Kiváncsi leszek.

KépKép
KépKép
nyuszi81

czigka! :)

Jajjjmá!!! Az tegye fel a kezét elsőnek, aki még nem gázolt el egyetlen betűt sem. :twisted: :twisted: :twisted:

Amúgy meg:
- Apa nincs itthon
- más sincs
- mindkét kezemmel verem a klaviatúrát és a gyerekekről is gondoskodom, hogy megkapják, ami nekik jár. :lol: :lol: :lol: :lol:

Mondjuk, volt már rá eset, hogy közben telefonáltam. :roll: :oops: :oops: :oops: :oops:

nyuszi81! :)

Mi Gabi babaolajat használunk.

Kép
Kép
200907?

Csajok!
Ha szépet akartok látni, akkor hagyjátok "bekapcsolva" azt a linket, amit conversano rakott fel a minap, amikor a vaddisznók kajáztak. Most egy madárka csipeget. Tiszta hó minden, süt a nap...gyönyörű! Jobb, mint bármelyik képernyőkímélő. :wink:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:34-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:36-kor.

KépKép

KépKép
boo

Nálunk is tegnap vitte el a fát a Jézuska. (Ezt a szöveget nyomattuk Manónak, hogy ne piszkálja) Ehhez képest amikor hazajött tegnap bement a szobába, szétnézett, és egy szó nélkül kijött. Semmi hiányolás, vagy csodálkozás. :o :lol: :lol:

" a suttogót, már szülés előtt el kellett volna olvasni, és akkor könnyebben felismertem volna, hogy miért sír"
...vagy nem. Az sem szentírás. :roll: :wink:

"Nem baj, majd a második babónál okosabb-tapasztaltabb leszek/leszünk"
Nyugi! Ahány baba, annyi féle megoldás. Úgyhogy lehet, hogy ugyanott fogtok állni, mint most. :twisted: :twisted: :twisted: :? :? :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Te nagyon hülye vagy! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

El vagyok keseredve :(
Megint egy totális kudarcba fulladt sétán vagyunk túl. Szépen süt a nap, gondoltam sétáljunk. Tettem egy próbát, nem adtam rá a bundazsákot (gyűlöli), úgy tettem a babakocsiba. A szokásos kanyarban kezdődött az üvöltés.
Ilyenkor az szokott következni, hogy kiveszem a kocsiból és cipelem, közben a hasammal löködöm néha egy kézzel odakapva kormányzom az üres babakocsit :?
De ma ez a verzió is csődöt mondott!
Hiába vettem ki, ringattam rázogattam énekeltem cumit tologattam a szájába, úgy sikoltozott mint akit elevenen nyúznak. A tó meg vitte a hangot zengett az egész városrész, mindenki minket nézett.
Teljesen elfehéredett az arca, szemét becsukva minden külvilági ingert (engem is) kizárva teljes odaadással sikítozott.
Én meg leizzadtam és felkeveredett a gyomrom, mire hazaértünk már nyeltem a nyálam a hányingertől :(
Remélem nem fázott meg a torka, kb. 5 percet ordított, messzire eleve el sem indulok vele így hamar hazaértünk.

És nem tudom miért csinálja ezt!!
Nem fázik. Fel van öltöztetve, direkt ellenőriztem jó meleg volt a külső nadrág alatt is, a keze sem volt hideg. Az arcát biztosan csípte a szél, mert csupa könny volt. De ez már következmény, nem okozat.

Ha kenguruban viszem akkor nincs ilyen gond csak a babakocsival.
Apa szerint én idegbeteg módon állok az egészhez mert eleve úgy indulok el hogy sírni fog.
És aztán bepánikolok mert sikítozik.

De lányok, nem tudom képes-e valamelyikőtök babája ilyen velőtrázóan sikítozni, elfehéredve, a végén már öklendezve, köhögve!
Eszembe jutott hogy telefonnal felveszem, de így is mindenki minket nézett, mit gondoltak volna, szegény baba sikít a hülye anyja meg kamerázza

:?

Most rosszul érzem magam mert amikor végre felértünk mérges voltam rá és letettem az ágyába. Aztán pár perc múlva mégiscsak kivettem és mellre tettem, 1 perc alatt elaludt.

Amikor elindultunk nem volt álmos és nem volt éhes sem. Próbálom a kocsiban fektetve, ültetve, de sehogy sem jó neki.

Szerintetek mit csináljak??
Menjünk mindig kenguruval? Leszakad a hátam meg a vállam..

Az, hogy rajtam és apán kívül senki nem foghatja kézbe, az nem zavar. (Dalma foghatná csak ő meg nem akarja)

De ez a séta dolog ez nagyon elkeserít
:cry: :cry:
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:37-kor.

KépKép

KépKép
boo

sillia! :)

Lóci szerintem egészen egyszerűen téged akar. A babakocsiban nem érzi a közelséged. Hiába lát, meg ringatod a seggét, az nem olyan, mintha magadhoz ölelnéd.
Én most a Suttogó II.-ben olvastam egy olyat, hogy mi lenne, ha adnál neki valamit, amin a te szagod van. Így mindig vele lehetnél. :wink: Vagy bejön, vagy nem. :roll: :roll: Rosszabb nem lesz... :wink:

Az üvöltő gyerekre, pláne az anyjára mindenki csúnyán néz, mert tényleg alkalmatlan. Azok szemében legalábbis, akik még soha nem kerültek hasonló helyzetbe. Azok meg le vannak tolva jól. :twisted: :twisted: :twisted: Amikor viszont én is elgondolkodom a szülő alkalmasságán az az, amikor a 8-10 éves gyerek ordít az üzletben, hogy márpedig neki igenis kell ez meg az. Lehetőleg még veri is magát a földhöz illetve a polcokat zúzza le. :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
200907?

Sillia

Én minden nap kiviszem sétálni Odettet, egy kezemen meg tudom számolni,hányszor hagytuk ki a délelőtti sétát.ő már annyira megszokta, hogy sír, ha nem visszük. Jobban kiköveteli, mint az esti fürdetést.
Nálunk úgy néz ki a reggel, hogy felkel, 10 percet barátkozunk, szeretgetem az ágyban, majd megetetem. Utána el van játszik, míg én rendbe szedem magam, a lakást, és pont 1 óra múlva indulni kell, mert kitör a világháború. Általában már a kapuban bealszik.
De én kivittem a 30 fokban is, és a -8-ban is, még volt, hogy esőben is sétáltunk.
Nővérem kisfia 4 hónapos korától nem volt hajlandó a mózesben kocsikázni, nekik az ülős babakocsi jött be, szeret nézelődni.

Lilisgabi/Gabber

Örülök, hogy csak technikai malőr volt a törlésed.

Én tényleg annyira sajnálom , akik már nem jönnek.

Tabati, Lola, Nikici, Moncsy?

Kép
Kép
orsi777

Boo

Hozzászólásod Zsiri etetéséről , úgy villog, mint a discoban a fények :oops: :lol:

Kép
Kép
orsi777

Boo,

Ha nincs határ, hol szedhetnek ki...? A születési anyakönyvi kivonat nem elég, hogy nem loptátok a gyereket? De persze a személyi is megoldás.

Sillis,

Sajnálom a sétát... :( Bonddal értek egyet, próbáld ki, és valószínű, hogy a számára nagy távolság Tőled a probléma, amin aztán már az sem segít, hogy felveszed, hiszen be vagytok öltözve.
Míra sem élvezi mostanában a babakocsizást, mert őt is a sok ruha zavarja, mert egyébként már olyan sokat mozog, séta közben meg nem tud... olyankor csak a szemeit tornáztatja, és azt egy elég rövid idő után megunja. Lehet, hogy már Lócinál is ez egy zavaró tényező lehet.

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

Boo

Lóci is nagyon nyitott a külvilág felé, imád vásárolni, nézeget körbe körbe mindent megfigyel. (ha nem vigyázunk meg is kóstol)

De mindez csak addig érvényes amíg ölben vagy kenguruban van.

Az tény, hogy kicsit félve indulok el egy babakocsis sétára, de annyira nem stresszelek előre hogy ettől féljen Lóci.
Szerintem legalábbis..

Bond

TUDOM hogy rosszul érzi magát a babakocsiban, amikor sír csak úgy ömlenek a könnyei, nem csak balhézik. Amikor meg már belelovalta magát hiába veszem ki...

Este apát megkérem hogy hozza fel az "új" babakocsit és vigye le a régit. Hátha. Mert ezek a nagy sikítozások azóta vannak amióta a kék babakocsiban van.

Még úgysem sikerült eladni a régi kocsit, érdeklődő sem volt.
Már gondoltam hogy le kéne vinni azt, csak olyan szépen eltisztogattam...

Egy próbát megér, ha abban is sír, legfeljebb lepucolom újra.

És megpróbálom hogy valami ruhadarabomat odaadom neki. Mondjuk a sapkámat annak biztosan jó anyaillata van.
Vendég

Sziasztok!

Bond: Én szoktam nézni a várandós tiniket, ha el tudom csípni, az egyik részben örökbe adták a babát, és a kiscsaj azt mondta, hogy ha megszüli a gyereket, azonnal vigyék el, mert nem akarja megnézni :shock: :shock: :twisted: , így nem fog hozzá kötődni stb.stb.( végül is aztán megnézte) de ilyen butaságot :roll: , én már akkor kötődtem a babámhoz, mikor még a pocakomban volt.
Tessék már elmenni a fogorvoshoz :wink: . És hatalmas gratula a házassági évfordulóhoz :P .

Sillia: Domi ugyanígy csapkod a kezeivel, repülni akar, és mindig hasra fordul, pelenkázás és öltöztetés közben, már megtanultam hátulról öltöztetni :D .

Bertina: gratula a forgáshoz :D .

Kispocok: talán már megmaradunk, torokfájás szűnőben , köhögés még maradt.

Bucus: jó utat!!! Érezzétek jól magatokat!

Lilisgabi: most akkor , hogy hívjunk, Gabbernak :roll: ? Örülök, hogy itt vagy :D :D !
marietta1982

Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:38-kor.

KépKép

KépKép
boo

[quote="orsi777"]B írta:orsi777oo

Hozzászólásod Zsiri etetéséről , úgy villog, mint a discoban a fények :oops: :lol:

Eeeeeeeeeez nagyon szép megfogalmazás volt. :o :P :P :P :P

Kép
Kép
200907?

[quote="sillia"]
írta:
silliaÉs megpróbálom hogy valami ruhadarabomat odaadom neki. Mondjuk a sapkámat annak biztosan jó anyaillata van.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Mondjuk nem egy egyhetes zoknira gondolta, de sapka!? :lol: :lol: :lol: Állandóan abban jársz otthon? :lol: :lol: :lol: :lol: Jó lesz szerintem egy poló, vagy pulcsi is. :wink:

Kép
Kép
200907?

Boo

Pattink elmúlóban, nem piszkáltuk, és szép lassan visszahúzódott :D

Bond

Valószínű a szardíniától volt, más olajosat nem ettem.

Kép
Kép
orsi777

Bond

Jóóóóóóóóóóól van na , nem tudok fogalmazni,már mondtam (nem is értem az ilyen minek ír fórumba) :oops:

Kép
Kép
orsi777

marietta1982! :)

Ez az örökbeadós csajszi is volt tegnap. Ha jól vettem ki, akkor a műsorvezető egy nőgyógyász? Egyfolytában azon lelkendezet, hogy húúú, meg haaa, hogy ilyen felelősségteljes szülök(!), hogy ezt meg merték lépni.. Hááááát, nem tudom... :roll: :roll: :roll: :? :? :? :?
Azt a részét valhol megértem, hogy nem akarta megnézni a kicsit szülés után, mert így valóban nehezebb elszakadni tőle, ugyanakkor mentálisan feldolgozhatóbb. :roll: Csakhogy mi szerettük volna a babákat, nem pedig muszájból hordtuk ki őket.
(Egyébként, ha valaki szülés közben, vagy után veszti el a babáját, akkor azt szokták javasolni, hogy nézze meg, mert úgy könyebb meggyászolni, feldolgozni a tragédiát)

A gratulációt köszönjük, de ez még nem a házassági, pláne nem a 8. :lol: :lol: Az összejövetel évfordulója (nem a megismerkedés :wink: )

Fogorvos asszisztense elvileg visszahív egy időponttal, szóval már léptem. :wink:

Kép
Kép
200907?

conversano! :)

Most aztán válogathatok. :shock: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

bond

A sapka csak egy ötlet volt, én abból indultam ki hogy útközben hirtelen mit adhatnék neki magamról.
Már kezdtem gyűjteni az erőt hogy egyedül megmászom kétszer oda-vissza a negyediket és le-föl cipelgetem a babakocsikat.
De teljesen beszürkült az ég, mindjárt esik. Ebből ma már nem lesz séta :?
Vendég

orsi777! :)

Nem, nekem tényleg tetszik. :wink:

Jelentem gyerekemnek nem lesz szorulása mostanában (nem mintha máskor lett volna): felmászott a könyvespolc tetejére, pakolt a pelenkázón, és szétkent egy rakat glicerint. De bőven jutott a szájába. :? :? :? :evil: :evil: :evil: :evil: Nem győztem takarítani.
Bünti: beültettem a dobozva, és a sarkot nézi addig, amíg nem szólok, hogy kijöhet, no matatás.

Kép

(Azért van a dobozban, mert szeret ott ücsörögni :) )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.01.11 15:50-kor.

Kép
Kép
200907?

Kispocok, Bucus, Czika: köszi a drukkot. Szerencsére viszonylag nyugis éjjelünk volt. Kb fél 12-kor „már” el is aludt a Nóci. Aztán fél 3 tájban nagyon sírt, de álmában, úgyhogy ébreszteni kellett, megpisiltattam, simiztem kb 20 percig, és aludt. Amíg ébren volt, addig jó rotyogósan köhögött. Aztán aludt fél 8-ig.

Bond:ajtószárfa: mi használjuk ezt a kifejezést
Nagyon szép neveket találtak ki! Hende Ditke :lol:
szoptatásfáj téma: hát, izé…. totál félrenéztem, én nem országban, nemzetiségben gondolkodtam.
Emlékezni jó volt, kár hogy nem lehettünk ott.
Dobozos bünti: :roll:

Bucus: jó utat… :)

Czika: Én csak becsülni tudlak, hogy ilyen kitartóan fejsz. Bár este, lefekvés előtt én is eljátszom egy fél óráig a fejéssel (és van, hogy mindössze 30 ml jön le így is), de már borzasztóan utálom, de mégis csinálom a gyermekemért. Kérdésedre: ha jól rémlik (bár Nóci ugye tápszeres volt), kb 10-12 hónapos korukra. Én most még úgy adom, hogy a főzelékes kajálások után kap cicit is, de ezt fokozatosan szeretném csökkenteni. Talán épp tegnap írtam. Eleinte ugye szopi után kapta a főzeléket, gyümölcsöt. Most már cseréltem, először kapja a főzeléket, így abból nagyobb mennyiséget eszik. Utána én még szopiztatom, de inkább csak azért, hogy tejci ne csappanjon annyira meg, de más folyadék (víz, tea) is megteszi, és akkor már ki is váltottál egy szopit.

Gabi1: már emlegettünk, hogy mi lehet veled (meg más miatt is). Szerintem megadtál Nórának mindent, amit csak lehetett, úgyhogy az egészségedet nehogy már kockára tedd, inkább hagyd a fenébe a szoptatást.
Popsikrém: amikor a pelenka kiütötte Vicának, nálunk a Sudokrém tette rendbe, de látom, az nektek nem használt.
Amúgy sima gyógyszertárit használunk, amit doki ír fel, de nagyon tudom ajánlani a Níveát is, nekünk bejött, és elég kevés kell belőle. De azt csak akkor használtuk már, mikor rendbejött a popója.

Boo: köszi a film befejezést. (mondjuk az érdekes lett volna, hogy egy kb 8 éves gyereknek hogy adják az apa szívét?).
Látom, nálatok is vakvágányra tévedt a beszélgetés. Vagy most ért a jó vágányra????? :lol:

Sillia: nem irigyellek téged sem. Én is voltam úgy, hogy piszok sz@rul éreztem magam, mikor ordított a babakocsiban, de szerencsére ez nagyon-nagyon ritkán fordult elő. Akkor meg turbóban igyekeztem hazaérni, de útközben sosem vettem ki a gyereket (vagy kivettem, vígasztaltam,visszatettem, ordított tovább). Induláskor még most is van sírás, de alighanem az a bundazsáknak szól nálunk is. Amúgy szerencsére erről elég jól letett (bár a babakocsinak mindig mozognia kell).

Ma viszont teljesen megőrült, nem is tudom mit csináljak vele.
Kb 9 óta írom ezt a hszt, Virág kajáján kívül ma még szinte semmit nem csináltam, még jó, hogy van kaja tegnapról. Egész nap sír, vagyis inkább mondja a magáét, mérgelődik. Ha van játék annak, ha altatni akarom, az arcomnak esik neki, vagy a feje alatt a pelenkának.
Hulla fáradt, mert reggel is kb 5 percre aludt vissza, a délelőtti alvása 20 percig tartott, délután meg 5 percre ráztam el, de nem nyugodott. Hasa nem fáj, tele van, popsi tiszta, foglalkoztam is vele, foginát néztem, jó duzzadt, bekentem dentinox-szal, de az sem segített, sőt a seggrázás sem.
Kicsit még várok, cicire teszem, aztán kimegyünk, hátha a levegőn elnyomja az álom.
Még jó, hogy a Nóci olyan jól el van ma. (Kop-kop-kop, még csak egyszer köhögött)

Kép
Kép]
hendegabi

Sillia!

Nagyon sajnálom,hogy ilyen nehéz Lócival a séta,nem tudom,hogy mi lehet a baja.Azért remélem a másik babakocsi bejön neki,bár őszintén szólva nem hiszem,hogy azzal van a baj. Ha ez sem,akkor marad a kenguru,lehet,hogy tényleg csak a te közelséged kell neki.
Nálunk szerencsére nincs ilyen probléma,nagyon szeret Lili sétálni,pont most értünk haza,a felénél bealudt.

Bond!Én is gondoltam a Gabi babaolajra,hátha.. Elvileg az nem allergizál

KépKép
KépKép
nyuszi81

Bond: :oops: Jól van na, akkor is boldog évfordulót :P !!
Azt nem tudtam, hogy nődoki volt a műsorvezető, de engem kifejezetten felháborított, hogy felelősségteljes szülőnek nevezte őket. Szinte dicshimnuszt zengett el felettük :twisted: :twisted: .
Bünti-fotó :D !

Hendegabi: :roll: remélem nem volt gond éjszaka.
marietta1982

Nyuszi!
Tényleg csak egy tipp, mert úgyis mindenki mást javasol:
Az egyik barátnőm kislányának olyan extra száraz volt a bőre néhány hónapos korától, hogy szó szerint pikkelyes volt.
Elvitte mindenhová, még a Telkibe is, a végén valamelyik bőrgyógyász a Babe fürdetőt és testápolót javasolta. Most már elmúlt 3 éves, még mindig Babe-t használnak és gyönyörű a bőre.
Patikában lehet kapni, általában nincs készleten, de mindenhol tudnak rendelni. :wink:

Merion!
Én az általad beidézett gondolatokkal azért nem teljesen értek egyet. A mi időnkben fele annyit nem foglalkoztak a hozzátáplálással, mint ma és mégis én pl. imádom a gyümölcsöket, zöldségeket.
A nővérem kislánya 6 hónapos korától kapott gyümit és zöldséget, 1 éves korára már csak reggel és este kapott tápszert (ő nem volt soha anyatejes) és mindent megeszik, nem válogatós. És nem beteges.

Egyébként ha megnézitek a baba kiskönyvet, annak a közepén van egy táblázat a hozzátáplálásról. Alul az a szöveg van, hogy 2-4 hét alatt lehet kiváltani egy-egy szoptatást. Ami azt jelenti, hogy lajhár léptekkel is kb. 9 hónapos korára ki lehet váltani a de-i, déli és du-i szoptatásokat.

Én ehhez próbálom tartani magam, már csak azért is, mert április közepén-végén megyek vissza dolgozni, nem fogom tudni megoldani a napközbeni szoptatásokat.

folyt.köv.

Kép
katy76

hendegabi! :)

Hirtelenjében nem tudtam jobbat kitalálni. :roll:
A sarokba szerettem volna állítani, de úgy nem maradt volna nyugton. A dobozzal meg szeret ilyet játszani, hogy beleül.
Önmagában nem az a baj, amit a glicerinnel csinált. Hanem:
- megkértük már nem egyszer, hogy ne menjen fel a könyvespolc tetejére (pláne, hogy mivel nem tud lejönni )persze, tuda ha akarna :? :? ) rendszeresen az a vége, hogy: "Apaaaaaaa, vedd le Manyóóóóót!!!" :? :? :lol: :lol: )
- mivel ennek ellenére mindig felmászik gyakran nekiáll pakolni. Hiába van két szép, nagy elálló füle, ilyenkor valahogy nem hall. :x :x
- nem ez volt az első eset, hogy benyalt egy rakat krémet
- most még csak vitaminokról, és ártalmatlan krémekről van szó. De inkább egy ilyen büntiből tanulja meg, hogy nem pakolunk, meg szedünk szét mindent, mint egy kórházba rohanásból...
Per pillanat nem vagyok a népszerűségem csúcspontján, de majd elmúlik. :wink:

Most megettünk egy kis mézeskalácsot még karácsonyról. Mondtam, hogy ne szálljon le a székről, mert tiszta morzsa az öle, és szeretném lepucolni előbb. Jó. Látom, hogy készül lefelé. Mondom várjon. Jó. Erre fél perc se telt el, mire visszanézek:

Kép

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.01.11 15:49-kor.

Kép
Kép
200907?

Mégiscsak kajagondunk volt (pedig 1-kor nagyon jól evett + egy cicit kiszívott) :shock:
Jókora cicizés és néhány puki kíséretében bealudt. Itt horpaszt a vállamon, még most is jár a szája, mintha szopna. Séta bizonytalan időre elhalasztva.

Kép
Kép]
hendegabi

csak megkevertem a levest. :D

Gabi1!
Abszolút egyetértek a többiekkel, a Te egészséged sokkal fontosabb, mint az, hogy még mondjuk 2 hónapig szoptasd Nórát!

Én még mindig vashiányos vagyok, így egyre fárasztóbb nekem is a szoptatás. Sokszor azt érzem szoptatás alatt, hogy ha fel kéne állnom, nem tudnék. Nagyon szar érzés.
Ráadásul már 2 éve nem szedem a koleszerinszint csökkentő gyógyszeremet (a babavárás miatt), és az egekben van a koleszterinem, így előbb-utóbb nekem is abba kell hagynom a szoptatást.
Én azt szeretném - ha Petra is partner lesz benne -, hogy kb. 8-9 hónapos korától már csak reggel és este szopizzon (meg éjjel, ha szüksége van rá), és max. 1 éves korától pedig tápszert fogok neki adni reggel és este.

Boo!
De láttad a 7. évadot, nem? Mi kölcsön szoktuk kapni a tesóméktól, ők szokták valakivel letöltetni.

Gabi1!
Még a popsikenőcsre akartam írni, hogy Petrának a Sudokrém segített. Egyébként neki is piros volt tegnap nagyon, és elő-előfordul, mióta hozzátáplálok.

Sillia!
Sajnálom, hogy ilyen szarul megy a séta. Külön megértelek a 4 emelet miatt, én ezért tartom a babakocsit az autóm csomagtartójában (nálunk nincs megbízható babakocsi tároló).

Kép
katy76

Kispocok!
Én már jan. 1-én leszedtem a fát, gondolhatod, hogy ha a láthatatlan porszemek zavarnak, akkor milyen agyvérzésem volt 1 álló hétig a karácsonyfa tűleveleitől! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Naponta 5-6x sepregettem fel körülötte, aztán 1-én úgy gondoltam, hogy éppen elég ideig néztük, a gyereket még nem érdekli, én meg utálom. (Apát meg nem különösebben viselte meg, hogy ilyen gyorsan száműztem a fát, az már inkább, hogy a takarításomtól nem nagyon tudott szundizni a kanapén. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

H.Gabi!
Örülök, hogy nem volt gond Nócival! :wink:
A rendes kajákat én is előre vettem néhány napja, mert szopi után szájzáras lesz Petra, egy negyed kanálkával sem tudok a szájába tenni semmit.
Így legalább valamicskét eszeget (ma 60g gyümit evett reggel! Ilyen sokat még soha nem evett!)

Kép
katy76

sillia! :)

Az se rossz, ha menet közben kapsz le magadról, de ha már eleve ott van a babakocsiban, akkor az talán még jobb. Lehetne mondjuk a bocikád... :roll: :wink: :twisted: :twisted: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Katy! A testápolóból azt használjuk,de nem látom nagyon a javulást. Most fürdetőből Linola Fettet használok,de nem szeretném,hogy hozzászokjon ehhez a kis bőre. Lehet,hogy teszek még egy próbát a Babe tusfürdővel is :wink:

Bond! Manó beszarás milyen aranyos. Néha nem neveted el magad egy-egy válaszán,amit neked intéz,mikor lecseszed?

KépKép
KépKép
nyuszi81

Katy

A babakocsi nekünk is lennt van a tárolóban. Most csak a csere miatt kellene le-fel vinni.
Épp ezért (sem) akartunk drága kocsit mert egy közös tárolóban van egy rakás koszos és olajos bicaj között :?
Vendég

Lilisgabi!
Jó, hogy jöttél, mert már mindenféle verziót kitaláltunk, hogy vajon mi történhetett! Legalább eloszlattad a kételyeket! :wink:
(én nem tudlak nem Lilisgabinak hívni :oops: :oops: :oops: :oops: )

Azt várom, hogy Boo mikor veszi észre, hogy vagy! Mert egyre jobban belelovalja magát, hogy szándékosan törölted magad. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jajj! és Bond!!!!
Köszi a nosztalgiázást! Folyt a könnyem a röhögéstől!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Megint eszembe jutott, ahogy ki- majd betuszakoltuk magunkat a két kocsiból/ba (3anya, 3 gyerek, 3 babakocsi mózessel. még jó, hogy a 3 gyerekülés bent maradt a kocsiban. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

Bond

Hogy a bocika MEKKORA ötlet!!!

Lóci imádja, minden reggel ölelgeti meg bírkózik vele az ágyunkban :) :)

Arra én is kíváncsi lennék, hogyan tudsz rettenetesen szigorúan nézni Manócskára, amikor az ember még fénykép alapján is ellágyul a látványától...
Vendég

Felbuzdulva Bond fogorvosi bejelentkezésén, gyorsan kértem időpontot a nőgyógyászhoz, akihez novemberben kellett volna mennem kontrollra, és kértem időpontot a Kiróba is, kontroll vérvételre. :wink:
Be akartam jelentkezni Petrával a szemészetre is, de ott már nem voltak, majd holnap kérek időpontot.
És még nekem is hátravan a fogorvos, de mivel nincs panaszom, azt most a legutoljára hagyom a sorban. :wink:

Kép
katy76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: