Kispocok, Bucus, Czika: köszi a drukkot. Szerencsére viszonylag nyugis éjjelünk volt. Kb fél 12-kor „már” el is aludt a Nóci. Aztán fél 3 tájban nagyon sírt, de álmában, úgyhogy ébreszteni kellett, megpisiltattam, simiztem kb 20 percig, és aludt. Amíg ébren volt, addig jó rotyogósan köhögött. Aztán aludt fél 8-ig.
Bond:ajtószárfa: mi használjuk ezt a kifejezést
Nagyon szép neveket találtak ki! Hende Ditke
szoptatásfáj téma: hát, izé…. totál félrenéztem, én nem országban, nemzetiségben gondolkodtam.
Emlékezni jó volt, kár hogy nem lehettünk ott.
Dobozos bünti:
Bucus: jó utat…
Czika: Én csak becsülni tudlak, hogy ilyen kitartóan fejsz. Bár este, lefekvés előtt én is eljátszom egy fél óráig a fejéssel (és van, hogy mindössze 30 ml jön le így is), de már borzasztóan utálom, de mégis csinálom a gyermekemért. Kérdésedre: ha jól rémlik (bár Nóci ugye tápszeres volt), kb 10-12 hónapos korukra. Én most még úgy adom, hogy a főzelékes kajálások után kap cicit is, de ezt fokozatosan szeretném csökkenteni. Talán épp tegnap írtam. Eleinte ugye szopi után kapta a főzeléket, gyümölcsöt. Most már cseréltem, először kapja a főzeléket, így abból nagyobb mennyiséget eszik. Utána én még szopiztatom, de inkább csak azért, hogy tejci ne csappanjon annyira meg, de más folyadék (víz, tea) is megteszi, és akkor már ki is váltottál egy szopit.
Gabi1: már emlegettünk, hogy mi lehet veled (meg más miatt is). Szerintem megadtál Nórának mindent, amit csak lehetett, úgyhogy az egészségedet nehogy már kockára tedd, inkább hagyd a fenébe a szoptatást.
Popsikrém: amikor a pelenka kiütötte Vicának, nálunk a Sudokrém tette rendbe, de látom, az nektek nem használt.
Amúgy sima gyógyszertárit használunk, amit doki ír fel, de nagyon tudom ajánlani a Níveát is, nekünk bejött, és elég kevés kell belőle. De azt csak akkor használtuk már, mikor rendbejött a popója.
Boo: köszi a film befejezést. (mondjuk az érdekes lett volna, hogy egy kb 8 éves gyereknek hogy adják az apa szívét?).
Látom, nálatok is vakvágányra tévedt a beszélgetés. Vagy most ért a jó vágányra?????
Sillia: nem irigyellek téged sem. Én is voltam úgy, hogy piszok sz@rul éreztem magam, mikor ordított a babakocsiban, de szerencsére ez nagyon-nagyon ritkán fordult elő. Akkor meg turbóban igyekeztem hazaérni, de útközben sosem vettem ki a gyereket (vagy kivettem, vígasztaltam,visszatettem, ordított tovább). Induláskor még most is van sírás, de alighanem az a bundazsáknak szól nálunk is. Amúgy szerencsére erről elég jól letett (bár a babakocsinak mindig mozognia kell).
Ma viszont teljesen megőrült, nem is tudom mit csináljak vele.
Kb 9 óta írom ezt a hszt, Virág kajáján kívül ma még szinte semmit nem csináltam, még jó, hogy van kaja tegnapról. Egész nap sír, vagyis inkább mondja a magáét, mérgelődik. Ha van játék annak, ha altatni akarom, az arcomnak esik neki, vagy a feje alatt a pelenkának.
Hulla fáradt, mert reggel is kb 5 percre aludt vissza, a délelőtti alvása 20 percig tartott, délután meg 5 percre ráztam el, de nem nyugodott. Hasa nem fáj, tele van, popsi tiszta, foglalkoztam is vele, foginát néztem, jó duzzadt, bekentem dentinox-szal, de az sem segített, sőt a seggrázás sem.
Kicsit még várok, cicire teszem, aztán kimegyünk, hátha a levegőn elnyomja az álom.
Még jó, hogy a Nóci olyan jól el van ma. (Kop-kop-kop, még csak egyszer köhögött)