A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

[quote]s írta:zerintetek,mit csináljak???Berni fürcsizik fél8-8 körül,megetetem,ugye a nagyágyban alszunk,bealszik cicin,de aztán fél9 és fél10 körül megébred és csak cicin alszik vissza,aztán már fogalmam sincs mikor van a kövi kaja,így ha többször nem is kell,akkor 23 éséjfél körül lefekszem én is aztán eszik amikor eszi,de én úgy unom már ezeket a felrohangálásokat,lehet ébren kéne tartanom,nem????
mától asszem megint elkezdem írni hogy éjjel mennyi idönként eszik,mert bár a mai éjszaka úgyahogy,de nagyon szeretnék már 6 órát egyben aludni!!!

6 óra alvás - én is, én is, én is

t-pk

Már egy hete szörfözik..mi mást :x :evil:

t-pk

ennyire fan??? :shock: jól bírod, elismerésem! s Kata, Te majd hova mész 1 hétre? ;) Húsvét-szigetek? Karib tenger? hmmmmmmmmmm

Süti,passz.Szerintem semmit 8)

vicger

Zsalyam ,mi is együtt alszunk,de ez a sok kelés,megőrjít....
23 hónap????nem túl biztató....

holnap kiprószálom,hogy ha el is alszik a kövi ébredésnél lámpa fel és kicsit dumcsizunk,aztán ha álmosodik lámpa le és alvás....most olvasgattam azt a csajszit akit Andi is megkérdezett,

a nappali alvásra azt tanácsolja,hogy evés után játszás,és ha kifárad elalhat akár magától is!!

mondjuk nekünk nappali alvással nincs gond...

lassan szeretném ha visszaszokna a kiságyba,mert már úgy forog mint a ringlispil és lassan nem érzem biztonságosnak a nagyágyat,de a kiságynál csak egy felfújhatós matrac vendégágy van,ami tök kényelmetlen,és arról 2 óránként felkelni túl fárasztó!ráadásul nyikorog az a qurva padló!!mire eljutok a fekhelyig(kb 3-4 lépés) addigra Berni felkel a nyikorgásra.
áááááááááááááááááááááááá,de nem panaszkodom,hisz hozzánk képest az ikresek....

Annyira kíváncsi lennék Csunyeszkára,meg Zsófira!!!

sutimano76

Szép jó estét?

Mi sem alszunk. Tegnap már én is azon gondolkoztam, hogy lehetne egy ekkora babót átprogramozni??? Hogy tartsam ébren? Mert ha álmos zöröghetek is, durmol tovább... vagy ha már nagyon álmos és mégse tud aludni nics szívem ordítani hagyni...
Szóval Süti passz. Éjjel is 1-kor sikerült letenni és 6-kor kelt. Ami tudom, hogy nem rossz és fogjam be, ne panaszkodjak. Csak régebben simán 8-9 órát is kibírt. De nem kéne, hogy kibírja. Csak aludjon el emberi időben és felkelek én éjjel többször is....... csak aludjon is vissza. Reggel is csak fél 8 után aludt el megint.
Megfürdettük fél 8-kor, evett, bealudt.... Kb. fél órát húzta. Azóta baromi jó a kedve... magyaráz, jár-keze lába és vigyorog.
Süti Ti hol kötöttétek? Utánajártatok hol milyen feltételek vannak? Nekünk is kéne, de úgy nincs kedvem okos bankosokkal beszélgetni. Sokkal megjártam már....
Kriszta milyen rúzst vetettek Vicának? Ennyi idősen? Nem korai?
Diétázás.... én azért sem kezdem el, mert tudom, hogy nem tudnám megállni. Sokkal kívánosabb vagyok, mint várandósan. Ez van, kerülöm a tükröt. Én sem fogyok szoptatás alatt mint sokan, hanem hízok. Ha viszont eldöntöm, akkor megállom.
Igazából nem sokat eszem, főlem nem zsírosat, mostanában meg tudok halni a salátáért, zöldségért... Csak a csoki.... pedig nem is vagyok nagyon édességes...
Tara: Boldog Névnapot Marcellnak!
bex13

Zsófi írogat az ikresbe és képet is találtam:
Kép

sutimano76

Bex,hát megmondom őszintén én nem sok helyen érdeklődtem....elsőre a raiffeinsent hívtam,mert nekem ott van szlám,de ők nem foglalkoznak ezzel,majd a k&h-t és a pécel takarékszövetkezetet,merthogy ezek a legközelebbiek....namármost sztem csak 1 dologban van különbség,hogy hol mennyit kamatozik,amit nem annyira értek,mert a jegybanki alapkamat az alapja,az meg ugye egységes,de a k&h-nál 6,66% volt ,a péceli tsz-nél 6,25%,mondta a párom hogy a sátán száma ne legyen,és mivel nem is sok a különbség,így maradtunk a tsz-nél,és hát az van a legközelebb hozzánk.

sutimano76

Tara,ha most tatrjátok a névnapot,akkor én is nagyon boldog elsőt kívánok!!!!!!!

sutimano76

Utálom, hogy elmegy a nap és semmire nincs időm. Reggel? 10-12-között kelünk, ugye attól függ meddig volt buli éjszaka... Párom jó esetben már fél 5 körül itthon én meg lesek, hogy mindjárt vége a napnak. :shock: :shock:
bex13

Köszi Süti, akkor meg kell kérdezzek 1-2-őt. Raifflaisenes vagyok én is.
bex13

Bex sztem te is fogadd el,hogy Tomi éjszakai műszakos,mint Andi Barnija,csak azt nem értem Berni mé nem alszik 7-7.30-nál tovább,hisz mi is éjkszakai műszakosok voltunk?

sutimano76

[quote="bex13"]K írta:bex13öszi Süti, akkor meg kell kérdezzek 1-2-őt. Raifflaisenes vagyok én is.

itten vannak a számla vezető bankok,ebből választhatsz:

http://www.allamkincstar.gov.hu/rovat/149

sutimano76

Elköszönök mára,kívételesen most hogy nem feküdtem le Bernivel,így alszik 22 óta.

Jó éjszakát!

sutimano76

Köszi, majd megnézem.
Beájult a hintába, megpróbálom átcsempészni az ágyába.
Nem tudom elfogadni, :oops: mert oké, hogy ő a középpont, de így semmit nem tudok csinálni mellette. Arról nem beszélve, hogy van egy férjem is akivel nem ártana időnként kicsit egymással is lenni. :wink:
És többször előfordult, hogy elaludt sokkal korábban mint éjjel 1. Ritka kivétel, az volt a beetetés. :lol:
bex13

Jó éjt Neked is!
bex13

Jó reggelt!

Tara, Marcinak Nagyon Boldogat!!

Ma szülinapozunk nagy családosan! Én adom az ebédet!!

Lányok elismerésem nektek h komfort ciciztettek. Igaz mikor rászokott volna akkor volt a mellgyulladás és örültem ha kiköpi. Az én fiam így azt sem tudja az mi....ez nem tudom jó vagy sem, de elalváshoz nem kell neki a cici. Ha megevett ő rögtön kiköpi és már ülni is akar napközben. Éjszaka meg megy vissza a kiságyba és rögtön szunya van.

Hoztam egy képet tegnapi fürcsiről:

Kép

Kép
kata05

[quote="sutimano76"]Z írta:sutimano76salyam ,mi is együtt alszunk,de ez a sok kelés,megőrjít....
23 hónap????nem túl biztató....

holnap kiprószálom,hogy ha el is alszik a kövi ébredésnél lámpa fel és kicsit dumcsizunk,aztán ha álmosodik lámpa le és alvás....most olvasgattam azt a csajszit akit Andi is megkérdezett,

a nappali alvásra azt tanácsolja,hogy evés után játszás,és ha kifárad elalhat akár magától is!!

mondjuk nekünk nappali alvással nincs gond...

lassan szeretném ha visszaszokna a kiságyba,mert már úgy forog mint a ringlispil és lassan nem érzem biztonságosnak a nagyágyat,de a kiságynál csak egy felfújhatós matrac vendégágy van,ami tök kényelmetlen,és arról 2 óránként felkelni túl fárasztó!ráadásul nyikorog az a qurva padló!!mire eljutok a fekhelyig(kb 3-4 lépés) addigra Berni felkel a nyikorgásra.
áááááááááááááááááááááááá,de nem panaszkodom,hisz hozzánk képest az ikresek....

Annyira kíváncsi lennék Csunyeszkára,meg Zsófira!!!

28 hónap volt Jancsika, mire átaludta az éjszakát, és ez azt jelentette, hogy minimum 6-7 kelés, és nem volt nyugi cici, és a cumitól öklendezett, ezért én most nagyon szeretem a cumit :roll:

Kép
babcika

Lőrinc cukin fürizik, lehet nekünk is ilyen kád kellett volna, abban jobban el lenne :roll:

Kép
babcika

Pár kép,amiket csak most sikerült feltenni telefonról,illetve pár ami a napokban készült.Bocsi,ha sok voltam.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

hali

nagyon szépek a babák :D:D:

mi ma nem megyünk Egerbe :( besz.rt a csaptelep a fürdőbe,így meló van Atesznak... majd legközelebb... persze 7ágra süt a nap 8)

Tara Marcell boldog névnapot!!!

vicger

Nagyon édik a képek!!!!Lőrinc nagyon komoly a képen!!!

Viki meg :D ,vannak hasonlóságok(toka ,lábijjtartás)

Babcika,köszi a biztatás :roll: t!!

Kata,neked kitartás a vendégekhez!!!

sutimano76

Kriszti jó nektek,mert itt borús,ködös az idő!!

sutimano76

a tescos extra szűz oliva olaj klasszisokkal jobb, mint akár a nívea babaolaja.... 8) 8) 8)
ja, s megjött Luca borostyán lánca, van hozzá karkötő is, amit aztán össze lehet csatolni a lánccal, így bővíthető :) én is kaptam ajándék borostyán fülbevalót :D

vicger

Süti, ugye milyen jó :):)
éjszaka átalvás: nagy általánosságban 2 éves kor körül ;) persze mindig vannak kivételek ;)

vicger

Vicának rúzs: hát tényleg nem vártam az utolsó pillanatig, de nem gondolom, h elkapkodtam volna, lévén mindenben előttünk járnak legalább 3 évvel, ettől függetlenül, szép, szolid testszínű, illetve szájszínűt kapott ;)

vicger

Ja és éjszaka átalvás: Akinek most átalussza az ne bízza el nagyon magát, mert Jancsika is átaludta 6 hetes-től 6 hónapos koráig, aztán utána jött a fent leírt... :? :?

Kép
babcika

[quote="arvaerika"]S írta:arvaerikacooper!

Szegény babó, biztos marhára fáj neki....jó korán jön az a fogacska.

Ugye nincs harag, amiket írtam múltkor? Aztán elolvastam amit Hgrita írt, és tényleg jogos. Mert mi tényleg csak az egyik oldalt látjuk. Panaszkodni meg kinek panaszkodjunk, ha nem itt. Szóval nem biztos, hogy így igazságos.

Fannim tegnap nagyon kreatív volt, egyedül hagytam a konyhában palacsintát enni és nekiállt vele gyurmázni....de úgy istenesen, nyakig maszatos lett.Mondjuk gyanús volt, hogy már 10 perce csendben van :lol:

miért lenne harag? :roll: eszemben sincs..........a másik pldal meg már bocsánatot is kért tegnap, szóval lassú víz, de hatásos, és qurvára jól esett :lol: pedig ő nem szkott ilyet csinálni, úgyhogy gyorsan meg is jegyeztem, hogy ez nagyon fasza dolog volt tőle, örülök neki, pedig nem vártam el :lol: haladunk....... :wink:

flora: kisori elromlása :evil: az enyém se piskóta.......

bexnek se egyszerű :?

froclinak remélem jól sikerült az út....aprógyűjtésről én már letettem, mert előbb-utóbb vagy a boltban vagy a postán kötött ki :evil:

nem alvós babákkal szolidarítunk :wink: most hirtelen ennyi jutott eszembe... :roll:

KépKép
Kép
scooper

olvasgattam vissza ma reggel, de reagálás all felmentést kérek ... kicsit carul voltam reggel, renegett a lábam, rázott a hideg,kis hányinger, de aztán összekaptam magam ...kicsit jibb ... apa-Julcsi moziban (Alvin és a mókusok 2.), Veronika komfort cicizik, egész de. aludt vagy 40 percet :?

Kata: mit kerestek a kádinkban? :lol: :wink:

Tara: Marcinak kicsit megkésve, de boldogságos első névnapot :D

Kriszti: Eger :? kár, hogy elmarad ... mi tegnap Füreden voltunk, idő ultracar volt, de mégis olyan jó volt kimozdulni.

t-pk:
apa hazaért rendben? csajok megismerték? :wink:

Babák meg csudiszépek továbbra is. :)

KépKép
KépKép
madar

most látom, hogy előző hsz-em tele elütéssel :oops: :oops: :oops: bocs

KépKép
KépKép
madar

[quote="vicger"]V írta:vicgericának rúzs: hát tényleg nem vártam az utolsó pillanatig, de nem gondolom, h elkapkodtam volna, lévén mindenben előttünk járnak legalább 3 évvel, ettől függetlenül, szép, szolid testszínű, illetve szájszínűt kapott ;)

EGYET ÉRTEK. ÉN IS MEGENGEDTEM JETTÁNAK. MÉRTÉKKEL. A HAJSZÍNEZÉST IS, MI MELÍRRAL KEZDTÜK. A NYOLCADIKOS LÁNYOK VÖRÖS RÚZZSAL JÁRTAK SULIBA, VASTAG FEKETE SZEMCERUZÁVAL KIHÚZOTT SZEMMEL, TÍZ CENTIS TŰSARKÚBAN......ÉS MINDEZ OLYAN ÁLTALÁNOS VOLT, HOGY EZEK UTÁN NEM LEHET NEMET MONDANI.
ÉN MAGAM RÉSÉZRŐL AZT GONDOLTAM, HOGY AZ ILYENRE, AMI VÉGÜLIS NEM ÁRT SENKINEK, NEM MONDOK NEMET, MERT A KAMSZKOR KEDZTEÉVEL ÚGYIS ANNYI DE ANNYI NEM LESZ, HOGY MEGTARTOM EZT A SZÓT A VALÓBAN FONTOS ESETKRE.

ISMÉTLEM, MÉRTÉKKEL, ÉN A FENT EMLÍTETT SMINKET MÉG NYOLCADIKBAN SEM ENGEDTEM.

KÜLÖNBEN MEG NEM IS BAJ, HA RÁSZOKIK A SMINKRE, ÉN SZEMÉLY SZERINT HÍVE VAGYOK.
MONDJUK A ROSSZ ÉS ELŐNYTELEN SMINKNÉL VISZONT JOBB, HA NEM SMINKEL VALAKI, DE SZERINTEM EZ TANULHATÓ.

Kép
Kép
tengdi

péntek esti Avatar ... időben elmentünk, 17:30-kor 8-ra akartunk jegyet, Arénában voltunk, ahol szinte óránként kezdték, több teremben ... na, mit gondoltok? ... nem kaptunk egyet :? :( ... megnéztünk egy brutál kemény krimit ... de a héten újra neki ugrunk, csak most majd foglalok előre jegyet ...

KépKép
KépKép
madar

Süti: gratulálok Bernikének, hogy már így forog :) ... Mogyoró még gondolkodik rajta :wink:

KépKép
KépKép
madar

[quote="tengdi"] írta:tengdi
[quote="vicger"]V írta:vicgericának rúzs: hát tényleg nem vártam az utolsó pillanatig, de nem gondolom, h elkapkodtam volna, lévén mindenben előttünk járnak legalább 3 évvel, ettől függetlenül, szép, szolid testszínű, illetve szájszínűt kapott ;)

EGYET ÉRTEK. ÉN IS MEGENGEDTEM JETTÁNAK. MÉRTÉKKEL. A HAJSZÍNEZÉST IS, MI MELÍRRAL KEZDTÜK. A NYOLCADIKOS LÁNYOK VÖRÖS RÚZZSAL JÁRTAK SULIBA, VASTAG FEKETE SZEMCERUZÁVAL KIHÚZOTT SZEMMEL, TÍZ CENTIS TŰSARKÚBAN......ÉS MINDEZ OLYAN ÁLTALÁNOS VOLT, HOGY EZEK UTÁN NEM LEHET NEMET MONDANI.
ÉN MAGAM RÉSÉZRŐL AZT GONDOLTAM, HOGY AZ ILYENRE, AMI VÉGÜLIS NEM ÁRT SENKINEK, NEM MONDOK NEMET, MERT A KAMSZKOR KEDZTEÉVEL ÚGYIS ANNYI DE ANNYI NEM LESZ, HOGY MEGTARTOM EZT A SZÓT A VALÓBAN FONTOS ESETKRE.

MONDJUK A ROSSZ ÉS ELŐNYTELEN SMINKNÉL VISZONT JOBB, HA NEM SMINKEL VALAKI, DE SZERINTEM EZ TANULHATÓ.

nekem anyum soha nem sminkelte magát, még szemspirálja sem volt soha az életben. meg valahogy soha nem volt -jó értelemben vett- Nőci, bár biztos vagyok benne, h szeretett volna, de inkább lemondott a szép, divatos ruhákról a mi javunkra. na mindegy szóval lényeg a lényeg, én nagyon sokáig fiús lány voltam, szoknyát felvenni utáltam, 4 éve volt először, hogy önként és dalolva és jó érzéssel vettem fel szoknyát. én szeretném, ha Vica abban nőne fel, hogy Nőnek lenni jó, és szép dolog, hogy tudjon nőiesen viselkedni, kinézni stb.. szóval remélem értitek mit akarok kihozni ebből, így kutyafuttában :roll: egyelőre jó úton járunk, mert szeret már! öltözködni, most már igyekszik egymáshoz passzoló ruhákat hordani stb ;)

vicger

este majd újra neki ugrok ennek az oldalnak, mert most megint mindent csinálok egyszerre...

Móni, Avatar, nem csodálom, hogy nem kaptatok rá jegyet, elképesztően jó film ;)

vicger

[quote="babcika"]J írta:babcikaa és éjszaka átalvás: Akinek most átalussza az ne bízza el nagyon magát, mert Jancsika is átaludta 6 hetes-től 6 hónapos koráig, aztán utána jött a fent leírt... :? :?

Csatlakozom. Máténál is 6 hónapos kor körül kezdődött. De akinek most átalussza, lehet így is marad, csak fel kell készülni rá, hogy nincsenek biztosítékok. Főleg azt nem tudhatjuk, kinél hogyan fog zajlani a fogzás.

Süti
Most írok valamit, de megoldást azt nem tudok,( annyi, hogy Ábelnél erre vigyázok ) mert én belefutottam ebbe a csapdába, de 6 hónapos kor után, talán nálad még nem késő. Illetve 3-5 hónaposan szokott rá Máté, erre már pontosan nem emlékszem, de igazán ez 6 hónapos kor után lesz nagyon necces.
Máté csak és kizárólag cicin aludt el, ami mindaddig nem volt gond, míg 2-szer kelt éjjel, ő mondjuk sosem aludta át az éjszakát. De 2 kelés oké volt.
Aztán ez egyre gyakrabbá vált, jött a szeparációs szorongás időszaka, és szép lassan sétáltunk bele a csapdába. Éjjel ahányszor ébredt, csak akkor aludt vissza, ha cicit kapott. Többnyire 2 perc volt az egész, igazán fel sem ébredt, de ha nem tettem mellre akkor igen, és akkor fent is maradt.
Na most ez időnként 6-10 ébredést jelentettt éjszaka, már majd frászt kaptam, ráadásul az volt durva, hogy mikor kijött a foga, akkor volt, hogy 20-30 percig tartott, míg le tudtam venni mellről. Ébren soha, engem egyszer sem harapott meg, de álomban, félálomban amint érzete, hogy kicsúszik a cici a szájából, azonnal vissza szívta, s a fogával jól ráharapott, így bennem kialakult, hogy nem mertem már elvenni tőle, volt, hogy sírtam, de féltem megtenni...szóval iszonyúan kicsesztem magammal....
Az összeomlás határára kerültem fáradtságilag.

Minden szakirodalmat elolvastam, szerintem nincs alvásos könyv, amit nem forgattam, a fórumokat bejártam...de hiába.

A 6-10 ébredés pár napon át tartott, s bizonyos időszakokban, de többször is, általános nem volt, ( különben már nem lennék itt ) átlagban 4-5 ébredése volt.

Lehet, hogy én valami mást is rosszul csináltam, lehet vannak babák, akik maguktól leszoknak erről, lehet van, aki cicin alszik el 6 hós kora előtt, s mégsem válik ilyenné....de ezt előre - úgy gondolom nem lehet tudni - .

Azt sem tudhatom Ábel milyen alvó lesz később, bár ő meg olyan szinten nem cicis, hogy szerintem még egyszer nem komfortszopizott. Máté után ez nekem a mai napig felfoghatatlan...de ez már más téma.

Tudom jófej vagyok, hogy ezt leírtam, megoldást meg nem...de talán azért nem baj??

Kép
Kép
tengdi

móni: remélem, már jobban vagy.....ilyet, hogy nem kaptok jegyet..........ennyire sikerfilm?
smink: én max egyszer-kétszer egy évben kihúzom a szemem.......nem tudok sminkelni, de nem is hiányzik :wink:

komfort cici, nálunk nincs....egyszer feláztatta úgy a bőrt a bimbómon, hogy köszike, inkább nem...de nem is kéri, jjó neki a cumi...de érdekes, már csak elalváshoz kell neki...ez jó jel nem? lehet könnyű lesz leszoktatni róla

KépKép
Kép
scooper

tegnap én is bűnöztem..gyüminap volt, de vendégségben voltunk, és nem tudtam megállnii...ettem rántott húst sültkrumplival meg káposztasalátával... :oops: de ma már nem engedek a csábításnak..........húsnap van, fasírtot csinál fater....de mivel egyem? :roll:

KépKép
Kép
scooper

[quote="vicger"] írta:vicger
[quote="tengdi"] írta:tengdi

nekem anyum soha nem sminkelte magát, még szemspirálja sem volt soha az életben. meg valahogy soha nem volt -jó értelemben vett- Nőci, bár biztos vagyok benne, h szeretett volna, de inkább lemondott a szép, divatos ruhákról a mi javunkra. na mindegy szóval lényeg a lényeg, én nagyon sokáig fiús lány voltam, szoknyát felvenni utáltam, 4 éve volt először, hogy önként és dalolva és jó érzéssel vettem fel szoknyát. én szeretném, ha Vica abban nőne fel, hogy Nőnek lenni jó, és szép dolog, hogy tudjon nőiesen viselkedni, kinézni stb.. szóval remélem értitek mit akarok kihozni ebből, így kutyafuttában :roll: egyelőre jó úton járunk, mert szeret már! öltözködni, most már igyekszik egymáshoz passzoló ruhákat hordani stb ;)

én értem. :lol:
szerencsére nekem anyu nélkül, aki olyan volt, mint a te anyud, is kialakult a vágy erre, bár én a túlsó végletbe estem. Tizenévesen nem mentem le a közértbe smink nélkül, ami elég durva önbizalomhiányt mutat.
Később átávltott egy játékba, én hol szőke voltam, hol vörös, hol barna, hol fekete, és minden hajszín baromi jó volt, csak másként kellett sminkelni hozzá, de imádtam játszani a színekkel. Mondjuk én nem tudtam öltözködni, és ezzel kompenzáltam. Anyuák nem vettek ruhákat igazán, volt olyan, mikor foltozva volt a nadrágom a fenekén, s hosszabb pólót kellett felvennem, hogy eltakarjam, na hát ezeket kompenzáltam a haj és smink dologgal.
Később ,meg nekem nem volt pénzem, gyerektartás nuku, s ami volt, az elment ovira, sulira, mindennapi megélhetésre.

De Jettát nem tudtam sajnos ezek ellenére igazi kislánynak nevelni. Ő békákkal játszott, tyúkokkal, sárban fürdött, macskaszülésnél bábáskodott és talán 8 éves koráig baba kezében nem volt. Mindig hosszú hajat szeretett volna, de 5 perc múlva a csatok, gumik sehol nem voltak, a haja lógott, csapzott volt, háromszor kellett egy nap átöltöztetni, ....és persze emiatt praktikus okokból rövid haj, s melegítő.

És a mai napig ez sérelme, még most is emlékszik rá menniyre bántotta, hogy nem hosszú hajjal, szoknyában és lakkcipőben szedhette össze a varangyokat a vödörbe :lol: meg bújhatott be és költhette a tojást a tyúkokkal a tojatóban.... :lol:
holott érti, de mégis rosszul jött ki.
Úgyhogy egy lányt igenis lánynak kell nevelni külsődlegesen is, bár most sem tudom ezt hogy tenném ugyanilyen helyzetbenn.

Kép
Kép
tengdi

Scoop,ha tegnap azt a fránya krumplit nem etted volna még hagyján,ma is salit hozzá,vagy csak savanyút.

Tengdi.............na látod pont ezt kérdeztem a múltkor a foggal való szopizást!!!
de tegnap elolvastam a szopi nélküli elalvásról egykét dolgot,és este már alkalmaztam is,például éjfélkor mikor felmentem aludni,akkor berni felkelt,és mivel nem nyekergett így nem adtam cicit,egy kicsit nézelődött,aztán cici nélkül is visszaaludt,tehát ezek szerint cask én tuszkolom a cicit,neki nem is annyira fontos!!
1.10-kor felkelt enni,aztán valamikor hajnalban is ,legalábbis is én úgy emlékszem,majd 7.15-kor,8.30 körül és végül én 9.45-kor keltem,nem tudom ő mióta volt fenn,de jól esett kicsit tovább aludni!!

ma kipróbálom,hogy este leteszem cicin elalvás,majd ha felkel,nem altatom vissza cicivel,hanem dumcsizok vele,és megvárom míg maga elalszik,kiváncsi leszek bejön-e,és ha igen meddig fog aludni!

sutimano76

Smink:.hát nemtom én hogy és mint fogom.....
az én időben még épphogy megengedték a szakközépben,de akin túl sok volt azt lemosatták!!
nekem a munkám miatt kellett,a főnök megkövetelte,de én utálom,mert sokszor bántja a szemem,még akkor is ha vadiúj,ráadásul tuti akkor viszket a szemem,és mivel ritkán sminkelek,így elfelejtem és jól megdörzsizem........ünnepekkor,fényképekre szoktam...de itthonra nemigen!!!

sutimano76

Tengdi,végülis nem mindegy hogy a melegítő vagy a szoknya lesz sáros,tyúkszaros és egyebek????mindkettőt mosni kell :lol:

sutimano76

De Jettát nem tudtam sajnos ezek ellenére igazi kislánynak nevelni. Ő békákkal játszott, tyúkokkal, sárban fürdött, macskaszülésnél bábáskodott és talán 8 éves koráig baba kezében nem volt. Mindig hosszú hajat szeretett volna, de 5 perc múlva a csatok, gumik sehol nem voltak, a haja lógott, csapzott volt, háromszor kellett egy nap átöltöztetni, ....és persze emiatt praktikus okokból rövid haj, s melegítő.

Vica dettó :D:D:D:D:D

Móni banyek mekkora tapló vagyok :oops: :oops: :oops: remélem már jobban vagy!!!! /ég a pofám :oops: :oops: :oops:

alvás témára majd este visszatérek, nálam Vicánál volt úgy, mint Tengdinél

Scoop, ejnye!!!
fasírtot egyed káposztával , ubival ;)

vicger

Kriszti: semmi gond :wink:

Scoop: kösz, már kicsit jobb, akartam délután sportolni is, de azért annyira még nem vagyok jól, inkább pihengetek, gyengének érzem magam

ez a 90 napos azért kemény, még nem inogtam meg, de tőlem egyelőre komoly akaraterőt igényel :oops: ... Kriszti, ezt látva még nagyobb elismerésem ...

KépKép
KépKép
madar

nincs agyam egyelőre a többi témához

KépKép
KépKép
madar

Móni,ne csi,gyógyulj meg,mert így hogy jöttök jövőhéten?????megfáztál vagy mi van veled,lehet a fogyikúra hat így rád,mert akkor inkább kapj be egy kocka csokit!!!

sutimano76

Móni,hát talán az Árkád,jobban mondva a Sugár talán az egyetlen aminek nincs a tőszomszédságában,és sok helyről oda lehet jutni.Talán a pólus jobb lett volna nem????

Na de kérdem én, hol a válság és a szegénység,hogy ilyen jegyárak mellett megesik hogy az ember nem kap jegyet egy óránként induló filmre????

sutimano76

szerintetek szoptatás alatt lehet tatárbeafszteket enni????

sutimano76

süti: :oops: kápisali nyam........ :lol:

kriszti: :oops: ubi is jöhet......és a dinsztelt káposzta? olivaolajon dinsztelve egy leheletnyi cukorral? :roll: lécci lécci lécci :lol: :lol: ha mást nem, csak egy picit.....

én is fiús lány voltam-vagyok, de nekem ez tök jó így....néha kinyalom magam, (akkor apika eldobja magát, vagy tátott szájjal nyáladzik :lol: :lol:) (pedig azért annyira nem vagyok szíp), de nem jellemző...szeretem a sportos rucikat...engem próbálktak lánynak öltöztetni, de utáltam...habos-babos ruha :? brrrrrrrrr :wink:

KépKép
Kép
scooper

Derűs vasárnapot!

Látom a nem alvás kezd dúrrá lenni a gyerekeinken.Én nem tudom mi a fene lehet ennek az oka.Én már nem is panaszkodom,majd akkor szólok,ha sikerült végre aludnom.:lol: :lol:

Kriszti,Tengdi,hát nem könnyű kamaszlány anyukájaként.Nem irigykedem.Azt nem mondom,hogy a fiú egyszerűbb,de látva Dani osztálytársnőit,hááááát,nehéz dolgom lenne :wink:
Én most éppen azzal birkózom meg,hogy ha itt van a kisbarátnő,ajtót természetesen magukra csukják,amivel nincs is baj,és a smár hangokat próbálja a fülem megszokni :lol: :lol: :lol: :lol: Egyébként tök cuckik.

Móni,sok sok gyógymanó.Nehogymátebeteglegyél,a topik energiabombája!!!!

Barnikám egyébként tök nagy arc,felfedezte a lábát,és szerintem balettozni készül:
Kép

Észre vette az öklét.Elkezdett vele játszani.Most azzal szórakozunk,ha megkérdezem tőle,hogy mutassa meg milyen erős,ökölbe szorítja a kezét,és megfeszíti magát,és nyög hozzá.

és a mai legviccesebb,hogy apa karjában mindig így szétfolyik:
Kép

Kép
v.andi

[quote="sutimano76"]s írta:sutimano76zerintetek szoptatás alatt lehet tatárbeafszteket enni????

3 napja ezen filózom,m ugye terhesen nem lehetett.Ezért a család többi tagja sem evett.Most már azért ennénk.

Kép
v.andi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: