Sziasztok!
Ez még a tagnapi, csak este elment a netünk....
Orsi!
Köszi!

Nem vágtuk neki, csak épp nem állt fel

. Amúgy meg neki most kezd kicsit kopni oldalt, meg hátul, vagyis csak nem nő

.
Bucus!
Megkéreztem anyut, azt mondta hogy nem nagyon tudsz vele mit csinálni, próbálgass végig mindent, amit ehet, különböző kombinációkban. Aztán jöhetnek a különböző bébiételek, hátha úgy megeszi. Ha nem, akkor marad még egy kicsit a tej (meg tápszer), aztán meg kell próbálni újra előlről...Sajnos jobbat nem tud mondani ő sem.
Egyik bnőm kisfia nem evett semmit, még a tápszert sem, semmilyet, és fogyni kezdett, ezért a dokinénijük natúr gesztenyemasszát javasolt, mert az hízlal

. Egy darabig azt kapott, végül 8 hónaposan korától kapta a kenyérbelet sonkával, meg teát

. Azt úgy ette, mint a huzat

. Most 11 éves, teljesen egészséges, és jó evő

.
Czigka!
83 kiló voltam ott (alig 160 centi vagyok)

. Akkor kiborító volt, utólag inkább vicces

. Ez 22 kiló hízást jelent, mert 61-gyel lettem terhes. (Most 57 vagyok). 36. hétig gyakorlatilag csak pocakom volt pluszban, aztán pikkpakk felugrott 10-12 liter víz, de az ahogy jött, úgy ment is: szülés után napi (!) másfél kilókat fogytam

. Ilyen gyorsan elment a víz

.
Kispocok!
Akkor neked pláne szavad sem lehet!!! Én azért most sem vagyok vékony egyáltalán. Én most vagyok átlagos. Nekem 52 a cél, arányaiban akkor lennék a közeledben

. Persze ezek mind egyénfüggő dolgok is, meg ugye az izom nehezebb (amiből rajta éppen annyi van, ami a mozgáshoz kell

).
Mi is Pampers hazsnálunk, sztem is szuper. És nálunk csak akkor folyik ki a pisi, ha nem húzom elég "szorosra".
Conversano!
Köszi a szurokhoz

!
OEP:
Egy árva forint TGYÁST se kaptam még, pedig már a GYED járna

. December 21-én kaptam egy levelet, hogy elutasítják az igénylésemet, mert nincs feléjük igazolva az iskolalátogatásom (munkahelyem is volt, de a 180 nap biztosítottsághoz kellett a suli)

. '0 napom volt fellebbezni, suli persze tönybire zárva ünnepek körül

. Mindegy, megoldottuk.
És amúgy tottttálisan jogos a kérésük, de még szerencse, hogy 3(!!!) ügyintézőt kérdeztem meg előtte telefonon, hogy milyen papírok kellenek, mert a neten ellentmondásokba ütköztem. Igaz ugyan, hogy én külön nem kérdeztem rá az iskolalátogatásira, de ők sem mondták, hogy kéne

. Ennek az eredménye ez a szuper helyzet! Mi lenne, ha nem lenne más bevételünk, és kenyérre kéne?!?!?!?!?!!?
Jaaaa, és persze 5 hónap alatt párszor emlegettük az anyukájukat, hogy ugyan mikor jön már a pénzem, de hiába hívtam őket havonta min. 2*, alkalmanként 20 perc(!) csörgetés után is csak a kocsog géphang magyarázott! Ez is belekerült egy pár forintomba totál linkre

! Szóval az OEPről ennyit....
Tímea!
Szerintem ez jó ötlet

! Amíg Fiona voltam, nem szívesen mutogattam volna ezt a képet, de így utólag már tényleg mókás! Azért is magyarázok a képen, mert éppen érveket próbáltam Ricsinek felsorakoztatni, hogy miért nincs erre a képre szüksége az utókornak, de azt mondta, hogy higgyem el, ksőbb tök jó lesz visszanézni. És igaza lett

. Szóval, ha valaki most még nagyon szégyelli is, bátran csináltasson magáról képet, mert később nagyon jó érzi visszanézni, hogy honnan indult az ember

. És ezt tényleg nem kell most erőltetni, majd utólag mókázunk rajta egyet, mint most nálam

.
Sajnálom Teapa munkahelyét

!
Breki!
Bocsi, de nagyon összevissza tudok csak olvasni a tanulás miatt, ezért hiányosak az infóim

. Az biztos, hogy Minócska nem eszik keveset (kis dumdumgolyó

), nem is arra gondoltam, csak hogy nem lehetne-e kicsi széjjelebb osztani

. Persze én nem értek ehhez, csak mindig azt skandálják, hogy a többszörkevesebbet az egészségesebb. De tényleg nem belevau, csak meglepődtem, mert Botond meg inkább a másik véglet felé húz: 6* eszik, 100-150 körül napközben 3,5 óránként

. Az kb. 700 mili tejcsiből, de akkor ez tök rendben van, ahhoz képest amit írtál, nem? Mert akkor most kicsit megnyugodtam

. Tök elégedett, kiegyensúlyozott baba, de már a fogyás előtt paráztam, hogy nem túl kevés-e neki. Viszont mióta kapja a tápszert, meg újra a hozzátápit, szépen gyarapszik megint

. Na meg amúgy sem egy ropi-alkat ő sem

.
Én nem rizspépet adok neki, hanem tápszert most már. Csak ebben van pluszban rizspehely, mert ez kifejezetten éjszakára való. De ugyanolyan híg, mint a tápszer, csak kicsit nagyobb lyukú cumi kell hozzá a rostok miatt. Nekem anyu azt mondta, hogy semmilyen tejalapú cuccot ne keverjek! se pépet tejjel, se tápszerrel, se semmit semmivel

. Ezek a cuccok mind úgy vannak kitalálva, hogy a legoptimálisabbak legyenek a babák szervezetének, nem szabad összevissza kavarni.
Igen, én a krumplit vlsz. ott rontottam el, hogy ugyanannyi volt az alma, mint krumpli. És mivel az almát is meg kell rottyantani a főzihez, így még kevesebb íze volt

. Legközelebb jóval több almát teszek bel, krumplit tényleg csak sürítésre. Ma rizst ettünk sárgabarackkal, és vízzel higítva. Nagyon bejött neki

.
Kispocok!
pont ezt beszéltük a barátnőmmel: a nagyszüleim (70 évesek) a Videotonnál dolgoztak, mamám a gyárban, papám sofőrként. Szegény családból jöttek, semmit sem örököltek, mégsem volt soha egy forint hitelük sem, van egy 3 szobás családi házuk nagy kerttel, baromifival, kétszobás nyaralójuk szőlőfölddel, középkategóriás kocsijuk, és felneveltek, kitaníttattak két gyereket (anyu orvos, nagybátyám építészmérnök). Jaaa, és a mama 35, papa 46 évig dolgozott a Videotonnak!!!! Ma ez keveseknek adatik meg.
De szerintem még korábban csesztük el: egy heeedsáááttal kellett volna jobb belátásra bírni az első öntudatra ébredő vénkisasszonyt

. Minden épeszű nő tisztában van vele, hogy lehet, hogy nem volt szavazati jogunk, de a nöknek még volt becsülete, és "a férfi volt a fej, a nő a nyak, de a fej arra fordult, amerre a nyak fordította!!!". Ergo úgyis arra szavaz, akit mi akarunk

.Amúgy meg nem mindegy.... Mintha nem úgy állna ma a dolog, hogy az emberek fele nem jár szavazni, röhej

.
Lilisgabi!
Ez a verseny szerintem nem arról szólna, hogy egymást leégessük. A lényeg nem az, hogy ki tud többet leadni, ez inkább ösztönzés, hogy önmagunkat legyőzzük. Persze, akinek ez nem motiváció, hanem inkább nyomás, az ne szálljon be, ez teljesen rendben van. De köztudott, hogy együtt tényleg könnyebb, és ha van "tétje", az erőt adsokaknak, szerintem

.
Boo!
Én is bevizesedtem még jobban a szülés után (Nyuszinak volt szerencséje látni

). Az okát nem tudom, de előre mondták, hogy így lesz. ez a normális. 83 kilóval mentem be, 79-cel jöttem ki, és volt egy majd' 4,5 kilós gyerekem

.
Na, látom, más is hasonlót írt a fogyira

. Sztem ez éppen olyan, mint mikor együt vergődtünk terhesen, és még viccelődtünk is azon, hogy erőt ad, hogy másnak is sz@r

. És éppen így, együtt örültünk, ha megszünt egyik-másik nyűgünk, vagy elértük az akkori célt: megszülettek a picúrkák

. Elhiszem, hogy van ilyen topic, de sorry, én nem örülök Jolánka -4 kilójának, mert fingom sincs ki ő, ellenben bármelyikőtök minusz 12,5 dekájának tripla juhuuu-juhhhu járna, mert titeket ismerlek, és szeretlek

.