Csuri, Istenem, gyönyörűek! Katus annyira nagylány, komolyan, mintha legalább 2 éves lenne. nem csak kinézetre gondolok, hanem hogy fest pl. A kis ujját be kellett kötözni végül? HOgy viseli? Nem derült ki 18 hetesen hogy ki lakozik a pocakban? Mostanában mész UH-ra? teszel fel majd képet róla? Már látszik a képen...

Habtapi ilyen jó állapotban van? nem szedik szét a csajok?Ez a festés jó ötlet, asszem kipróbálom, bár Kornél inkább krétával táblára alkot.
Reni, sajnálom, tudom hogy beleélted magad a babába. Költözés kaució nélkül szerintem sem megy, min egy hónapit kérnek tutira.
Hajmosás: Változó, van hogy egymás után 2 nap is mosom, attól függ mennyire izzadt meg, van hogy hetente. Kornélnak hetente. Panna nem ül le a kádban, sosem ül ő, max letérdel, vagy guggol (kádon kívül sem), így amikor hátrahajtom öblítésnél akkor üvölt. Hajszárítót szereti. van neki kis rózsaszín játék is, azzal is szárítja a baba haját.
Bili: áááá

bár amikor Kornél szól, hogy pisi, kaki lesz, Panna is úgy indul el rögtön a wc felé, mintha neki kellene.
Bölcsi: nem nagyon akarom beadni, K is most ment csak, de őt is úgy sajnáltam. De ha rákényszerülnék beadnám. Ha lesz akkor valami király állásajánlatom ( persze, mi?) akkor megy. De a cégem döglődik, nyárra vége lesz valszínű. Szomszédasszony egyik most megy vissza dolgozni, baba 5 hónapos. A nagy is 5 hós volt amikor lepasszolta, azt mondja nem bírja otthon. no comment.
Katica, nagyon ügyes Léna, hogy egyedül elalszik. Lassan megérnek rá. P is mostanában kezdi, hogy a kezemben nézeget meg szórakozik, leteszem a sötétben, ott meg meg sem mozdul. Kijövök és csend van. Ez persze az esetek 50 %-a. Update tök jó amúgy, esténként tornázol? Mennyit? Ügyes vagy. Én itthon sosem tudtam, inkább eljárok. Munkahely tök jó lehetett. Végkielégítést adnak?
Évi, néztem az iwiw-es képekeet, hol akarsz te fogyózni? Hisz' olyan jó nézel ki! Lilla baba elképesztő, kis duracell nyuszi. Édes a hóban és a hintában pihegve is!

Ügyes, hogy mutatja a pisit. Martin is nagyon ügyes volt annak idején, hogy hamar szobatiszta lett. Jót nevettem azon, hogy M már elvan egyedül és nem ébred sírva.
Ilba, ha ennyi férfiember van a háznál, nem veszel egy nyírót és te vágod nekik? Nálunk én vagyok a fodrász. Géppel le, és kész. 2 perc.
Itt tiszta beteg mindegyik gyerkőc, nagyon köhögnek és náthásak, sőt hőemelkedésük is van. Panna jobb, mert neki felszakadó a köhögése, Kornélnak száraz, egész éjjel nem alszik, úgy sajnálom, már 5. napja. Pedig hogy várta az ovit (meg én is), most itthon nyüglődnek csak. Nem esznek semmit, már ezen vagyok ki totál, Panna még csak-csak lenyel egy-két falatot, de Kornél semmit. Inni is csak keveset. Fosik is és fáj a hasa. Hol vagy már tavasz???!!!
Még öröm is: Panna azt a pár falatot csak maga hajlandó a szájába tenni, kanállal is ügyes már, az ivás már régen megy pohárból, már egyedül is iszik belőle ha kevés van benne, K pedig késsel villával tud már. felvágni nem, csak a jobb kezében lévő késsel felkotorja az ételt a balban tartott villára.

Az oviban meg csak kanállal ehetnek. Röhej, nem?