Ancsurti!
Ezek a képek gyönyörűek! Most aztán irigy-irigy-irigy-irigy vagyok!!!
A karácsonyi képek is nagyon nagyon nagyon szépek, szép család vagytok!
Nyuszi!
Most, hogy mondod, hogy Lili korábban kelt a tápi miatt... Lehet, hogy a Törpi azért kel ilyen korán (hajnal 2-3) mert most már rendszeresen kap naponta főzit. Eddig csak úgy kb 2 naponta kapott. Lehet, hogy így nincs meg a kellő tápanyag bevitel napközben, és azért kel korábban, hogy pótolja?

De hát kell most már a főzi is, nem elég csak a gyümi(a gyümi már régóta rendszeres).
Breki!
A spenót almával tényleg meredek lenne, de krumpli almát próbáltad már? Édeskés, finom is, enyém fiam "kétpofára zabálja".
Tényleg!
Norka!
5hós adatok: 7140 g, 70 cm
köszi puszi
Bond!
Telekomnál, már az első ismétléskor le kellett volna raknod!

Pazarolják itt a drága idődet, így tényleg nem érsz minket utól!
Tímea83!
Én veled tartok! Milyen fogyit csinálsz/kezdesz???? "Sablon" alapján, vagy saját kútfő után ?
Breki!
Nálunk ha a hasához dörzsizzük az orrunkat, és közben mindenféle hangot adunk hozzá. Erre nagyjából mindíg kuncog! Na meg ha Apa hülyéskedik neki. Egyébként elég sok minden teccik neki. Múltkor pl a keresztapjával nézték a snookert a tévében, és arra kuncogott. Gondolom teccettek neki a golyók ahogy ide oda mentek.
Tímea83!
Mért nem mondtad: öccázé viszem jó lesz wazz.
Bond!
Ez az idézet nagyon szép!
Conversano!
A Te Marcid milyen szépen ül!!

Ő nem próbálja megrágcsálni a kocsit? Enyém fiamnak biztos az lenne az első gondolata.
Csizmát hol vettétek? Én már nagyon nagyon sok helyen néztem, de olyan ormotlanok vannak itt battán!!
Bucus!
Én is szobakerékpár és hasonlók nélkül szállok ringbe a fogyi terén. Nekem rendes földön futó paripám(kerékpárom) van. Azzal nyomom majd, meg Törpivel hátul, ha már lehet.Ja és a 4.en lakom, ez kitesz egy lépcsőzőgépet!!
Azt a gépet elipszisgépnek hívják.
Orsi!
Semmi gond elkeltetek... így jártunk...

Ki fogadna nászasszonyának???
Boo!
Mi úgy folytattuk, hogy a gyümit már nem csak egyszer kapja, hanem tízóraira , és uzsira is kap egy picit. DE a gyümi nem helyetteseíti a kaját, mivel az nem teljes értékű kaja. Tehát nem egy tápis etetést helyettesít, hanem mondjuk amikor már látod, hogy kezd éhes lenni, akkor nyomatsz neki egy kis gyümit. aztán később,mondjuk rá egy órára(akkorra már úgyis éhes lesz ) adod neki a tápit. De a kettő között mindíg legyen legalább fél óra, különben a válladra bukja a nagyrészét. Vagy ha mindenképp kihisztizi, hogy akkor és márpedig kaja van muter, akkor ne teljes 200-at adj neki, hanem mondjuk 130-170 közöttit. Törpinél volt úgy, hogy adtam neki gyümit egy egész banánt, egy fél almával benyomott, aztán ez sem volt neki elég, épp ilyenje volt. Vártam vele 20 percet, aztán adtam neki 100 tápit ezzel elvolt utána jódarabig.
Most úgy néz ki a napi kaja, hogy kel 2-3 között, 200 tápi. 6-7 között, 200 tápi. 9 körül gyümi, 10kor 200 tápi. 13kor főzi(almáskrumpli, ez a kedvenc 1 nagy alma + 1 apró krumpli, ma már kapott bele egy kocka csirkehusit). 16kor és 19kor 200 tápi.
Remélem tudtam segíteni.
Kispocok!
Lehet, hogy direkt csinálják, enyém Apa hétvégén megint így pakolt el. De most rácseszett a kispajtás. Én ugyan nem rakom rendbe, csak a saját holmimat(Törpiéhez hála ég nem is nyúl, tehát az mindíg rendben van). Majd szépen éghet a pofi, meg dünnyöghet, amikor a pólója úgy néz ki, mint amit a kutya szájából rángattak ki. Ma úgy is összekaptunk, úgyhogy még azért se rakom rendbe az övét. Főjjön csak a levében. Ha nem becsüli a munkámat, akkor így járt
Bucus!
Hát milyen dolog az, hogy ott nem lehet túrórudit kapni?????

A túrórudi szent és sérthetetlen!!!!!!! Én ma 1-et ettem!!!
Gabi!
Boldog évfordulót Nektek!
Boo!
Próbáltad már a vanish mosószappant? ruha beáztat, szappannal átdörgöl, rajta hagyod a cuccot, utána kiöblít, kimos géppel. Nekem minden cuccból kiszedte eddig a foltokat.
Én még nem használtam fogfehérítőt, de kéne, mert dohányoztam régen, és nem makulátlan a fehérsége. Jó nem durva, de engem ez a minimális is zavar. De nem merek kipróbálni ilyen cuccokat, nehogy tönkretegye a fogzománcot, vagy ez hülyeség?De ha van tuti tipped, akor azt kipróbálom én is.
Pelus: Libero 3-as, jelenleg Dm-es Babylove(teljesen jó a minősége, legalább olyan jó mint a libero, csak 40Ft/db az ára)3-as méret.
Ancsurti!
Hangi nagyon szép baba, és már pasizik?
Czigka!
Borogatást elképzeltem