A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:10-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo:mostcsak hirtelen,mert megy a szokasos...
En meg nem durvulnek be a fogyival,bar nagyon kene.....de Hangi meg kizarolag anyatejes,es ezt meg szeretnem igy egy par hetig.A masik az hogy nem igazan van meg 20 percem sem egyenlore,amit Hangi nelkul tolthetek,de valoszinu felkotom magamra majd,es ugy tekerek :lol: nehezites :wink: :wink: :wink:

Agi:Hangi detto altathatatlan mar par honapja,miota forog ide-oda :? most a cicin altatom,mert nincs mas megoldasom egyenlore....a cicizes amugy is megmarad meg sokaig nalunk.....

Marci nagyon nagyfius a bevasarlo kocsiban :shock: :shock: !!!

Itt van Gremese oldala,mei taiok,kocsivedok,ez-az....
http://www.mei-tai.hu/

Kép
Kép
ancsurti

En szeretnek fogatfeherittetni majd.....fogszabalyzo jol szetcseszte nekem is,de mert lekaptak a zomancot is anno :evil:

Mi 2-3 as Pamperste hordunk,de nagyon utalom mar...kene keresni valami masikat,ebben mindig nyakis szaros a gyerekem :twisted:

Hozok meg par kepet :oops: ...

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
ancsurti

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:11-kor.

KépKép

KépKép
boo

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.03 22:05-kor.
Vendég

Ucsorog,nem magatol,de tamasztas nelkul :oops: :oops: :oops: nem akarom engedni neki,csak kiprobaltuk...es lam sikerult!
De folyamatosan hasizmozik,huzna fel magat...
A bobozast ennyire elvezte :? ...es igen,rendesen minuszokba ment a homerseklet.....alaphangon -10-15,aztan -18-25,erre jott a szel,igy -30 korulinek lehetett erzeni....na jo,akkor azert nem dugtuk ki az orrunkat....
De amugy jo meleg a szerkoja,rendesen alaoltoztatve....de tudott fajni a hideg!!!!
Azt a sisakot snowboardozashoz vette fel :wink: :wink:
A kis rizszabalo pedig a pasija :wink: (vietnami-magyar)3 nappal idosebb,de egy orias Hangi mellett :lol:

APA:dumagep :lol: :lol: :lol:
Hangi is "mondja":ANA-ANA!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
ancsurti

Czigka:igazi mesterembered van :wink: :wink:

A bob teljesen lezarhato,az elejen ott van a ravalo "huzat",olyan mint a babakocsikhoz az esovedo :lol: :lol: :lol:

Mar akartam irni :oops: :orommel latom,par regen latott anyuka is bekoszont!!!

Es Timi neked kulon is orulok,hogy itt is latlak!!!Tamara nagyon cukkancs kis vigyorbomba!!!!
(msnhez is ritkan jutok :oops: ,leginkabb anyuval tudok beszelgetni,az is kuzdelembe megy at!)

Kép
Kép
ancsurti

Boo!
Először is köszi a night shotot!!!!
Most, hogy így kérdezted: SEHOGY! Úgy tűnik tegnapig bírta...tegnap lefekvés után 1,5-2 órával üvöltés, gyerek benyomott egy adag tápot. Ma dettó! Szóval most újból 5x eszünk. Ármin már legalább 1,5 hónapja 240-et nyom. Kaja: 190-es gyümi+utána90ml táp. Védőnő mondta, hogy meg lehet próbálni még utána mindig tápot adni, mert a gyümitől tényleg korán megéhezik (vagy ahogy Timi is írta rizspéppel sűríteni). Mi most váltottunk Milupa HA 2-re a pepti1-ről és Milupa HA rizspépet nyom simát egyik nap, másik nap vaníliásat, én ilyenkor szoktam Neki adni még egy kis desszert almát (95g-ot a pép mellé). Ja és még azt is mondta a védőnőnk, mert ugye mindenféle földi jót adnék a kis soványka :lol: gyereknek, hogy amúgy ez csak a szülő igénye, nem a gyereké. Ő teljesen jól elvan még 1darabig a már megszokott ételekkel (ha a hét minden napján más főzit kap és más gyümit) az pont jó Neki, higgyük el. Amúgy Minó is fogyott 20g-ot már "csak" 9630g volt tegnapelőtt!

Forgó FP Lil Laugh and Learn nyomok egy fotót is róla...naggggyon bejött! Nem volt occsó, de 2 gyerekre bontva már nem is olyan rossz! És még mi is szívesen hallgatjuk!!!! Kép

Agi!

Ne légy ideges....lehet, hogy mégis a foga, azért mert nem jön, Neki még az ínye fájhat. Nálunk is most így volt, tehát az is lehet, hogy csak éhes...ugrál (fejlődésben). Végül is jogos. Eddig 4x evett 240ml tápot. Most már forog, mint ringlispil, mászni próbál, hót aktív és most meg a 4x-i táp helyett kapja a gyümit, meg a zöldséget, ami azért nem annyi tápanyag, mint a táp volt...kívánja a többszöri kajcit!!!! Kis Drágám is, hogy megnyugodott ahogy megette a kajcit, pedig úgy felsírt, hogy már én is majdnem sírtam!

Ancsurti! Cuki ez a Kiscsaj...és a 2. kép...na igen, tényleg nagggggggyon is huncut rosszcsont arca van ott!!!!

Tickerplayground.com
breki76

Breki:
szep az eskuvoi vers. jol ossze hoztad. :)
Jo kis nevet talaltal Bondnak.:lol: :lol: :lol:
Lottika is siman "kezeli" a forgokajat. Ki be kapcsolgatja meg valtogatja maganak a dalokat.

Bond:
En mar regebben lattam a filmet. Erdekesnek talaltam es tetszett.

agi125r:
Kitartas a csajszihoz.Azert lehet ,hogy megis a fogacska lesz a ludas.

Boo:
Nekem tetszik a fogyi versenyes otlet. Ha a tobbiek is beszallnak akkor benne vagyok. (ajjaj, akkor meg kell mondanom,hogy hany kilo vagyok?) :oops:
Meg nem hasznaltam home made fog feheritot, de engem is erdekelne,mert a cigitol nem szepek a fogaim. :(
Mi most kezdtuk el hasznalni a Pampers Simply dry 4-es pelust ami 7-18kg-ig van. En ugy adom ra,hogy az elejet feljebb huzom es leragasztas utan visszahajtom a koldokenel igy pont jo ra. Eddig meg nem volt vele balesetunk. Remelem erthetoen irtam le. Ja es Lottika most kb 8kg.
Bar nem engem kerdeztel, de bele vau. Nekunk Fischer Price-tol Rain Forestes forgonk van es azon is van Bach meg Mozart .

Ancsurti:
Jol latom, hogy Hangi mar kompban nyomul?
Naggyon jo a szankos kep es milyen kis komoly a bukosisakos kepen. :wink:

czigka:
Nem semmi a kisfiad. Tuti szerelo lesz belole. :lol:
Huuu! Nektek is nagy gratula a 14 evhez. :D

Kép
Kép
bucus80

Bucus:nekunk is olyan a zenelo forgonk :wink: !Nalatok hogyan tudjak kezelni???Annyira alacsonyra raktatok??

Az a komp,az nem a hagyomanyos,amilyen otthon is kaphato...es nem is a mienk,csak kiprobaltuk,mert a kispasijanak elhoztak a telelesre!De nagyon tetszett Makikanak :lol: Ez inkabb egy Dj pulthoz hasonlit,es nem gurul,fogja a derekat,stb.....
De kaptunk kolcsonbe egy Jolly Jumpert,mar ki is probaltuk...egyenlore nem arat akkora sikert.....Hangi jobban szeret a mi arcunkban elmerulni,mintsem mindenfelevel jatszogatni :? hiaba probalkozok,pedig ugyes,egyik kezbol a masikba pakolja a dolgokat,nezegeti oket,forgatja,de inkabb velunk szeret jatszani.....bar nagyon tetszik neki a labda!!!Veszunk is neki egyet nemsokara,csak jussunk el odaig :roll:
Annyira nehezen van el egyedul,nem tudom mit is kene tennem....plane most.....egyfolytaban megy a nyuglodes......pedig rendesen csatater van a sok jatektol......de csak nyuglodik....

Olvastam a szulesedet,neked sem volt akkor egyszeru.....nekem sem,siman hagytak volna a 42.betoltott hetig szenvedni,aztan Hangi meggondolta magat(41+2),csak nem volt hol kibujnia,igy csaszar lett belole......nalunk is volt kaki a magzatvizben....
(nemsokara leirom,meg mindig nem sikerult)

Jut eszembe:Norkili sajnos tenyleg toroltette magat,azt mondta azert,mert nem tud jonni csak nagyon ritkan,hiaba mondtam neki,hogy az nem baj,csak jojjon ahogy tud....sajnalom.....
Nemsokara beszelek vele....legalabbis igyekszem....

Picit betaknyosodtunk,de nem veszes,megy a porszivozas,homeozas.....hoemelkedes nincsen.Es az etvagya is fergeteges :wink:

Kép
Kép
ancsurti

conversano:
"Beugrottam egy MBT boltba. Banyek,majdnem mondtam a csajnak,hogy én nem telket akarok venni.." :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

tímea83:
Én nem is merek ráállni a mérlegre, mert attól tartok, hogy szegénynek az lenne az utolsó mérése.

czigka:
„átáztatva a ruháját, szakállkáját”
Úristen! Már a te gyereked is serdül?????????????? :shock: :mrgreen: Jól le vagyunk maradva.
„Nekünk február 25-én lesz a 14. évfordulónk” :shock: :shock: :shock: Gratulálok! :)

Boo:
Én is kipróbáltam már a négyes pelenkát, de kifolyik belőle az anyag. Nagy még, hiába több már Dani 7kg-nál.

Ancsurti:
Nagyon jók a képek, nagyon kis édes Hangi. :)

bertina

Ancsurti!
Ezek a képek gyönyörűek! Most aztán irigy-irigy-irigy-irigy vagyok!!!
A karácsonyi képek is nagyon nagyon nagyon szépek, szép család vagytok! :wink:

Nyuszi!
Most, hogy mondod, hogy Lili korábban kelt a tápi miatt... Lehet, hogy a Törpi azért kel ilyen korán (hajnal 2-3) mert most már rendszeresen kap naponta főzit. Eddig csak úgy kb 2 naponta kapott. Lehet, hogy így nincs meg a kellő tápanyag bevitel napközben, és azért kel korábban, hogy pótolja? :? :? :? De hát kell most már a főzi is, nem elég csak a gyümi(a gyümi már régóta rendszeres). :shock: :? :shock: :?

Breki!
A spenót almával tényleg meredek lenne, de krumpli almát próbáltad már? Édeskés, finom is, enyém fiam "kétpofára zabálja".

Tényleg!
Norka!
5hós adatok: 7140 g, 70 cm
köszi puszi

Bond!
Telekomnál, már az első ismétléskor le kellett volna raknod! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Pazarolják itt a drága idődet, így tényleg nem érsz minket utól! :twisted: :twisted: :twisted:

Tímea83!
Én veled tartok! Milyen fogyit csinálsz/kezdesz???? "Sablon" alapján, vagy saját kútfő után ?

Breki!
Nálunk ha a hasához dörzsizzük az orrunkat, és közben mindenféle hangot adunk hozzá. Erre nagyjából mindíg kuncog! Na meg ha Apa hülyéskedik neki. Egyébként elég sok minden teccik neki. Múltkor pl a keresztapjával nézték a snookert a tévében, és arra kuncogott. Gondolom teccettek neki a golyók ahogy ide oda mentek. :lol: :lol: :lol:

Tímea83!
Mért nem mondtad: öccázé viszem jó lesz wazz. :twisted: :twisted: :twisted:

Bond!
Ez az idézet nagyon szép!

Conversano!
A Te Marcid milyen szépen ül!! :shock: Ő nem próbálja megrágcsálni a kocsit? Enyém fiamnak biztos az lenne az első gondolata. :lol: :lol: :lol:
Csizmát hol vettétek? Én már nagyon nagyon sok helyen néztem, de olyan ormotlanok vannak itt battán!! :evil:

Bucus!
Én is szobakerékpár és hasonlók nélkül szállok ringbe a fogyi terén. Nekem rendes földön futó paripám(kerékpárom) van. Azzal nyomom majd, meg Törpivel hátul, ha már lehet.Ja és a 4.en lakom, ez kitesz egy lépcsőzőgépet!! :twisted:
Azt a gépet elipszisgépnek hívják.

Orsi!
Semmi gond elkeltetek... így jártunk... :( Ki fogadna nászasszonyának??? :twisted: :twisted: :twisted:

Boo!
Mi úgy folytattuk, hogy a gyümit már nem csak egyszer kapja, hanem tízóraira , és uzsira is kap egy picit. DE a gyümi nem helyetteseíti a kaját, mivel az nem teljes értékű kaja. Tehát nem egy tápis etetést helyettesít, hanem mondjuk amikor már látod, hogy kezd éhes lenni, akkor nyomatsz neki egy kis gyümit. aztán később,mondjuk rá egy órára(akkorra már úgyis éhes lesz ) adod neki a tápit. De a kettő között mindíg legyen legalább fél óra, különben a válladra bukja a nagyrészét. Vagy ha mindenképp kihisztizi, hogy akkor és márpedig kaja van muter, akkor ne teljes 200-at adj neki, hanem mondjuk 130-170 közöttit. Törpinél volt úgy, hogy adtam neki gyümit egy egész banánt, egy fél almával benyomott, aztán ez sem volt neki elég, épp ilyenje volt. Vártam vele 20 percet, aztán adtam neki 100 tápit ezzel elvolt utána jódarabig.
Most úgy néz ki a napi kaja, hogy kel 2-3 között, 200 tápi. 6-7 között, 200 tápi. 9 körül gyümi, 10kor 200 tápi. 13kor főzi(almáskrumpli, ez a kedvenc 1 nagy alma + 1 apró krumpli, ma már kapott bele egy kocka csirkehusit). 16kor és 19kor 200 tápi.
Remélem tudtam segíteni.

Kispocok!
Lehet, hogy direkt csinálják, enyém Apa hétvégén megint így pakolt el. De most rácseszett a kispajtás. Én ugyan nem rakom rendbe, csak a saját holmimat(Törpiéhez hála ég nem is nyúl, tehát az mindíg rendben van). Majd szépen éghet a pofi, meg dünnyöghet, amikor a pólója úgy néz ki, mint amit a kutya szájából rángattak ki. Ma úgy is összekaptunk, úgyhogy még azért se rakom rendbe az övét. Főjjön csak a levében. Ha nem becsüli a munkámat, akkor így járt :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Bucus!
Hát milyen dolog az, hogy ott nem lehet túrórudit kapni????? :shock: :shock: :shock: A túrórudi szent és sérthetetlen!!!!!!! Én ma 1-et ettem!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Gabi!
Boldog évfordulót Nektek!

Boo!
Próbáltad már a vanish mosószappant? ruha beáztat, szappannal átdörgöl, rajta hagyod a cuccot, utána kiöblít, kimos géppel. Nekem minden cuccból kiszedte eddig a foltokat.
Én még nem használtam fogfehérítőt, de kéne, mert dohányoztam régen, és nem makulátlan a fehérsége. Jó nem durva, de engem ez a minimális is zavar. De nem merek kipróbálni ilyen cuccokat, nehogy tönkretegye a fogzománcot, vagy ez hülyeség?De ha van tuti tipped, akor azt kipróbálom én is.
Pelus: Libero 3-as, jelenleg Dm-es Babylove(teljesen jó a minősége, legalább olyan jó mint a libero, csak 40Ft/db az ára)3-as méret.

Ancsurti!
Hangi nagyon szép baba, és már pasizik? :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

Czigka!
Borogatást elképzeltem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
szisz89

Szisz:mi siman bevallaljuk Attit!!!En ugy meglepodtem a kepeiteken......te eszementul fiatal vagy,fiacskad meg baromi jokepuuu!!!Szerintem nem is lattam rola meg kepet :roll:
Kanadai menyasszony???Hangit ugy is "verte" a kis baratja a teleles alatt....lehet megsem hozza adom :wink:

Azert bekuljetek :wink: !

Turo Rudi nalunk kaphato,de nagyon dragan adjak.....neha van az eredeti pottyos is,de van egy ugyan olyan,csak mas a csomagolasa.(en mondjuk ritkan eszek ilyesmit....)Huuu mar most kivagyok a fogyitol.....en olyan baromi nehezen fogyok...azutan meg mindig csak csipegethetek,hogy tartsam a formamat :?
En a 90 napossal szeretnek lefogyni,nalam az az ami igazan bejott,mas nem segitett...mondjuk eddig soha nem kellett ekkora felesleggel birkoznom :evil: hiaba a sokszoptatas(most mar napi 9 szopi is van).....de azt nem csinalhatom meg mostanaban :?
Mi lesz igy velem.....

Hanginak a tukor elotti bohockodas a favorit.Azt orakon keresztul birna......meg a hulye hangokon valo dumalas,meg ha puszilgatom finoman az arcocskajat....

Kép
Kép
ancsurti

Jó reggelt!

Boo

Szépen ücsörög ,de azért nem sokat hagyom neki. Ő nagyon korán felült a pihiszékében is,tán emlékeztek rá,hogy itt pánikoltam.

Szisz

Egy pillanatra sem jutott eszébe,hogy megrágcsálja a kocsit. Ült és kétoldalt kapaszkodott,mintha mindig is így csinálta volna. Nagyon élvezte :) Amúgy én is hordozóban szoktam a kosárba tenni,de azt már úgy utálja,hogy végigénekli,vagy hangosan szidja a felmenőimet,hogy vegyem ki ,mert ő nézegetni akar. Na amikor mondja magáét,az komoly.Olyan arcot vág közben,mint Popey-nek van :) Jaj!Ezt még elmesélem.Szegényt úgy sajnáltam :( Épp a baba dolgokat nézegettem,amikor hallom,hogy elkezd pityeregni.(nagyon nem szokott) Néz felfelé és hullanak a könnyei. Nézem,hogy mi volt ilyen ijesztő,hát egy felöltöztetett gyerek bábú,aminek nem volt feje! Szegényke ,mit gondolhatott..

A csizmát asszem a Tecsóban vettem ,kemény nyócszázé,a cipőt,meg 500-ért.

Mi szeptemberben voltunk 16 éve együtt.
Vendég

Jó reggelt!

Ancsurti! Hangi naggyon édes ezeken a képeken,főleg a szerelmével. Ahogy nézi őt.... :lol:

Breki! Esti elalvás detto... Tegnap nagy meglepetésemre 4 től aludt fél 6-ig és fürcsi után még mindig dörzsölte a szemét,ásított. Na mondom,tök jó,akkor cicin be is fog aludni. Aha,este fél 10-ig még itt kukorékolt :evil: Aztán megint cicire raktam és egyből belaudt 4-ig,utána fél 8-kor kelt :lol:

Fogyókúra: hát ahhoz képest,hogy szülés után 1 héttel én már soványabb voltam a terhesség előtti súlyomnál,mostanra azért jött egy-két kiló itt-ott főleg úszógumi,úgyhogy én megyek aerobicozni vissza egy héten kétszer,de csak alakformálóra. A step lenne a leghatásosabb,de nem akarom,hogy elapadjon a tejem :lol:

Ülés:Lili is inkább azt erőlteti,mint a forgást :cry: Úgy vagyok vele,hogyha magától csinálja,akkor biztos nem árt a kis gerincének,nem?

KépKép
KépKép
nyuszi81

Csatlakoznék én is a fogyókúrázók köréhez. Szerintem nekem kell a legtöbbet fogynom :cry: . Bevallom, a cél 30 kiló fogyás, és akkor sem leszek olyan vékony, mint Dodi :roll: :cry: .
El szeretném hagyni a kenyeret, a tésztát, a nasit. Rohadt nehéz lesz :roll: . Szerintem ez is elegendő lesz 10 kiló fogyáshoz. Pinyó asztalon mindennap 1 órát le kellene nyomni apával. Ja, és 6 után nem enni semmit. Minden nap sétálok Odettel egy-két órát, van még Wii fittünk, max. azon játszani hétvégeken.Meg előveszem a legmagicet.Ennyi. Sanyargatni nem akarom magam koplalással, túlhajtani sem akarom magam akármilyen edzéssel, mert még szopizik Odett.
Az, hogy elmenjek valahova edzeni, nem fog összejönni Odett mellett. Karácsony óta már 3 kilót leadtam, pedig nem csináltam semmi extrát.
Boo, akkor mi legyen a priviben? Hány kiló vagyok, mennyi akarok lenni, mikorra?

Kép
Kép
orsi777

Én 15 kilót szeretnék fogyni.
Vendég

Sziasztok!

Bucus: nagyon édes Lotti, nekem is a 4. kép tetszik a legjobban :D ! Szüléssztorid: :cry: :cry:

Conversano: Domi az oldalára fordulva alszik el, cumival :? , és egy pelenkát gyömöszöl az arcához. Marci milyen nagy már, igazi kis pasi :P ! Ngayon ügyesen ül!

Ancsurti: BÚÉK Nektek is!!! Gyönyörű a hely, irigy-irigy :oops: :oops: . Csodaszépek vagytok a képeken :P .
De édi Hangi a bobban!

Szisz: Nagyon édi Törpi, a kis alvóevő :P !

Boo: nálunk úgy van a hozzátápi, hogy az ebéd van kiváltva főzelékkel és az uzsonna gyümivel, de ugye nálunk ez orvosi javaslatra van, mert Domi tejpépeket, ilyesmiket nem ehet. Mondjuk két napja főzeléket sem eszik, mert fáj a torka , szegény alig bír nyelni :( . Nagyon ügyes Zsiri, hogy már így mondja a szavakat :P ! Dominak a mem a kedvence :wink: .

Évforduló: mi most leszünk 7 évesek asszem erre szokták mondani, hogy ez a nagy vízválasztó :roll: :roll: , vagy mi :oops: ?

Bond: szép az idézet. Én is ilyennek gondollak Titeket :wink: . Film nekem tetszett.

Tegnap már én is olyan szarul voltam, hogy kénytelen voltam dokihoz menni, erre magas volt a vérnyomim :( , úgy hogy holnap mehetek vérvételre és tüdőszűrőre. Egyszer megy el az ember orvoshoz, akkor tuti találnak nála valamit :twisted: . Ja és vérnyomás naplót kell vezetnem, ha lesz valami bibi, akkor kapok gyógyszit.
marietta1982

Conversano!
Tegnap voltunk tescoba, és eszembe sem volt, hogy a cipőket is megnézzem neki... Tiszta dili vagyok. Pedig mindíg bemegyek a babaosztályra. Tegnap is voltam, vettem is törpinek egy új téli dzsekit, mert az overál már kicsi, és amúgy is névnapja lesz holnap. Apájának meg kötök egy sálat(ez már folyamatban van), holnapra nem biztos, hogy kész lesz, majd belehúzok :D

Boo, és a "fogyi klubb"!
Ez a verseny nagyon jó 5let. Legalább lesz motiváció. Csinálok egy táblázat tervet,nemsokára fel is rakom. aztán ha a fogyni vágyók áment mondanak rá, akkor sztem azt lehet majd csinálni, és Te leszel az eredményhírdető mondjuk 2 hetente, azt sztem jó ugye csajok? És mondjuk lehetne minden kategóriában az eredményhírdetés. Mondjuk derékbőség, csipőbőség, csülök mérce, súly stb... sztem ezeket is vezetni kéne.Na de majd meglátjátok a táblicskát.

Kép
szisz89

sillia!

mi miért maradtunk ki a táblából?pannika büntibe került,mert nem alszik éjszaka?

Kép

Kép

Kép
szisz89

Sziasztok!

Visszaolvasás folyamatban, gyerekjavulás is folyamatban /remélem :lol: /
Tegnap elalvás után /10 körül/ még felébredt fél óra múlva, sikerült visszaaltatnom, legközelebb csak egyszer jajgatott: fél egy körül elveszett a cumija. Visszaadtam, visszaaludt :lol: Reggel meg már direkt zörögtem hangosan, hogy felébredjen negyed kilenckor :roll: :D
Tudnám értékelni, ha minden visszazökkenne a régi kerékvágásba.
A hiba oka szerintem: túl fáradt volt már, túl későn tettük le :oops: :(

Kép
agi125r

Sziasztok

Boo most csak gyorsan neked, mert eddig havat lapátoltam, és nem sokára eszik Nóra.

Nálunk úgy néz ki nap evései hogy reggel 5-6 között szopik, aztán 9-kor gyümölcs, 11:30 - 12 között főzelék. 3 - fél 4 felé főzelék 7 -kor tápszer. És este 8-9 között szopik. Majd éjjel 1-kor szopik, de most két napja nem elég neki az éjszakai szopás hanem megeszik még hozzá kb 100 tápszert, de azóta van hogy ennyire megvan a menszim, és még minidig nem szándékozik elmúlni.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

írtam egy csomót és az elküld gomb helyett a mehet-et nyomtam meg :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

szóval babák gyönyörűek, szar éjszakánk volt, esik az ónos eső és pénteken megyünk szemészetre

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Csajok? Ti szivattok!???? TI SZIVATTOKKKK!!!!!!!!

:? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

(Ma elenyésző az esélyem bármire is. :roll: :? )

Kép
Kép
200907?

Boo mi most váltunk 4-es pelusra, használunk liberot és pamperst is, attól függ melyik az olcsóbb. Hédi múlt héten volt 7340gr, a 3-as pelus combban szűk már ( anyja lánya :twisted: )

Evéseink pedig: 6kor, 9kor, 12kor,3kor,5kor,fél8kor és van, hogy éjszaka is szopizik olyan 3 felé.Ez mondjuk átlagban heti 3x fordul elő. Ő még csak szopizik és meglepődve olvastam, hogy a ti babáitok csak 5x esznek...hamarosan adok neki gyümit is, kíváncsi leszek, hogy változik majd akkor. Tényleg ha már kapnak gyümit meg főzit akkor kell nekik adni valamit inni is? Mert eddig ugye a tejci 2 in 1 volt :D

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Szisz:ez kegyetlenség! :lol: :lol: :lol:
Adjam meg a súlyomat? :x :cry:
Na mindegy mártírkodom egyet:kezdő súly :86
Leadni való min.20 kg!
A többit nem tom,majd megmérem.A combom vagy két méter... :wink:
Én úgy kezdtem neki első körben h nem eszem kenyeret,és édességet,és csökkentem az adagokat,valamint korán vacsizom.
Régebben jártam kondiba,vannak súlyzóim,és tudom melyik gyakorlatokat kell végeznem.
Combomból kell lefaragni sokat és csípőből,és mellre erősíteni.
El akartuk kérni a Leg magic-et anyóstól,de azt mondta h nem adja kölcsön,mert használja.Kapaszkodjatok meg:hetente egyszer.

Ancsurti:Nagyon aranyosak a képek!Tamara is így ül! :D

Marietta :sajnálom h ilyen gondok vannak az egészségeddel!
Reméljük h neked is múló dolog mint nekem.
Én kaptam hordozható vérnyomás mérőt asszem miután hazamentünk rá két hétre.Na az marha idegesítő.Akárhol vagy éppen le kell ülnöd és mozdulatlanra merevedni.

Na megyek mert Tami az ölemben van és püföli a billentyűket,nem győzök törölni. :lol: k :lol: :lol:

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Boo: én észrevettem, hogy melegfront idején álmatlan, hidegfrontkor meg aluszékony a gyermekem :roll: "Hálistennek" mostnában tele vagyunk frontokkal...
Mi Pampers 3- at használjuk, kicsivel 7 kg felett van Kata, de bőven elég ezt is ráadni: folyton tekereg a pelenkázón :roll: Egy nagyobból méginkább kifolyna szerintem.

Ancsurti: minden tiszteletem a Tied, most hogy kaptam egy kis ízelítőt, el nem tudom képzelni, hogy bírod még ép ésszel :roll: :evil: Kata cicin csak nagyon pici korában aludt el- de akkor folyton: evés helyett aludt :roll:
Hangi csudaszép! :lol: Úgy látom, ő is jól érezte magát :D Még pasija is akadt :lol: :lol:
Norkilinak add át légyszives üdvözletemet, és hgy nyugodtan újraregisztrálhat :D

Czigka: Bende első szerelési élménye :lol: :lol:
14 év nem gyenge! :shock: :lol: :lol:

Breki: nem voltam ideges... :) Bár egyszer eljutottam arra a pontra, amikor inkább kimentem a szobából, nehogy a tehetetlenség miatt felhúzzam magam. :roll: Inkább sajnáltam szegényt, hogy a sok sírástól, sikítástól meg fog fájdulni a torka, meg hogy nem tud elaludni, pedig hulla fáradt, és hogy biztos én vagyok az oka :( De azrán sikerült elaludnia, meg visszaaludni is :lol: Úgyhogy bizakodom :D
Éhségre nem gondoltam, mert vacsi után kapott még üvegből, és hagyott meg belőle. A fogat azért zártam ki, mert ha felvettem, elhalgatott. A foga viszont akkor is fájna... :)
A forgó nagyon tetszik! :) Bár nem hiszem, hogy lecseréljük a hagyományos tümm- türürümm- türürümm- türütümmöst :roll: :lol:

Conversano: szép a 16 év! :lol: szegény Marcipán! :(
Hova lettek a csillogós betűid? :(

Marietta: remélem, csak átmeneti a vérnyomásgond! :D

Timea: teanyós nagyon rendes! :evil: Én a helyedben biztos mondtam volna neki, hogy többször kéne :twisted: :twisted:

Kép
agi125r

A párom kérte el Tőle,de mikor elmesélte mit mondott, nekem az jött először a számra h akkor üljön bele! :oops: :lol: :lol: :lol:

tímea83
Ajka

Sziasztok

Ancsurti:
Ugy tudja kezelni a forgot, hogy a kisagyban a matrac meg a fentebbi allasban van. Lerakom szepen az agyba ahogy kell, o pedig elfordul es a labacskajaval valtogatja a zenet meg ki-be kapcsolgatja.
En mar azt hittem, hogy Hangi mar ennyire nyomul a kompban is. Nem lennek meglepodve a multkori atfordulos videoja utan. Nagyon cuki az a kislany. Zabalni valo! :D :D :D
Ja egyebkent a forgot Toled koppintottuk, mert mikor megmutattam apanak o is egybol azt mondta, hogy nekunk is olyan kell. Nagyon jo valasztas volt. Lottus imadja. Koszi. :roll: :oops: :lol:
Varom a szules sztorit.
Vigyazzatok magatokra,hogy ne legyen komolyabb betegseg.

Szisz:
Akkor jo, azt hittem hogy tobb csajszinak van "segitsege" a fogyasban. Nekem itt meg normalis kerekparom sincs, de tavasszal lehet beszerzek egyett ha vissza kell mennem dolgozni.
A kiscsizmat mi is Tescoban vettuk.
Itt nem hogy turo rudit nem lehet kapni de a Kinder szendvicset meg pinguit se (lehet nem igy kell irni, mar a nevere se emlekszem olyan reg ettem) :lol:

Boo:
A Vanish mososzappan nalunk is bejott.

Ancsurti:
En is szoktam bohockodni a tukor elott Lottussal. Ha ugy allok elotte, hogy nem latja magat akkor addig forgolodik meg hajol hatra mig meglatja magat. Nagyon elvezi. Ezt minden reggel eljatszuk oltozes utan. Megmutatom neki, hogy milyen szep lett.:lol:

marietta:
Koszonom szepen Lotti neveben is a dicseretet.
Remeljuk minden rendben lesz veled es nem talalnak semmit nalad.

agi125r:
Tegnp este az en dragasagom este fel 12 kor meg vihancolt, kacaraszott,tornazott es sikongatott. Nem tudom mi volt vele, mert egesz nap nem aludt csak kb fel orat. Vegul ejfelkor ajult be. Mar majdnem sirtam, hogy nem tudom elcsititani. Ezek utan hajnal kettokor kelt utana mar csak reggel 8-kor. Szerencsere ez eddig nem volt szokasa. Remelem ezek utan se lesz.
Jo, hogy Kata javuloban van. Legalabbis remeny van ra.

Szisz:
Ez tenyleg kegyetlenseg. Ezeket az adatokat meg magam elott sem merem felfedni. :oops: :lol: :lol:
Na joooo, most mertem magam 88 kilo vagyok. :roll: :oops:
Legalabb 20 kilo a cel. a tobbit majd en is megmerem. Hat nem tudom hogy fogok e valamit is fogyni. Foleg hogy most utazunk haza 2 hetre. Nem valoszinu hogy nagyon eroltetni fogom a tornazast.

Kép
Kép
bucus80

Még a fogyózással kapcsolatban. A munkahelyemen az igazgató nőnk valamelyik évben olyan fogyi versenyt talált ki, amiben pénz jutalom ütötte a markát annak, aki a legtöbbet tud fogyni fél év alatt. És képzeljétek minden héten vagy két hetente reggel az iroda vagy osztályvezetőhöz kellett menni mérlegelésre :lol: Én nem jelentkeztem, pedig akkor is volt bőven rajtam felesleg. Sokan olyan drasztikusan lefogyott, hogy csak na. Volt kolleganőm, akinek a vérnyomása bánta a nagy fogyókúrát.Fél év táppénz után már dolgozhatott is :roll: . Ahogy vége lett a versenynek sokan visszahízták, a nagy keservesen leadott kilókat :? .

A mostaniban benne vagyok, de nem versenyzek. Ha 5 kiló megy le fél év alatt akkor annyi :roll: .
Már annak a 3 kilónak is örülök, ami lement rólam :wink: .
A célom persze 30 kiló fogyás lenne, de ha már 10 kilóval kevesebb lennék, amikor teherbe esek újra- azaz 2010 októberre-, már örülnék. Viszont úgy nem megyek ki strandra, míg nem adok le legalább 20 kilót :roll: . 30 kiló lefogyásánál talán már jól érezném magamat a bőrömben :roll: :P .

Most akkor priviben menjenek az adatok, vagy az ország elé tárjam, hogy milyen kövér vagyok :lol: :lol: :lol: ???

H. Gabi

Van értelme a másik topicba bekapcsolódnom még fogyi ügyben?

Kép
Kép
orsi777

Bucus: most olvastam a szüléssztorid :( Kár, hogy egy ennyire szép eseményt így el tudnak rontani azok, akikben az ember százszázalékosan megbízik /illetve rá van utalva/ :(
Nagyon jó járgány teapa mocija! :lol: Enyémapának is a naked bikeok jönnek be, meg az endurok, crossok, nekem viszont s sportgépek :lol: Legalább nem veszünk össze :lol: :lol:
A negyedik fotó nagyon állat!!! :lol: :lol: :lol:

Czigka: én úgy terveztem, hogy Kata 6 hónapos koráig csak anyatejet kap, és lassan bevezetjük a többit is. Majd meglátjuk, mennyire igényli a szopizést, de túl sokáig /2 éves korig :roll: / nem szeeretném :D

Conversano: most olvasom, hogy ti is motortulajdonosok vagyotk?! :lol: :lol: Tessék kitolni, beindítani, hogy nehogy megsértődjön a mellőzöttség miatt :lol: :lol: Meg egyébként is kell látnia, hogy milyen a hó! :lol:
Bevásárlós kép :shock: :lol: :lol:

Orsi: ő is szereti, de inkább csak a tükörben nézegeti magát /borzalmasan torzít :roll: /, meg nyalogatja. főleg a cimkéjét nyalogatja, a könyvet meg szívogatja :roll: :lol: Ő így olvas :lol:

Bond: miért te mész intézni az OEP- be a dolgokat? A munkáltatónak kéne, nem? :shock:
A csokigyárast felvettem, mert fürcsiidőben volt. Aztán sikerült is megnéznem: nekem nagyon tetszett!!! :lol: :lol:

Kép
agi125r

Bucus: lehet, hogy nálatok is front volt... :roll: Vagy olvassák a babanetet, és látják, hogy nem mindenki alszik, akkor talán ők sem.... :twisted:

Megállapítom, hogy jó ez az új billentyűzet, de borzalmasan félreütök állandóan :roll: :lol: De a szamurájkard még a helyén :lol: :lol:

Kép
agi125r

Sziasztok!

Csak felületesen tudtam visszaolvasni, mert nagyon sokat írtatok!

Először is üdv. Kispocoknak és Bucusnak! :wink:

Minden baba egytől-egyig nagyon aranyos!!!

Ági!
Én is mostanában néztem a fülbevalóját, az övé is elől kapcsos bébifülbevaló. Jól megnéztem, majd újra eltettem, mert én tuti nem tudom neki kicserélni. Majd Anyuhoz átviszem valamikor és ő kicseréli.
Egyébként kérdezz rá, nekem is és a nővéremnek is azt mondták, hogy min. egy éjszakát kell alkoholban áztatni a fülbevalót, mielőtt a fülébe teszed.

Conversano!
Én is csak jót hallottam a cipőről, a traumatológián, ahol Apa térdét operálták, minden 2. doki olyat hordott. A fogorvosom is olyat hord, neki is nagyon bejött.

Dodi!
Köszi Petra nevében! :wink:

Picit rólunk:
tegnap voltunk védőnőnél, Petra 6 hónapos adatai: 6860g, 65 cm. Szépen hízott az elmúlt hónapban. :wink:

Másfél hete én is hozzátáplálok, délelőtt kap szopi után fél-egy órával gyümölcsöt (alma, őszibarack), délután kap szopi mellett tejpépet és tegnap kapott először ebéd után egy jégkockányi sütőtököt.
Én még nem hagytam el egy étkezést sem, mert amúgy is keveset eszik napközben. Egyelőre az a célom, hogy több legyen a napközbeni kaja, hátha akkor nem akar 2-3x enni éjjel.

Fogyás: én különösebben nem akarok fogyni, ugyanannyi vagyok, mint terhesség előtt, csak akkor tónusos voltam, most meg az izom helyett zsírpárna van. Ezt viszont csak sporttal tudom visszavarázsolni. Kb. másfél hónapja nem voltam tornán, de pénteken már megyek, meg néhány napja pilatesezek picit esténként (leginkább hasra).

Kép
katy76

agi125r! :)

"Bond: miért te mész intézni az OEP- be a dolgokat? A munkáltatónak kéne, nem? "
De. Csak én jót akarok magamnak... :twisted: :twisted: :? :? :?

"Megállapítom, hogy jó ez az új billentyűzet, de borzalmasan félreütök állandóan De a szamurájkard még a helyén"
Megnéztem a linket. Rühelleném. :roll: :roll: :oops: :oops: Már 5 perc után folyna a szemem tőle. Annyira durva nekem, hogy a kard már teljesítette volna az Első Szent Küldetését . :roll: :lol: :lol:
(Nem véletlenül mondják, hogy tévézéskor ne legyen tök sötét a szobában, hanem legyen egy kis háttérfény is, hogy derített legyen a helyiség. Különben nagyon megerölteti a szemet, és tönkre vágja. :roll: )

Kép
Kép
200907?

Katy: hát igen, én is másra bíznám legszivesebben :lol: :lol: De a legjobb az lenne, ha nekünk sikerülne betenni simán, zökkenőmentesen :lol:
A védőnő, aki kilőtte Kata fülét, mondta hogy előtte alkoholos vattába tegyem, nem mondott egy éjszakás áztatást.... de biztos nem ártok vele, ha beáztatom :D
Petra nagyon ügyes :D . Minden kaja tetszik neki?
Lassan mi is elkezdjük, hát kíváncsi vagyok... na meg olvastam, hogy hozzátápi idején is lehetnek gondok az alvással az új ételek miatti gázképződés okán :roll: Úgyhogy először helyreállítjuk az alvás gondot, majd újból elrontjuk :lol:

Bond: Ja értem, már nem bízol a cégben... :D Nem az a gondom, hogy világít, hanem hogy az előzőhöz képest máshogy vannak a billentyűk, ezért félreütök :roll: És mivel 10 ujjal gépelek, és írás közben néha tv- t nézek / :oops: / észre se veszem, hogy hülyeséget írok :D

Fogyás: én is benevezek, bár nekem "csak" 7 kilóval van gondom /a magasságomhoz ez is sok :roll: / Akkor most adatokat kinek mikor hol? :lol:

Kép
agi125r

Most meg az a bajom, hogy Kata még mindig alszik :roll: :lol: A délelőtti alvása rövidebb lett, de szinte kaja után egyből álmos is lett, ezért leraktam aludni. Kicsit szöszmötölt még a Hátassal, aztán elaludt. Csendben, sírás nélkül :lol: :lol: Lassan kajaidő, és általában mi ilyenkor sétálunk, és séta közben alszik fél órát, és hazaérés után kaja. Most ugye nincs séta, majd következő kaja után.- de ilyenkor meg következne a nagy délutáni alvása, babakocsiban meg fél órát alszik max. Így állítsam helyre a napirendjét! :lol: :lol: Na mindegy, ma még káosz, de holnaptól rend lesz! :roll: :lol: :lol:

Kép
agi125r

Találtam én is egy cikket, miszerint nem kell deszkára fogyni: :lol:
http://www.noilapozo.hu/20100106/teltkarcsu-modellek

Kép
agi125r

agi125r! :)

Nyugi, értelek. :lol:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Úúúúgy sajnálom, de nem tudok jönni, mert zerrel tanulok :( :? . Holnap vizsga, hétfő, kedd szigorlat 5 tárgyból, szerda vizsga....és így tovább :? . Maszatkám nagyon jól bírja, egy tündér :D . Ha a járókában, a földön, vagy a székében van, hangosan tanulok, mert úgy hamarabb unja el magát :shock: :lol: (ma vezetésszervezért tanítottam neki :lol: ), ha kézbe kívánkozik, az ölembe ültetem, kap egy csörgőt a kezébe és azzal püföli a könyvet, amíg tanulok :lol: . Után pedig jön a babázás, mert nekem is jár a pihi, meg természetesen neki is jár anyu :wink: .

Most csak egy képet hoztam nektek gyorsban:
(Nem magától térdelt fel, hanem amikor tettem be a járókába megkapaszkodott, és nem akart lefeküdni. Engedtem neki, és sztem már így is tök ügyes, hogy percekig így megtartotta magát, és nézelődött :D .)
Kép

KépKép

KépKép
kicsidodi

Agi:Engem tutira nem fenyeget a deszkára fogyás.
172cm magas vagyok,és volt h csak 42 kg voltam.
Aztán megtaláltam a páromat, lehiggadtam,és elkezdtek feljönni a kilók.Kb.52 kg voltam mikor megismerkedtünk,aztán az első terhesség után meghíztam 65-re.Na akkor merte elmondani a párom h most nagyon jól nézek ki és ne fogyjak vissza olyan csontosra! :lol: :lol: :lol:
Azóta is mindig emlegeti h ennyire fogyjak vissza.
Most ha mutat egy-egy nőt az utcán h én is ennyire vékony voltam el sem hiszem!(mármint 52 kg-osan)
Én a combomat akkor is vastagnak találtam.. :shock:

Az biztos h más az a kép amit mi látunk magunkról,és más amit mások!
:wink:

tímea83
Ajka

Tényleg mit szólnátok egy :ilyen volt-ilyen lett fényképhez? :D
Így a végén jobban látszik az eredmény.

tímea83
Ajka

Boo!

Nálunk kajálás: hajnali 4,8,10-kor gyümi,12,16 és fél 8. Ugyebár Lili még szopizik,de jól bírja a 4 óránkénti etetést már.
Pelus: mi Pampers 3-at használunk,nekünk bevált :lol:

Dodi! Botond nagyon ügyi!! Jó tanulást :wink:

Ági! Én most próbálom altatni Lilit a teraszon,mert bent sehogy sem akart. Most úgy tűnik,kint sem akar :evil: Ma még csak egyszer aludt 3/4 órát :cry:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Csak sikerült!! :lol:

Boo!! Apa hazavitte már a teát? Milyen?

KépKép
KépKép
nyuszi81

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:12-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:13-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

Én ugyan 4és fél hónaposan elkezdtem a gyümiket, mert a menszi miatt nem volt elég, de kb. másfél hét után abbahagytam, mert megint lett elég tejcsim nappalra, így jobbnak láttam ha azt kapja. Estére meg ugye ment a tejpép.
Épp 3 napja változott a felállás, mert ugye fogyott egy picit, és pár nap múlva 6 hós, szóval újrakezdtem a hozzátápit, és lecseréltük a tejpépet. Elvileg ilyen idős korban kb. 3 tej alapú étkezés kötelező(!), akár anyatej, akár tápszer, akár tejpép formájában. Nálunk ez úgy néz ki, hogy 6-kor reggeli tej, fél10-kor tej, 1-kor tej, fél5-kor a tej+gyümi vagy főzi vagy pép+gyümi, 8-kor anyatej+tápszer.
Tudomásom szerint a főtkezés alapvetően mindig tej (vagy tápszer) kell hogy legyen, mert ők még nagyon picik. A tízórait, uzsonnát kell kiváltani gyümivel, vagy főzivel. Max. két étkezésre kell mást adni, többre nem, főleg anyatejes babáknál, de a tápszer is optimálisabb nekik sokkal, mint pl. a tápanyagnuku krumpli :? .
Nagy divat amúgy nyomatni a krumplit, pedig tottttál felesleges! Üres kalória, fogja a székletet, semmi íze, szóval nem kell. Inkább adjatok rizst! Sokkal egészségesebb, nem allergizál, gabona, tehát segíti az emésztést, tele van rostokkal, lúgosít, gyümivel is nagyon finom, és zöldséggel is. Nem véletlen, hogy a gabonapépek is rizsből készülnek, nem krumpliból :roll: :lol: :lol: :lol: .
Amúgy nálunk pont tegnap debütált (volna) a krumpli (almával), de a kukában landolt, mert a kisfiam életében először valamire nemet "mondott" :shock: :lol: . De a fentiek miatt én nem is erőltetem, ha neki nem kell. Fog még enni elégszer életében...
Ja, és azért váltottunk tápszerre, mert ha a tejpép előtt cicire tettem, akkor nagyon bealudt, és nem tudott kanállal enni, azt meg nem szeretem, hogy este nem cicizik, mert ha utána adnám, már nem kell neki, mert tele van :? .
Szóval most Milupa rizspelyhes Jóéjt tápit kap, ami eddig is szimpi volt, de csak 6 hótól adható. Így most nagyon szupi a helyzet, mert szépen bekajál ciciből, és félkómásan még eszik egy fél adag tápit :wink: . A cumisüvegezésnek nem örülök, de inkább ez, mint hogy estére ne kapjon tejcsit. (ha fürcsi előtt ciciztettem, mindig behányt :( ).

Tímea!

Előtte-utána képről jut eszembe: most már fel merem tenni, hogy néztem ki a szülőszobán :oops: :oops: :oops: :oops: . És egy mostani (tudom, már láttátok, de nincs más egészalakos). Na, ez adjon nektek erőt :wink: :lol: :lol: :lol: .
Kép Kép

KépKép

KépKép
kicsidodi

Na eddig tartott a nagy alvás :twisted: Most a játszószőnyegről leszerelte a virágot és azt eszi,közben meg nagyokat és büdöseket durrogtat :lol: :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Ja, és éjszaka eszik még 3-kor tejet!

Breki!

Tényleg, nem kevés a 4 étkezés :shock: ?! Én többször eszek, mint Minó :oops: :lol: . Tudom, Botond korához képest gyakran eszik, de ez a tejem miatt van, szóval ha neki így jó, én nem bánom. De úgy tudom, hogy 5* kisiskolás korig kéne enni egy nap (később is az lenne az egészséges :wink: ).

KépKép

KépKép
kicsidodi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: