Sziasztok!
Boldog új évet!!!
Gratulálok a 6 hónaposoknak
Tegnap a Szilveszter eseménytelenül zajlott: néztük a tv- t /

ilyen sz@r szilveszteri műsort!/, apa lőtt /mármint játszott

/ Kata 1/2 10- kor úgy csinált, mintha álmos lenne. Bevittem, de aztán fél órán belül kihoztam, mert csak nyüszögött, esze ágában se volt aludni. Úgyhogy megvárta velünk az éjfélt

Miután apával koccintottunk /gyerekpezsivel/, odamentünk hozzá, hogy adjunk Neki is csókát: simán nyúlt a pezsgőspohárért

Éjszakázik, lecsap a pezsgőspohárra: nagy partiarc lesz

/majd adok én neki!!!

/ Aztán ablak mögül megmutattam neki a durrogások okát, elnézegette egy darabig, majd nekiállt álmosan nyüszizni. Bevittem, letettem az ágyába, még egyet feszített meg nyüszített a rend kedvéért, de már csukva is volt a szeme, simán 0 mp- en belül elaludt

Utána még sokáig nyomták a tüzijátékokat, de nem ébredt fel

Viszont reggel sem ébredt később: ugyanúgy 8- kor kelt, mintha már rendes időben aludt volna
Ma séta közben azt figyeltem, hogy lesznek- e durva szemetelések, de nem

Csak néhány helyen láttam nagyon sok tüzijátékmaradványt. Családi házas rész, nem tudom, ki fogja eltakarítani
Breki: mi is olyan szőnyeget akarunk venni. Ha nem ragasztjuk le a kis darabokat, szétesik??
Nikici: Katát szoktam ültetni, hátul megtámasztom a lábamban, úgy szoktunk játszani. Szeret úgy lenni, etetőszékben is szeret üldögélni, úgy vettem észre, hogy már elege van a fekvésből
Kispiskóta: na igen, ezért gondoltam, Kata 7 kilójától is leszakad estére a hátam, hát még ha 10 kiló lenne!

Jó lenne, ha addigra már menne

Nem irigyellek emiatt....
Hozzátápi

Mi azért gyerekpezsiztünk, mert enyémapa sincs oda az igaziért, én meg ugye nem akarok alkoholos tejcit adni /bár mint mondtad, az tényleg nem mennyiség

/, úgyhogy ittunk almaízű /

/ gyerekpezsgőt. Én ittam másfél pohárral, a többit enyémapa benyomta, nagyon bejött neki
Norka: Pöttyök

Kiderült már az oka? Most olvasom... még szerencse, hogy nem vártatok tovább

Reméljük, hamar meggyógyul Jázmin

Szoli

Csak állószoliba megyek ezentúl
Teapa

Gyógyuljon meg mihamarabb!
Boo: szilvesztered

Szerintem én ébren vártam volna, de csak azért, hogy a kezébe nyomjam a bőröndjét és elkérjem a lakáskulcsát!
Nem csalótam benned, elláttad teapa baját

Azért remélem, hamar helyreáll a béke
Dodi: szépek vagytok a bestes fotókon! Az első kép tetszik nagyon!
Hgabi: Nócinak ez volt az első ébren töltött szilvesztere?

Ködben én sem szeretek vezetni
Csajok szépek, a három lány együtt nagyon aranyos!
Orsi: örülök, hogy tiedapa összekapta magát
Én nem vetlek meg, ha Kata aludt volna, én is simán kimentem volna a ház elé bébiőrrel
Krissy: Milyen nagy fiú már Domcsi

Jó, hogy néha be tudsz nézni
Kispocok: örülök, hogy jelentkeztél

Gyere ezentúl is, ne kelljen megvárnod, míg valakinek ugyanolyan problémája akad

És személy szerint kisfiadról szivesen látnék képet
Akinek még maradt tegnapról tüzijátéka, az most lövi el őket

/ki az a marha, aki ingyen visszaviszi az elárusítóhelyre??

/ Nem bánom, hogy lövöldözik őket, Kata már felébredhetne....