A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 08:49-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 08:50-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo

Bátorkodtam.....

Megnéztem a videót, nagyon ügyes Zsiri :P

Kép
Kép
orsi777

Megjöttünk!

Végül elmentünk a gyermekorvosi ügyeletre, mert kiderült, hogy egy ismerős doktor bácsi ügyel, és szeretettel várt minket! :lol:

Sajnos Jázminnak gyógyszerallergiája van, kaptunk rá Fenistil cseppet.
A torka pedig ettől függetlenül újból piros lett, azért a köhögés és a taknyosodás. Ezekre is kaptunk mindeféle jót :roll:
Doktor bácsi azt mondta, nem kell aggódni, csak legközelebb szólni kell, hogy a múltkor kapott antibiotikum nem jött be.

A lényeg, hogy megynugodtam, és szerencsére a doki se volt bunkó, hogy jan. 1-jén meglátogattuk. ( Ma vagyunk fél évesek! :lol: )
Azon viszont meglepődtem, hogy szenteste és ma is rengetegen voltak a váróban. Sajnos sok a beteg. :-(

....elmenetem visszaolvasni..... :)
Vendég

Boo: veled együtt mondtam az első videónál: ....Jaj, de ügyes
:D

Norka: nem jó hír a gyógyszerallergia :(
De lényeg, hogy megoldódott. Akkor csak vigyázzatok, és gyógyulgassatok.

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok.
Mindenkinek nagyon boldog uj évet kivánok!
Kép Kép
krissy3

Norka

minden rosszban van vmi jó, legalább kiderült.... :wink:
Mi is ma vagyunk 6 hósak, egy napon szültünk..anno :wink: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Krissy: de jó, hogy jöttél. Domcsi micsoda ügyi kispasi lett!

Kép
Kép]
hendegabi

Köszi.
Minden kisbaba nagyon szép.:)
krissy3

Boo!
Zsiri nagyon édes ahogyan a bojtot piszkálja a párnán, és nagyon ügyesen átfordul!
Cumisüveg célzás a szájába :wink: :shock: :lol: :lol:
Sajnálom, hogy kedves apuka szilveszterre bealakított. Ezek után ma te mehetsz bulizni! :wink: :lol:
Nekem is van szolis történetem, én sajna 2x egymás után bentragadtam a gépben. :-( Nagyon beparáztam. Ráadásul a csaj nem tudott segíteni, mert kiment az üzletből cigizni. Így addig kiabálltam, míg végre lereagálta, hogy baj van. Le kellett kapcsolnia az üzletben az áramot, majd újraindítani, hogy szabad utat kapjak.Már láttam lelki szemeimben, hogy szénné égek.
A következő kicsit szerencsésebb volt, mert akkor legalább lekapcsolt a gép, de nem nyílt fel az ajtaja. Bedobott 1új zsetont és akkor nyílt ki. Jajjj, nagyon rossz volt. Azóta nem járok abba a szoliba, és máshol is csak olyanba fekszem, ahol kézzel kell irányítani az ajtót.

Gabi1!
Nagyon jók a képeitek! Fincsi lehetett apa féle bejgli és kakaóskalács, bárcsak enyémapa is tudna ilyet! :roll: :lol: :lol:
Nóra nagyon ügyes, teljesen el vagyok tőle ájulva!!! Szerintem akrobata lesz! :wink: :lol:

Breki!
Gyönyörűek vagytok! Én is csak csatlakozni tudok a többiekhez, hogy rettentő jó rátok nézni, egyszerűen érezni lehet a boldogságot és a kiegyensúlyozottságot a képeiteken. Vigyázzatok rá nagyon!

Bertina! Gyere többször, ha lesz rá időd!!!

Czigka! Fénymásolósbazinagyműkörmös csajszi! Gondolom nem kértek diplomát a melóhoz, de hogy az ált.iskolai végzetség sem kellett, az már gáz.

Katy76!
Egy pénztárca megtömve.................gondolom pénzzel!!!!
:twisted: :twisted: :twisted: :roll: :shock: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Úgy érzem, végre ideje beköszönnöm Hozzátok, remélem, nem veszitek rossz néven...

Pár nap múlva lesz egy éve, hogy rendszeresen olvaslak Titeket, ugyanis tavaly január elején lettem 12 hetes babaváró, aztán Július 13-án megszületett kisfiam, aki azóta is életem legnagyobb ajándéka!

Már a babavárás alatt, amnio előtt, után, kis pocakkal, nagy pocakkal, aztán szülés után is rengeteget tanultam tőletek, erőt adtatok a szoptatási problémáim megoldásához (és azóta is csak anyatejet eszik a kis Manóm) és egyszerűen mindenhez, ami csak felmerült!

Mindezt szeretném mindegyikőtöknek megköszönni :lol: és Boldog Babás Új évet kívánni Nektek!
Sok fogacskát, egészséges és boldog babócát!!!!!!!!

Naggggyon sokszor készültem már írni, aztán valahogy mindíg elmaradt a dolog (már a párom is unszolt nagyon, és mondta, hogy milllyen jó lenne ha a mi kicsi fiunk is benne lehetne a táblában, vagy kérdezzem meg a csajokat a fórumon, stb...)
Ráadásul sokatokkal annyi de annyi közös pont van...
Ancsurtival biztos buliztam együtt még mikor fiatal voltam, Boo-t tutira láttamn már vagy a Ligetben vagy valahol máshol a környéken, sajnos mi is voltunk Kispockommal a Madarászban egy hetet (még 2hetes sem volt), és még folytathatnám a sort.,

Úgy látszik, az ünnepek hatása, sokkal érzelmesebb lettem, és ma és tegnap azon gondolkodtam, egy évvel ezelőtt mennyire más volt még minden az életünkben.
Remélem, nem bánjátok, és nem zavartalak Titeket

:oops: :D
kispocok13

Ja!
Enyémapa a múlt éjjel arra ébredt, hogy annyira fáj a tüdeje, hogy mozdulni nem tud, közben meg rázza a hideg. Na, mondom türőgyulladás :shock: :shock: :shock: Szerencsére csak hőemelkedése volt, de reggel egyből elküldtem a dokihoz. Dokinő meghallotta, hogy a tüdeje fáj, egyből felvette a szájmaszkot :shock: Mivel nem volt magas láza így a H1N1-et kizárta, és elküldte tüdőröntgenre. Kiderítették, hogy negatív a tüdeje, de krónikus arcüreggyuszija van.(a kettő nem függ össze)
Valószínű bordaközi izomláza van, vagy övsömöre(vagy hogy kell írni :oops: ) ami 2 hónap múlva derül ki, mert akkor jönnek ki a foltok az oldalán. Addig meg kenegesse flector géllel. :roll: :shock:

Dodi!
Jók a képek! Édesek vagytok! Dilianyu bizti józan volt :?: :lol: :lol: :lol:

Hendegabi! Virág pocakja nem bírja a tejpépet? Vagy mi lehet a probléma?
Én is utálok ködben vezetni, főleg éjjel.
Jázmin pöttyei nem viszketnek, és ami furi, hogy nem bubos, hanem a bőre alatt piros és tapintással nem is érezhető.
Képek nagyon jók! :wink:

Orsi!
Jó, hogy nálatok rendben teltek az ünnepek!
Én nem vetlek meg azárt mert kimentél bébiőrrel az utcára a barátokhoz! Szerintem ez teljesen normális! Én is megtettem volna, de sajna mi egyedül voltunk. Barátok mind buliztak, apa dolgozott, én meg néztem a tv-t. De nem baj! Lesz majd másképp is. Inkább csak az a furi, hogy semmi szilveszteri hangulatom nem volt.
Vendég

Kispocok!
Üdv köztünk! Jó, hogy jöttél!!!!Nem zavarsz és gyere máskor is! Szívesen beraklal titeket is a táblába!

Ronmay!
Rolandnak boldog fél éves szülinapot! :wink:

Krissy!
Szió! Nektek is BÚÉK!!!
Vendég

Sziasztok

Nálunk a szilveszter jól telt. Nóra 10-kor aludt el, és az egész tűzijátékot durrogást végig aludta. Fél 2-kor kelt enni, én akkor készültem feküdni, így pont jó volt.
nagyok meg fent voltak velünk fél2-ig. Reggel 10-kor keltek.

Orsi én nem vetlek meg mert nálunk is befigyelt a bébi őr. És én abszolút nem nézem le azokat akik tűzijátékoznak. Mi is azok az idióták közé tartozunk akik vettek és fellőtték örömet okozva ezzel a nagyobb gyerekeknek, na meg valljuk be a felnőtteknek is.
Egy évben egyszer ki lehet bírni.

Norka sajnálom a gyógyszer allergiát de legalább kiderült hogy mi a gond.

Hgabi megkapta az oltást Nóra, már kezd pirosodni neki.
Tejpéppel lehet gond? Azt nem bírja? Különben én meg vettem Nórának ezt a humána tejalapú gyümölcsös nyavalyát nem tudom pontosan a nevét ami olyan pohárban van mint a joghurt. Evett belőle egyet, és tökre ment a hasa tőle. Azóta nem adom neki.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Krissy

Hú de jó, hogy jelentkeztél. Csuda édes pofi Domi :P Szoktam nézni a fotókat az iwiwen. Mesélj, mi van veletek?

Kispocok

Üdv közöttünk, soha nem késő csatlakozni hozzánk. Képet teszek fel a kisfiadról?

Boldog 6 hós szülinapot mára Jázminnak, Rolónak, Panninak és Anitja Natasájának:P .

Azt hiszem valami volt a levegőben július 1-én :roll: :lol: :lol: :lol: .
A sort kezdte június 30-án Bond :lol: , így utólag Csillának is boldog szülinapot :P . Ha Anna olvas, Iringónak is sok boldogot :P .

Kép
Kép
orsi777

Nikici!

A táp a fehérjebevitel miatt kell (így tudom) az meg van a tejpépben, meg a Sinlacban is. Gondolom ezért nem szólt a védőnő, de majd hétfőn konkrétan rákérdezek. És köszi, hogy írtad!!!!
Gratula az átforduláshoz!!!!!!

Dodi!

Jók a képek...nem értem, hogy miért nem lehettetek az újságban..egy "celebet" hasonló paraméterekkel, meg hasonló paraméterekkel rendelkező Babával már címlapra tennének! És nagyon csinos vagy!
Akartam már írni (megmutathatod Teapának is), hogy írtad, hogy Téged Ő nem dicsér meg...pedig (remélem nem sértődsz meg, nyilván ízlések és pofonok) külsőre sokkal jobb vagy csajban, mint Ő pasiban! És ha Ő nem dicsér meg, majd megteszi más...még ezután fogsz majd komolyan dolgozni egy munkahelyen és ott majd a pasik (akik soxor letojják, hogy Férjnél vagy -e stb.) fognak ám bókolni! Így jobban jár Teapa, ha nyugodtan elismeri a jó dolgaidat, mielőtt valaki lecsap a kezéről!!! (Na jó ez csak vicc volt, de azért bókoljon csak nyugodtan...van miért!!!!!!!!) És ezt női szemmel írom...és ez tök őszinte, mivel én nem akarok Tőled ugye semmit :lol: :lol: !!!

Norka81!

Aranyos vagy...valóban tudunk eufóriában lenni, de azért mint írtam van nálunk is vita....főként régi dolgok árnyékolják be a mindennapjainkat, ami sajna most csapódik le és igazán Párom sem tehet róla!!!!

Sajnálom, hogy Jázminnak allergiája van, de most már biztos rendben lesz!!! Jó, hogy kiszűrtétek!!!! Én a Sumetrolimra vagyok érzékeny például! Jaj a gyógyszerallergiák nagyon alattomosak tudnak lenni! Anyum például a kininre allergiás. És Apu anno mikor megjelent a tonic vett, hogy kipróbálják....gondolhatod ügyelet lett a vége!!!! :? Még szép, hogy kedves volt Veletek a doki...egy 6 hónapos csecsemőre vigyázni is kell :D ! És rajtatok is látszik a kiegyensúlyozottság és hogy Teapa biztos nagyon kedves Pasi, olyan kedves arca van!!!! Nem is gondolnám, hogy dj...nekem valahogy a dj-ről egy "vadember" típus ugrik be :lol: :lol: !

Krissy!

Nagyon ügyes Domi!!!

Tickerplayground.com
breki76

Kispocok! Üdv köztünk! Írjál Magadról és a Kisfiadról!!!!

Tickerplayground.com
breki76

Sziasztok!

Nagyon jók a képek,tegyetek fel ha még van,mert olyan jó nézni :)

Boo

Marci detto ezt csinálja a cumisüveggel:)

Kispocok
Üdv a klubban! Teszel Te is képeket?
Vendég

Orsi!

Teljesen igazad van, hogy mentetek szomszédolni!!!! Ki ítélne el emiatt?????

Mivel Apa nálunk olyan helyen dolgozik, hogy lehetne is nála petárda ezért volt már hogy 1-2 eldurrant (idén nem, meg a lakótelepen sem), mi is sajnáljuk a kutyákat, meg a Piciket!!!! Én csak azt nem értem, aki még 2-3 körül is lövi.....csak azért, hogy ne maradjon a nyakán!!!!

Conversano!

Te is tegyél képet Marcipánról!!! :D :D Egyébként Minó is folyton tartja az üveget, aztán leengedi, megint odaemeli...Anyukám kezdte el a kis kezét odatenni! Amikor Anyuék itt voltak, utána Minó mindig előrukkolt valamivel :D :D !
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára breki76 2010.01.01 17:32-kor.

Tickerplayground.com
breki76

Bond másnapos 8) :roll: :lol: :lol: :lol: :?:

Kép
Kép
orsi777

Breki

Nálunk most durrantgatják a kimaradt tűzijátékokat :roll:

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok!

Boldog új évet!!! :lol: :lol: :lol:
Gratulálok a 6 hónaposoknak :lol:

Tegnap a Szilveszter eseménytelenül zajlott: néztük a tv- t / :roll: ilyen sz@r szilveszteri műsort!/, apa lőtt /mármint játszott :lol: / Kata 1/2 10- kor úgy csinált, mintha álmos lenne. Bevittem, de aztán fél órán belül kihoztam, mert csak nyüszögött, esze ágában se volt aludni. Úgyhogy megvárta velünk az éjfélt :lol: :lol: Miután apával koccintottunk /gyerekpezsivel/, odamentünk hozzá, hogy adjunk Neki is csókát: simán nyúlt a pezsgőspohárért :lol: :lol: Éjszakázik, lecsap a pezsgőspohárra: nagy partiarc lesz :lol: :lol: :lol: /majd adok én neki!!! :twisted: / Aztán ablak mögül megmutattam neki a durrogások okát, elnézegette egy darabig, majd nekiállt álmosan nyüszizni. Bevittem, letettem az ágyába, még egyet feszített meg nyüszített a rend kedvéért, de már csukva is volt a szeme, simán 0 mp- en belül elaludt :lol: :lol: Utána még sokáig nyomták a tüzijátékokat, de nem ébredt fel :D Viszont reggel sem ébredt később: ugyanúgy 8- kor kelt, mintha már rendes időben aludt volna :roll:
Ma séta közben azt figyeltem, hogy lesznek- e durva szemetelések, de nem :lol: Csak néhány helyen láttam nagyon sok tüzijátékmaradványt. Családi házas rész, nem tudom, ki fogja eltakarítani :roll:

Breki: mi is olyan szőnyeget akarunk venni. Ha nem ragasztjuk le a kis darabokat, szétesik?? :shock:

Nikici: Katát szoktam ültetni, hátul megtámasztom a lábamban, úgy szoktunk játszani. Szeret úgy lenni, etetőszékben is szeret üldögélni, úgy vettem észre, hogy már elege van a fekvésből :lol:

Kispiskóta: na igen, ezért gondoltam, Kata 7 kilójától is leszakad estére a hátam, hát még ha 10 kiló lenne! :roll: Jó lenne, ha addigra már menne :lol: :lol: Nem irigyellek emiatt.... :)
Hozzátápi :lol: :lol: Mi azért gyerekpezsiztünk, mert enyémapa sincs oda az igaziért, én meg ugye nem akarok alkoholos tejcit adni /bár mint mondtad, az tényleg nem mennyiség :D /, úgyhogy ittunk almaízű / :?: :shock: :roll: / gyerekpezsgőt. Én ittam másfél pohárral, a többit enyémapa benyomta, nagyon bejött neki :lol: :lol:

Norka: Pöttyök :( Kiderült már az oka? Most olvasom... még szerencse, hogy nem vártatok tovább :D Reméljük, hamar meggyógyul Jázmin :lol: Szoli :shock: :roll: Csak állószoliba megyek ezentúl :D
Teapa :( Gyógyuljon meg mihamarabb! :D

Boo: szilvesztered :( Szerintem én ébren vártam volna, de csak azért, hogy a kezébe nyomjam a bőröndjét és elkérjem a lakáskulcsát! :evil:
Nem csalótam benned, elláttad teapa baját :lol: :lol: Azért remélem, hamar helyreáll a béke :D

Dodi: szépek vagytok a bestes fotókon! Az első kép tetszik nagyon! :lol: :lol:

Hgabi: Nócinak ez volt az első ébren töltött szilvesztere? :lol: Ködben én sem szeretek vezetni :roll:
Csajok szépek, a három lány együtt nagyon aranyos! :lol:

Orsi: örülök, hogy tiedapa összekapta magát :lol: :lol:
Én nem vetlek meg, ha Kata aludt volna, én is simán kimentem volna a ház elé bébiőrrel :lol: :lol:

Krissy: Milyen nagy fiú már Domcsi :lol: :lol: Jó, hogy néha be tudsz nézni :D

Kispocok: örülök, hogy jelentkeztél :lol: Gyere ezentúl is, ne kelljen megvárnod, míg valakinek ugyanolyan problémája akad :lol: És személy szerint kisfiadról szivesen látnék képet :D

Akinek még maradt tegnapról tüzijátéka, az most lövi el őket :lol: /ki az a marha, aki ingyen visszaviszi az elárusítóhelyre?? :shock: / Nem bánom, hogy lövöldözik őket, Kata már felébredhetne.... :D

Kép
agi125r

Breki

Egyetértek azzal,amit Dodiról/nak írtál :)

Minden hófordulósnak sok boldogságot! Én asszem Nyuszival szültem egy napon
Vendég

agi hát családi háznál a tulajnak kellene, apa reggel ahogy fel kelt már ment is összeszedni.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Köszi lányok.
Orsi:
Domi nagyon szenved az inye miatt,mindig szórakoztatnom kell hogy ne sirjon miatta,viszont olyankor teli szájjal nevet ha bohockodok neki.Amugy nincs még foga.
Már 8 kilo felett van a sulya,meg 70 centi felett a hossza,nemtudom pontosan mert 1 honapja mérték,majd jövöhéten akarom méretni.Már forog oda-visza ,meg ül is.De még picit ülve inbolyog.Ja,meg valamelyik nap felnyomta magát négykézlábra.
Járunk kecskemétre még mindig kontrollra a korházba vele,pont most kell majd mennünk megint kb. 1 hét mulva.
Csuda nagyhaju babád van,édes.:)
krissy3

Sziasztok :wink: !

Nagyvonalakban :oops: :oops: .

Dodi: szuperek a képek, nagyon szépek vagytok :P !!!

Boo: nagyon édes Zsiri a videón :D !!

Norka: nagyon sajnálom Jázmin allergiáját :( . TiédApának jobbulást.

Hendegabi: édik a gyerekek :P .

Krissy: Domcsi is nagyon helyes :P !

Boldog féléves szülinapot a babóknak :wink: .

Kispocok: Üdv köztünk :wink: !

Mi is túl éltük a szilvesztert, szegény kicsikém, többször is felsírt a durrogtatok miatt, volt olyan szomszéd aki egy kisebb vagyont költött tűzijátékra. Akkor nagy nehezen elcsendesedett minden. Erre valamelyik hülye barom, már bocsi, hogy ezt mondom, hajnali fél 3-kor állt neki , a tűzijátékokat fellőni. Nem is beszélve a kutyánkról, úgy félt szegénykém.
Tanulókutyust én jobban élvezem, mint a gyerek :oops: :oops: .
marietta1982

Krissy

De rendben van nála minden ugye? A súlya szerint nem lehet baja...Jól megnőtt. És ügyes, hogy már forog, ül :P .

Kép
Kép
orsi777

Domi a milupás gyermekálom vaniliás tejpépet eszi,és nagyon szereti.
krissy3

Gabi: köszi :lol: Viszont volt olyan rész, ahol még épülő ház volt az utca sarkán, de a környékbeliek odamentek lövöldözni, ott volt a legtöbb szemét. Az épülő ház tulaja nem hiszem, hogy rohanna rendet rakni, hiszen nem ő tüzijátékozott :lol:

Kép
agi125r

Orsi:
igen minden rendben van vele,a korház ota nem volt semmi,akkor azért voltunk bent vele olyan sokáig mert rendesen beállitották a cukrát,hihetetlen hogy 2,5 kiloval jöttünk haza és már ekkora.
krissy3

Agi!

Nem is csak a szétesés, hanem a kis darabokat nehogy megegye!
Mi meg borral koccintottunk, mert egyetlen korty pezsgőtől másnap szétesik a fejem!!! Viszont a bort csípem (illetve mostanság alig csúszik egy pohár...valahogy már annyi megárt...bezzeg Minó előtt egy üveggel is vígan elvoltam, semmi gond nem volt)

Kispiskóta!

Akkor most Nálatok is indulhat a vetítés!!!! Nagyon fogják élvezni a Gyerekek. Sajna a gépem már nem volt meg, valamiért bekrepált (pedig sokkal jobb konstrukció volt). Ismerős, Minó múlt héten 9650g volt...majd leszakad a mi derekunk is!!!!!

Tickerplayground.com
breki76

Kispocok13: Sohasem késő csatlakozni! És a leírtak alapján úgyis ismersz minket. :wink: Örülök, hogy jöttél.

Norka: ezekszerint nem bírja a tejpépet. Végigolvastam többször is az összetételt, vszínű a tej, ami zavarhatja. Remélem ez nem jelenti azt, hogy később sem ihatja meg a tejet.
Szegény teapa. :(

Gabi1: ezekszerint hasonló cipőben járunk. Sajnálom, mivel könnyű elkészíteni, laktató, de inkább én sem adom neki. Inkább menjen tönkre, vagy nekiadom valakinek.

Jimbone: Szombathely ide még vagy 45 km, de azért az már mégsem annyi, mint Budapest.
Kőszeg igen szép, nyáron biztos megyünk mi is. Kőszeg-Velem kedvelt kirándulóhelyünk.

Krissy: nem is emlékeztem, hogy gond volt Domi cukrával. De már okés?
:shock:

Agi: tavaly szerintem mind átaludtuk a szilvesztert, de előtte éven fenn volt sokáig a Nóci. A mostaniban annyi volt a különleges, hogy az ő kedvéért maradtunk fenn. Apa reggel ment dolgozni, én meg örülök, ha aludhatok, hisz amúgy is szinte minden nap éjfélben fekszem.

Kép
Kép]
hendegabi

Norka81

Köszönjük!!!!!
Hamarosan felrakom az adatokat, csak most Enyémapa itt van körülöttem, és szeretném ha meglepiből egyszercsak látná, hogy mi is benne vagyunk a táblában... szóval nemsokára jövök vele.

Jaj, annnyira imádom a képedet, valami hihetetlenül cuki! Úgy sajnálom, hogy mi nem fotóztuk Törpit amíg még így aludt.

Orsi, Breki, Conversano, Ági125r, és mindenki, aki még reagált
Köszi a meleg fogadtatást!
Próbálok képet hozni hamarosan nem biztos hogy sikerül, kezdő fórumozó lévén...

Szilveszter:
Mi is itthon, hármasban, ébren persze kettecskén Enyémapával. Jó volt, nyugis volt, 1kor már aludtunk. Mintababánk van, mind Dodi kisfia (amúgy tényleg, nagyon hasonló habitusúak szerintem), ő már 8kor húzta a lóbőrt, és meg sem rezzent a petárdákra, pedig rettentően aggódtam, hogy nem fog tudni aludni (pedig a mi házunk udvarán is elindult a buli éjfél körül. Erre nem számítottam, mert a házban nagyrészt kisgyerekesek laknak, van még egy Nimródnál 1 héttel fiatalabb baba, és egy alig két hónapos kislány is)

Rólunk röviden:
Harmincon túl (sajna már közelebb a negyedik Xhez), első baba, nagy boldogság. Korábban multicégnél dolgoztam sokáig (9 évet), hajtásban, stresszben, napi 10-12 órákat, amit sajna a magánéletem is megsínylett. Aztán jött az élet átértékelése, mi a fontos és mi nem, szóval újraprogramoztam magam, és most nagyon boldog vagyok, végre azt csinálhatom, amire mindíg is vágytam, anyuka vagyok!

A terhességem teljesen problémamentes volt, szinte hihetetlen még mindíg... aztán a szülés körül voltak bonyodalmak: belázasodtam, Törpém tachicard (így kell írni?) volt, szóval császár, ráadásul altatásban, merthogy nem tudták mitől a láz. Így Picuromat nem is láttam, csak három naposan először, mert őt átvitték a Madarászba a Cerny-sek, nehogy bármi gond legyen (ahol szültem, nem volt gyermekintenzív), Enyémapa rohangált kettőnk között, félhulla állapotban. De szerencsére tökös kislegényem van, egészséges volt mint a makk, hamar hazajöhettünk. Sajna 4 nap múlva belázasodott, így „nyertünk” egy egyhetes pihenést a Madarászban. (írtam az átprogramozást: régen mindenben a rosszat láttam, de egy ideje próbálok máshogy gondolkodni, így ezt próbáltam úgy megélni, mint összeszokást a kisfiammal, ha már a szülészeten ez nem adatott meg nekünk). Azóta semmi baja, kopp-kopp-kopp.

Mintababánk első perctől átalussza az éjszakákat, tényleg igazi mintababa, „ahogy a nagykönyvben megvan írva” szerencsések vagyunk, nagyon!!!!!!!

Mostanában kezdett elindulni a foga szerintem, néha éjjel felsír álmában, de ha kivesszük azonnal megnyugszik és alszik is tovább. Hasfájós is csak kb 2-3 hétig volt, azóta semmi. Egyedül a bukással vannak még gondjaink, néha étkezés után 2 órával is jön vissza gyomorsav szerű cucc, de őt nem zavarja, és már egyre ritkábban. Doki sűrítést javasolt (Nutritone) de kb kétszer adtam, igazából nem vészes a dolog, nem akartam folytatni, ha nem szükséges.
Még anyatejes, párszor már kapott almalevet, tegnap almapépet, hát, volt durrogtatás, és sírás-rívás a pocakfájástól. Ma már nem kapott.

Még nem fordult át, csak párszor, egyszer álmában, egyszer meg véletlenül – óriásit koppant a buksija, meg is ijedt szegénykém. Nagyon korán hason kinyomta magát, repülőzik, kiskiflizik meg minden, de a direkt átfordulás még várat magára.
Az „oroszlánozás” amit írtatok, nálunk is nagyon megy, iszonyatosan élvezi, mi meg jókat kacagunk rajta!
Hmmm, most látom, ez nem is lett igazán rövid... bocsiiiiiiiiiiiiiiiiii
kispocok13

Bébiőr:
szerintem teljesen rendben van, ha meg tudtátok így oldani a dolgot, nekünk sajna az udvaron már nem fogja az adást. Pár hete viszont elutaztunk hétvégére, és ott a hotel hall-jáig elmerészkedtünk, és éltünk egy kis társasági életet :lol:

Dodi,
annyira szépek vagytok a képeken! Tényleg, ahogy mindenki írta, sugárzik rólatok a "bódogság" :lol: :lol: :lol:

Boo,
Apa tényleg gáz, hogy beígérte, aztán lelépett.... azóta hogy alakult a napotok?

Ancsurtiiiiiii,
mikor jöttök már vissza? Olyan kíváncsi vagyok, a képekre meg az élménybeszámolóra meg hogy DurciHangi hogy viselte a kimozdulást!

Hátfájás, Kispiskóta, Ági125r,
brrrrr, én már nem is tudom megemelni Nimródot, pedig kb csak 7kg - egy sima porckopásból két hónappal ezelőttre csudajó gerincsérvem alakult ki. Egyszercsak nem bírtam megmozdulni, így néztem:
:shock: :shock: , aztánmeg sikítottam a fájdalomtól, még felülni sem tudtam, Apa látott el minket felváltva a Törpével. Igazi hős volt! Most gyógytorna és akupunktúra, próbálom elkerülni a műtétet.
Vigyázzatok magatokra, mert ez nagyon sz.r, nehogy ti is így járjatok :!:
kispocok13

Kérdeznék egyet Készségfejlesztő játékok témában

A picurok miket élveznek? Gondolkozom a FP Tanuló kutyus nevű dolgon, van valakinek tapasztalata ezzel vagy hasonlóval? Mit érdemes megvenni és mit nem?

Onnan jön az egész, hogy az ünnepek alatt a másféléves zenélő könyvére a félévesem teljesen ráindult, gondoltam, meglepjük valamivel.... Kép Kis huncutom
kispocok13

Nagyon szép babuci Nimród!
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.03 21:40-kor.
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.03 21:40-kor.
Vendég

Remélem Bondnak nem az volt az Újévi fogadalma, hogy többé nem jön közénk :roll:

Kép
Kép
orsi777

BUÉK mindenkinek! Visszaolvastam :D
Nálunk sem volt zökkenőmentes a karácsony sajnos. Kicsit összevitatkoztunk apával, de hamar ki is békültünk. ( vita oka: körkörösen vagy hosszában kell az égőket a fára rakni :oops: )
Szenteste jól sikerült, azt leszámítva, hogy a fácánleves amit előző nap főztem és isteni finom lett másnapra megsavanyodott a hűtőben :twisted: , hogy a nagy vendégseregben úgy kellett a lányomat az ajándékbontásra visszakönyörögnöm, hogy Hédi teljesen kibukott estére, alig akart elaludni. Szóval én akartam a hagyományos nagycsaládi szentestét, de jövőre lehet másképp lesz...

Szilveszter jobb volt, apa éjfélig velünk volt, tv-t néztünk, beszélgettünk, nagyokat röhögtünk. Aztán éjfél után én aludni, apa bulizni ment. Ő is hajnal 5kor ért haza, józanul :D 9kor Hédi kidumálta az álmot a szeméből, ebéd után én aludtam egy órácskát, 3kor meg sétálni mentünk, hogy apa pihenhessen.

Ja és a nagycsaládi10embereskarácsonyon hány kép készült rólunk a gyerekkel? Egyse :twisted: :twisted:

Betegeknek jobbulást! Hédi szeme megint nagyon váladékozik.Kértem időpontot a szemészéhez.Február 15-re kaptam, mondom a nőnek, hogy váladékozik és ilyenkor a dokinő szokta fogadni soron kívül.Válasz: Akkor beszélje meg a dr.nővel, viszont hallásra és letette :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Kiderítettem, hogy van a dokinőnek magánrendelése, azt hiszem inkább oda viszem :twisted: :twisted:

Mindjárt kicsinyítek néhány képet és rakok ha nem bánjátok

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Kép

máktortám

Kép

Jézuska hozta

Kép

csiniben

Kép

mi lesz ebből?

Kép

zsivány :D

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.03 21:41-kor.
Vendég

Breki: Igen, én is mindig attól parázok, nehogy valami apró kacat a szájába kerüljön... :roll: De a szőnyegben is vannak ilyen kis darabok? :shock: gyerekjátszószőnyegnél azért gondolhattak volna erre... :roll:
Alkoholt már én is rég ittam, de amikor utoljára, akkor is keveset, és hamar szédültem tőle :lol: :lol: Pedig régen nagyon bírtam az éjszakázást... :lol: De úgy látszik, kinőttem belőle :lol:

Hgabi: és Nócinak tetszett a szilveszterezés? :lol: Mit mondott, megérte ébren lenni? :D

Kispocok: kár, hogy gondok voltak a szülésnél, de a lényeg az, hogy van egy lassan fél éves gyönyörű kisfiad! Aki ráadásul mintababa is...! :lol: :lol:
Hátadért nem irigyellek :roll: :evil: De a kismanókat emelgetni kell, nem lehet másként... :D

Kép
agi125r

Kép
Vendég

Kép
Vendég

Kép
Vendég

Kép
Vendég

Vendég

Agi: Örült, hogy fennmaradhatott, végre nem kellett lefeküdnie időben, meg hogy sokat játszottunk.

Tike: Hédi nagyon édes!

Most megyek, altatom a Nócit, csak ő is írni szeretne valamit, íme:

vbjztrea apa zorro nóri

Kép
Kép]
hendegabi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.03 21:43-kor.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: