Vettem az üzit, hogy kéritek a beigli receptet de Móni megelőzött.
Tegnap sajna nem volt időm jönni de ma pótolo.
Mesélni valóim :
Sajna még mindig nem költözött be a kistesó de rajta vagyunk.
Márciusig kaptunk haladékot a dokitól ha addig nem jön össze akkor majd rásegítünk gyógyszerrel.
Bölcsibe járás nagyon nagy élmény Ádinak. SZeret menni és jól érzzi ott magát. Hála istennek a múltkori krupp gyanú óta nem volt semmi. Most 2-3 napig folyt a nózija de semmi extra.
Persze rögtön párásítottunk szívtuk az orrát és kapta a c-vitamin ampullát így esélye sem volt lebetegedni.
Még ne is legyen beteg mert még hétfőn kedden megy bölcsibe.
Holnap sütjük a beigliket ( 6 kakaós, 1 marcipános, 1 gesztenyés ).
Kedden meg takarítás és ajándék csomagolás és persze kell valami kaját is csinálnom.
Bölcsiről : képzeljétek el van a csoportunkba ( csoportot úgy értsétek, hogy két szobából áll 14-14 gyerek ) szóval a másik szobában van egy kis srác még nincs 2 éves van neki két nagyobb kamasz testvére. A kis srác mindenkit harap. Szeptemberbe a beszoktatás alatt is próbálta Ádit megharapni de ott voltam így megakadályoztam. Azóta ugye nem vagyok ott de eddig minden hónapba legalább egyszer megharapta Ádi kezét, karját combját.
Pillanatok alatt cselekszik a gyerek.
Most pénteken a párom ment Ádiért a bölcsibe.
Nem fogjátok elhinni de Ádi arcán ott van a gyerek fogsor lenyomata úgy, hogy látszik, hogy Ádi húzta el ő meg rászorított így végig szántotta az arcát. Aztán a gondozónő mondta, hogy most történ nem rég mert bevolt kenve Ádi arca vastagon. Jegelték is neki, hogy ne dagadjon fel.
AZtán közbe Ádi mutatta, hogy a kezén is megharapta a gyerek a gondozónő meg mondta, hogy nem csak a kezén.
Este fürdésnél veszem le a polóját és a vállát is megharapta jó mélyen.
Szombat reggel beszéltem a gondozónővel aki itt lakik a házunkba és mondtam neki, hogy már elegem van ebből a gyerekből.
Mondta nekem, hogy több szülő összefogott és hétfőn mennek be a bölcsöde vezetőhöz, hogy lépjenek valamit.
Felvettem az egyik szülővel a kapcsolatot aki ráadásúl a szülöi munkaközösség egyik tagja.
Mondta, hogy akkor én is menjek be.
Igazán eddig úgy voltam vele, hogy addig míg csak ruhán keresztül harap nincs olyan nagy gond mert nem történhet semmi. De most, hogy az arcán harapta még az hiányzik, hogy valamit elkapjon Ádi tőle ( nem valami tiszta család így első kinézetre. ).
Gondozó néniket meg tökre sajnálom mert állandóan valamelyik fogja a kis srácot, hogy ne tudjon másban kárt tenni de múltkor meg fogták a kezét és a másik kezével egy kis lánynak kitépte a haját úgy , hogy lógott a markából a sok haj.
Egyszerűen szörnyű és tehetetlennek érzem magam mert tudom, hogy nem a gyerek tehet róla hanem az otthoni körülmények.
Na ennyi a panasz.
Egyébként jól vgyunk most tanítgatjuk Ádit , hogyha ez a kis fiú támad akkor igen is csapjon vissza vagy rúgja meg.
Dobok pár képet az én nagy bölcsis fiamról.
barátnőjével
reggeli közben
így szellőztünk amikor krupp gyanús volt
mikuláskor
volt fincsi csoki torta is
egy zsák Ádi
mikulásházában tesómmal
Na léptem mindenkinek szép napot.