2004.08.25 20:00
, majd a telcsimről küldök Neked e-mailt.2004.08.25 20:10
2004.08.25 20:17
Valószinüleg én "ki vagyok hegyezve" a negativ dolgokkal/történésekkel kapcsolatban mivel az utóbbi 10 hónapban a PIC-eken, a gyógytornákon, a Gergő hipearktivitása kapcsán megtalált idegfejlesztő központon sajnos rengeteg beteg, sérült babával találkoztam... Ez lehet az oka, hogy ennyire betoji lettem és talán kevésbé látom reálisan a szülés/születés misztériumát... Bocsánat ezért...
Ne idegeskedj
Én pránanadihoz jártam a lobik elött és mikor Lilluskával gondok voltak, segitett többször energiát adni + mikor már a PIC-en voltak is kezelte Őket
Mindenki nagyon szép

Most 10.-én voltak 10 hónaposak (korrigált kor szeirnt 7 és fél). Lilluskám nagyon aktiv, legnagyobb öröme még mindig négykézlábra állva hintázni, ill. mint a lovacskák úgy halad előre vagyis még nem igazán tolja magát előre, hanem a kezeivel előre nyúl és a lábacskáit utána húzza együtt
Ezen kivülhason kúszik
Hihetetlenül szeret apró dolgokkal szöszölni, nézegetni mindent
Egyik kezéből a másikba rakosgatja a dolgokat, aztán vissza, aztán fordit rajta egyet és újra egyik kézbe majd fordit és a másik kézbe...és ez igy megy amig rá nem ún
Tündérien ügyesen fogja meg a kockákat is és nagyon szeret "énekelni"
Imádja ha énekelek Nekik meg ha mondókákat mondok főként a mutogatós dalokat kedveli
(Még a leghamisabb dalokért is nagyon hálás...
) Már az elején nagyon mosolyog
Egyébként is egy kis mosolyalbum ez a Lányka
Gergő nagyon férfias már ami a viselkedését illeti
Folyton körülötte kell lennem ami azt jelenti, hogy az ölemben ülve hajlandó játszani ill. egyre többet szeretne ácsorogni persze ez még nem megy ám Neki csak úgy ha segitem de napról-napra ügyesebb
És ülni is imád (Lilluskának még nincs ilyen igénye). Néhány percig egyedül is megül de azért én is ott ülök a szőnyegen és ha rosszúl döl akkor már kapom is el
A mostani furfangos ötlete az, hogy amikor beültetem őket az etetőszékbe akkor Ő odarángatja a Lillus etetőszékét a magáé mellé és leszedegeti a Lillus tálcájáról a játékokat de ugyanigy magához rángatta tegnap a vasalódeszkát is ami már napok óta a szoba disze mert a nyaralás óta nem sikerült úrrá lennem a vasalatlan hegykupacon...
A földön hasalva alkarra támaszkodva kúszik mint a kommandósok de a lábacskájával még Ő sem lök, de ügyesen húzza magát előre
Persze legjobb játékszer az iróasztal alatti zsinórok, konektorok...stb
És villám gyorsan elérik egymást hiába rakom őket nagyon távol egymástól és a legelső dolguk, hogy egymás arcát taperolják meg egymás szemébe nyúlnának bele...nagyon ébernek kell lennem
Most már szinte percekre sem tudok kiszökni a konyhába mert félek őket magukra hagyni
Tegnap fél napig tartott mire egy lecsót összedobtam mert vagy 10-szer kellett a tűzről félrehúznom az edényt... De nem panaszképp irom, csak tájékoztatás képpen
Szóval zajlik az élet. Egymásnak hangosan kiabálnak, gagyarásznak és Lillus mindig nagyon zokon veszi ha Gergő napközben alszik Ő pedig egyedül marad és boldog, ha Geri végre felébred és kúszik máris mosolyogva Hozzá
Most már Gergő is egész jól fogadja Lillus közeledéseit de korábban nagyon gyakran úgy nézett Lilikére mintha UFO lenne
Az evésekkel úgy állunk, hogy nehezen szokjuk a kanalas evést. Ill. Gergőnek már jól megy és szivesen eszik kanállal is de Lilluskát egyenlőre idegesiti a dolog. A gyümit mindig kanállal adom de a főzeléknél ha megunja akkor üveggel fejezzük azt be
Gergő szokja a kis kenyérdarabokat de LIllus még öklendezik minden darabos ételtől. Ettől függetlenül az Ő kezecskéjébe is adok ismerkedés céljából de nem igazán érdekli. 
Gergő egy hucut, akaratos pasi aki torka szakadtából kiabál, ha nem úgy mennek a dolgok ahogy szeretné...Lillus maga a tolerancia
Lilikének még több füle van mint foga, vagyis már 4 hónapos kora óta egy szem fogacska virit alul középen Gergőnek pedig már jön a 7.-8. fogacskája
Köszi a szüléssel kapcsolatos hozzászólásodat is
2004.08.25 20:19
2004.08.25 20:24
Tudom, hogy nagyon nehéz most Nektek, de kitartás és vigyázz Magatokra
Nem lesz semmi gond, pihenj sokat és beszélgess a Manócskákkal
Sokat gondolunk Rátok és várjuk majd a jóhireket de nem mostanság hanem legalább egy hónap múlva ha nem kettő!

Persze nem Nekik

2004.08.25 21:19

2004.08.25 21:23
2004.08.25 22:17
Most megpróbálom mindenhez hozzáfűzni a saját tapasztalataimat!
Az biztos, hogy férfi szemmel másként látják ezt a dolgot, hiszen nagy felelősség van a vállukon, ha arra gondolunk, hogy nekik kell előteremteni az anyagiakat a megélhetéshez. Szerintem ez így van rendjén, hogy ők racionálisan gondolják végig a dolgokat, mi meg az érzelmeinktől vezérelve működünk.
) gyönyörű gyerkőcöm, velük is teljes az életem.
2004.08.25 22:25
2004.08.26 08:17
2004.08.26 09:02
a dolgokat csak akkor hangoztatják, ha már ismert, hogy nem volt baj belőle. De utólag azért elég könnyű okosnak lenni. 

2004.08.26 09:11
2004.08.26 09:17
És gyönyörűek a gyerekeid!
.De vannak akik szerintem vagy csak lányokat vagy csak fiúkat tudnak
.
2004.08.26 09:44
)
biztosan nagyon jó helyre érkeznek a babák hozzátok!! 
) 2004.08.26 09:50
Anyukám 28 volt, apukám 35 mikor születtem. Ő már nem érte meg az unokáit. Anyukám pedig nyugdíjas létére nem ér rá.
Remélem mi megérjük az unokáinkat, és rá is fogok érni unokázni. 
2004.08.26 10:50
2004.08.26 13:28

2004.08.26 13:29
2004.08.26 14:31
A szakirodalom telis-tele van intő-óvó tanácsokkal a fogakat illetően de nekem fontos, hogy valamilyen formában azért egyen is mégha nem is túl egészséges... Próbálom napi egy fogmosással kompenzálni a dolgot... Nagykorára biztosan megtanul normálisan enni

2004.08.26 14:44
2004.08.26 14:55
) 

2004.08.26 15:50
Én vettem Colgate 0-6-ig ajánlott fogkrémet persze csak bepiszkitom vele a fogkefét mert Gergő imádja leszopogatni róla de tényleg alig-alig teszek csak rá. Nem tudtam,hogy még nem kéne fogkrémet hsználni ezért megvettem itt amit ajánlottak...
2004.08.26 20:39
) volt. A végén szertartásosan megfürdették a fogkefét a maradék vízben, majd a fákat is meglocsoltuk vele és befejeződött a szeánsz. Mindig ugyanarra a 2 m2-nyi helyre pöktünk, úgyhogy a végén rendesen fehérlett a fű
2004.08.26 21:21
Most, ha jól emlékszem már 1,08 milliárd a nyeremény.
Megnéztem a képeket, nagyon jók.
Mennyi ideig tart elkészíteni ezeket a hajakat és sminkeket? 2004.08.26 22:42
Most is csak olvastam, iráshoz már hulla vagyok, de mindent kiveséztetek, és Orsit, Ritát meg ugy látom, ugyse tudnám meggyőzni, hogy ha tehetik hüvelyi úton szüljenek. 2004.08.26 23:18
De milyen nagyszerű dolog ez az internet, mert itt könnyen egymásra találunk, és már most összeboronálhatjuk a fiatalokat, mint régen!
Szerintem vállaljátok ti is a negyediket, különben a legkisebbnek más családból kell menyasszonyt keresnem!
2004.08.27 12:15
2004.08.27 13:52
2004.08.27 18:15
2004.08.27 19:56
Tessék csak irni Magatokról is

Sokat gondolok Rátok

Lilluskám meg a hosszabbitókat kotorássza előszeretettel
És ma már a konyhába is ikúszott Gerikém ahol is talált bontatlan borokat meg uborkát üvegben
Kicsit korán kezdi a borozgatást