Heni
Vettem GW-t most már ki is próbálhatom
Reggeli indulás: P-vel együtt indulunk, ő kint marad a kicsivel én meg beviszem Lillát, aztán meg elviszem a HÉVhez. Délután már izgibb, mert akkor egyedül megyek, de nem is kell úgy rohanni.
Maggie
Bercó
MEsi
Mei tai

tyűű de jó vidám

igazán nekem való virágos
Nálatok a gyerekek mindig esti horror műsort csinálnak??? Én is frászt kaptam volna...
A mi öltözésünk inkább a tietekre hasonlít
Vindo
Bocs de tök mind1 mennyit vezetett az ember télen hóban téli gumi kell mert a legnagyobb rutinnal is be lehet szállni az árokba nyári gumival..szóval próbálj G lelkére beszélni.
Rugó
Móni
P sem nagyon bírja a hisztit idegekkel, főleg mikor Dani is rázendít...a múltkor nagyon kész volt mondtam is neki, h néha úgy érzem az ő nyugalom szigete nem bír el 3 gyerkőcöt.
Viranka
Bogyókat kösz, várom
Melodráma további felvonásai....remélem már kész vagyunk erre az évre.....
Bocs, h nem jelentkeztem, de a tegnap délután már esemény dús volt. Jött a szerelő megjavított a kazánt. A röhej az, h csak ki kellett pucolni a váltószelepet, nem is kellett kicserélni és megint kazánt akartak velünk cseréltetni
Aztán rohanás Lilláért a CSANÁ-ba. Aztán szórakoztatni, h ne sérüljön a pici lelki világa. De mire apa hazaért már nyűgös volt és ment a nem kell ezerrel. Közben észrevettem, h de jó, h van fűtés mert vizünk az nincs, komolyan ezen már csak röhögni lehetett. De szerencsére hamar visszajött.
Fürdés és együtt aludtunk el, mert nagyon nehezen aludt el. Már volt 10 óra is szerintem mire sikerült neki.
Hajnalban meg műsor volt megint. Lilla felkelt negyed 5 körül és mellé kellett bújnom, no de Dani is felkelt szopizni fél 5kor. Ezért átmentem hozzá. Lilla is jött, de elkezdett balhézni, h nem bújok hozzá. Hiába magyaráztam neki. Na akkor 3ig elszámoltam neki és kiraktam az ajtó elé.
2 perc múlva kimentem, de már teljes kiborulás. Eltartott egy darabig mire sikerült megnyugtatni. De ekkor már Dani és apa is ébren volt.
Egyikünk sem bírt aludni. Lilla sem. Dani elkezdett sírni, h még szopizna, így beköltöztünk a családi ágyba. Lilla össze vissza fetrengett,de úgy tűnt megoldódik a helyzet, mert Dani is elaludt és így sikerült összebújni.
De csak tekergett a kisasszony és végül sikeresen kihányta az egész tejet. Ez már negyed 6kor volt. Jó darabig elvoltunk: gyerek mosdatás (üvöltés persze), ágynemű lehúzás, a szivacs is teljesen olyan lett.
Nagyjából rendet raktunk és próbáltunk még aludni kicsit, mert anyósom jött és Pnek mennie kellett érte az állomásra így viszonylag korán kellett kelni.
Aztán már mindkét gyerek ébren volt, P már elindult én meg próbáltam a lakást rendbe szedni mellettük.
Anyós mikor megjött le kellett szaladni a boltba...Lilla velem jött és a boltban megint hányt. Aztán ivott kubut és ebédelt is kicsit, de utána órákig semmi.
Aztán minden kijött belőle, megint 2x hányt.
Mindenki megijedt, gyerekorvost felhívtam mit csináljunk. Ha még hány akkor kórház, amúgy vizet adagoljunk neki. Ő meg üvöltött, h nem kell víz aludni kell. Remek volt. De csak belenyomtam egy kicsit amit kihányt.
Aztán én már hagytam aludni.
Azóta már evett egy kis krumplit és ivott vizet is és még nem hányt úgyhogy bízom benne csak ennyi volt és mi nem kaptuk el. Szép kis karácsony lenne a WC mellett.
Daniról nem is beszélve....
.....azt hiszem end of story mára még írtam egy kis folytatást odaátra....