Anna, tuti nem jól mért a mérleged. Enyémen 2 kiló difi is lehet attól függen hogy állok rá.
Vera, örülök, hogy megnyugi. Nincs semmi baj azokkal a méretekkel.
Brumi, nálunk se működik a testi fenyítés... csak már szakadt nálam a cérna és nem tudtam már mit csinálni... sztem ő is megérezte hogy mostanában elég feszült vagyok...
Igen, anyum nagy kincs... nem elég hogy itt laknak a városban, de ő napközben is mindig otthon van (üki miatt), így szinte bármikor rá lehetne bízni...
Ezt homeos port lehet simá patikában venni? Mert ha igen, akkor asszem majd kipróbáljuk.. remélem még nem mostanában. De így első blikkre szimpibb int a golyócskák... az mire feloldódik
Most olvasom kintről jön...
Piros foltocska... passz... ekcéma nem lehet? Száraz is neki? tüzes? Mírának van érzékeny ekcémás bőre és még régebben kaptunk egy gyógyszertári krémet - hűtőkrém - a neve, és azzal szoktam bekenni az arcát mielőtt kimegyünk a hidegbe, mert ilyenkor szokott neki piros (mondjuk ennyire nem) lenni.
Kriszti, most már tuti volt vmi a levegőben.

neked is. MedveÚr
Atesznak gratula!! Nagyon megy ez neki!
A finom kókuszosod amit felraktál az egyik nagy kedvencem. Anyum most is csinál karira, mert anélkül nincs ünnep.
Spickey köszi. Mostanában pont a Hófehérkét kell mindig napközben olvasnom.
Rita, teljesen átérzem amit írsz... Ákos dettó. Olyan jó volt, hogy már szépen egyidőben aludtak napközben... kicsit rendbeszedhettem magam is meg a gondoltataimat is meg mindent... Erre a héten nincs normális alvás. Ma is 9 után kelt, 11 körül aludt egy fél órát séta alatt... most meg még mindig semmi... Míra meg egy óra múlva kel... Nesze neked pihenés...
Andrissal mi volt, hogy ennyiszer ébredt az éjjel?
Mi ma is olyan 1,5 órát sétáltunk (ebben volt egy kis bolt is), de mikor hazaértünk néztem ákos arcát és egy cseppet se volt hideg... a teste meg kifejezetten meleg volt az overáll alatt. Sztem ha beöltözteted normálisan, akkor simán ki lehet vele menni hosszabb időre is.
Nekem nincs vasalnivalóm!

A szárogatóm van tele... majd holnap lesz mit csinálni...
Zsalyam ez igen, tucc élni. Elképzeltelek titeket ahogy mentek a hóban, szép havas táj...
Ezért várom már nagyon hogy neki tudjunk állni épitkezni... nem a füstös kocsik közt kell sétálnom, hanem egy tóparton.
Sütés... én nem sütök... minek? Adventi aprósütikből még van pár... párom nem eszi... és csak szenteste leszünk itthon, többi napokon mamák-papák... majd sütnek azok.
Lina, szép méretek.. Bőrre próbáljátok ki ti is ezt a hűtőkémet... dokid sztem tudni fogja mi az. Zsíros krém nálunk se vált be... Ez meg olyan könnyen felszívódó krém.. és nekünk bevállt... hátha nektek is...
Nálunk közben csend lett... asszem ledőlök egy kicsit.