A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

[quote="zsalyam"][ írta:zsalyamb]Bibi akkor nálunk még nem kapható, ezek szerint... nem annyira szeretek a bogyókkal vacakolni...vízben feloldani stb...na de csak ez marad
fogzás miatt nem lehet piros? mintha valahol homeós könyvbe olvastam volna valami.... de lehet a láznál írta, ha az egyik arc piros és meleg a másik hideg...... passz
amúgy nagyon édi-a kis piri!

de igen ... elvileg attól van ... :oops:

nem kapható itthon, de ha valaki szeretne, akkor tudok kérni, hogy küldjön postán ... por, amit a nyelvére kell szórni, és ott elolvad ... laktóz érzényeknek nem lehet adni !

Kép

Kép
bibiesbrumi

[quote="v.andi"]h írta:v.andittp://www.youtube.com/watch?v=HikqpdwKseo&feature=player_embedded

nemtom meghallgatni Kép

sutimano76

Süti, amilyen aranyos a rajz video, olyan szörnyű az igazi :wink: :lol: :lol: (iszonyodom az egerektől és a patkányoktól)

Bibi, nekem is olyannak tűnik, mintha kifújta volna a szél.

Manó, gondolom nagyon megkönnyebbültél.

Orsi, Emese egy órát volt kint ma, csak az arca lett hideg :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Megyek takarítani :cry: :cry: :cry:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Én most fejeztem be a takarítást.. Kép Kép

még szárad a padló...utána jön a mosogatás,csak előbb Behozom Bernit,nehogy lefagyasszam!!!

sutimano76

Anna, tuti nem jól mért a mérleged. Enyémen 2 kiló difi is lehet attól függen hogy állok rá. :?

Vera, örülök, hogy megnyugi. Nincs semmi baj azokkal a méretekkel.

Brumi, nálunk se működik a testi fenyítés... csak már szakadt nálam a cérna és nem tudtam már mit csinálni... sztem ő is megérezte hogy mostanában elég feszült vagyok...
Igen, anyum nagy kincs... nem elég hogy itt laknak a városban, de ő napközben is mindig otthon van (üki miatt), így szinte bármikor rá lehetne bízni...
Ezt homeos port lehet simá patikában venni? Mert ha igen, akkor asszem majd kipróbáljuk.. remélem még nem mostanában. De így első blikkre szimpibb int a golyócskák... az mire feloldódik :?
Most olvasom kintről jön...
Piros foltocska... passz... ekcéma nem lehet? Száraz is neki? tüzes? Mírának van érzékeny ekcémás bőre és még régebben kaptunk egy gyógyszertári krémet - hűtőkrém - a neve, és azzal szoktam bekenni az arcát mielőtt kimegyünk a hidegbe, mert ilyenkor szokott neki piros (mondjuk ennyire nem) lenni.

Kriszti, most már tuti volt vmi a levegőben. Kép neked is. MedveÚr :lol:
Atesznak gratula!! Nagyon megy ez neki! :lol:
A finom kókuszosod amit felraktál az egyik nagy kedvencem. Anyum most is csinál karira, mert anélkül nincs ünnep. :lol:

Spickey köszi. Mostanában pont a Hófehérkét kell mindig napközben olvasnom. :lol:

Rita, teljesen átérzem amit írsz... Ákos dettó. Olyan jó volt, hogy már szépen egyidőben aludtak napközben... kicsit rendbeszedhettem magam is meg a gondoltataimat is meg mindent... Erre a héten nincs normális alvás. Ma is 9 után kelt, 11 körül aludt egy fél órát séta alatt... most meg még mindig semmi... Míra meg egy óra múlva kel... Nesze neked pihenés...
Andrissal mi volt, hogy ennyiszer ébredt az éjjel?
Mi ma is olyan 1,5 órát sétáltunk (ebben volt egy kis bolt is), de mikor hazaértünk néztem ákos arcát és egy cseppet se volt hideg... a teste meg kifejezetten meleg volt az overáll alatt. Sztem ha beöltözteted normálisan, akkor simán ki lehet vele menni hosszabb időre is.

Nekem nincs vasalnivalóm! Kép A szárogatóm van tele... majd holnap lesz mit csinálni...

Zsalyam ez igen, tucc élni. Elképzeltelek titeket ahogy mentek a hóban, szép havas táj...
Ezért várom már nagyon hogy neki tudjunk állni épitkezni... nem a füstös kocsik közt kell sétálnom, hanem egy tóparton. ;)

Sütés... én nem sütök... minek? Adventi aprósütikből még van pár... párom nem eszi... és csak szenteste leszünk itthon, többi napokon mamák-papák... majd sütnek azok. ;)

Lina, szép méretek.. Bőrre próbáljátok ki ti is ezt a hűtőkémet... dokid sztem tudni fogja mi az. Zsíros krém nálunk se vált be... Ez meg olyan könnyen felszívódó krém.. és nekünk bevállt... hátha nektek is...

Nálunk közben csend lett... asszem ledőlök egy kicsit. ;) :oops:

Kép Kép
manósziget

Sziasztok!

Olvasgatlak ám titeket, csak antiszoci vagyok... igazából nem tudom, miért, de igyekszem kilábalni!

Még az is, képzeljétek, a hétfői salgótarjáni kettős gyilkosság egyik áldozata az egyik legjobb barátnőm unokatesója volt, ettől is szomorú vagyok :(

Ma délelőtt fogorvosnál voltam, mert kiesett a fogamból a tömés és fájt... ez még rátett a hangulatomra :)

Kriszti, nem akarlak megijeszteni, de bátor vagy az Ikeázással, én ma péntek délelőtt fél11 bementem kicserélni valamit, hát alig volt parkolóhely, viszont kígyózó sorok fél órával nyitás után... vigyél több napi élelmet... ha elkeveredtek a budaörsibe, mindenképp szólj, mert nem szabadulsz tőlünk :wink:

Nagyon berágtam a Libero pelusra, folyamatosan visszaereszti a pisit, pedig higyjétek el, nem hagyom órákat rajta kisorin, de szabályosan cseppekben folyik róla, mikor kinyitom, és az ujjam is, ha megnyomom, ahol elvileg vissza kéne tartja, csurom nedves lesz. :evil: Eddig ilyen problémám egyikkel sem volt, még az olcsó ALDI pelussal sem, amit kipróbáltunk. Grrrrr. Maradok a Huggiesnál.

Manó, örülök, h annyi csík volt, amennyit szerettél volna, pont erről beszélgettünk valamelyik nap.

Kisorival amúgy minden oké, éjszaka alszik, nappal mosolyog és beszélget, nincs vele egy szál gond sem :D

Gondoltam, h elugrom holnap találkozni veletek, de nem fog összejönni.
Viszont megcsinálom én is azt a tortát, hátha a kedvem jobb lesz, meg már baromi kíváncsi vagyok rá, annyit írtátok :D

Átpörgetésnél láttam, h van egy új tagunk, sziaaaaaa!!! :D

Puszi nektek

floranan

bibi dorkinak mind a két pofija kipirult....de csak annyira mint amikor ezerrel mozog és kimelegszik.....viszont azt észrevettem, hogy a nózitok nektek is.....:)))) pirosassabbb

viszont asszem pelenkakiütésünk van
idáig libero volt..... most is az csak ugye a 3-as..... azóta mintha pirosabb lenne..... de nem nagyon erre most nézem apro pici piros pöttyök is vannak néhol....

mi sudokremet használunk..... van valami csodaszeretek esetleg?

ja és cseréljek pelusmárkát szerintetek? vagy nem attól van?

KépKép
dorkamartini

Nekünk is van peluskiütés.....nekünk elég volt hogy nem popsitörlővel,hanem vizes pelenkával törölgettem le a popsiját,és sudocrem!!!a sima gyógyszertári nem ért semmit!Illetve sűrű pelenkacsere!!!én úgy tudom,hogy ha elmúlik is bármikor visszajöhet és ráadásul nagyon terjed....a combiján jött még Berninek pötty a gumirozástól,arra meg hintőport javasolt a dokinéni4

sutimano76

Pelenkakiütés: SUDOCREM (csudakrémnek hívom) , és sűrű, kb 1.5 óránkénti peluscsere ... mást nem tudok ...

nekünk van egy homeos krémünk ekcémára, az a neve, hogy Halicar ... mindenre jó, ami bőrprobléma, kiütés, csípés ... de nem merem bekenni vele, csak ha a dokinéni mondja ...

tutira nem fújhatta ki a szél: 3 napig nem is voltunk kint, és akkor jött elő ... és tegnap rám volt kötve, ahogy a képen is látszik, arccal ugye befelé, és nem voltunk int fél óránál többet ... azért idegesít !!!! ... nem is láttam még ilyet ...

Kép

Kép
bibiesbrumi

Kriszti, Atesznek gratula!!!!

Nálunk is nagyon szép idő van, és hihetetlen csönd. Az előbb szedtem le a ruhát :lol: :lol: :lol: sarokba lehet állítani :lol: :lol:

Manó, így könnyű (sütisütés), remélem, sikerült pihenned. :)

Flora, én vasárnap sütöm meg. :wink:

Pelenka: én a DM zöldzacskósát használom. Ezzel még nem volt gondom. A Liberónál Pampersnél előfordult, hogy kis zselészerű izék voltak benne: szilikon, ami kivált a pelenkából. Ez, ami nekünk van, kicsit drágább, de kipirosodni sem szokott benne, pedig éjszaka nem szoktam tisztába tenni.

Bibi, nekem nincs több ötletem.

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

sudocrem a legjobb, s ha lehet pelusnélküliség, had szellőzzön a popesz. Na meg a sűrű peluscsere egyébként.
Annyiban lehet összefüggésben a pelusmárkával, hogy van amelyik visszaereszti a pisit, az csípi ki ugyi.

Flora, ha a budaörsiben kötünk ki, akkor kiabálok :)

Bibi, passzolom... hány fok van nálatok? uccsó ötlet, melege van? :roll: 8) :lol: benekapj :wink: :wink: :wink:

Asszem rászoktattam Lucát a cumira :oops: 8) de így tudok haladni a dolgommal.... /ami fontossági sorrendben a legutolsó dolog, csak megint ezek a barom elvárások, és szokások, és megfelelési kényszer és és és és és..... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
azért remélem, hogy még nem szokott rá teljesen..... :oops: :oops: :oops:

vicger

Jaj, de kitoltam magammal. Mondom a kölyköknek, hogy az angyalok most már leskelődnek és csináljanak rendet, mert ha elesnek a játékokon, megütik magukat és nem jönnek. Erre Margit: De anya, az angyalok repülnek, nem???

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Bibi! Boldog Születésnapot kívánok Neked!! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára peppino 2009.12.18 16:34-kor.

Peppino
Kép

Kép
peppino

A Class fm-t hallgatom, mire figyelmeztessük a gyerekeinket a mesékkel kapcsolatban. Eszméletlenek.....

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Köszönöm mindenkinek a meleg fogadtatást, no meg a Bence-dicséreteket. Hát igen, a szeme valami csoda Bencének, mindenki első mondatában megemlíti. Úgy tud nézni vele, hogy elképesztő.... Majd még teszek fel képeket róla nagy szemekkel, mert vannak ám..... :lol:

Séta: Én imádom a havat, és most végre lehetett hóban sétálni. Mivel ilyenkor babakocsival mifelénk nem nagyon lehet sétálni, végre felavattuk a pár hete vett Manducát. Édesapámmal mentünk tegnap hárman, vagy másfél órát sétáltunk, és Bence nagyot aludt közben. Séta közben elmentünk egy fenyőfa árus mellett, és az egyik nagyon megtetszett, ezért hazajöttünk pénzért és szánkóért, és hát szánkón húztuk haza a fenyőt. Olyan jó, mesebeli érzés volt, ahogy ropogott a cipőnk alatt a hó, húztuk a szánkon a fenyőfát és közben Bence szuszogott rajtam. 8)

Ma is sétáltunk egy órát, csak most édesapámra kötöttük Bencét. Ki akartuk próbálni, hogy ő is tud-e így vele sétálni. Hát a felkötés elég macerás volt, szerintem egyedül nem fog neki menni, de után minden rendben volt. Bence végig aludt. Amúgy egy ilyen ari maci-bundája van, ami elég meleg, azt raktam rá a rúgdalozóra. A H&M-ben vettem a héten, meglepően olcsó volt (4e Ft, mínusz kétezer forint kedvezményt, amit Bence szép két szeméért kaptunk... :wink: ). Minden szembe jövő ránk csodálkozott és megkérdezte, hogy ez igazi gyerek, vagy egy plüss maci. :D

Így sétáltunk:
Kép

Kép

Kép
frocli

Olyan rossz, mindig lemaradok.. :( :(
Csak pár dolog és mindjárt visszaolvasok, ha tudok...

A mi kutyánk, ha már vizsláról van szó és egyébként van barna vizsla... Kép
Kép

Vettem egy mei-tai..ma jött meg és már most imádom, nagyon jó benne cipelni a lányokat és könnyű magamra kötni. Van egy babaslings-em, de azt nem szeretem annyira..

Kép
ilyen

na megyek olvasni...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára t-pk 2009.12.18 17:47-kor.

t-pk

Popsi kiütés:
én sima gyógyszertár popsikrémet használok és csak akkor a sudocrem-et ha van valami gond. Nekünk a huggiestól lett - nem szívta be a pisit..

t-pk

[quote]p írta:árom ma reggel....:
tudod dorki te iiiiilyen kis pici voltál:)) vagy nem is mégkisebb.. aztán nőőőőttél meg nőőőtél egyre nagyobb lettél és már nem fértél el anya pocijában..... és akkor kijöttél ide közénk...:)))) és én ennek úúúgy örülök.. aaaannnyira szeretlek!:))))

hát és akkor ne olvadjon el az ember?:))))

De édes,...olvadj csak , még én is azt tettem, pedig nem az én férjem mondta...

t-pk

Sütik: én imádok sütni, főzni, de idén azt hiszem nem lesz rá időm...de egy sacher tortát lehet valahogy összehozok... vagy marad a gesztenypüré...

Még ajándék ügyben is le vagyok maradva: ma voltam a
t-mobile-ban, akartam venni egy dominos telefont ajándékba...fél óra sorban állás után közölték, hogy év elején már vettem egyet - anyósomnak- , így ebben az évben nem vehetek másikat.. akkor gondoltam majd a férjem nevére...csak, ha ő is itt van...alig voltam mérges..

Hízás: most a lányok sem viszik túlzásba a hízást, nem akarnak enni... a védőnő azt mondta, hogy 4 hós kor után kezdjek el adni nekik tejpépet, de mondtam, hogy eszem ágában sincs...van tejem, csak nem akarnak enni...majd 6 hó után kapnak mást...igazából a védőnő is örült a válasznak...

Egyébként a weimari vizsla, az barna...

t-pk

Szóval egyszer végre sikerül leülnöm a gép elé, erre senki sincs... :cry: :cry:

t-pk

Én vagyok Kata most olvaslak!

sutimano76

Még a végén kiderül hogy itt mindenkinek vizslája van Kép

sutimano76

[quote="frocli"] írta:frocli

Séta: Én imádom a havat, és most végre lehetett hóban sétálni. Mivel ilyenkor babakocsival mifelénk nem nagyon lehet sétálni, végre felavattuk a pár hete vett Manducát. Édesapámmal mentünk tegnap hárman, vagy másfél órát sétáltunk, és Bence nagyot aludt közben. Séta közben elmentünk egy fenyőfa árus mellett, és az egyik nagyon megtetszett, ezért hazajöttünk pénzért és szánkóért, és hát szánkón húztuk haza a fenyőt. Olyan jó, mesebeli érzés volt, ahogy ropogott a cipőnk alatt a hó, húztuk a szánkon a fenyőfát és közben Bence szuszogott rajtam. 8)

Na ezt most nagyon irigylem tőled!!!!De nővérem megígérte,hogy mi is elmegyünk szánkózni hétvégén,csak még apát kell felkészítenem,hogy ő fogja húzni a szánkót,amin Berni velem fog ülni :wink:

sutimano76

Csak a jobbaknak :wink:

t-pk

Egyébként én állat imádó vagyok...bár most felváltották a lányok az állatok helyét...de biz apától örököltem, ő állatorvos...

t-pk

[quote="t-pk"]C írta:t-pksak a jobbaknak :wink:

ez nem volt szép.......én is akarok,nekem is egyik kedvencem a vizsla,de nálunk férjem nem szeretne kutyát!

sutimano76

Nem is. nekünk kuvaszunk van, meg egy tacskókeverék lökött kutyánk (a múltkor a liba megcsípte a nyelvét, volt ám vonyítás :P )

Kata egyszerre viszed mindkettőt, vagy csak egyesével?

Frocli, tényleg nagyon jó ez a szerkó. Az a séta nagyon nagyon jó lehetett. És látszik, hogy apukád nagyon büszke a kisunokájára :wink: .

Elfelejtettem írni, samuka tegnap még csokit se tudott enni, mindig elkezdett vérezni a szája... Úgy kellett almát reszelni neki.

Az előbb meg mosogatott. még a zoknija is vizes lett :lol: :lol: :lol: (megfürdettem jó meleg vízben, ne fázzon meg. :wink: ) Most megyek rajzlapot vágni és 3királypalástot készíteni és ki kell szednem a ruhát a szárítógépből.

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Kata,mit csinálnak most a lányok,hogy itt tudsz lenni??????csak nem alszanak....most lehet hogy hülyeséget kérdezek,de egyenként kötötted magadra őket,vagy van valami ikres megoldás????

sutimano76

Anna,mitől vérzett a szája???????

sutimano76

[quote="t-pk"]
írta:
t-pkVettem egy mei-tai..ma jött meg és már most imádom, nagyon jó benne cipelni a lányokat és könnyű magamra kötni. Van egy babaslings-em, de azt nem szeretem annyira..

De gondolom egyszerre csak az egyik lányt veszed fel? Mindig azt aki nyűgisebb? És a másikkal addig mit csinálsz? Annyira nem tudom elképzelni, hogyan oldanak meg sok mindent az ikres anyukák. Nálam pl. az elindulás mindig mizéria így télen, mert vagy én vagy Bence melegszik bele a ruhába és lesz sík ideg tőle.... Hát két babánál végképpen nem tudnám, hogyan csinálnám... Nekem is van Premaxx-om, de Bence csak akkor volt el benne, ha éppen nem volt nyűgös. Ha az volt, nem tudott ott megnyugodni. Ezért is váltottam Manducára. Gondolkodtam én is Mai Tai-on, de nem tudom elképzelni, hogy rajtam kívül a többiek (párom és szüleim) megtanulnák a felkötés módját. Ebből a szempontból a csatos hordozó egyszerűbbnek tűnt.

Kép
frocli

[quote] írta:

ez nem volt szép.......én is akarok,nekem is egyik kedvencem a vizsla,de nálunk férjem nem szeretne kutyát!

:oops: :oops:
de hozzánk jöhetsz bármikor kutyát simizni....is...

t-pk

[quote]N írta:em is. nekünk kuvaszunk van, meg egy tacskókeverék lökött kutyánk

oké, oké, oké...minden kutya imádni való... ezelőtt argentin dogunk volt...

t-pk

[quote="t-pk"] írta:t-pk
[quote] írta:

:oops: :oops:
de hozzánk jöhetsz bármikor kutyát simizni....is...

megyek is..tavasszal megdumicsizom uncsitesóékkal,hogy meglátogatjuk őket,és hogy több napra mennénk,és akkor egyik nap összefutunk!!!!

sutimano76

[quote]
írta:

De gondolom egyszerre csak az egyik lányt veszed fel? Mindig azt aki nyűgisebb? És a másikkal addig mit csinálsz? Annyira nem tudom elképzelni, hogyan oldanak meg sok mindent az ikres anyukák. Nálam pl. az elindulás mindig mizéria így télen, mert vagy én vagy Bence melegszik bele a ruhába és lesz sík ideg tőle.... Hát két babánál végképpen nem tudnám, hogyan csinálnám... Nekem is van Premaxx-om, de Bence csak akkor volt el benne, ha éppen nem volt nyűgös. Ha az volt, nem tudott ott megnyugodni. Ezért is váltottam Manducára. Gondolkodtam én is Mai Tai-on, de nem tudom elképzelni, hogy rajtam kívül a többiek (párom és szüleim) megtanulnák a felkötés módját. Ebből a szempontból a csatos hordozó egyszerűbbnek tűnt.

Na, hát én még a cipőmet is alig tudom megkötni, de ezt tényleg tök egyszerű...
Egyenlőre nem mentünk még sehova, de majd apa viszi egyik lány én a másik...
Felöltözés tényleg zűrös+ Jázmin ordít a babakocsiban...kész élmény velük sétálni, hallja az utca ha elindulunk :?

t-pk

megnéztem az milyen...és nekem nem tecc :oops: :oops:

sutimano76

[quote]
írta:
megyek is..tavasszal megdumicsizom uncsitesóékkal,hogy meglátogatjuk őket,és hogy több napra mennénk,és akkor egyik nap összefutunk!!!!

ok!!!

t-pk

Kata, de aggódj. Általában mi is gy indulunk el itthonról hogy ordítás van... Zeng az egész lépcsőház. :lol.
Argentin dog.... azt nem tecc, de a DÁN dogot imádom!!! Sose felejtem el, mikor láttam egy csajszit amint egy ilyet meg egy pincsit sétáltatott.. :lol: érdekesen néztek ki.
Még a spánikat szeretem... hogy azoknak milyen szemük van. Ááááá, imádom őket.... meg szinte minden kutyut.

Kép Kép
manósziget

Frocli, nyem értem a vonalzód... :oops:

Kép Kép
manósziget

[quote] írta:

megnéztem az milyen...és nekem nem tecc :oops: :oops:

Férjemtől kaptam - akkor még nem volt az... volt 2 vadászgörényem és imádtam őket, de persze egyik szép nyári napon a kutyáknak sikerült kinyitniuk a ketrecet és megölték a kedvencemet...hát bögtem is miatta..erre a férjem...ne sírjál, veszek neked egy csincsillát :? ...akkor nem tudtam mást mondani, mint hogy bameg a csincsilládat, na és így vett nekem egy dogot... :roll: ..illetve magának, de gondolta, végre egy falusi lány és nálunk az udvaron jó helye lesz, akkor még nem Veszprémben laktam...

t-pk

Anna, figyu... Samukára jelentem szemet vetettem a jövőre nézve, mint vőjelölt :D:D:D:D

T-pk úgy is lehet, hogy egyik csajszi elöl, a másik hátul van :) Sőt, kendővel lehet mindkettőt elöl hordani, bár az bizonyos súly fölött már rendesen megterhelő, jobbára újszülötteknél szokták, aztán egyik elöl, másik hátul ;) :D :D :D :D

vicger

sziasztok!

Ma apa itthon, holnap reggel pedig el, kersztelni!!

Szóval jó hétvégét!!

Ja és Bibi, boldogat, és a pirra. Szóval fényes és olyan szárazaskás is ,mert nekünk Blanki egyik ujja ilyen, és neki attól van, hogy mindig azt rágja, az érintkezik a nyálával, de a mi ujjunk még carabbul néz ki, pont ma kezdtem aggódni miatta!!! :(

Kép
babcika

És ma megjöttek a gyerkők ajándékai. Alig vártam, hogy Mírát elvigyék anyumék és kibonthassam a naaaagy dobozt. :oops:
Még a naptárak nem jöttek meg, és pár apróságot még kell vennünk. De azt hétfőn a csípőszűrés után elintézzük és csak utána megyünk a lányért.

Olyan üres a lakás... se apa, se Míra... :( Ákos is csendben... épp gyömöszöli a textilpeluját...

Kép Kép
manósziget

Nem merném mindkét gyereket magamra kötni, tuti meg se mernék moccani + ha valami zűr van, akkor mit csinálnék...

t-pk

Süti, írtam tegnap, hogy elesett és kirepedt a szája.

Hú, Kata, én nem bírom a görényszagot, el se tudom képzelni, hogy valakinek a kedvence legyen :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Kriszti Atinak meg Mesét stipistopizod???????? :wink:

sutimano76

[quote="laki papné"]S írta:laki papnéüti, írtam tegnap, hogy elesett és kirepedt a szája.

Hú, Kata, én nem bírom a görényszagot, el se tudom képzelni, hogy valakinek a kedvence legyen :wink:

:oops: :oops: bocs de nekem az a hsz kimaradt!!!!!szegénykém!!!!

sutimano76

Kriszti, én nem bánom, a többit meg rájuk bízzuk :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

anyám még egy laptető...mi lesz így éjjel??? Kép

sutimano76

Süti, te kis kerítőnő. ;) :lol:

Kép Kép
manósziget

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: