Boni, Zsófi! Nagyon kircsik a karácsonyi sütijeitek. Mézeskalácsreceptet én is keresgélek, sajátban van 2, de nem tudom melyik jó. De ha ti mondjátok, hogy ez tuti, akkor én is ilyet sütök . Sztem RÉka élvezni fogja a formaszaggatást. Aztén ha nagyon beleéli magát, és nem haladunk, lepasszolom apának. Legalábbis ez a terv, így én majd csak 7végén sütöm. Hány nap kell puhulnia?
Boni! A díszítésed is nagyon tetszik, de áruld már el, hogy mivel kell "rárajzolni" a mézeskalácsra!
Apró! Remélem autótok olcsón megúszta. Hát igen, nem egyszerű gyújtás nélkül, rásegítés nélkül kormányozni, fékezni. Még jó, hoyg nem lett semmi baj!
Édes lett Beni frizuja! Na meg a vigyor is!
Szisz! Rékának is van orkános kesztyűje, de még nem próbáltuk. kötöt és polár 2 ujjas van, azokat szívesen hordja. De az orkános az elég pufi, nem tudom nem idegesíti-e majd, hogy nem tud benne fogni...Majd kiderül.
Csandi! Nekem voltak terhesség idején kis piros kiütések a mellkasomon, hasamon, hátamon. Arra már nem emlékszek, hogy viszketett-e vagy sem. De úgy rémlik, talán nem. És kb a terhesség közepe táján volt, mert nem lehetett összekötni az igazi terhességi kiütéssel ami vhogy a harmincvalahanyadik hét környékén fordulhat elő.
A lényeg, hogy voltam is vele bőrgyógyásznál, megnézte, és hét nyugtázta, hogy igen, kiütés, és hogy ha egy hét után se múlik, menjek vissza. Nem kaptam rá semmit, de így is elmúlt. Kb 1,5 hétig lehettem enyhén pöttyös. Az okára pedig nem derült fény.
Remélem nálad is gyorsan elmúlik, és nem lesz semmi gond.!
Dia! Mi baja apának? Jobbulást neki!
Mi ma sikeresen csavarogtunk egyet Répával, voltunk dokinéninél is, ahol megint nagyon ügyi volt Törpi, sóhajtott nagyokat, mikor hallgatózták, meg nyitotta nagyra a száját. Mosolygott, integetett mindenknek. Jó fej volt. Azt hiszem sokat számít, hogy van itthon játék orvosi táskája, és rendszeresen vizslatjuk, gyógyítjuk a Macit, a Babát, a Pandát, Anyát és még sok mást
Fenyőt mi vagy hétvégén vagy jövő hét elején intézzük. Hogy milyen lesz, még nem tudom. A gáz az, hogy a helyén most RÉka járókája van, fullosan tele játékokkal. Na azt nem tudom, hova rakjuk majd.... Lehet, hogy megy Tücs szobájába addig...
Holnap jönnek tesómék látogatóba, ők szombaton hazaköltöznek NYíregyre végleg, mert neki befejeződött itt a munka. Sütök nekik pogácsát. Amolyan hamubasültet, az útra

Rékát is befogom a szaggatásba, tesztelem mézeskalácsozás előtt
Na megyek vasalni, egyedül vagyunk kiscsajszimmal, mert Apa (Zsófiékhoz hasonlóan) céges záróbulin van, gondolom hajnaban esik majd haza. Ezzel nincs is gond, csak azzal bosszantott fel, hogy nekem el is felejtette mondani, hogy ez a mai progi. Mi meg RÉkával még bevásárolni mentünk, ami halasztható lett volna, így megint csak egy fél órája maradt a lányára. Tegnap sokáig odavolt munka miatt, RÉka már aludt, mikor hazaért. Jó lesz most ez a 2 hét, hogy a családé lesz végre!
Na pusz mindenkinek! Jó éjt!