A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Peppino... fogalmam sincs... Dóri most óránként eszik.... Kép
vikiviktor

Ja Viki, értem, de akkor meg kölyök nem? Mert mindene olyan pici!!

Kép
babcika

Nyah mire ide ülök... mindenki elhúz.... :? :? :? amikor meg nem vagyok akkor meg írtok írtok írtok... amikor meg én ideülök akkor meg teleírom az oldalt.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Babcika... én olvastam a blogban amit írtál... :wink: :wink: :wink: hú jó c@r ügy az már tuti.... :? :? :? :? :? :?
vikiviktor

Babcika... hááááát persze, hogy kölök... hááát nem megmondtam a múltkor, hogy szeptemberi ő is.... Kép 3 hónapos... ááááááááááááá jjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tudom már mér nem emlékszel, mert akkor fontosabb volt a futár fiú.... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: Kép
vikiviktor

Sziasztok!

Mégis jövök azért néha, ha nem bánjátok...
Mi most családozunk ezerrel, hogy apa végre otthon. Olyan furcsa, hogy szinte most kezdünk csak belerázódni, pedig már egy hete teljes a család. Olvaslak benneteket, de reagálni nem nagyon tudok szokás szerint. Azért remélem nem vagytok nagyon depisek, én már úgy voltam vele, hogy ha még egy napot egyedül kell lennem a gyerekekkel, esküszöm megbolondulok...ezért is nem akartam jönni, mert csak a panasz dőlt belőlem. most már kezdek lenyugodni.
Rólunk: Lotti megkapta a3 hós oltást, 7020 g és 64 centi.Velünk kölönösebb nincs,szokás szerint jó baba, kopp-kopp

Puszi nektek, remélem sűrűbben is tudok jönni, mert baromira hiányoztatok....

Kép
arvaerika

Két szőke nő beszélget
- Jaj, rémes ez az idő. Nem elég, hogy esik az eső, de még az
esernyőmet is elhagytam!
- És mikor vetted észre?
- Amikor a kapuban össze akartam csukni!
vikiviktor

Szőke cowboy a lottózóban
- Ez milyen játék ?
- El kell találni 5 számot...
- És milyen messziről?
Kép
vikiviktor

A szöszi hálószobájában az ágya felett van 3 polc. A legfelső polcon
van egy nagy plüss maci és egy nagy üveg pezsgő. A középső polcon van
egy kisebb plüss állat és egy kisebb pezsgő. A legalsó polcon
kulcstartók, noteszek, stb. apró dolog van. A szöszi felvisz egy palit
magának estére. Szeretkezés után megkérdezi a pali
- Na, milyen voltam??
- Válassz valamit az alsó polcról!! Kép
vikiviktor

Babcika, ennek csak az az egy jó oldala van, hogy nem kell annyit takarítanod, egyébként tényleg :evil: :evil: :evil:

Viki, nem olyan a kutya lába, mint egy tacskónak :oops: :wink: ? (ne verj meg!)

Szia Erika, nekünk is hiányzol, de az nagyon jó, ha egy apa otthon lehet :wink:

Scooooooooopeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hol vagy????

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Dorka ez tényleg annyira furcsa.... mindent tudnak, éreznek...
Még nem írtam meg se a szüléstörténetem, se a második műtét utáni depimet... de se előtte, se azóta nem volt Tomi annyira nyűgős, mint akkor éjjel. Ő már tudta, hogy baj van. :cry:
Babcika szerintem pályázunk még párna a lottó főnyereményre! Az elő nekem a hitel kifizetése, utána ház befejezése... De pofám befogom, nem panaszkodom. Egész nap itthon vagyok és a "fizetségem" érte még mindig több mint sokak fizuja. Most is több pénzt kaptam mint férjem fizetést!!! Ez a nem semmi. Nincs munka, nincs teljesítmény ezáltal fizu se nagyon. De gondolom ez is ismerős sokaknak.
Viki a házról képek!!! Kutyu mindegy milyen fajta szép és kész. Egyébként szerintem is vizsla.
Brumi meg tudlak érteni... én is jobban érzem magam, hogy kinnt voltunk. Nem is volt olyan vész mint gondoltam. :lol: :lol: Én is szentségeltem megint az út miatt, mert rögtön a ház előtt elakadtam a járgánnyal.
Peppino én Tomim rögtön küzd, ha hason van. De aludni csak hason tud rendesen. Valamelyik este egyszál pelusban a nagyágyon csinált egy 360 fokos kört. Nem bír magával.... Többször be kellett már tenni ruhástul a zuhanyzóba, na ott mikor levetkőztetem.... amit művelni tud. Elrugja magát, csúszik és vigyorog ezerrel.
Tengdi sajnálom az Apeh-et, ismerős. Nekik ráér.... Nálunk a telekre az illeték nekem tárgytalan lett, mert ugye 5 éven belül felépült a ház...50-50% de férjemnek kis tortúrába került, mire elismerték, hogy jéééé, tényleg.
Madar simit tudok csak küldeni.... Julcsit megértem, hiába szép, meg csini, nekem is egy idő után kényelmetlen...
Anna a karácsony előtti őrület nem hiányzik. Meg tudlak érteni. Nekem is mindig csak stressz volt kinek-mit és rohangálni a tömegben.... mindenki engem kérdez páromnak mit, a szülei is, sógorom is... Könyörgöm nekik kéne jobban ismerni hisz születésük óta volt rá esélyük, nekem csak 6 és fél. Amire meg szüksége van úgyis megvesszük. Nem is megyek Szenteste sehová. Idáig ide rohanni időre, oda... mivel szülők 10 percre laktak. Mi most itthon és egész nap aranyos rajzfilmeket fogok nézni... :lol: :lol:
Már írom egy ideje, nem merek frissíteni, úgyhogy aki kimaradt bocsi.
bex13

Erika... örülök, hogy tudtál jönni.... Kép

Anna... semmi köze a tacskóhoz... minnyá mutilok másik képet róla.... :wink: :wink: :wink: Kép
vikiviktor

Kriszti... készítettem olyan "ugrálósat" képekből... hogy tudom ide betenni.... ??????????? Hogy lehet azt lekicsinyíteni???? Hm??????
vikiviktor

Viki!

Igen-igen a futár akkor jobban érdekelt!!! :D

Erika, Anna, Peppino, Bex, Rita.....(bocs aki régen volt és kihagytam )jó hogy jöttetek! :D

Kép
babcika

Erika Te is hiányzol nekünk.....gyere gyakrabban, míg apája gyerekekkel van. :wink:
Süti, Andi, Manó?? Többiek hol jártok? Momo történeteit én is szeressem..
És most leírom a tegnapi mérgemet, pedig már vasalnom kéne. Mert én ugyan vasalni nem fogok.... de hát a kicsi cuccait mégiscsak illik...
Gyerekorvost hívtam hétfőn. -Jaj, de náthás. -Igen és a kicsi is elkapta sajnos. Adjak neki Stodal szirupot és orrcseppet. Holnap kijön, vagy ma? Én meg mondtam, ha úgy itéli meg, hogy ráér, akkor jöjjön holnap. -Jó akkor holnap valamikor megjelenek. Szó szerint ezt mondta. Nem jött és nem is hívott. Gondolkoztam mit csináljak, de mivel Tomi nem volt rosszabbul úgy gondoltam még egy napot kibír, de fel nem hívom, mert anyukájába küldöm. Másnap felhívtam a másik gyerekorvost, hogy szeretném ha kijönne. De hát hívjam a saját dokimat, biztos csak elfelejtette :?: :?: vagy közbe jött valami. De ha nem érem el, csörögjek vissza és szívesen kijön. És ha én szeretnék váltani? Nem szokták egymás betegeit elvenni!!! nesze neked szabad orvosválasztás. Van 2 egyik eljátszotta a bizalmad többszörösen, többit most hagyjuk... a másik meg nem veszi el a betegét... Akkor mit csináljak? 18 éves koráig a gyerekorvoshoz tartozik. Az egyikkel összeveszek a másikkal meg erőszakoskodom, hogy dee én hozzá akarok tartozni.... egyik se fogja normálisan ellátni. Felhívtam anyut és párom is mert majd szét robbantam.... Végül felhívtam a sajátunkat, lesz ami lesz, de megkérdezem mégis mit gondol?? Ki volt kapcsolva! No akkor másikat vissza és csodálkozott, hogy nem sikerült elérnem. De megbeszéltük, hogy fél 1-ig rendel utána kijön. Háromnegyedkor itt volt és nagyon normális. Mondtam, hogy elnézést a kellemetlenségért, de nemrég költöztünk ide nem ismertem egyiküket sem, a védőnő ajánlotta a másikat. Több mint fél órát itt volt, alaposan megvizsgálta a kicsit. De mindent kutacsát, csípőjét, hasát, lágyékát, tüdejét meghallgatta, torkát megnézte. Közben beszélgettünk és elmondtam a másikkal kapcsolatos aggályaimat, eddigi nem tetszett dolgait. Időnként közbeszólt, ne várjak csodát... stb. Nem várok, meg oké, hogy nem jött be a szemcsepp és írt másikat. Elfogadom, megértem. DE, hogy meg sem nézte az arcát és úgy írt fel krémet és többször elérhetetlen volt, és többször csak telefonon adott instrukciót... sok volt na. Azért is kapja a fizuját, hogy kijöjjön. Nem kell velem bájcsevegni, sőt, de a gyereket megnézhetné főleg ebben a beteges időben. Az meg teljességgel elfogadhatatlan, hogy elfelejt kijönni! Én csak autókkal foglalkozom, de soha egyetlen bent lévő autóm nem felejtettem el. Szerintem Süti sem felejtett kiszolgálni vendéget és még folytathatnám..... de egy beteg picike babát elfelejteni.... szóval neki is torokgyuszija van. El fog tartani 1-másfél hétig mire jól lesz.
Doki azt mondta gondoljam ezt át, aztán ha még mindig így gondolom elintézzük a papírmunkát. Mondtam, hogy nincs mit, mert 1 másik csajjal már régóta gondolkozunk a váltáson, ő is rohadtul elégedetlen....
És apróság, de fontos apróság... kérés nélkül levette a cipőjét már a bejáratnál... nem kellett betegen takarítanom utána. :lol: :lol:
bex13

na így már vizsla!!

Kép
babcika

No és egy találós kérdés:

Ez milyen kutty?? Kép

Kép
babcika

Viki, nem vagyok egy nagy szakértő, de nekem sem tűnik fajtatisztának a kuty. :oops: Nem mintha bármit számítana, így is gyönyörű. 8) Magyar vizslára nem igazán hasonlít színileg, esetleg nem lehet, hogy német vizsla-magyar vizsla keverék?

Babcika: én is olvastam a sztoridat, hát :shock: :roll: :evil: Tényleg gondolj arra, hogy bár nem a legszebb, nem a legtökéletesebb, de mégiscsak a tiétek. :) Én örülnék, ha csak ennyink is lenne. De én nem szeretek ezen lamentálni, mert akkor minden napon szomorkodással telne. Ha egyszer tudunk sajáthoz jutni, bármilyenhez is, akkor nagyon boldog leszek, de mivel a mindennapjainkat nem befolyásolja, hogy albérletben vagyunk, így nem idegesítem magam. Úgyis hiába! Jelen helyzetben félrerakni lehetetlen, ahhoz nekünk is lottó5ös kéne, hogy legyen tőkénk, így addig álmodozom néha és majd lesz jobb is, ha én is újra dolgozom. A munka, saját lakás megvár, a gyerekvállalás viszont esetleg nem. Most ők a legfontosabbak, aztán jön a többi nagyszabású tervünk. :)

Kép

Kép
hgrita

Pointer, esetleg? :lol:

Kép

Kép
hgrita

Én is váltottam Janónak dokit Bex, akkor mikor 4 hósan 5 hós oltást szívott fel neki :?

Kép
babcika

Rita, nem a mienk , a banké :wink: Én már akartam visszamenni albiba, sok országban az emberek életük végéig bérlik a lakásukat, csak mi magyarok vagyunk ilyen röghöz kötöttek :roll:

Á-á, nem Pointer!

Kép
babcika

Akkor golden retriever vagy labrador?

Kép

Kép
hgrita

Nos a kutya édesanyja egy fekete , korom fekete vizsla, és mikor elhoztuk azt mondták, hogy az apja egy spániel , de szerintem labrador lehetett az inkább :D

Kép
babcika

Brumi,kitartás!!!

Babcika ,de irigyellek a hintaágyért!!!!!!!a pavilon is tecc!!!!!!!!!

Anna,köszi!!!

Tengdi,mondtad,hogy nálatok mindenhol harmonika ajtó van,azt nem lehet levenni és olyan rácsot felszerelni????
Máté mikor megy oviba????

Lilla rosszalkodott vagy ennyire tetszett neki valami????mert ez a mosoly mindekettőre áll!!!!Látom lotti magába is el van!!!!

Mi is örölünk neked Viki!!!

Dorka szerintem az első kutyus képe Viki,de a másodikat mintha Spickey rakta volna föl,nem????
Neked is szép teraszod van!!!!!!én meg a kerti bútorodat irigylem!!!

Peppino,nálunk szinte enjm is nagyon volt 4 óránkénti,max éjszaka egyszer kétszer,én is nagyon várom,és Berni már próbál többet enni,és egyre többet és egyre nagyobb mennyiségeket bukik,van hogy én állítom le(pl. ma 13-kor),mert tudom hogy sok lesz!!!De édes kislányomat 13.30-kor kiraktam a babakocsiba és még mindig húzza a lóbőrt,így volt időm egy kis előkarácsonyi sütihez!!!!A nagyja a mélyhűtőben,majd csak elő kell kapni:
Kép

és hogy ne járjon rá senki,csináltam a maradék tésztából egy kis nasit:
Kép

Peppino,jó volt így is ,de jó lenne mostmár személyesen is talizni!!!

De jó ,hogy mégis benéztél Erika,nyugodtan lehet panaszkodni,azé vagyunk hogy meghalgassunk!!!!

Viki, a három polcos vicc nagyon tecc!!

Bex.... :oops: :oops: :oops: hát olyan ereszd el hajam 8 órán keresztül teltházas napon volt,hogy nem mentem ki asztalhoz,és elment a vendég....de sajna nekem is két kezem és két lábam van!!!!
ettől függetlenül nagyon gáz !!!

Babcika,milyen ?milyen? hát aranyos!!!!

sutimano76

Sziasztok!

Bex: jobbulást az egész családnak, a gyerekdokit meg cseréld le!!!

Andi: kecskeruta tea és görögszénamag keverékét kell inni? a g.szénamag azt mellnövelőnek is használják, vagy nagyobb mellbe több tejcsi fér :) ! én most a homeós bogyót próbálom, de utána is kellene valami teát inni.
nem tudom mit csináljak, mert nálunk inkább az a probléma, hogy Mókuska nem akar szopizni, vagyis ő úgy gondolja, hogy az a 10 perc szopi is elég. és utána csak vigyorog és dumálgat, vagy mostanában sikongat. szinte minden pelusban van kaki, jókat alszik, tehát ezek szerint eleget eszik, mégsem hízik olyan sokat. nem is zavarna, de a doki már azt mondta, ha nem hízik rendesen, az kihathat másra is. de hát nem erőszakolhatom rá a cicimet! nem tudom, mit csináljak!

Bocsi de másra most nincs erőm!

KépKép
Kép
s.vera

Süti köszi, a hintaágyat és a pavilont is apa csinálta sk. :D

Kép
babcika

Babcika,blogot nem tudom niko fogom elolvasni,de majd sort kerítek rá!!!

fel kéne keltenem Bernit,mert ebből nem lesz alvás este.....a hatórási negyedórást már így is elhagyta,és emiatt a nyolcórási általában kínlódással és nyöszörgéssel tellik :(

sutimano76

Sütiiiiiiiiii! Gondolatolvasó vagy??? Vagy én??? Most gondoltam kókusztekercsre..... van is hozzá minden... csak sok a vasalnivaló, mosógépet is indítani kéne... és a vacsi is csak félig kész.... Én is felkeltettem Tomit nemrég... 4-5 órája nem evett, de a jó levegő nagyon elnyomta. Most méginkább szüksége van a kajára...
Vera mennyit hízik hetente kb? Nem tudsz mit csinálni, ha nem kell neki. Köszi. :lol:
Babcika lassan csak el jutok én is a blogra. Váltani akarok csak nem értem miért ilyen nehézkes... nem ő veszi el a beteget, hanem én választok másikat....
Melegfront jön? A fejem kezd görcsölni...
bex13

tegnap mértük és eddig 250g-ot hízott nem egész két hét alatt! ez most nem olyan rossz, de a múlt hónapban összesen hízott 300g-ot :( !
nekem tegnap akart szétrobbanni a fejem, egész nap ágyban voltunk Zoéval! ma már jobb, de még nem az igazi!

Süti: nagyon jól néznek ki a sütik, én hétvégén akarok alkotni vmit!

KépKép
Kép
s.vera

Bocs, egy sos kérdés!

wordben hogyan kell állítani a sortávot??????????????

s majd talán ide is érek....

vicger

oksa, már probléma megoldva, azért köszi :)

vicger

Kriszti, formátum, bekezdés, térköz, sorköz

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Vera, a lányokkal előfordul, hogy nem akarnak sokat enni, kis karcsúak akarnak maradni :wink: Én is megméretem legközelebb Mesét. HA nem fogy, nem nyűgös, akkor inkább ne tömd túl, vannak kisétkű, vékonyabb gyerekek. Jobb, ha annyit ehet, amennyi jól esik neki, mint ha később folyton a súlyával kell kínlódni, mert ahhoz szoktatják, hogy többet egyen, mint amennyi neki elég.

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Miért van az, hogy ha fel kell töltenem az orsót a varrógépen, utána nem tudom beállítani a szálfeszességet?

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

jaaaj bibi jó hogy írtad az arcpirosságot.....
dorkinak is lett délutánra..meg egy kis hőemelkedés is estére...
de nem nagyon zavarta..... sztem a múltkori kamillahomeo kúra még tart benne vagy nemtom...
viszont nem elöl kéne jöjjön először a fogacska? mert dorkinak most oldalt fehér nagyon az íny...
megtapiztam neki és basszus mintha már ott is lennének a fogacskák tök érezni:)))...jóó tudom hogy ott vannak ..deeee értitek na..:)

te viki!:)))) ez a kutya egyre feketébb:)))))))

igen süti...egyik kutyu csak vikié...csak aszonta az övének is illen a színe és csak olyan mónikashow s szembesítés volt...:)))

bassszus ezek a sütik:))))))))))))) zöldségnapon!!!!!!!!!!!!!!!!!!

szombaton megcsinálom a csokitorti :)))
dorki nagybácsijának lesz szülinapja.....remélem sikerül

a mi kerti bútorunk olyan, hogy vettem occsóért aztán lesmirgliztem..... szééép simára:)....utána bepácoltam....aaaztán mégeccer bepácoltam:)))) aztán összeszereltem fúrtam faragtam:)))

de nálunk minden ilyen.....:))))......tudjátok festő szakon fél asztalos lesz az ember:)))))) mindent mi pácoltunk és terveztem egyedileg csak és pont ide:)))) - ezzé is költözünk nehezen:))))

aaaannnnyira tudtam bírni amikor barátnőmmel beugrottunk vmi szerszámboltba:)))) azt a pofáraesést amikor még kérdeztünk és ki is oktattuk őket:))) azt se tudták hova legyenek...

ami nem volt ilyen vicces az amikor újítottam fel a lakást - mint egyedülálló nő......... basszus munkásembernek szőke nő meg se próbáljon magyarázni....:))))
aztán x hónap alatt azért rájöttek mi a pálya......:)))) kiderült később, hogy az egyik ismeri apámat és mesélte neki, hogy be voltak szarva ha tudták, hogy jövök:))) jobban féltek tőlem mint a főnöküktől:))))
hazaugrottam munkából kosztüm csiniben aztán volt, hogy amikor be akartak etetni hogy aaaaazt úgy neeem lehet...... fogtam kivettem a kezéből a szerszámot és elkezdtem csinálni..... aztán közöltem... de igggen.....lehet.....

na mindegy......:))))).... csak olyan jó érzés amikor bejön valaki és elámul....:) aztán párom elkezdi mondani mit hogyan csináltam vagy csináltunk:)))) és mégjobban elámul....

mindenesetre..... durva köztük nőként létezni....:)))

KépKép
dorkamartini

Én most nem tudok reagálni, nem is tudom, mikor jövök, sűrű napjaink lesznek.

De azért nekünk ma fontos évfordulónk van: ma 1 éve, hogy megtudtuk, Dóra érkezik közénk. :):):)

Astrid

Kép
astrid

kriszti jelentem krumplid kész:)))))))
amint dorkit leteszem lesz hozzá zöldség pöri:)))))

bassszus ez a diéta aaaaaannnyira jó! sosem ennénk ilyen kajákat pedig kva fincsik:))
és ezt párom mondta ki először:)))))

KépKép
dorkamartini

Kriszti!

Formátum---bekezdés---alul van sortáv, és a hivatalos másfeles sortáv, remélem még nem késő!!!

Kép
babcika

Na basszus, már megvan :lol: :lol: , mármint Krisztinek a válasz :lol:

Kép
babcika

Sziasztok,

áááá készen vagyok... :? Asszem lassan elhalálozok... Ákos ma megint (mint már egész héten) nagyon nyűgös volt, semmi nem volt jó csak ideig-óráig. Alvás is csak 2x fél óra volt reggel 8-tól :? Én már 3 napja készülök hajat mosni... sztem nem kell ecsetelnem hogy nézek ki.
Párom ma koránra (5-re) ígérte hogy végez. Gondoltam de jó, mert beülök egy naaagy kád vízbe és ki se jövök onnan 1 óra hosszat. Álom álom édes álom... Hívott 4-kor hogy kb. 10 körül jön... legjobb esetben. :twisted: Gyártási gondok vannak bent és mindenki mozgósítva lett. Mondom faca, hogy fogom véghezvinni az esti fürdetése-altatásos szertartást??? Sajna egyik gyerkőm se az a magától elalvós típus... :?
Ráadásul holnap meló után haza se jön, mert mennek Orfűre vezetőségi céges buliba... Na onnan szombat hajnalban ha hazatéved... majd reggel meló és este össznépi céges buli... Szóval legkorábban vasárnap délelőtt találkozom vele... és végig egyedül leszek a két gyerekkel...

És hab a tortán, hogy késik! :? És soha nem szokott... Pont az hiányozna most, hogy ... Holnap valszeg lövök egy tesztet, mert szét aggódom a fejem...

Bocsi, de nem vagyok ma vmi jó kedvemben...

Kép Kép
manósziget

Vera nem tudok mit mondani, de akkor sem tudsz mit csinálni.... de mit mond mire lehet még kihatással? Nem értem, ha nem lenne neki elég akkor nem aludna jókat meg amiket írtál. Nem tudom miért kell állandóan stresszelni minket mindenfélével. És csodaálkoznak, ha elmegy a tejünk... :( :evil:
Dorka olyan jó olvasni..... és mindig eszembe jut valami....
nők férfiak között, nekem is vannak ilyen élményeim.
Még kezdő koromból is. Kiadtam mit, mikor, hogy. áááá, ezt nem lehet így, nem lesz kész ennyi idő alatt stb. -Míg itt dumálsz már rég kész lehetnél, de megmutassam? Kuss lett és csinálta. Ciki lett volna, ha egy frissen végzett fiatal csaj lepipálta volna.. :lol:
Valamelyik nap beszéltetek ki min tette le a jogsit. Passat nem semmi... Én régi fajta Suzuki de utáltam... soha nem vennék. Másik meg Zil, élvezet volt csúszkálni ekkora batárral. :lol: :lol: Állandóan visszakapták a fejüket a járókelők, hogy jól látnak, tuti?? :lol: Jaaa és Babcika nem ám úgy megy, hogy Merci műszer nem alacsonyodik le.... teljesen más softver, program, műszer, diagnosztikai csatlakozó....De mi lett vele? Megoldódott? Vagy még mindig világít?
Astrid tényleg fontos nap!!
bex13

Most csak ennyi, bocs:

Manó, te drága, ha tehetném, annyira segítenék most neked/nektek. Ha csak sétálni vinni Mírát, vagy főzni, stb. :( Sajnálom, hogy ennyire nehéz most neked, be is fogom a kis szám, ehhez képest semmi az én nyűgöm. :roll: Küldök innen neked a távolból sok-sok energiát és ha már volt gyógykommandó, most menjen neked a segítő-energia-türelemkommandó. :)

Astrid: Nagy-nagy nap! Gratulálok!

Süti: Sütik, nyam-nyam! és irigykedem Berni hosszú alvásáért. Máté ebéd után ma is csak 1 órát aludt, azt is nyöszögve. :roll:

Kép

Kép
hgrita

Vera,sztem nem azért nem hízik,mert nincs tejed,vagy mert 0 percig szopik,inkább az lehet hogy nem elég tápláló nem????sztem csináld azt hogy miután evett fejj le amennyit csak tudsz,tedd a hűtőbe és nézd meg mennyire válik szét,ha van rendesen föle akkor tápláló,és akkor a helyedbe azt tenném,hogy szopi előtt lefejek egy kicsit(10-20 ml)és csak utána szopiztatsz,és ha kell a végén még odaadod a lefejt tejet,mert az is lehet hogy kevesebbet eszik a zsírossabb részből!!!
Berni 3,max 6 percig szopizik!!!!

sutimano76

[quote="laki papné"]M írta:laki papnéiért van az, hogy ha fel kell töltenem az orsót a varrógépen, utána nem tudom beállítani a szálfeszességet?

Alsó vagy felső szál????

sutimano76

Timi,sütik miatt bocs!!!!látjátok ezért ne fogyózzatok kari előtt!!!
Occcsó kerti bútor,na olyat még nem láttam!!!
Lakásotokra nagyon kíváncsi lennék!!!

Astrid....évforduló :D :D :D

Manó,apika... :( ...késik :shock: :shock:

Rita,17.20 kor behúztam a babakocsit és megnéztem nem fagyott-e meg Berni,mert tök hideg volt az arca,erre "végre" felkelt,de nem is bántam,mert cici már feszült rendesen!tegnap óta teljesen átvariálta az alvását.....nekem így is jó,ha így marad csak áljunk be egyfélére,nem szeretném ha összevissza aludna,mert akkor nem tudom megetrvezni a napot,mint pölö takarítás,főzés,sütés.

visszaengedem apikát a géphez,ha tudok még jövök később!!

sutimano76

Vera... szerintem rúgd bokán a dokit... :wink: :wink: minden ember másképp eszik, hízik stb... és főleg így, hogy Zoé mosolyog, jókedvű... és van elég pisis és kakis pelusa... Szerintem tessék mennyugi.... :wink: :wink:
Tegyük fel, hogy doki bácsi túlsúlyos vagy sovány... vagy pont jó... akkor az emberek milyenek kellene, hogy legyenek?????? Soványak, vagy kövérek, vagy pont jók???? És mi az, hogy pont jó?? Vagy mi az, hogy normális?????
:? :? :? :wink: :wink:
vikiviktor

[quote="astrid"] írta:astridn most nem tudok reagálni, nem is tudom, mikor jövök, sűrű napjaink lesznek.

De azért nekünk ma fontos évfordulónk van: ma 1 éve, hogy megtudtuk, Dóra érkezik közénk. :):):)

Dettó.... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Manó..... húúúúúúúúúú úgy segítenék... ez a k@rva sok kilométer.... Kép valami megoldás azért kellene erre a helyzetre... Kép Pl: nem tudnak nagyszülők segíteni Neked ebben a pár napban????????????
Nagyon nagy ölelés Neked... és küldök én is türelem kommandót.... :wink: :wink: Kép
vikiviktor

Nagyon jók a kinti képek, láttam mindenkinek sikerült kiszabadulnia a lakás fogságából. :lol: :lol:

Úgy gondoltam, januártól én is megpróbálom ezt a fogyi dolgot, és csatlakozom a csapathoz. :) :)

Tesóféltékenység nálunk egyenlőre most nem jelentkezik, bár nálunk is volt az elején. Lehet, hogy csak vihar előtti csend? :? :? Majd meglátjuk. :roll: :roll:

Bibi: már hiányoltalak!!! :lol: :lol: Örülök, hogy sikerült kicsit kimozdulni, és remélem picit jobb kedved lett. (sikerült valamennyire feltöltődni) A tv megvonást szerintem fokozatosan én is be fogom vezetni.

Bex13: mi is gyermekorvost váltottunk anno. Eléggé bedurrant az agyam, mikor Adri 1 éves kora előtt lázas lett. Mivel szombat éjfél tájt volt, a neten néztük a dolgokat. (mit is kellene tenni) Pl.: a hűtőfürdő szabályait: meddig is hűtsem, hogy is kell...stb. Első gyermekes Anyukaként rutin nélkül így tudtuk megoldani. Mikor bevittem rendelésre, jól lecseszett, hogy miért a netről informálódtam. Nem sok kellet, hogy oda ne vágjam oda neki: nem tudom mit szólt volna, ha szombat éjfélkor felhívom, hisz már az elején kikötötte: csak rendelési időben hívjam. Ő nem elérhető azon kívül. (nem mintha minden nap hívni akartam volna). Kaptunk gyógyszert is, amitől tele lett szegény csalánkiütéssel. Két nap múlva kaptunk másikat is. Persze akkor is csak a netről tudtuk meg, hogy mi baja van a gyereknek. (akkor sem mondott semmit, csak vizsgált, és kaptam egy receptet.) Ekkor már nem volt kérdés, hogy váltani kell. Nem azt vártam volna el, hogy bájcsevegjünk, és mondja el az életét. csak azt lett volna jó tudni, hogy mi van a gyerekkel. Most van egy nagyon aranyos, kedves dokinénink. Igaz, nem tudom az életét, de elmondja, hogy mi van a gyerkőccel. (a stílusa is nagyon tecc.) És tudom, hogy nem mindenki hisz benne, de a csalánkiütés után nem volt kérdés, hogy homeo-s orvost keresünk. Nem azt mondom, hogy nem ír fel gyógyszert, ha kell, de először homeo-val próbáljuk meg kezelni.
Nálunk a váltáskor bementem, és kikértem a kartont. A dokinéni mérges volt (ez látszott rajta), de nem szólt semmit. Rám sem nézett, ám ez akkor már nem is érdekelt. ÉÉÉÉs, a mostaninak tudom a mobilszámát is. Igaz, szerencsére még nem volt rá szükség, de megnyugtató.

Viki: vicc nagyon tecc!!! :lol: :lol:
Egyébként a kutyutok nagyon aranyos. Én is csak azt tudom írni, amit Bex is írt: nem az a lényeg, hogy milyen, hanem hogy ari és szeretitek. (a doki viszont jól tudja: vizsla. Német vizsla, a miénk Magyar. Keress rá a google-ban. Találsz róla képet :wink: :wink: )

Hát, most jó sokat írtam.
Jaaaa, és a lényeg. Nóci tényleg lusi. Tegnap este bevittem a tiszta ruhát a szekrénybe, és ő nem látott, mert a másik irányba volt fektetve. És láss csodát! Lassan, de komótosan átfordította a fejét. Igaz, párszor nekifutott a dolognak, de sikerült. Na, nekem sem kellett több. Kíváncsi voltam, mi van a fejtartással. Játék segítségével az is összejött. Igaz, nem túl magasan, de összehozta. És még vigyorgott is közben. Mondtam is neki: majd jól megfújom a hasát, ha ijesztget itt engem.
ÉÉÉs jön a fogunk ezerrel. (f..unk is rendesen, nappal pedig nem alszunk).

spickey

olvastam most is, de nincs agyam reagálni, csak Manónak küldök most én is simiket, meg sok-sok türelmet ... sztem most 2 napig én sem tudok jönni ... holnap de. leszek csak itthon, aztán ovis karácsony, utána karikástorna bemutató, este leszünk újra itthon, akkor főzés-sütés a szombati bulira, szombat is ... ja most hogy végig gondolom vasárnap is pörgős lesz :shock: :shock: :shock: ... húúúúú, nem is tudom, hogy a héten lesz-e időm még jönni ... bekukkantani majd fogok ... vigyázzatok magatokra ...

pusztok

KépKép
KépKép
madar

jaj, van még egy fontos dolgom, mert holnap nem hiszem, hogy leszek:

Bibi Isten éltessen sokáig! :D Kép

KépKép
KépKép
madar

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: