Na, remélem most nem veszik el...
Még van pár percem míg Márk felébred.
Nagyon édesek a képek, Edina Grétije kész nagylány már, Mangora a vagány farmeros kép nagyon tetszik
Nekünk a délelőttünk egész jó volt, Márk tök édin nézegetett aztán kimentünk egy órára, szépen sütött a nap.
viszont egy órától nem aludt semmit, ölben elaludt, leraktam, felébredt, most fél öttől alukál, meg is mostam a hajamat gyorsan.
Hú, Zsuzsi, ez a trotyis történet

, nekünk ma egy nagy pukival egészen a hátáig nyomult a cucc, úgyhogy teljes átöltözés, de ezeken én is már csak nevetek
Móni, örülök,hogy bejött a jégkockatartó!Amúgy sterilizálót 3ezerért vettem a teszveszen, sztem érdemes.
Tesód balesetét sajnálom.
Ez a szopóreflex hiány szöveg tök baromság, szegénykém, akkor miért tátog és keresi a cicit???
Remélem gyaraponi fog Dávidka.
Neked meg további gyógyulást és örülök, hogy minden ellenére a régi, humoros Monke vagy
Reni, nagypapát sajnálom és anyudat is.
Babaház lesz?
Na, ezzel a has gömbölyödéssel megnyugtattál:lol:
Akkor reménykedek hogy jöjjön meg mihamarabb.
Szájpenész:Tyű, amúgy is kéne a baba száját tisztogatni?most merült fel bennem.
Pötyik.:Az állunkon egyre dúrvább, de Edina leírása alpján kis pattanásszerűek, megnyugodtam.
Öltöztetét:Én csak egy sapit adok Márkra, de az is állandóan a szemébe csúszik, sálat anyumék mikulása hozott, overallra egy vékonyabb pléd és kész.
Ja, és Edina javaslatára, ha nyitott szájjal alszik kinn, bedugom a cumit, nehogy megfázzon a kis torka.
HuSzilvi, nagyon boldog születésnapot!!!!!!!
Edina, mensi, szegénykém, pont most amikor élvezhetnétek hogy lejárt a 6 hét.
Gréti kiköpött Dy kicsiben
Mangora, holnapi vizsgálatokra szorítok.Tényleg nehéz napotok lesz.
Mézeskalácsot én is akartam sütni, de eltolom 1 évvel...
De ha van jó recepted, akkor lehet mégis bevállalom.
Mi 24.én reggel felállítjuk a fát, megebédelünk, összekészülünk és megyünk anyukámékhoz.Elvileg másnap jövünk is vissza, de ha Márk jól viseleli, akkor maradunk még 26.án is.
Így nekem főznöm nem kell.
Kókuskockát és legényfogót akarok sütni, apa elvileg jövő hétfőtől szabin lesz.
Ha kihagytam vkit, bocsi
puszi,
Kata