Látom Tike is írta,amit én,nekem is küldtek olyan levelet.Én még azt a határozatot sem kaptam meg,amelyben benne lenne,hogy mennyi lesz a tgyásom.

Gondolom már ne is várjam.Most kivi vagyok,jön-e gyes összegről határozat?
Szia Szisz,felírtam a tea nevét,köszi.

(halkan jegyzem meg,most épp nem vagyunk betegek,csak a szánkat fújta ki a szél)
Jaj,majd elfelejtem.Múlt héten elkezdtem a hozzátápit.Eddig néha-néha megpróbáltam vmi gyümit,de nem kellett neki.Tejpépet ált. elfogadta 2 naponta este.Nos,akinek a gyereke nem akar üveges gyümit-főzit enni,az figyuzzon.Én a Lilivel HNippet vettem mindenből,naív voltam.

Így most is beszereztem 3 féle gyümit.Na,ímmel-ámmal evett belőlük,ha nincs a Liló,a kukában végzi.

Pénteken vettem egy botmixert,gondoltam megpróbálom a rendes gyümiket turmixolni neki.És lássatok csodát,a gyerekem kicserélték,zabál,szó szerint.7,5 kg.

Alma,banán,körte,s.répa,f.répa,borsó,karalábé,sütőtök amit eddig evett,ezt most nem is bővítem még 1 hónapig.Mondjuk céklát is kaphatna,meg meggyet.Nagyon tátog,mint egy kis madárfióka,csak addig van csukva a szája,amíg nyel,aztán már nyitja is,meg sem várja a kanalat.

Próbáljátok ki a saját kajákat.És én pici sót,vegetát már adok neki,mert a főziket úgy készítem(tegnap finomfőzi volt),hogy sós,vegetás vízben megfőzöm az aktuális zöldséget,Lottinak kiveszek belőle 2 adagot,az 2 napra elég neki,és utána teszek bele minden más fűszert,borsot.És végül tejfölös lisztes habarással zárok,ezt még 3 hónapig nem adok neki.2 hét múlva kapjuk a 2-es számú HA tápszert.
Már csak egyet nem értek.Miért nem iszik a gyerek?Semmit,se víz,se tea,se gyümilé.Semmi nem kell neki.Próbáltam csapvizet forralni,ásványvizet forralni,ásv.víz forralás nélkül,baba víz.Hiába...Ezért van,hogy szopik gyümi és főzi után is.Meg reggel-délben-este,és éjjel egyszer.Tehát hatszor,plusz a gyümi,plusz a főzi,és a tejpépre ezért nem jut idő,csak héba-hóba.
Nálunk is esett tegnap a hó,szuper volt,1 órát sétáltam a csajokkal,gyönyörű volt.
mitírjakmég
Ja!Hogyan kell létrehozni olyan oldalt,ahová fel tudnám tölteni az eladásra szánt babacuccokat?Annyi mindenem lenne,és eladnám.Fürcsikád,állvánnyal,pelusozóval,2 babakocsi,kenguru,játszószőnyeg,csomó ruha...