Beatrix, Bexnek sok-sok gyógypuszi. Szegényem, neki is mindig van valami.

Édes a kis mosolygós Tomika.
T-pk, Flóra bébinek gratula az átforduláshoz.
Kriszti, Mikulásvonatozás biztos jó lehetett, legalábbis a diáid ezt mutatják.

3 hós Luca kép nagyon szép. Utólag is boldog névnapot a kis tündérnek. :lol.
Móni, ha lehet majd biztos zaklatnálak téged borok ügyében.

Alma és a fája

Időkérés karácsonyra! Ez remek ötlet... még van időm nekem is ezt kérni.
Julcsinak nagyon jól áll a szemcsi. Olyan más lett így az arca. Olyan nagylányos.
Süti, majd öcsikével szerelembe esel.
Csak nem a Dolhai?

Akkor egy volt pasid?
Babanet új design.

Hááát, nekem a monitorom felét foglalja csal el szélességben. Mit mondjak qrva idegesítő mellette a naaagy semmi.
Jesszus, most bűnhődnöm kell....

Nem tudtam, hogy tegnap nem lett volna szabad csinálnom semmit se.

ezt jól elcsesztem.
Andi, apikád nagyon ügyes kakifelelős.

Elgondolásod jó, remélem beválik és talán ha tudod kicsit tolni a napirendjét, akkor a kaksis időszak se az éjszaka kellős közepére esik...
Flora, nagyon ügyes Ebano a cumivisszadugással

meg a nagy alvással.
Hát nem lenne egyszerű eset, ha újra babás lennék (főleg, hogy nem tervezünk többet), de elvetetni biztos nem tudnám. Megoldanánk valahogy. Mondjuk nekem tegnap kellett volna megjönnie... és még semmi...
Dehogy bántottál meg a kérdéseddel. De nem parázok emiatt, szóval nemtom. két dolog jár az agyamban... vagy a rota miatt piszkosul legyengült a szervezete... vagy öcsike miatt... nagyobb figyelmet akar... vagy nemtom...
Türcsis kép nagyon jóóóóó
Anna drága hát olyan szép az a plafon? Miért nem alszol éjjel?
Fürcsi, nálunk se semmi. Akármilyen nagy sírás-rívás van előtte, beviszem a fürdőbe és kész, elvágták... jön a megnyugi, aztán berakom a kádba és indul a taposás.

Olimpiára gyúrunk vazze!

Úgy fröcsköl mint állat.
Babcika, passz... Ákosnak is volt, hogy 1-2 napig tök folyós volt, de aztán helyrejött... Nemtok segíteni.
Ááááá mindkét gyerekem bacik aludni.

Egyik ugráltat, hogy tea meg takarjam be, meg mittom én, a másik meg csak nyög a járókában. Én meg lenni nagyon fáradt és álmos...
Már itt is fehér minden, igaz csak vékonyan, de fehér!!!!!
Viki, drukkok mennek barátnődnek! Ajcsit máshonnan nem tudod beszerezni?
Na, innentől 1kezezek.
Köszi a gyógymanókat, kommandókat. Remélem hamar ideérnek, mert ha nem akkor beleőszülök. Míra bírt aludni kerek fél órát!

Volt utána egy fél órás ordítás... most felkelt és ok minden. Láza nincs szerencsére.
Timi, én fini étcsokit tettem bele... meg egy mikulást, mert nem volt elég az ét...
Tengdi, mi volt a baj éjjel Mátéval?
Coelho nekem is nagy kedvenc. Vörös oroszlánt meg ronggyá olvastam. Lehet újra elő is veszem... köszi hogy eszembe juttattad.
Vera, tök jó, hogy alakultok, szépen nőtt a kiscsaj most.

Képecske esetleg róla?
Takarítórobot. Ezt már én is kinéztem. Ill. nem ezt hanem amelyik fel is mos. Ha kész lesz a családi ház, akkor oda tuti benevezünk egyre. Sztem nagyon jó dolog lehet. Látom van is tapasztalat.

A vizesről nem tucc semmit mondani?
Astrid, hát nemtom. Sztem nem változtattam semmin... Én is gondoltam a rotára...
Na, most már elküldöm, mert már órák óta ez írom...