A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Szép jó napot!

Anna: Köszi, ari vagy, nem fázott meg a druszád! Jól felöltöztettem: két harisnya, trikó, hosszú ujjú poló, népitáncos felső, meleg kötött kendő, csizma. Szóval remélem nem lesz nyoma, igaz most pár napig nincs Marcipuszi :cry:

Flora: Babóca nagyon édi!!!!

Ja és, hogy picit irigykedjetek, pénteken itt volt Kata Lőrinccel, és tök jót dumcsiztunk, gyerkőcök felváltva aludtak :lol: meg kajcsiztak :lol: :lol: :lol:

Babcika: Nekünk a kakival mindig gond van, sosincs elég :lol:
Ja és Maci is imádja tépni apa fülét :lol: :lol: :lol:

Megyek mert jön Anna és mézest kell sütni. Olyan adventi naptárt csináltam neki, hogy minden napra írtam valami meglepit, a tegnapi az volt, hogy sütit sütünk. De a mézes be kellett gyúrni először, úgyhogy ma sütjük ki :lol:

Sziasztok!!!!!!!!!!!!!

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Tara!

Hál' Istennek, hogy nem fázott meg!!!

Hát a mi kaka ügyünket már nyilvánosan tárgyalom tegnap óta, szóval úgy érzem akkor a gyógymanók után be kell vezetnünk a kakamanókat is, mindjárt megkeresem őket, és küldjük Marcinak!!!

Kép
babcika

Babakutyuskák:

Kép , még nem tudtuk kitakarítani a kis vackukat, mert az anyjuk eddig nem engedett oda :oops:

Kép
babcika

Dorka Timi!

Mosódió ügyben nyugtasson a tudat, nem egyedül vagy hülye, én azt hittem, dió formájú természetes alapanyagokból készült szappan, vagy valami ilyesmi :oops: :oops: :oops: Dorki " elromlásához" meg nem tudok hozzászólni, előző gyermekem engem is ezzel a módszerrel vett rá, az álandó ölbe húrcihoz, és be kell valljam Blanka is rá tudna venni ha akarna, de nem akar :D

Kép
babcika

Nem Kriszti nem te voltál,hanem no jó mostmár elárulom.....Peppino!!!!Tudat alatt biztos hiányzik,mert nem tetszik ám sokszor jönni!!!!!!

Teljesen kicsinált ez a naptárkészítés.merthátugye lehet a képet a szerkesztőn belül is variálni,ám amikor elmentettem és × -szel bezártam ,bezárult a szerkesztő is,namármost nem mindig ám,ugyhogy vagy 10× álltam neki!!még szerencse májusig le volt mentve!!!!ha több időm és képem lett volna,akkor tuti szebb lett volna,de mindegy...így is fognak sztem(remélem) örülni!meg abban is reménykedek hogy időben megjön!

sutimano76

[quote="v.andi"]T írta:v.andiengdi,ez az?
http://tessloff-babilon.hu/category.php?cid=31

igen, köszi szépen!! :lol:

Kép
Kép
tengdi

jaj de édi kutyuk

sutimano76

Valaki megkérdőjelezte a barna vizslát:
íme Kép Kép

sutimano76

enyim gyerek 4 órája alszik. Így nyertem egy kis időt, de mikor fogom megetetni????

Süti: Bernike ma 3 hós :D :D :D ... és ugye jól emlékszem, az is hétfő volt? :D Istenke éltesse!

Babcika: de édesek ezek a kutyusok ... jelentkeztetek már a decemberi topicba :wink: :wink: :lol: :lol:
Actimel ... má bocs, de jót röhögtem :lol: :lol: :lol: ... ismerős a szitu, olyan bénán van az megkreálva, emlékszem usziban mi is hányszor kiöntöttük :oops: :lol:

KépKép
KépKép
madar

lehet ez is volt, nem tudom, a másikra gondoltam, de legalább többől tudok válogatni. köszi még egyszer!

hát ja, én sem tudok aludni napközben. Fél négy után aludt el Máté, és kelt 7-kor, és egész nap nem tudtam elaltatni!!!! Ábelt cirka négyszer ébresztette fel, egyszer pedig úgy megijezstette, hogy alig tudtam megnyugatatni, annioyra sírt. Nem tehetett róla, csak nevetett, mert viccesnek talált valamit, de olyan hangosan, Ábel meg el volt épp a kis világában és olyan váratlanul érte a hirtelen éles nevetés, hogy nagyon megijedt.
A mai napból iszonyúan elegem van!!!!! :evil: :evil:
Egy nyomorult spenótót úgy főztem meg, hogy kb 4-5-ször kellett félrehúznom, otthagyni, ááááá, nagyon elég volt mára.

Ismerős Kriszti, minden új ruha ordítást váltott ki, most, hogy előj9öttek atehát hogy vége lett a nyárnak. Először az átmeneti kabát, aztán a téli, a sapka, az újabb nadrágok, kesztyűt még nem tudtam egyszer sem rárimánkodni.
Idegenekkel mi is most értünk el oda, hogy szégyellősködik, elbújik. Itthon bezzeg nagylegény! :lol:

Kép
Kép
tengdi

délután van ... Viki lehet, hogy már süt ... :wink: :wink: ... bár nem ígért semmit :roll:
Barátosné babója megszületett? Ha még nem, akkor küldöm neki az energy-t. :)

Manó: ez tényleg nagyon összejött Nektek, de örülök, hogy nincs nagyobb baj .... lehet tényleg az a fránya rota ... bár lehet a pici lelke is ... én is nagyon odafigyeltem/figyelek, úgy érzem nem is annyit, többet foglalkoztam/-tunk és ez a jelenre is igaz vele .... aztán mégis .... a hétvégén megint megkaptam, hogy "anya, többet foglalkoztok Veronikával ... " :( :( ... mondta ezt úgy, hogy egész délelőtt csak vele volt az apja, kori, aztán együtt szemüveget vettek, utána kint játszottam vele az udvaron ... és ott akkor még azt is mondta, hogy "anya, ez életem egyik legszebb napja" ... aztán pár óra múlva meg ... tessék ... és hozzáteszem már nagyon sokat javult a helyzet :wink: :wink: ... na, lényeg a lényeg ... remélem, a gyógymanók már odaértek, Neked meg nagy simi ...

Timi:
melegrucik ... jaj, de jóóóó ... én a hétvégén előbányásztam a téli vastag kabátokat stb. ... meglestem az albumot ... nagyon teccik, természetesen az összes, de most különösen az anya-babásra koncentráltam, szépek vagytok :D

KépKép
KépKép
madar

Timi: nem lesz keserű a torta, van azért benne cukor is :wink: Korábban én is jobb csokikból csináltam, de legutóbb én is az Andi által is tesztelt Cora-sból ... ugyanolyan jó lett, nem volt érzékelhető különbség. :wink:

Tengdi: pihenj most délután egy kicsit, ha tudsz ... nálunk is valami zizi volt hajnalban, mert Veronika 5-kor úgy gondolta, hogy Ő már kipihente magát és legyek szíves beszélgetni vele ... :roll: lehet, ezért nyomja most olyan jól? :wink:

Süti: elárultad már, hogy ki lakott ott? Húúú, de kíváncsi vagyok ... Brand Pitt? vagy ????

KépKép
KépKép
madar

Beatrix, Bexnek sok-sok gyógypuszi. Szegényem, neki is mindig van valami. :( Édes a kis mosolygós Tomika. :lol:

T-pk, Flóra bébinek gratula az átforduláshoz.

Kriszti, Mikulásvonatozás biztos jó lehetett, legalábbis a diáid ezt mutatják. :lol: 3 hós Luca kép nagyon szép. Utólag is boldog névnapot a kis tündérnek. :lol.

Móni, ha lehet majd biztos zaklatnálak téged borok ügyében. ;) Alma és a fája :lol: Időkérés karácsonyra! Ez remek ötlet... még van időm nekem is ezt kérni.
Julcsinak nagyon jól áll a szemcsi. Olyan más lett így az arca. Olyan nagylányos. :lol:

Süti, majd öcsikével szerelembe esel. ;)
Csak nem a Dolhai? :lol: Akkor egy volt pasid?

Babanet új design. :? Hááát, nekem a monitorom felét foglalja csal el szélességben. Mit mondjak qrva idegesítő mellette a naaagy semmi. :twisted:

Jesszus, most bűnhődnöm kell.... :( Nem tudtam, hogy tegnap nem lett volna szabad csinálnom semmit se. :( ezt jól elcsesztem. :twisted:

Andi, apikád nagyon ügyes kakifelelős. :lol: Elgondolásod jó, remélem beválik és talán ha tudod kicsit tolni a napirendjét, akkor a kaksis időszak se az éjszaka kellős közepére esik...

Flora, nagyon ügyes Ebano a cumivisszadugással :lol: meg a nagy alvással. :lol:
Hát nem lenne egyszerű eset, ha újra babás lennék (főleg, hogy nem tervezünk többet), de elvetetni biztos nem tudnám. Megoldanánk valahogy. Mondjuk nekem tegnap kellett volna megjönnie... és még semmi... :roll:
Dehogy bántottál meg a kérdéseddel. De nem parázok emiatt, szóval nemtom. két dolog jár az agyamban... vagy a rota miatt piszkosul legyengült a szervezete... vagy öcsike miatt... nagyobb figyelmet akar... vagy nemtom...
Türcsis kép nagyon jóóóóó :lol:

Anna drága hát olyan szép az a plafon? Miért nem alszol éjjel?

Fürcsi, nálunk se semmi. Akármilyen nagy sírás-rívás van előtte, beviszem a fürdőbe és kész, elvágták... jön a megnyugi, aztán berakom a kádba és indul a taposás. :lol: Olimpiára gyúrunk vazze! :lol: Úgy fröcsköl mint állat. :lol:

Babcika, passz... Ákosnak is volt, hogy 1-2 napig tök folyós volt, de aztán helyrejött... Nemtok segíteni.

Ááááá mindkét gyerekem bacik aludni. :twisted: Egyik ugráltat, hogy tea meg takarjam be, meg mittom én, a másik meg csak nyög a járókában. Én meg lenni nagyon fáradt és álmos...

Már itt is fehér minden, igaz csak vékonyan, de fehér!!!!! Kép

Viki, drukkok mennek barátnődnek! Ajcsit máshonnan nem tudod beszerezni?

Na, innentől 1kezezek. :?

Köszi a gyógymanókat, kommandókat. Remélem hamar ideérnek, mert ha nem akkor beleőszülök. Míra bírt aludni kerek fél órát! :twisted: Volt utána egy fél órás ordítás... most felkelt és ok minden. Láza nincs szerencsére.

Timi
, én fini étcsokit tettem bele... meg egy mikulást, mert nem volt elég az ét...

Tengdi, mi volt a baj éjjel Mátéval?
Coelho nekem is nagy kedvenc. Vörös oroszlánt meg ronggyá olvastam. Lehet újra elő is veszem... köszi hogy eszembe juttattad.

Vera, tök jó, hogy alakultok, szépen nőtt a kiscsaj most. :lol: Képecske esetleg róla?

Takarítórobot. Ezt már én is kinéztem. Ill. nem ezt hanem amelyik fel is mos. Ha kész lesz a családi ház, akkor oda tuti benevezünk egyre. Sztem nagyon jó dolog lehet. Látom van is tapasztalat.;) A vizesről nem tucc semmit mondani?

Astrid, hát nemtom. Sztem nem változtattam semmin... Én is gondoltam a rotára...

Na, most már elküldöm, mert már órák óta ez írom...

Kép Kép
manósziget

Ja a nehezen kakilókról most jutott eszembe, ahogy itt nosztalgiázok, hogy Janó nehezen kakilós volt és 7 hós korától kezdve, mikor már tudott futkosni a kanapé karjánál azt játszottuk, hogy apa elindult fürdővízért, de az ajtónál mindig vissza " ugrott" egy kukucs beszólással, és ez a gyereknek annyira teteszett, hogy visított, szaladgált, röhögött ,és közben összeszarta magát, ha nem volt kaki ez mindig bejött :lol: :lol: :lol:

Kép
babcika

nnnya a vizsla:Sajnos, a színek leírása, pontos meghatározása szavakkal szinte lehetetlen feladat – különösen nehéz ezeknek a kifejezéseknek a lefordítása idegen nyelvre – ez sok félreértés forrása. Ezért megpróbálom hasonlatokkal kifejezni az árnyalatokat: mindenképpen súlyos hiba, ha a vizsla olyan, mahagóni árnyalatú, mint egy ír szetter, vagy olyan világos, mint egy átlagos golden retriever, vagy olyan négerbarna árnyalatú, mint egy német vizsla. Bár a németvizsla foltos..és nem homogén. A szélsőségektől eltekintve a különböző árnyalatok egyaránt elfogadhatóak, bár a pillanatnyi divat előtérbe helyezheti a világosabb, vagy sötétebb egyedeket; az a legfontosabb, hogy a kutya homogén színű legyen.

szval létezik ám a neten zöld jegesmedve is halként feltüntetve....

amíg nincs megfürdetve és fotókkal illusztrálva addig az vagy nem barna... vagy nem vizsla

KépKép
dorkamartini

Vera: ügyesek vagytok, hogy ilyen szépen növöget Zoé baba. :D

Babcika: fogalmam sinxs mi lehet ez a feszengés :oops: ... no, velem aztán jó sokra mégy :roll:
csúúúcs ez a kép .. és nagyon gyönyörű a csaj :)

Andi: alakultok szépen. :D Azé megnéztem volna ezt a pakolgatást. :wink:

Flora: nem tom írtam-e már, de csudaszépek vagytok :D :D

KépKép
KépKép
madar

BAbcika :lol: :lol: :lol:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Dorka, te kutyaszakértő vagy???

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Manó!

De! :D:D:wink:
Jóóóóó.....

Astrid

Kép
astrid

babcika:)))))))))))))))))))
ez kééész:)))

KépKép
dorkamartini

dehogy kutyaszakértek.....
netről másoltam be....... csak gyanús a négylábú:)))))

KépKép
dorkamartini

valaki
légysz
légyszi
mondja mán meg hol lehet azt a szuperporszívót nézni

KépKép
dorkamartini

jelentem a porcukor egyre nagyobb méretekben lep el minket....azaz a teraszt:) mer mi idebenn vagyunk fincsi melegben:))
naon hangulatos:))))

KépKép
dorkamartini

Kép
babcika

Timi!

Én ezt ismerem:
http://www.irobot.com
Itt van porszívó, felmosó is (meg medencetakarító :D:D (sajnos erre nincs még szükségünk, bár időnként kitakaríthatná valaki a kádunkat :D, ha nem is medenceméretű, munka van vele bőven) és eresztakarító).

Astrid

Kép
astrid

Süti, a pic-re sikerült feltennem 2 képet, a rózsaszínruhás készült ma :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Astrid: kösz a sütős ötleteket :wink: :)
... én sem érzem magam annyinak :wink: :wink: :wink:

Viki: ügyesdóribabónak is jár a taps Kép

Tengdi: jó ötletet adtál ezekkel az üzenetekkel .. tecc .. :wink:

Tara: de jó az is, amit Te csináltál Annának ... jövőre ellopom az ötletet. :wink:

Anna: sztem is fogod szeretni Coelhot. :)

Manó: jöhetnek a boros kérdések :wink:

Vizsla-témát most ejtem, mert Mogyoró felkelt. )

KépKép
KépKép
madar

Igen-igen, nekem arra a felmosósra fáj a fogam. Szóval azt mondod jó? És szépen fel is porszívózza a követ?

Kép Kép
manósziget

Sziasztok!

Madar, Julcsi gyönyörűséges a szemüvegben is 8)

Kriszti, nagyon jó lehetett a mikulás vonatozás, irigy szmájli :lol:
pest, vásárlás hurrrráááá

Babcika, kutyók :cry: :cry:

Flora, Csokikám nagyon tetszik :wink:

Apropó csoki, annyit emlegetitek azt a tortát, hogy tutira megcsinálom én is :lol:
végül is a fogyi csak januárban indul :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bexnek jobbulást, Mirának gyógymanókat és puszit küldök

bocs, ha másra nem reagálok, de szita aggyal elfelejtettem mit olvastam idáig
Vendég

Madar,Brad Pitt,utoljára 16 évesen,azóta nem álmodoztam róla...
Manó,bár csak de nem....

Peppino volt ott!

Látom Timi,téged a képek se győznek meg a barna vizsláról!!!!!!!

Ma nincs agyam többhöz,bocsi akinek nem reagálok!!!!

sutimano76

Ja, Dorka, Manó és minden Istennő aki új rucit kapott hurrá hurrá, annyira jó érzés szépnek érezni magunkat, jól érezni magunkat a bőrünkben :) :)

Bibi, kv főzőhöz éljen élje, apika ügyi volt :lol:
Vendég

Süti, anyósodék nagyon jó fejek a szla kifizetéssel + a pelus vásárlással :)
Vendég

Köszi Móni,igen ma volnánk 3 hósak,de mivel én se köszöntök mást csak az 1 événél,így TI SE KEZDJÉTEK EL Bernit köszönteni!!!!
És igen akkor is hétfő volt!!!!!Annyi különbséggel,hogy ma nem sütöt ki a nap 16.05-kor :lol: :lol: :lol:

sutimano76

Anna,már megyek és mentem is le!!!!!

Boboka,igen egyre többet segítenek,bár használható pelust még nem nagyon hoztak,mert szegények általában nagyot vesznek,vráadásul az egyiket csak félig használtam el,mert kipirosodott tőle Berni bőre.. :(

sutimano76

Viszont :oops: :oops: :oops: :oops: ,ha már berni 3 . hónapja meg lett említve,akkor ne feledjük,hogy a veel egynapon születetteket:Anna Meséje,Móka Mórja és Moncsie Natija!!!!

sutimano76

3 hós gyerkőcöknek boldog 3 hós szülit kívánok :lol:

Lucáknak kicsit megcsúszva boldog névnapot :)
Vendég

Hát regényekből, meg a Jóskönyvből meg az idézetesgyűjteményemből mazsolázgatok, csak mivel évek óta megy ez a cetlizés, ezért egyre nehezebb.

pl.
"Minden csoda a tied lehet, a legmerészebb álmaidat is megépítheted - de lassan.
Téglánként.
Minden tégla lerakásához türelem kell,l kitartó szorgalom, s főleg hit, - hogy ebből végül ház lesz.
Minden egyes téglánál látni kell a házat!"

"Az akadály nem azért van, hogy büntessen, hanem hogy több legyél!"

"Szorult helyzetéből az ember nem akkor kerül ki jól, ha menekül, hanem ha van egy úticélja "

Müller Péter Jóskönyv az eddigiek, de ebből lehetne cirka 1000-et

"Mindig a virradat előtti óra alegsötétebb"

"Amikor előttünk a nagy kincs, sosem ismerjük fel. És tudod, miért? Mert az emberek nem hiszenk a kincsekben."

ezek Az alkimistából voltak

Miért csináljuk ezt egész életünkben? Miért mindig csak a porszemet vesszük észre a szemünkben, és miért nem látjuk meg a hegyek, a mezők és az olajligetek szépségét?

"Kockáztatnunk kell – mondta. Csak akkor érthetjük meg az élet csodáját, ha hagyjuk, hogy a váratlan megtörténjen. Isten mindennap ad nekünk egy pillanatot, amikor megváltoztathatunk mindent, ami boldogtalanná tesz. S mi mindennap úgy teszünk, mintha nem vennénk észre ezt a pillanatot, mintha nem is létezne, mintha a ma ugyanolyan lenne, mint a tegnap, és semmiben sem különbözne a holnaptól. De aki résen van, az észre fogja venni a mágikus pillanatot. Bármikor meglephet minket: reggel, amikor bedugjuk a kulcsot a zárba, vagy az ebéd utáni csöndben, és a nap bármelyik percében, amelyik nem látszik különbözőnek a többitől. Mert ez a pillanat létezik, és ebben a pillanatban a csillagok minden ereje belénk száll, és segítségükkel csodákra leszünk képesek. A boldogság sokszor áldás – de általában meg kell harcolnunk érte. A mágikus pillanat segít, hogy megváltozzunk, és elinduljunk az álmaink után. Lehet, hogy szenvedni fogunk, nehéz pillanatokat élünk át, és sok csalódás ér – de ennek egyszer vége lesz, és nem hagy gyógyíthatatlan sebeket. És amikor túl vagyunk mindenen, emelt fővel tekinthetünk vissza. Szerencsétlen, aki nem mer kockáztatni. Lehet, hogy soha nem csalódik, soha nem ábrándul ki, és nem is szenved úgy, mint azok, akik egész életükben egyetlen álmot követnek. De amikor visszatekint – hiszen mindannyian visszatekintünk-, meghallja, amit a szíve súg: "Mit csináltál azzal a rengeteg csodával, amit Isten elhintett a hétköznapjaidban? Mit csináltál azokkal a talentumokkal, amelyeket rád bízott a Mestered? Elástad mindet egy mély gödörbe, mert féltél, hogy elveszíted őket. Íme hát az örökséged: a bizonyosság, hogy eltékozoltad az életed." Szerencsétlen az, aki hallja ezeket a szavakat. Mert ettől kezdve már ő is hinne a csodákban, életének mágikus pillanatait azonban örökre elveszítette."

ez a Piedrából

no elég is lesz

Kép
Kép
tengdi

torta kész. még hűl 8) remélem jó lesz, s nem korán vettem ki a sütőből, így sem 35, hanem 45-50 percig sütöttem :roll: nyalogatáspróbán tökéletesen megfelelt :D:D:D:D

Süti, Andi, majd akkor nyilatkozzatok lécci lécci, hogy legyen a 17., okés?

Flora, majd elfelejtettem :oops: KisCsoki nagyon édes!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

Blankus is csodaszépségességes kiskirálylányka :D:D:D

kiskutyik de drágák!

Timi, de jó nektek hóilag..... 8) 8)

vicger

[quote="babcika"]B írta:babcikaabakutyuskák:

Kép , még nem tudtuk kitakarítani a kis vackukat, mert az anyjuk eddig nem engedett oda :oops:

jajj de édesek
Vendég

Ugye édesek, én is nagyon szeretem őket, és mezei pirospont és simi az anyjuknak, mert vigyáz rájuk, csak nagy csalogatás árán jött ki, hogy fotózni tudjak!

Móni, nekem is eszembe jutott már a decemberi topik. :D

Hát Kriszti, nem válaszoltál, hogy elférek e a nagyok helyén, de így meg hogy ekkora tali lesz méginkább akarok menni :D :D Persze csak viccelek, majd tavasszal, vagy nyáron arra megyünk.

Flora! Neked meg akartam köszönni a movie maker-es tippet, így már tudtam csinálni vidijót. Eszed még a saviubit??? Én tuti nem bírnám ki teszt nélkül, volt hogy a fél fizum arra költöttem ,mert késett a havim, pedig akkor bogyót szedtem :D

Kép
babcika

Kriszti....hátha 3 körül értek Móniékhoz,valszeg mi is akkora megyünk.....nekem kicsit még gondolkozás,mert Berni 12-15 között alszik,de ma például 13-16.20-ig aludt,namármost így mindenképp át kell raknom a babakocsiból az autósülésbe,akkor meg ügye felkel....de megoldjuk nem gond!!!!
mond meg akkor te ,hogy mikor álltok meg és hol,akár nálunk is megállhattok,de mi kicsit arrébb vagyunk, na nem sokkal,mert az M3-ról kel felmenni a O-ásra és onnan 15 perc...tehát mond te hol lehet veletek talizni!!!

sutimano76

húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú ez a torta.......................... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D ez annyira, de annyira .... TORTA

vicger

Babcika ops.. bocsi, naná hogy elférsz!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

vicger

[quote="vicger"]h írta:vicgerúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú ez a torta.......................... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D ez annyira, de annyira .... TORTA

ugyeeeeeeeeeeeeeeeeee

sutimano76

[quote="sutimano76"] írta:sutimano76
[quote="vicger"]h írta:vicgerúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú ez a torta.......................... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D ez annyira, de annyira .... TORTA

ugyeeeeeeeeeeeeeeeeee

Kép

Kép Kép
manósziget

CSajok, itt már minden Kép !!! Holnap megyünk Kép

Kép Kép
manósziget

Feltettem a kedvenc aprósütimet a pic-re. Ezt csak karácsonykor szoktam megcsinálni, nem is olcsó (3 tömbmarcipán kell hozzá). De szerintem nagyon finom.

Astrid

Kép
astrid

[quote="manósziget"]C írta:manószigetSajok, itt már minden Kép !!! Holnap megyünk Kép

de jóóóóóóóóóóó nektek

sutimano76

tengdi:
ezt ismered?
http://www.citatum.hu/szerzo/Rabindranath_Tagore

én innen szoktam szemezgetni ha nem érek rá gyűjteni...szét van bontva témákra meg emberekre...
ja...
és sztem, a graffitiket se vesd el :))) néha eszméletlen jók tudnak lennni..
meg a másik a dalszövegek.....
én lenny kravitz szövegeit naon szeressem..:))) - ha szarul akarom érezni magam:))) na akkor az pont jó:))))

amúgy a titok könyv ismerős nektek? sztem naon jó.... először aszittem nagy hüleség debasszus neeeem:)))) . Ami a pozitív életszemléletre ösztökél ...elindít afelé az mind jó.....és ez sztem olyan:)))
olyan beleolvasok...felkelek és enyém a világ érzés:))))

KépKép
dorkamartini

ja és könyv ajánló:
365 nirvana
ebben életszemléletről vannak idézetek különböző emberektől...kedvencem..nálam alap:)

ha ebbe olvasok bele akkor szeretem a világot érzésem van:)))) ezután rendszerint békülök azzal akivel éppen hüle voltam...:))))

KépKép
dorkamartini

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: