Bond : gyógyuljatok már meg !!!!
Katy : minden gyerkőcöt el kell vinni szemvizsgálatra, vagy csak akinél látnak valami erre okot adót ? Nektek a védőnő / gyerekdoki szólt vagy magatoktól mentek ?
Tike : én is sört terveztem tegnap estére, aztán meggondoltam magam , mert nem igazán kívántam. Jól látom , hogy Apája térképészt farag belőle, vagy csak megmutatta, hogy hol laktok ?

Hát mondjuk igaza van, legyen képben a gyerek.
Nikici : igen !!! Meg akar fordulni, csak még nem tudja, hogy mit kezdjen a kezével, az nagyon útban van.

Zsombi is ezen ügyködik pár napja...még nem jött össze.
Ma éjszaka csak kétszer keltem, meg most fél 6-kor, de az már nekem reggel. Párom elment dolgozni, én meg ilyenkor, miután megetettem és visszaalszik Prüntyőke , ideülök a géphez és olvasgatok. Most nem sok olvasnivalóm volt, mert elég gyér volt a termés.................,de biztos mindenki családi életet élt.
Csajok nekem is naaaagyon hullik a hajam.Az , hogy tele van vele a lakásban minden már szinte természetes.

Úúúgy utálom. Hajmosáskor tincsekben jön ki, fésülködéskor szintén. Hiába szárítom be szépre, mert mindig össze van kötve és így is kihullik. Tök vékony már a copfom.

Ti használtok valamit hajhullás ellen, vagy hajnövesztés elősegítésére ? Lehet már mondtátok/írtátok, de segítsetek. Köszönöm.
Ma reggel megyünk méricskére, aztán délután már mondom az összes adatunkat Norka, mert eddig nem írtam neked a táblácskánkba semmi adatot és úgy hiányzik a kisfiam neve a táblázatból.
Sillia : De igen, tetszik nekem is, amikor szép nagy pelyhekben hull a hó, de mire kimegyek a lakásból már olvadjon is el és száradjon fel.

Sokat járok kocsival és itt Pesten , ha leesik vagy lehullik 2 csepp csapadék , akkor megáll az élet. Sokan úgy gondolják , hogy nem megy a verda 40-nél többel és úgy is csak nagy bénázások árán. Hatmilliószor jobban kell figyelni, még nagyobb dugó van. Továbbá a városban úgysem marad meg szépen a hó , hiába hull szép nagy pelyhekben, a végtermék pedig a latyak, ami szerencsés esetben még meg is fagy. Na szóval ezért nem szeretem, de az például nagyon tetszene , ha elmennénk egy olyan helyre , mint Ancsurtiék.

Na ott elnézegetném, sőt még hógolyóznék is.

De majd megyünk olyan helyekre Zsombival, ha nagyobb lesz, ahol lehet szánkózni, hógolyózni, hemperegni a hóban, stb..